Concursuri

CONCURS: Un smartphone de la Moş Crăciun

A sosit timpul să aflaţi cum puteţi câştiga smartphone-ul Xperia X10 oferit de Sony Ericsson şi Daily Cotcodac unui cititor al îndrăgitei noastre reviste şi, de asemenea, ce trebuie să faceţi ca să intraţi în posesia sincerelor felicitări de Crăciun. În principiu, e destul de simplu: tot ce trebuie să faceţi ca să puneţi mâna pe sincerele noastre felicitări este să nu câştigaţi telefonul.


Dacă v-a intrat însă în cap că de Crăciun vreţi un telefon cu sistem Android, cameră video full HD, aplicaţii facebook şi twitter şi alte asemenea lucruri plăcute, haideţi să vedem ce aveţi de făcut. Pe parcursul acestei zile, redutabilii domni P. şi J. îşi vor încerca abilităţile pensionăreşti întrecându-se în două probe de foc: cine găseşte cele mai ieftine roşii din oraş şi cine găseşte primul apă minerală la sticlă de sticlă. Ei vor filma cu un telefon Sony Ericsson Xperia X10 aceste două apreciate produse alimentare şi vor urca filmuleţele pe site, pentru a dovedi corectitudinea întrecerii (am aprecia foarte mult lipsa comentariilor de genul: „E un trucaj ordinar! Ruşine, Perla Harghitei!”). Probabil cei mai mulţi dintre voi vor ţine cu domnul J., considerat challenger în competiţia cu redutabilul domn P. – vă reamintim însă că nu pe domnul P. l-au fugărit micii producători prin Piaţa Sudului.

Vă invităm să lăsaţi într-un comentariu la acest post o idee haioasă de întrecere între domnii P. şi J., după modelul celor de mai sus. Cea mai simpatică idee va fi premiată cu telefonul Sony Ericsson Xperia X10.

Rezultatele concursului „Un smartphone de la Moş Crăciun” vor fi publicate luni, 20 decembrie. Dar, nu aveţi de ce să vă lăsaţi copleşiţi de emoţii: dacă nu va fi telefonul, vor fi sincerele felicitări de Crăciun, deci n-aveţi cum să pierdeţi.

Share:

382 comments

  1. Sebi 15 December, 2010 at 08:13

    Fiind primul postac, imi donez singur Sincere Felicitari :). Ca idee de concurs, propun … Eh, aici am ramas fara idei. Poate modalitati inedite de a astepta pensia.

  2. sebra 15 December, 2010 at 08:17

    Deci voi vă luaţi la întrecere şi câştigăm noi :))

  3. Castiga un telefon mobil Sony Ericsson Xperia X10 | Concursuri Online 15 December, 2010 at 08:19

    […] dacă nu va fi telefonul, vor fi sincerele felicitări de Crăciun, deci n-aveţi cum să pierdeţi.Participa acum la acest concurs !VOTEZA-MA zilnic la concursul MANAGERS LEAGUE! E gratis si dureaza mai putin […]

  4. Cris 15 December, 2010 at 08:24

    J. și P.: cine convinge primul 5 pensionari/e să își scoată placa dentară din gură și să o arate la cameră 🙂

  5. anndryusha 15 December, 2010 at 08:30

    Una aşa, la prima oră:
    Domnul J. echipat cu celebra perucă portocalie şi fularul alb în stil italian şi domnul P. echipat cu o bonetă stil Napoleon şi tunică cu fireturi, ambii înarmaţi cu câte un Xperia, se plimbă prin Bucureşti la alegere – prin pieţe, staţii de transport în comun, mall-uri, etc. şi încearcă să convingă trecătorii, arătându-le pe ecran mesajul lui Jimmy Wales, să doneze bani către Wikipedia.
    Cel care adună cei mai mulţi bani câştigă, evident.

  6. Radu Vasile 15 December, 2010 at 08:32

    deci, nu imi vine sa cred.
    Voi chiar dati un smartphone? Ce dracu sa faca omul cu un smartphone ma?
    O rata nu ati fi dat si voi sa o fac umpluta cu portocale la cuptor rati-ai dracu!
    Acu na, acceptam si smartphone.
    Dar ca sa imi ofere acest smartphone, pentru a avea onoarea sa o faca, domnii p si respectiv j (parca-ti fi vectori nenorocitilor), trebuie sa treaca nu o proba, am un intreg turnament aci pentru ei, deci sa incepem:
    Proba 1:
    Domnii p si j (da, voi vectorilor), vor trebui sa manance cat mai multe gogosi de aci:
    http://www.dailycotcodac.ro/2010/11/una-cu-zahar-si-cu-scuipat-va-rog/

    Castiga cel care are cele mai multe gogosi mancate intr-o limita de 5 minute, sau ma rog, care mai ramane in picioare.
    E bine? Trecem la proba doi:
    Domni p si j vor trebui sa gaseasca cel mai mare sobolan de taraba, cam ca aici:
    http://www.dailycotcodac.ro/2009/10/drama-unui-sobolan-de-taraba-cam-stresat/

    Cel cu sobolanu cel mai mare, castiga (ba , la ce va ganditi, stiu ca sotiile si prietenele asa le zic la sculele voastre, sobolani, dar nu despre aia e vorba).

    Trecut si proba 2?
    Ajungem la proba 3:

    Aici am sa fiu putin original, am sa fur din chiar textul concursului, dar proba mea suna asa:
    Domnii p si j vvor trebui sa gaseasca unde se vand cele mai ieftine rosii din oras, sa cumpere 5 kg, si sa plateasca cu cardul, ne tinand cont de motivele de aici:

    http://www.dailycotcodac.ro/2009/07/10-motive-ca-sa-ti-bagi-cardul-undeva/

    Castiga cel care are cele mai frumoase rosii, la pretul cel mai mic si care reuseste sa scape si cu cardul intreg din intrecere, adica nu cu suma luata de doua ori, nu cu cardul blocat prin nu stiu ce aparat.

    Ultima proba, proba de foc, tam-tam-tam!

    Vin in bucuresti, sau veniti voi la Constanta, bem prin carciumi o noapte intreaga, eventual cu niste fetite, apoi mergeti acasa si le explicati voi la sotii si prietene cum ca ati fost la munca pana la ora aia.
    Castiga cel cu ochii limpezi a doua zi si care nu prezinta scame de pres pe el:)

    Stiu ca nu sunt amuzant, dar motivul pentru care trebuie sa imi dati mie telefonu, e ca mi-l doresc sincer, uite am scris si aici ca il vreau:
    http://blackares.blogspot.com/2010/12/helpp-android-sau-nu-android-asta-e.html

  7. Tweets that mention CONCURS: Un smartphone de la Moş Crăciun » Daily Cotcodac -- Topsy.com 15 December, 2010 at 08:33

    […] This post was mentioned on Twitter by sebra, Gabi. Gabi said: CONCURS: Un smartphone de la Moş Crăciun » Daily Cotcodac http://bit.ly/eqRoXF […]

  8. Radu Vasile 15 December, 2010 at 08:53

    ca orice turnament care se respecta, cel de mai sus, evident are si o proba de baraj.
    Domnii p si j, daca vor ajunge la baraj, vor avea doua probe:

    1. Le va fi prezentata o revista porno in Braille si ei vor trebui sa recunoasca modelele din o pagina la intimplare (doamna P si pretena lui J, stati linistite, sunt doar in Braille).
    Castiga cel care recunoaste ce model e la pagina indicata.

    2. Celor doi domni li se vor furniza doua foi cu formule matematice scrise in Braille si vor trebui sa citeasca, fluent, cursiv si cu intonatie acele formule.
    Evident ca formulele vor fi luate de la administratorul blocului si vor reprezenta formulele de calcul ale intretinerii, astfel poate cei doi domni vor intelege de ce le vine intretinerea atit si nu v-or mai carcotii!

    Castiga cel care citeste fluent, corect si cu intonatie formulele.
    Hai domnii mei, ca la princeton vreau sa va aud, faceti-l de rusine pe John Nash.

    V-ati prins cat de mult vreau telefonul?
    Si pot sa va agasez toata ziua cu probe din astea lipsite de haz, fara sens, dar enervante.
    Deci? Dati telefonu?

  9. paulyluca 15 December, 2010 at 09:05

    Am si eu una. Se da urmatoarea tema, atat domnului J cat si domnului P:

    Vor trebui, bineinteles, sa scrie fiecare cate un post inteligent, de minim 2000 de caractere, pe acest blog. Da, stiu ca deja li se pare un task imposibil, dar tin sa-i anunt ca inca nu am incheiat. Fiecare dintre aceste post-uri trebuie sa contina urmatoarele nume, cuvinte si expresii: Mircea Badea, sensibil, genial, coerent, taios dar sensibil si politicos, zeul blogurilor, amicul blogosferei.

    Castigator fa fi, evident, cel care va aduna cele mai multe like-uri la post-ul sau. Si se acorda un bonus pentru cel care, prin sensibilitatea profunda a textului sau, prin nemarginita sa putere de convingere, va determina un post plin de regrete si cainta pe blocul lui mircica, acest reformator al blogosferei romanesti.

    Evident, succes!!!

  10. mitea paul 15 December, 2010 at 09:08

    sa se intrece cu bicicletele

  11. sebra 15 December, 2010 at 09:09

    Cine face o poză cu cel mai simpatic Moş Crăciun, deşi aş prefera să văd un filmuleţ spunând o poezioară lui Moşu’, lângă el, nu pe genunchi, pentru că nu sunteţi tocmai uşurei 😀

  12. dc 15 December, 2010 at 09:12

    Eu propun o proba de vitejie (cu mai multe variante):
    – cei doi redutabili domni sa se apuce de fotografiat masini, oameni, fapte in zonele interlope, avand un aer ca fac o investigatie sau ceva de genul asta; – cei doi sa faca acelasi lucru intr-unul din mall-urile bucurestene, imbracati fiind conform trend-urile berceniene (“berceniene” vine de la cartierul din Bucuresti, nu de la un fost ministru); de preferat mall Vitan sau Plaza;
    – cei doi sa se plaseze langa/in obiective comerciale pazite (magazine de bijuterii etc.) si sa poarte o discutie telefonica in care planuiesc un furt din obiectiv; se condimenteaza convorbirea cu prelevari de imagini de la fata locului, sub ochiul atent al paznicilor.

    In oricare dintre cele trei variante castiga cel care aduna mai multe foto sau mai multe minute de filmare inainte sa fie luati la goana/bataie/omor (functie de viteza de reactie a fiecaruia).

  13. add 15 December, 2010 at 09:16

    fii atent, sa se intreaca astfel: care din cei doi poate scrie texte mai multe si mai haioase pe DC.

  14. Radu Vasile 15 December, 2010 at 09:17

    Credeati ca ati scapat?
    Am mai lasat 2 comenturi, hai cate or mai fi la moderare si evident revin.
    Domnii p si j, daca si la barajul propus vor iesi la egalitate, mai au doua probe de baraj.

    1. Fiecare dintre domni va alerga tot orasul sa gaseasca cea mai buna rata pret/calitate (adica cea mai ieftina rata (si ma refer la animal nu la rata bancara)).
    Castiga cel care gaseste cea mai frumoasa rata la pretul cel mai mic.
    2. Proba consta in faptul ca cei doi domni vectori, vor trebui sa isi convinga care sotia, care prietena (de, fiecare dupa ce are prin batatura),
    sa gateasca acea rata umpluta cu portocale si sa mi-o trimita mie la mine acasa pana de craciun.
    (atentie miseilor, sa nu va puna pacatul sa furati, ca recunosc rata umpluta cu portocale de la wuxing, de la o posta (adica de la o posta recunosc eu rata, nu ca rata e umpluta de la o posta)).

    Hai ca is amuzant putin asa, nu?

  15. ionel gigel 15 December, 2010 at 09:18

    Joaca popa prostu’. Cine pierde trebuie sa vrajeasc o diva pensionarofila – de exemplu pe Monica sau nu… fara atac la persoana… pe Simona Ionescu. Daca reuseste … castiga !

  16. iFool 15 December, 2010 at 09:22

    1.Care suprinde (spioneaza) cei mai multi vecini? Si le faceti poze? Cu SE, bineinteles.
    Sau de nu,2. va faceti ajutoare pentru pensionarul ala cu barba alba de face cadouri (oare chiar o fi pensionar ca de unde are bani pt cadouri?) si il plimbati cu GiPieS-ul. (pe la cunoscuti normal). Hai ca asa faceti mai multe cadouri decat un telefon si felicitarile. Daca nu, macar in treacat, le aratati necastigatorilor telefonul. Vor avea sarbatori mai fericite:)

  17. sebra 15 December, 2010 at 09:23

    @admin,
    Se acceptă mai multe idei/comentator? 😀

    p.s. La postul ăsta lipsesc like-urile cu desăvârşire, pe principiul să moară vecinul şi să-i iau Xperia capra :))

  18. marian 15 December, 2010 at 09:24

    Intr-o actiune de suprema persiflare, domul J si domnul P vor trebui sa gaseasce cele mai scumpe rosii din oras…si vor trebui nu doar sa le faca o poza ci sa si cumpere cate trei kilograme fiecare. Fiecare apoi va trebui sa scrie un articol in care sa isi exprime cuvintele de lauda la adresa vanzatorilor precum si entuziasmul si incantarea cu care au cumparat acele rosii. Cine va avea cele mai multe like-uri pentru articol va castiga. 😉

  19. Ann 15 December, 2010 at 09:25

    Care ajunge primul la ghiseul de schimbare carte de identitate 🙂

  20. taktu 15 December, 2010 at 09:28

    Cine primește primul pomană electorală de la primăria de sector câștigă (aici clar avantaj pentru P.). Dovada trebuie să fie cel puțin 1 kg de făină și o sticlă de ulei într-o pungă cu numele primarului.

  21. anndryusha 15 December, 2010 at 09:32

    Cu ajutorul telefonului Xperia, cei doi simpatici domni (i-am menţionat astfel pe domnii P. şi J.), sunt provocaţi să realizeze câte un filmuleţ (pe care să-l posteze ulterior pe DC pentru jurizare 😀 ), filmuleţ în care fiecare dintre ei va încerca să surprindă cel mai corect mod în care motanul personal simulează filmul “Să nu ucizi o pasăre cântătoare” cu Gregory Peck în rolul lui Atticus Finch. :))

  22. Radu Vasile 15 December, 2010 at 09:35

    @sebra, cui ii pasa!
    Noi comentam, ei nu ne dau premiu si treaba merge, parca nu e asa de multi ani de zile:)
    (chiar Parca, esti asa de multi ani de zile?)

  23. anndryusha 15 December, 2010 at 09:36

    @Sebra: Hai, c-am spart eu gheaţa şi am dat câte un like la toată lumea, numai mie nu, că nu-mi dă voie maşinăria… =))

  24. 4mall 15 December, 2010 at 09:37

    @Sebra: Toata lumea inventeaza acum, n-are nimeni timp de like-uri! Tu esti detasata, la o adica iti vinzi imprimanta si cumperi smartphone, dar restul…
    @anndryusha: te rezolv eu!

  25. ionel gigel 15 December, 2010 at 09:40

    Like pentru anndryusha. Ca are masinarie. Eu scriu de pe abac.

  26. taktu 15 December, 2010 at 09:41

    @Ann. Să nu exagerăm. Ideea ta poate avea consecințe grave asupra psihicului celor doi. Și așa nu-s prea amuzanți, darmite dupa un waterboarding birocratic.

  27. V3nt0R 15 December, 2010 at 09:45

    26 de comentarii. Eu cred ca astia stau zilnic pe google si cauta “concursuri”, “concursuri cu telefon/laptop/imprimanta/bani ca premiu”, si cum prind ceva, cum ataca.

    BTW, telefonul mi-l dati mie, sunt din Berceni, e mai simplu sa traversati cartierul cu el fara emotii :)) .

    O idee ar fi ca Parca sa se deghizeze in francez ca sa il faca pe Julius sa se relaxeze, si la 100 de metri de finish sa isi arate adevarata fata si sa il intreaca. E o idee proasta, da’ nici nu m-am straduit.

  28. sebra 15 December, 2010 at 09:51

    @4mall,
    Cine cumpără o imprimantă care nu merge? :((
    (a trecut un an de atunci, n-aţi uitat? :D)

    @Anndryusha,
    Acuşica dau şu eu câte unul la toată lumea, că-mi permit =))

    @Radu Vasile,
    Trist (pt cei ce nu câştigă) că ei chiar dau premiul :))

  29. sabin 15 December, 2010 at 09:52

    Care dintre cei doi stau afara , pe “caldurica” asta, mai mult imbracati sumar . pt a beneficia de ei si urmasii urmasiilor …

    sumar= imbracaminte de vara / imbracaminte de mare

  30. RoseN 15 December, 2010 at 09:55

    As sugera sa incerce distinsii domni sa convinga cat mai multi “oameni ai strazii” sa puna mana pe lopata si sa deszapezeasca strazile, asaaaa ca un act caritabil de sarbatori.
    Castiga evident cel care scapa intreg si nevatamat 😀
    Hmmm, deloc simpatic, nu?

  31. sebra 15 December, 2010 at 09:57

    @4mall,
    Io acum înţelesei ce ai vrut să spui. Că adică sunt descalificată din start??
    Ce? 2 mandate nu merg?? Constituţia permite! =))

  32. B3lphegor 15 December, 2010 at 10:01

    Hai sa luam urmatorul sceneriu pe care Dl. J si Dl. P il pot urma intr-o competitie:
    1) fiecare dintre cei doi concurenti vor comveni asupra unei sume fixe de bani ( si aici nu bagam sume de gen 200 Ron) sa zicem 12 Ron fiecare.
    2) fiecare dintre cei 2 (sa le zicem in continueare concurenti) vor trebui sa pregateasca, cu ajutorul sumei primite folosita pentru cumparaturi, o ciorba de rosii. Ingredientele sunt simple (sper sa nu ma contrazica Doamnele si Domnisoarele prezente pe aici).
    3) castigatorul va fii desemnati de catre cei ce posteaza textele pe site.
    Jurizarea va consta in: cantitate, calitate si mai ales in suma economisita pentru cumparaturi (restul dragii mei);

    Simplu, nu?

    Si ca sa nu facem discriminare intre cei doi, amandoi vor cumpara aceleasi produse.Dar in cantitatile dorite. Asa ca la capitolul calitate putem doar sa apreciem in functie de experianta fiecaruia dintre cei doi concurenti. Si asa putem avea grija si de cantitate.

    Ce zice-ti? Merge? Daca vreti putem schimba ciorba de rosii cu una de ceapa, dar in cazul asta scadem suma primita initial. Membrii juriului pot alege ce vor sa deguste pentru jurizare.

    Cam asta este propunerea mea.

  33. Dan1 15 December, 2010 at 10:01

    Eu as propune ca in timpul celor doua probe de foc, concurentul sa fie fotografiat (sau filmat) de contracandidat (sau cum i se spune :))); pozele (sau scurt-metrajul) sa fie expuse in cate un articol critic scurt iar noi sa gasim ce greseli a facut cel filmat. Pare o idee asa de corecta atat pentru postatori cat si pentru comentatori incât precis nu o s-o luati in considerare, dar m-am obisnuit. =))

  34. anndryusha 15 December, 2010 at 10:01

    Sper că realizaţi că acum Dan1 e în faţa şefului, milogindu-se:
    – Haide, şefu’, te rog, mai dă-mi o zi liberă, că luni nu m-a apucat migrena aia, aşa cum mi-a promis… =))
    Update: o secundă prea târziu… :))

  35. Nae 15 December, 2010 at 10:03

    Propun sa se intalneasca intr-o crama si sa testeze diferite tipuri de tuici pentru a se decide care e facuta din pufoaica, care-i din electrozi si care-i de pruna veritabila, de-aia din pom. Ar fi interesant de urmarit in poze si filme efectele studiului respectiv 🙂 si mai ales care-i castigatoru` dintre cei doi domni. Cel care poate sta in (minim) 2 picioare si mai poate si silabisi primu` vers din “Desteapta-te romane”. Si daca-l castig sa mor de nu dau un flacon cu palinca a la Bistrita.

  36. miki 15 December, 2010 at 10:07

    Eu propun sa se infrunte in puncte de pensie acumulate pana acu 😀
    Cu Xperia sa “foteze” ultimele certificate primite de la cnpas, care atesta nr. de puncte. Vedeti ce draguta-s eu… Nu va trimit prin nu-s ce zone cu interlopi, nici prin piete dupa rosii ieftine… Proba simpla de executat la gura sobei

  37. Dan1 15 December, 2010 at 10:09

    @anndryusha
    =))
    Nu bre, ca si-asa am venit mai tarziu, o sa dorm cu capul pe birou stau pana la noapte la birou! :))

  38. PRiSON 15 December, 2010 at 10:12

    care gaseste cele mai dulci gogonele in piata sau care resusete sa se baga in fata altor pensionari, la coada la lumina sau gaz

  39. Ivan 15 December, 2010 at 10:14

    Cei doi isi vor dresa pisicile sa mimeze ce vor ele.

  40. andrei 15 December, 2010 at 10:17

    daca tot e iarna si e zapada, eu zic sa faceti urmatoarea intrecere: sa incercati sa faceti niste oameni(defapt femei) de zapada si apoi sa filtrati cu ele. care reuseste sa “topeasca” cu vreajeala lui oama de zapada castiga 🙂

  41. ThoR 15 December, 2010 at 10:18

    multe idei bune dar telefonul e doar unul….auzi Dan 1 daca il castigi il donezi si pe asta sau il pastrezi? 😛
    Hai sa bag si eu o idee de concurs fara sanse de castig
    deci…. .. ( stau de 10 minute si nu gasesc nimic care sa aiba macar un iz haios)…..concurs simplu cei doi titani ai blogurilor si al glumelor la care chiar radem trebuie sa il convinga pe fane spoitorul sa recite catelus cu parul cret sau daca nu o colinda ( in caz ca nu stie poezia) si sa il filmeze cu smartphonul. Daca scapati netransati puteti sa ma conctactati sa va spun unde imi trimiteti telefonul…a si sa nu uitati incarcatorul

  42. Filip 15 December, 2010 at 10:22

    Proba 1 : cine dintre domnii J si P reuseste primul sa cumpere de la un Magazin al Fiscului fara bon !

    Proba 2 : cine dintre domnii J si P reuseste sa filmeze un cumparator al smartphone-ului dat drept premiu

    Proba 3 : cine filmeaza cel mai haios muncitor pe drumurile patriei dormind cu spor

  43. Daniel 15 December, 2010 at 10:22

    Promit domnii J și P că se lasă de scris după acest concurs?

  44. Ozzy 15 December, 2010 at 10:24

    Dar e atat de simplu: cei doi domni vor bea cot la cot cu Eftimie. Ultimul ramas la masa castiga.

  45. Un pensionar 15 December, 2010 at 10:26

    Auziți mia zis un vecin că se dă telefoane aicea. Ia spune-ți, cine are lista să mă trecă și pe mine că trebuie să mă mai duc în piață să i-au roși înainte să vină nebunu ăla care le zgârie cu unghia pe toate.

  46. Oana 15 December, 2010 at 10:33

    Eu cred ca va fi manareala si ca cele doua probe sunt facaturi, din moment ce e evident ca nici un pensionar care se respecta (si sunt convinsa ca Domnii P si J se respecta) nu stie sa foloseasca un smartphone si cu atat mai mult nu stie sa filmeze cu el. Clar acest lucru, daca se va intampla, va fi un trucaj ieftin. Rusine!

  47. ionel gigel 15 December, 2010 at 10:40

    Io daca castig telefonul il donez. Lu nevasta-mea. Sa ma lase la bere vineri seara – pana duminica dimineata. Consider deci ca ar fi o cauza nobila sa mi-l dat mie. Va creste cifra de afaceri la o fabrica de bere, implicit scade somajul, scad tensiunile sociale si cresc multe alte chestii..

  48. Filozofu' 15 December, 2010 at 10:43

    Eu propun ca domnul P. si domnul J. sa se intreaca intr-o cursa mortala pentru a umple sifoanele dupa care sa se filmeze reciproc cand uda cu ele de la balcon elevii care se strang in fata blocului la o etnobotanica.

  49. Ina 15 December, 2010 at 10:45

    Eu as sugera urmatoarea competitie: atat Dl. P, cat si Dl. JC sa calatoreasca o dimineata intreaga (dupa cum stim, nu-i asa, ca fac toti pensionarii) cu mijloace de transport in comun la alegere (excluzand metroul care are un aer cool si tineresc), protestand fata de tinereii/adolescentii care ocupa abuziv locurile de stat jos si sa surprinda cu telefonul mobil reactiile acestora. In plus trebuie sa se planga de curent si de lipsa de respect fata de cei mai in varsta. Castiga cel care isi alege victimele suficient de bine incat sa nu fie incitate la violenta 🙂

  50. Ciprian 15 December, 2010 at 10:45

    Eu zic sa se apuce de rezolvat integrame. Primul care termina de completat integrama, ii face apoi o poza si uploadeaza fotografia cu solutia corecta pe DailyCotcodac. Cred ca v-ar fi mai usor sa listati inainte poza cu o imprimanta performanta ca a Sebrei. :))

    Consider ca nu e vreme de dat un caine afara, d’apai sa-i scoatem la plimbari pe acesti stimabili domni amuzanti si atat de culti. Hapciu!

  51. Dan1 15 December, 2010 at 10:52

    Acu’ gândindu-ma mai bine, cred ca n-ar strica si niste trucaje ordinare de genul: “Domnul P. a gasit cele mai ieftine rosii din oras la Piata Dorobanti. Iata si poza cu eticheta de pret” sau “Domnul J. a gasit apa minerala la sticla de sticla la un cunoscut hipermarket cu nume de floare exotica. Iata poza cu raftul”. =))

  52. Ciprian 15 December, 2010 at 10:53

    Daca bine-mi amintesc amandoi, si domnul P si domnul J, au pisica. Sa se intreaca in a trage matza de coada. Filmuletele si pozele vor trebui uploadate pe site.

  53. roxanee 15 December, 2010 at 10:53

    Deorece Craciunul se apropie proba de foc la care i-as supune pe venerabilii domni P si J ar fi sa pregateasca o masa de sarbatori pentru intreaga familie ( nevasta, copil, nora, nepot si bineinteles cu minim 3 feluri de mancare) servindu-se de ultima pensie incasata, castigatorul va fi evident cel ce va reusi sa gateasca cel putin un fel de mancare sau va umple macar o farfurie a unui mesean….De Ce??? …pensia stie…;)))

  54. logaritm 15 December, 2010 at 10:54

    hai maaaaaa! iar gluma cu rosiile si apa minerala? 🙁
    criza frate!… da’ chiar in halul asta?

    Nu faceti voi un concurs: care reuseste sa-l faca pe celelat sa petreaca o noapte-n arest?

  55. manfreD 15 December, 2010 at 10:55

    1 – Fiecare dintre cei doi trebuie sa gaseasca cea mai mare factura la intretinere, sa faca poza si sa o publice ( pentru ca atunci cand va veni administratorul sa ceara bani de intretinere sa aiba dovada ca nu el e rau platnic )

    2 – Fiecare va trebui sa caute cel mai calduros si mai ieftin pluover dintr-un second-hand. E criza si trebuie sa ne adaptam crizei, nu ?

  56. Dan1 15 December, 2010 at 10:56

    @Ciprian
    Sau a freca pisicu’! =))

  57. Oana 15 December, 2010 at 10:56

    MI-a mai venit o idee (lucru care se intampla destul de rar, recunosc). Sa se organizeze un concurs de Mister Pensionar la care sa participe cei doi domni J si P si probele sa se desfasoare in strada, in mijlocul multimii: proba de cultura generala, proba de indemanare si o proba la alegere (costum de baie sau talent show). Vor fi acordate 2 premii: Mister Pensionar si Mister Popularitate si, bineinteles, sincerele felicitari. Totul va fi filmat profesionist cu camera lui Xperia X10 si filmuletul va fi urcat pe site pentru ca toti cititorii sa ii poata admira pe Domnii J si P.

  58. Gobblin 15 December, 2010 at 10:59

    Ocolul Bucurestiului in 8h cu RATB-ul 🙂

  59. Alex 15 December, 2010 at 11:01

    Eu as fi propus sa castige primul care reuseste sa spuna o gluma buna, una la care sa rada si altcineva decat “sleahta cumparata” de Julius & Co. Bineinteles ca nici unul nu ar fi capabil sa faca asta, asa ca sigur o zica ca nu e buna proba, ca nu se poate filma…

  60. Oana 15 December, 2010 at 11:02

    @Dan1 & Ciprian…lasati pisicile in pace, ele nu au gresit cu nimic in aceasta poveste..sa vina protectia animalelor 🙂

  61. mutzunake 15 December, 2010 at 11:05

    1- o zi de lucru intr-o multinationala, de preferat una cu multe sedinte 🙂 Cel care rezista cel mai mult castiga
    2- se alege un sat oarecare din judetul Vaslui, cel care primeste primul binecuvantarea toporului este eliminat , castiga cel care ramane in picioare

  62. anndryusha 15 December, 2010 at 11:06

    Pentru a nu mai dormi şi a patra noapte consecutivă pe preş, în urma publicării filmuleţului cu prima femeie cosmonaut, cei doi – continuăm să-i considerăm simpatici pentru a ne păstra intacte şansele infime la premiu cu care am debutat – vor organiza un concurs (al cărui participanţi vor fi ei înşişi) cu tema:
    “realizează un film din care să reiasă exact opusul a ceea ce se înţelege din filmuleţul amintit”.
    Evident, există două căi pentru a realiza acest lucru. Fie se merge pe ideea că filmul cu femeia cosmonaut este de o răutate gratuită, în realitate ştiindu-se foarte clar că femeile sunt cele mai atente şi mai grijulii fiinţe, când vine vorba de aspectul tehnic al unei chestiuni de ordin practic, fie se merge pe ideea că, dimpotrivă, bărbaţii sunt şi mai idioţi decât femeile, putându-se sugera, de exemplu, că femeia cosmonaut a reuşit, de bine de rău, să iasă din navetă, în timp ce, în interior, scumpul ei soţ mai avea încă de furcă cu îmbrăcatul izmenelor spaţiale.
    Pentru susţinerea ambelor variante se vor folosi superbele dispozitive Sony Ericsson Xperia aflate în dotare. Filmarea va fi realizată, la alegere, de tip live – o sugestie ar putea fi, în acest sens, înregistrarea modului absolut impecabil în care se descurcă în traficul şi aşa haotic al capitalei, îngreunat de vicisitudinile anotimpului friguros, reprezentantele sexului frumos, în antiteză cu lipsa de îndemânare şi grobianismul şoferului de sex masculin, ori realizată “indoors”, cu mijloacele furnizate de recuzita inepuizabilă a domnilor J. şi P.
    Se interzice categoric ca, pe timpul filmărilor, să fie rănite sau maltratate animale şi, de asemenea, să fie poluat mediul cu substanţe nocive, radiaţii, zgomote puternice, etc.
    Câştigător va fi cel care va reveni primul în patul conjugal, evident.
    Succes! 😀

  63. dana 15 December, 2010 at 11:08

    In legatura cu concursul, eu cred ca va fi manareala, ca si alealalte de pina acum.. Sigur castiga Radu Vasile, ca la cate link-uri a dat de pe site, plus ca deja a renuntat la un premiu, pe motiv de distanta. Asa e, domnu` admin? Smartphone-ul se poate trimite si prin posta, sa nu uitati eticheta cu ” fragil ” , altfel viitorul castigator va primi doar cioburi si carcasa :))
    Incerc si eu o propunere de concurs : cei doi sa isi citeasca reciproc toate postarile de pe DC, si sa isi dea calificative ( note suna prea a scoala generala ) si apoi sa le supuna votului cititorilor. 🙂

  64. sidryane 15 December, 2010 at 11:09

    Avand in vedere ca nu am nici o sansa pentru castigarea telefonului, deja am citit 5 comentarii care ar merita cu prisosinta cate 3 telefoane, ar dori sa particip in competitia pentru castigarea sincerelor felicitari:)
    Multumesc anticipat.

    PS: Un concurs tare ar fi sa vedem care o convinge primul pe Elena Udrea sa se lase epilata inghinal de catre celalalt – deci trebuie convinse 2 persoane:))

  65. Dan1 15 December, 2010 at 11:15

    @anndryusha
    Tine un like pentru comentariul mai bun lung decât articolul. :))
    Bre, când eram noi rautaciosi cu biata femeie, duminica, mi-a dat si mie prin cap ca o sa se deschida usa si o sa se-auda “Draga, mi-ai calcat si mie pantalonii de la costumul de cosmonaut cum te-am rugat?” “Am uitat, draga!” “Si-acu’, cum ies eu in spatiu, in chiloti?” =))

  66. dana 15 December, 2010 at 11:16

    @ Radu Vasile : nu am nimic cu tine, daca castigi , vei primi felicitarile mele sincere :))

  67. Ramses3 15 December, 2010 at 11:18

    Propun un fully chess championship, sa ma exprim pe mai detaliat.
    Fully Chess Championship inseamna sa participi ( doar stiti ca participarea e mama…cuiva, am uitat a cui… da ce conteaza acuma? ce te-ai legat de capu meu? da-mi pace!) la o sedinta de sah in parc cu pensionarii (the real ones):
    Locul III (stiu ca sunteti doar doi dar pt orice eventual Domnul E. sau R. care mai apare), deci pt a lua locul III, sa joci o partida de sah cu pensionari din urmatoarele parcuri: Carol, Titan, Drumul Taberei (fost Moghioros), Tineretului, Plumbuita, Herestrau;
    Locul II sa joci o partida de sah cu pensionari din urmatoarele parcuri: Obor, Kiseleff, Izvor, Crangasi, Gradina Icoanei, Bordei;
    Locul I Titan, Obor, Herestrau, Tei si atentie trebuie sa castigi o partida cu un pensionar in parcul Cismigiu.

    Mai e si mentiune speciala daca bati doi pensionari si atentie un veteran de ceva razboi la table in Parcul de la Circ si in parcul Floreasca

  68. Toma 15 December, 2010 at 11:18

    care reuseste sa convinga cat mai multi oameni simpli (de pe strada, vanzatori de magazine, florarese, paznici de metrou s.a.m.d.) sa zica “cititi daily cotcodac”castiga 🙂

  69. Gobblin 15 December, 2010 at 11:19

    Concurs 2: sa gaseasca coada la lapte la sticla cu capac din folie metalica.

    Concurs 3: Survivorman: 1 saptamana de supravietuire in judetul Vaslui avand la dispozitie doar un topor.

  70. trickster 15 December, 2010 at 11:25

    Cel mai corect ar fi sa-si dovedeasca spiritul civic in apararea interesului asociatiei de locatari. Castigator sa fie cel care surprinde cu camera de filmat cea mai grava abatere in blocul sau.

    La aceasta categorie se incadreaza si se puncteaza:

    – 10 puncte pentru dovada clara ca tinerii de la etajul 2 stau 3 si nu 2 cati sunt declarati la intretinere
    – 5 puncte daca il surprind pe cel care nu inchide usa de la ghena de gunoi
    – 15 puncte pentru inregistrarea produselor cu care a intrat un locatar in scara blocului
    – 5 puncte pentru fiecare zgomot prea mare din apartamentul de deasupra (bonus 3 puncte daca se filmeaza si cand bate in teava)
    – 5 puncte pentru o filmare artistica de la balcon a faunei
    – samd.

    La sfarsit tragem linia si dam o diploma 🙂

  71. anndryusha 15 December, 2010 at 11:28

    @Dan1: Păi, de ce crezi că se bătea biata femeie cu pumnii în cap? Şi-a adus aminte că a uitat fierul în priză… =))

  72. anndryusha 15 December, 2010 at 11:31

    @Gobblin: Mai bine să împartă reviste Daily Cotcodac şi să fie înarmaţi doar cu Sony Xperia. În judeţul amintit, desigur. =))

  73. Sare'n Ochi 15 December, 2010 at 11:33

    care dintre cei doi il convinge pe Basescu sa le arate de unde se iau rosii cu adevarat ieftine si pe Emil Boc de unde-si cumpara apa la sticla. se poate si invers.

  74. victor 15 December, 2010 at 11:36

    cine gaseste cele mai tari reduceri din oras si strange cele mai multe ziare distribuite gratuit

  75. icsicsel 15 December, 2010 at 11:40

    Va sugerez sa cautati fiecare cea mai lunga coada la un magazin/piata/alimentara/non-stop/bordel in Bucuresti, sa ii faceti poze inainte si dupa ce o destabilizati (gen e mai eftin in partea cealalta, sunt stricate rosiile, e mancare cu e-uri, samd). Castiga cine o are mai lunga inainte si dupa (la coada ma refer :P).
    Sau puteti incerca pentru variatie, sa povestiti, eventual si cu imagini daca se poate, o fapta buna a unui bucurestean (gen ajutat un batranel sa treaca strada, prins un hot care fugea cu poseta cuiva, cedat locul de pe scaun in RATB unei persoane in varsta sau insarcinate, etc).
    Sunt convins ca ambele sarcini sunt la fel de “challenging”.

  76. BlogdeProst 15 December, 2010 at 11:42

    Care reuseste primul s-o scoata la un cico si o saorma la Dristor pe Elena Udrea…

  77. MNX 15 December, 2010 at 11:45

    Propun, stimati colegi de xperiente, sa fim delectati cu imagini din superbul concurs de fotografiere/filmare a primei strazi cu adevarat deszapezite din Bucuresti… Sau , daca e mai simplu, cu prima imagine continand minim 5 blocuri fara antene pe ele 🙂

    Ceva mai usor ? Cautati o frizerie/salon/spa cu DailyCot(editia print) pe masa.
    Va multumex.

  78. cipoc 15 December, 2010 at 11:47

    sa mearga sa streseze un consultant vanzari de electrocasnice..
    care il face pe vanzator sa cedeze nervos primu` castiga

  79. eBogdan 15 December, 2010 at 11:47

    Am eu o idee :)) avand in vedere ca a venit sezonul rece si ca-i zapada mai peste tot, sa se surprinda cea mai amuzanta cazatura pe ghiata, zapada etc etc 😀 si cea ami amuzanta sa castige 😀

  80. mosubibe 15 December, 2010 at 11:48

    ziua bună! deci, fiind criză, domnii P [de la premiu!] şi J [de la Janine?] primesc un singur aparat Sony Ericsson Xperia X10 iar castigator va fi desemnat cel care aduce primul un trepied pe care să monteze scula Sony care să-i fotografieze cum se periază ei cu Xperia… [simplu, nu?] bag samă nu-s destul de sony la ora asta… mulţam anticipat “de” felicitări, iar telefonu’ îl aştept la adresa… [las’, mai târziu] norock!

  81. Sarbu Florentina 15 December, 2010 at 11:54

    cine cumpara primul o guma Turba

  82. Lenesu 15 December, 2010 at 11:54

    Va imbracati amandoi in femei.
    Fusta mini, cu ciorapi licra, etc, sutien cu sosete in el, peruci, etc. Umblati ambii pe un bulevard unul pe o parte, unul pe cealalta. Care atrage cele mai multe priviri castiga :-)).
    Daca nu va place asta cu priviriile, incercati acelasi lucru si va bagati in seama cu barbati. Care face primul rost de un numar de telefon castiga. :-))

  83. Sarbu Florentina 15 December, 2010 at 11:55

    cine cumpara primul o guma Turbo…

  84. Nico 15 December, 2010 at 11:55

    am obosit citind comentariile dinainte, asa ca m-am oprit de la com 20 sau cv. Se pare ca toti cititorii vostri s-au trezit inintea mea azi. Cea mai tare idee de intrecere pentru respectabilii
    P. si J. ar fi sa puna mana pe telefon si sa se repeada spre un hipermarket in dimineata de sambata, cand toate babutele dau navala dupa promotii. Sa zicem Cora. Sun Plaza, ca sa intalneasca clienti tipic bercenari. Inarmati cu vestitul catalog, sa mearga printre rafturi si sa incerce sa gaseasca toate articolele aflate pe primele 4 pagini ale catalogului. Sau cat mai multe. Pariu ca asta o sa fie f complicat, pt k sambata la raft nu se mai gaseste nimic. Si vrem poze cu domnul J. cum se lupta pentru ultima punga de zahar cu un venerabil domn sprijinit un baston.

  85. RanFan 15 December, 2010 at 11:57

    1) Sa realizeze, cu ajutorul smartphone-ului, cate o reclama la mijloacele de transport in comun pe care le folosesc pentru a ajunge la piata.

    2) Sa gaseasca cea mai ieftina sacosa de rafie existenta pe piata.

    3) Cine convinge primul un taximetrist, sa-l duca la piata pe aceasi suma necesara cumparari unui bilet de autobuz. In timpul cursei, sa-i ia un videointerviu cu smartphone-ul.

  86. Robert D. 15 December, 2010 at 12:00

    Domnul P. – sa caute primul politist si sa il intrebe “spre capitala incotro?” si Domnul J. sa il filmeze of course.
    Dupa ce se calmeaza sa ii spuna ca a fost filmat cu camera ascunsa de la telefon.

  87. Anutza 15 December, 2010 at 12:04

    In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini…eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.
    SAU
    Mos Craciun e suparat ca-i de criza afectat,
    Sania-i la inregistrat,taxa auto s-a triplat,
    Renii banca i-a luat ca lizingu-i neachitat.
    Si s-a dus la magazin sa ia cadouri din plin,
    Si aici s-a incurcat ca viza n-au acceptat.

    P.S : nu lasati criza sa ne fure CRACIUNUL

    Ca idee de post. Ce ar fi sa faci un articol cu masa de sarbatori la romani, dupa un an criza? Stiu ca nu o sa fie lung articolul, dar merge. Sau chiar ai putea sa faci un top 10 cadouri de criza si pe locul 1 sa fie “NIMIC”. Lasa rosiile domniilor P. si J. ca s-a dus postul, vine PORCULL (cam slabutul, subnutrit as putea spune)
    Mercic..

  88. angelo 15 December, 2010 at 12:06

    ideea mea haioasa de intrecere consta in mai multe probe si anume si faca baie in marea neagra in constum de baie (slip) apoi sa plece la munte sa schieze tot in acelasi costum apoi sa doarma o noapte intr-o salina. dupa aceea sa bea o cana de vin fiert pe varful unui munte. distractie placuta!

  89. alex bartis 15 December, 2010 at 12:07

    Eu le propun daca tot au chef de cumparaturi, sa cumpere castraveti murati, morcovi, carne de vita sau de pui, telina, cartofi, patrunjel, mazare, si maioneza, si sa ii vedem (filmati) cum prepara ei pentru craciun un salata de boeuf!

  90. daninho 15 December, 2010 at 12:09

    care dintre cei doi domni, J si P, trimit mai multe mesaje unuia altuia cu xPeria X10, timp de trei minute. Cel care are mai multe mesaje in Inbox, pierde. Fiecare dintre mesaje trebuie sa contina, minim 25 de caractere.

  91. Vlad 15 December, 2010 at 12:12

    Eu as propune ca dl. J si dl. P sa se duca la cumparat accesorii pentru telefonu pus ca premiu.
    Ca sa echilibram balanta se vor cumpara: husa de telefon, handsfree pentru masina si o cartela la un provider de telefonie. Se va tine cont de pret, stil, calitate si proba finala va fi activarea celei mai avantajoase extraoptiuni pentru cartela. Domnul P are voie sa caute produsele cele mai ieftine in piata la Berceni si la baietii cu telefoane “imprumutate” dar trebuie sa obtina chitanta 😛

  92. anndryusha 15 December, 2010 at 12:13

    Am uitat să precizez că, după 6 sau 7 ani în care opţiunile mi-au fost drastic limitate la gama, destul de redusă, de telefoane dedicate Zapp, am reuşit să fac trecerea firească către o reţea normală şi un telefon obişnuit.
    Un smartphone gen Xperia m-ar ajuta, aşadar, “să ajung la zi” cu ultimele tehnologii în domeniu şi, cine ştie?, să înţeleg, poate, modul misterios în care funcţionează Facebook.
    Cât despre concursul dintre cele două simpatice gazde ale noastre, păi, nimic nu mi se pare mai fair play decât o cursă contra cronometru, cale de 500 kilometri, parcurgând de la Sud la Nord-Nord Est România înzăpezită, adică Bucureşti-Iaşi, cum ar veni.
    Câştigătorul va avea deosebita onoare să-mi înmâneze premiul, evident. :))

  93. Mihail 15 December, 2010 at 12:20

    Felicitari celor doi domni redutabili: P.si J.(membri ai echipei dailycotcodac.ro)care s-au intrecut in doua probe de foc, cu scopul declarat sa-si demonstreze abilitatile pensionaresti in Romania secolului XXI, filmand cu telefonul(oferit ca premiu)Sony Ericsson Xperia X10, experientele lor. Ma voi bucura sa le vad! Propunerea mea pentru cei doi domni redutabili: sa cutreiere in lung si-n lat urbea, sa gaseasca cea mai ieftina paine fara gluten, cea mai ieftina slana(slanina)afumata de la tarani, cea mai ieftina ceapa rosie si cea mai ieftina tableta de glucoza(in forma de ciocolata)de 100grame. Si daca au chef sa filmeze cu X10 experientele lor, s-o faca bucurosi!

  94. Roxana 15 December, 2010 at 12:23

    Eu as propune ca dl.J si dl.P sa caute sa cumpere un sifon de sticla din acela invelit in grilaj de sarma

  95. MNX 15 December, 2010 at 12:25

    De ce am senzatia ca azi dimineata au zis de concursul vostru la ZU ?
    Sa fie oare de la ideile “traznite” … ?

  96. DEC.I 15 December, 2010 at 12:26

    mie imi plac intrecerile pe echipe,asa ca propun ca fiecare din cei doi domni sa incerce sa isi stranga cate o echipa de 5 oameni care sa poata supravietui 5 zile intr-o padure departe de civilizatie.
    Echipa ar trebui sa fie alcatuita din oameni luati direct de pe strada doar cu ce au asupra lor, cu ceva specific fiecare, astfel:
    1 om cu o tigaie/oala(ceva de gatit);
    1 om cu o bricheta sau lupa sau chibrit;
    1 om cu un recipient pentru apa;
    1 om cu o patura/covor (ceva util pentru noapte);
    De asemenea acesti oameni trebuie neaparat sa aiba una din urmatoarele calitati:
    bun bucatar,
    supravietuitor(stie sa faca un adapost si un foc);
    vanator/pescar;
    bancher;
    si unul din urmatoarele defecte:
    frica de intuneric,
    frica de gandaci,
    frica de straini,
    pretentios la mancare.

  97. ionut 15 December, 2010 at 12:28

    cred ca cei doi ar trebui sa vada cine poate repara mai repede imprimanta sebrei…:)

    nu de alta , dar asa scapa toata lumea de o grija si pardalnica de imprimanta apuca si ea inca 2 saptamani de viata .
    nu ca nu as avea incredere in cei doi , dar tare imi e ca de fapt sunt niste forte oculte la mijloc ce nu lasa cetitorii sa se bucure prea mult de premiile dc .

    cred ca si urarile alea de bine vin cu o steluta si un scris mic sub ele :
    (sa ti se mareasca fondul de rulment,sa prinzi coada la covrigi sau la gogosi, sa nu gasesti toporul cand te duci ca tot omul la crasma -daca premiantul face greseala de a recunoaste ca e din Vaslui- etc).

  98. Chiuariu Ciprian 15 December, 2010 at 12:29

    Domnii P si J ar trebui sa merga intr-un mall si sa filmeze cat mai multi cocalari in decurs de o ora. Cine filmeaza cei mai multi cocalari castiga.

  99. Dan1 15 December, 2010 at 12:30

    A, stiu! Sa scrie Julius evenimentul zilei de azi si Pirca recomandarile de seara! (daca nu e deja prea târziu)=))
    P.S. ionut, pentru asta cu “sa nu gasesti toporul cand te duci ca tot omul la crasma” tine un like! :))

  100. ionut 15 December, 2010 at 12:33

    @Radu Vasile
    dar chiar vrei X10-ul :)) nu cumva oi avea un X5/X6 si vrei sa le asortezi?:)
    bafta

  101. BBL 15 December, 2010 at 12:37

    Propunerea mea pentru competitie: Domnul P. si Domnul J. pleaca de la punct fix, simultan. Traseul va fi la alegere (malluri, centre comerciale, institutii publice, locuinte, etc.). Castiga cel care la sfarsitul competitiei reuseste sa fotografieze cel mai mult ler. Pentru ca dupa cum bine stie toata lumea leru’-i ler!

  102. Adina 15 December, 2010 at 12:38

    Ar trebui amandoi sa se duca la cate un patinoar si sa patineze doar in boxeri (eventual si pantaloni ca e cam frigut 🙂 ) si o caciula de Mos Craciun si sa incerce sa convinga oamenii de pe patinoar sa le dea cate o piesa de imbracaminte. Cine reuseste primul sa se imbrace complet (fiecare piesa de imbracaminte trebuie sa fie luata de la o persoana diferita) castiga!

  103. ionut 15 December, 2010 at 12:41

    @Dan1
    pai asa lovesc in comentatorii fideli…eu cum mai iau bonus? la 5 comentarii bune la articolele lui pirca primesc hint-uri gratis : catre ce piata se indreapta valul de babute (e stiut ca in afara de pirca doar ele stiu mai bine unde se gasesc rosii ieftine) , etc.:)
    doar nu stateam sa citesc: vedeam acolo evenimentul si stiam ca e pirca.

    vine craciunul… vrem si noi un soric mai ieftin:) nu destabilizati “nucleul dur”

    ma miram eu cine dadu like :)) ma gandii ca veni sebra “cloaked” vba alora din star trek

  104. camionagiu 15 December, 2010 at 12:47

    Nu vă ascund că eu am pretenţii în primul rând literare de la Pircă şi Julică. Aşa încât războiul celor două „chitroze” (de la chitroşi, că au doar un telefon la 4000 de măgari unici) trebuie să se poarte întâi pe frontul culturii. Apoi se va continua cu alte probe.
    Această luptă va avea proporţii biblice (David şi Goliat, Tom şi Jerry, Mircea şi viermii băsişti), un război ce nu va fi uitat niciodată – „nevăr forghet”, cum ar zice cârnaţii de pe malurile Potomacului.

    Prima bătălie
    Pircă şi Julică vor scrie câte un roman de anvergură, nu bălării de genul „Crimă şi pedeapsă”, unde un aurolac de la o facultate particulară a omorât nişte biete femei să le ia aurul şi după aia nu mai ştia de el, prostul, în loc să treacă ilegal graniţa, cu peruca blondă pe cap, şi să ceară azil politic în Suedia.
    Deci un roman în care să se regăsească şi contorsionări psihanalitice ca-n „Omul cu şobolani”, dar şi sexologeală ca-n „Pisica-n cizme”, romantism ca-n „Pe aripile vântului” şi umor cu paranteze ca pe Daily Cotcodac (cu de alea tari – Eftimie duce greul, Pircă şi Julică se uită sub fustele fetelor de 60 de ani, cu oglinjoara prinsă între şireturi, la cozile de la Administraţia Financiară).
    Cel care va publica volumul, la o mare editură, va câştiga şi like-urile noastre.

    A doua bătălie
    Fiecare să încerce să convingă câte-o piaristă de top că Zoso e un tip extrem de romantic cu femeile şi toată duritatea lui şi expresiile înspăimântătoare pe care le foloseşte, cum ar fi „pizdulice”, sunt o faţadă, un mecanism de apărare, el folosindu-se la primele întâlniri de Ion Minulescu, păsări albastre, lumânărele aromate, petale de trandafiri şi nu de şantajul „Te dau pe blog, fă! Stai cuminte, că nu-şi fac nimic…” .

    Proba a treia
    Fiecare să versifice şi să pună pe site propria variantă a poeziei eminesciene de anvergură mondială „Somnoroase păsărele”, rebotezată sugestiv şi pentru cititorii Daily Cotcodac de la master în sus, „Somnoroase pizdulice”.

  105. Paul 15 December, 2010 at 12:47

    Care dintre ei reuseste sa surprinda pe camera cei mai multi functionari publici care 1. se enerveaza (independent sau atatati de J sau P) sau 2. nu muncesc cand ar trebui sa o faca, acela sa primeasca toata gloria victoriei.

  106. Horea 15 December, 2010 at 12:48

    Cine alearga primu de la un capat la celalalt pe autostrada suspendata, imbracat ca vuvuzel dupa inaugurarea autostrazii transilvania de anu trecut.

  107. Lepka 15 December, 2010 at 12:55

    Dupa modelul Bear Grylls, as dori sa`i vad intr-o competitie gen “Tehnici esentiale de supravietuire in discotecile rurale vasluiene”. Desi tare ma tem ca s-ar putea transforma in “I shouldn`t be alive” sau, mai rau, “Ultimele 24 de ore”…

    P.S. Va anunt pe aceasta cale ca mi-am scapat telefonul in zapada si nu cred ca ma mai tine mult…asa ca , disperat fiind, s-ar putea sa dau mai multe raspunsuri pe sistemul “mai multe comentarii, mai multe sanse de castig”

  108. sebra 15 December, 2010 at 12:56

    Ia mai înghesuiţi-vă să comentaţi şi pe pagina următoare, că se dau şi acolo premii =))

  109. Evergrey 15 December, 2010 at 12:59

    Eu propun urmatoarea provocare: domnii P. si J. sa incerce sa valorifice desteptul telefon (in piata, in parcare la mall, unde vrea ei :), fiecare cate o incercare, pana cand unul din ei reuseste, iar cand in final (m-ar mira) obtin un pret corect pentru telefon, sa-i ofere cumparatorului cutia telefonului cu un sapun in locul acestuia – situatie in care ar trebui imortalizata reactia bietului om de buna credinta 🙂

    Zic si eu.. e ceva interactiv 🙂

  110. sebra 15 December, 2010 at 13:00

    Ştiu: cine-şi face singur cea mai tare poză de cocalar =))

  111. I. Simion 15 December, 2010 at 13:01

    Va salut dragi cotcodaci!
    Pentru ca tocmai s-a terminat pauza de masa am decis, in numele intregului colectiv muncitoresc de la minunata firma sa luam o pauza de relaxare, socotind noi ca meritam pe deplin avand in vedere efortul depus pentru mai sus mentinata…ati ghicit! Minunata firma. Sa revin. Deci, citind blogul extrem de captivant (desi am fi preferat sa muncim) am vazut ca aveti premii. Iar cum noi, toti colegii, ne dorim de sarbatori cele mai sincere felicitari si urari de bine, si cum firma nu pare prea nerabdatoare sa ni le ofere am decis sa apelam la voi. Nu vrem telefonul pentru ca ar trebui sa avem, macar unul dintre noi, abonament personal, ori noi preferam sa vorbim pe banii firmei.
    Propunerea noastra pentru respectabilii domni P. si J. este …. **suspans**tobe**trompete**se mototolesc foi, se scraste din dinti, se bate din picioare de nerabdare**——————————-BRB A venit sefu’ !

    ….Am revenit. Am dat repede alt-tab si m-am holbat adanc la niste scheme electrice. A mers! 😀
    Propunerea este: **suspansul obisnuit in asemnea situatii, urmat de: **

    Pentru ca am vazut noi ca respactabilii nu au concurenta intr-ale scrisului la ei in blog(in sensul ca majoritatea celoltalti au inceput sa se priceapa la scris si chiar unii dovedesc oareshce talent) fiind singuri pe lume care scriu ceva (ne)interesant, cel mai bine ar fi ca ei sa se intreaca in arta scrisului de plangeri catre vecini, administrator si copiii din fata blocului, precum si alte lucruri de un blog separat intitulat sugestiv: Dati voi click pe linkul de mai jos.

    [IMG]http://i53.tinypic.com/30cuj2q.jpg[/IMG]

    http://i53.tinypic.com/30cuj2q.jpg

    Blogul poate reuni si alte pensionaci din bloc care bineinteles se vor multumi sa se uite pe gaura cheii si sa comenteze intre ei probele de foc prin care vor trece cei doi renumiti pensionari de 30 e ani si un ciot. Ei vor constitui Sindicatul Pensonacilor si se vor constitui pe blocuri sau scari, sau poate chiar cartiere, depinzand de cat de interesat este OTV de acest caz.
    Propunem pe aceasta cale urmatoarele probe:
    -Maraton de spionat pe vizor
    -Concurs muzical de batut cu coada maturii in tavan sau se dat cu aspiratorul la 6 dimineata
    -Concurs de lucru manual pentru confectionarea de sacose pentru rosii si apa minerala
    -Concurs de care suna mai repede la politia cand e petrecere la vecini
    -Concurs de caligrafie-viteza plangeri catre toata lumea
    -Concurs de scris lucruri interesante pe blog (suntem convinsi ca nici unul nu o sa castige dar macar sa incerce)

    Propunem si cateva rubrici pentru ceilalti pensionaci care vor sa scrie:
    -Aventuri la piata
    -Amintiri din razboi
    -Pe vremea mea…
    -Copiii din ziua de azi..
    -Astazi nu mai exista respect!
    Pentru alte propuneri nu ezitati sa ne sunati. Noua ni s-a terminat pauza de dupa pauza asa ca trebuie sa ne apucam de lucru. Buna dimineata si voua dragi blogari DC!
    PS: Nu ne dati telefonul pentru ca nu stim cum sa il impartim

  112. Portase 15 December, 2010 at 13:05

    da’ grele concursuri mai faceți, breh. e de gândit. bleah. ce-ar fi ca cei doi domni să se întreacă în divizarea atomului? :)) (poate revin și cu o idee normală. depinde cum își face cafeaua efectul)

  113. Malinescu Marius 15 December, 2010 at 13:08

    Buna,

    Tema Concursului: Animale in habitatul lor.
    Detalii: Cei doi stimabili domni vor merge in excursie la munte si pe drum vor filma/fotografia cat mai multe persoane care folosesc marginea drumului sau parcarile in locul toaletelor amenajate si uneori taxate cu 1 leu.

    Castiga puncte suplimentare cel care surprinde grupuri de tineri dezbracati intorsi ostentativ spre traficul din sosea. Tot puncte suplimentare castiga concurentul care cere de la aceste grupuri si primeste hartie igienica.

  114. sebra 15 December, 2010 at 13:09

    @admin!!!
    Spune-mi dacă merg două mandate, să ştiu dacă mă mai agit sau să mă concentrez pe istoriile lui Pircă :))

  115. GITheodor 15 December, 2010 at 13:10

    Mai interesant ar fi sa-i puneti la urmatoarea incercare pe cei doi domni: care reuseste primul sa se pozeze cu Mos Craciun sau un grup de colindadori imbracati in straie nationale si sa posteze fotografia pe facebook, eventual sa-si anunte si prietenii printr-un tweet de noua lor isprava.

  116. PrIzA 15 December, 2010 at 13:15

    Am si eu o idee…care din cei doi reusesc sa convinga 3 batrani care stau jos in ratb…se se ridice si sa le ofere locurile !! 🙂

  117. yeonsaeng 15 December, 2010 at 13:25

    care orneaza mai frumos o salata de boeuf cu un mesaj simpatic si din corason pt echipa lor favorita Steaua..sau era Dinamo?:-?

  118. MNX 15 December, 2010 at 13:25

    Da, e clar…BuzduRar isi pot aprecia audienta aici …

  119. Marcel 15 December, 2010 at 13:25

    O compentitie demna de 2 Indiana Jones ai bercenilor:
    Sa cumparati cate un pahar de frisca. Din aia facuta in cofetarie, nu la plic sau in tub.
    Punctaj:
    – Cine cumpara primul: 3 puncte (posteaza primul poza cu trofeul si pretul);
    – Cine o cumpara la cel mai bun pret: 3 puncte (Se accepta si negocieri doar alaturi de proba video.);
    – Cine a cumparat de la cea mai batrana vanzatoare: 5 puncte. (poza)
    Puncte bonus:
    – Cine cumpara din cofetaria care arata cel mai urat (minim 2 flori de plastic): 2 puncte
    – Cine cumpara de la o vanzatoare cu mustata: sincerele mele felicitari.

    Spor la cumparaturi Semizeilor :).

  120. vvait 15 December, 2010 at 13:27

    hai cu vorba buna ! … sa castige cel care o sa reuseasca cea mai lunga conversatie la telefon cu Dan Diaconescu in direct, si in reluare, despre Elodia, legea pensiilor, cursul euro/dolar, indexul glicemic al morcovilor, Oana Zavoranu , tigaia de gatit cu aburi si motorul electric.

  121. Portase 15 December, 2010 at 13:28

    văd că lumea de pe aici îi cam trimite la plimbare pe cei doi domni. pfff probe de foc. eu am o variantă mai simplă. e vorba de găteală. cei doi să facă torturi dedicate dailycotcodac. bine, nu doar un blat dat cu maglavais. și fără ajutor din partea doamnelor. să fie comestibil și ornat cu multă creativitate din suflețelele lor. îmi place să trimit bărbații în bucătărie 😀

  122. PKL 15 December, 2010 at 13:30

    “Adevăratul spirit de pensionar triumfă asupra vârstei”, a enuntat domnul P.

    Io as fi interesat de (inca) niste dovezi empirice 🙂

    Propun un concurs de “cine convinge mai multi calatori cu tramvaiul sa ii cedeze locul”. Concurentii sa foloseasca cel putin o data “pe vremea mea” si “tinerii de azi”. Totul filmat, ca de aia are Xperia video full HD.

    M-as simti pe deplin recompensat daca ati aplica ideea mea; smartfonul ar fi bonus.

  123. Dan1 15 December, 2010 at 13:35

    @yeonsaeng
    Era Universitatea: http://www.dailycotcodac.ro/2010/11/mancarea-campionilor/
    =))

  124. Tanasoiu 15 December, 2010 at 13:35

    O competitie demna de bucuresteni:
    Cei doi domni sa mearga pe la banci pentru a deschide cate un cont de economii si sa puna atat de multe intrebari domnisoarei/doamnei de la ghiseu pentru a o enerva in asa hal incat sa ii iasa aburi pe urechi. Primul care reuseste si trimite o poza castiga.

  125. Cami 15 December, 2010 at 13:38

    Si domnul P. si J. il vor provoca public, pe acest blog, pe stimabilul domn Mircea Badea la un meci de box, pentru a sarbatori cum se cuvine spiritul Craciunului care se apropie. Castigator va fi, evident, cel care va inscrie cele mai multe puncte in meciul sau individual cu stimabilul Badea. Cele doua meciuri vor putea fi asistate, contra cost, de spectatori dornici de a-l huidui pe stimabilul domn Badea. Taxa de huiduiala va fi donata in procent de 50% in scopuri caritabile. Restul de 50% revine castigatorului. In cazul foarte probabil in care stimabilul (tot Badea) refuza sau ignora cu lasitate invitatia la acest eveniment caritabil, atat domnul P., cat si J sunt declarati invingatori.

  126. yeonsaeng 15 December, 2010 at 13:46

    @dan1
    :))din partea mea poa’ sa-si faca si portretu pe salata,numai sa vad poze cu ei gatind ,care mai de care mai concentrat si mazgalit:))
    ps:tine un like

  127. tavtav 15 December, 2010 at 13:57

    Mr.P and Mr.J ar putea sa isi incerce puterile intr-un concurs epic constant in gasirea faimosului “Sfant Potir”, cunoscut noua tuturor drept editia print Daily Cotcodac. Stimabilii vor trebui sa gaseasca o asemenea himera abordand necunoscuti intr-o locatie la alegerea lor, iar exemplarul gasit sa fie lizibil (adik cel putin la fel de citibil ca si atunci cand ziarul a fost distribuit). Eventuala proba de departajale ar consta intr-o analiza de continut a ziarului: adik gasitorul exemplarului cu cele mai putine urme de slanina, paine, smantana sau ulei de motor.

  128. batranusarpe 15 December, 2010 at 14:04

    Datorita numarului mare (si in continua crestere) de cititori fideli si activi participanti la acest minunat concurs vreau sa vin in ajutorul organizatorilor si sa le propun domnilor (J respectiv P) sa se-ntreaca in fotografiat felicitari, pe care ulterior sa le imparta participantilor de pe locul 2. (bineinteles, dupa ce in prealabil m-ati fi premiat cu un smartphone pe mine) Castigatorul dintre cei doi va fi cel care reuseste sa fotografieze cele mai sincere felicitari! (eventual poate exista si categoria a doua – cele mai multe felicitari fotografiate, dar propunerea pentru cea de-a doua categorie o fac doar pentru ca-mi plac mult parantezele si pentru a demonstra ca si eu pot face un comentariu cu un numar decent de caractere)

  129. mihai vasilescu 15 December, 2010 at 14:27

    Hmmm…dar e atat de simplu. Uite doua idei:

    – Cei doi domni ar trebui sa folseasca Xperia pentru a filma prima victorie „acasa”, a Universitatii Craiova. Castiga cel care va imortaliza un gol marcat de Gaman. Da, stiu e posibil ca in acel moment telefonul sa fie atat de vechi incat sa nu-i mai functioneze camera aia „full hd”. Sau, daca credeti ca am cerut prea mult, primul dintre cei doi domni care va urca pe site un filmulet cu Victor Piturca razand (bine, am inteles, macar zambind) a cstigat.
    – Alta idee ar fi sa va postati in fata la „Antena” si sa-l asteptati pe Mircea Badea. Iar cand apare, sa-l rugati sa faca un spagat. Castiga cel care va imortaliza „deschiderea” maxima.

  130. Alexena 15 December, 2010 at 14:58

    Simplu: Domnul P. sa cumpere un kg dintre cele mai SCUMPE rosii din Bucuresti (+poza, evident) iar domnul J. sa cumpere cea mai SCUMPA sticla de plastic(!) de apa minerala din Bucuresti. Cunoscandu-va vechile obiceiuri de pe blog, stiu ca va fi un concurs f greu, deoarece nu mai cautati aceste produse prin piata, ci pe la magazine selecte.
    Regula este sa indurati fara nicio lacrima platirea produsului iar proba care va alege castigatorul va fi bonul cu valoarea produsului cea mai mare. Simplu.
    Asteptam o poza cu bonurile alaturate!

  131. Robert 15 December, 2010 at 15:01

    Cine convinge primul o pensionara sa iasa cu el intr-un club/pub.

  132. Haotik 15 December, 2010 at 15:05

    Cuptoare cu microunde mai aveti? Pardon , Galaxy TAB nu se da, ca pe el am o fixatie eu mai nou.

  133. DrCriss 15 December, 2010 at 15:06

    O idee de întrecere haioasă? Să ducă la bun sfârșit toate provocările de mai sus și toate provocările care vor fi propuse după comentariul meu :)) Ar fi întrecerea întrecerilor și sunt sigur că foarte mulți, inclusiv respectabilii domni P. și J. se vor amuza :p

  134. DrCriss 15 December, 2010 at 15:08

    Menționez că voi aștepta cu plăcere ca întrecerile să fie filmate cu ajutorul smartphon-ului și abia apoi să-l primesc 🙂

  135. Andrei Dumbravă 15 December, 2010 at 15:22

    bre, ca tot sunteti in casa cu mogulul… ia sa vad eu care dintre voi doi apare primul pe una din antene? aia ar fi competitie? Si eventual sa faca si anunt pentru Zolty 🙂

  136. Dragos I 15 December, 2010 at 15:45

    Cine atinge primul urmatoarele moaste

  137. cosmin 15 December, 2010 at 15:47

    Amandoi se plimba cu cate un telefon in mana prin Bucuresti cu RATB-ul. Trebuie sa filmeze tot drumul, sa intre in vorba cu lumea si sa le explice functiile incredibile ale telefonului… Cel care reuseste la sfarsitul zilei sa se intoarca acasa si sa nu ii fi fost furat telefonul, castiga.

  138. Sabotor 15 December, 2010 at 15:48

    Sa instaleze pe telefon o aplicatie care sa inregistreze pe unde se plimba domnii J si P – MyTrack, de exemplu. Se stie ca un pensionar adevarat merge chiar pana la capatul opus al orasului pentru rosii d-alea bune, folosind evident mijloacele de transport in comun, unde in mod sigur vor avea ocazia de a pune la punct un tanar obraznic pentru…. ei, se pot gasi ceva motive. Asa ca domnii J si P, ca niste pensionari veritabili, vor incerca sa gaseasca cel mai indepartat loc cu rosii d-alea bune sau apa minerala la sticla de sticla, castigatorul fiind – evident – cel care a parcurs cea mai mare distanta pentru a gasi rosiile alea bune.

    PS. a se evita metroul, GPS-ul nu functioneaza sub pamant si oricum, pensionarilor le place la suprafata, poate mai vad ceva reduceri, un magazin nou deschis, ceva…

    PS2. se pot acorda si niste punte de bonus pentru !cea mai mica reducere obtinuta, asta pentru ca un pensionar adevarat face orice chiar si pentru o reducere de 1 ban 😉

  139. Tirei 15 December, 2010 at 15:59

    Poi ar trebuie ca cei doi sa se intreaca la urmatoarea proba:Cine reuseste sa aduna cei mai multi bani din cersit?Unul sa stea la Palatul Victoria iar altul la Cotroceni sau alta locatie.Cine aduna cei mai multi bani castiga 😀 Sarbatori Fericite tuturor!

  140. Beni Condrea 15 December, 2010 at 16:00

    Proba 1. Cine gaseste primul guma Turbo.

    Proba 2. Primul care reuseste sa-si faca o poza unei carpete cu “Rapirea din Serai”

    Proba 3. Primul care isi face poza in “poala” lui Mos Craciun

  141. Denisa 15 December, 2010 at 16:08

    Eu i-aş pune pe domnii J şi P să se întreacă în a găsi un intelectual în judeţul Vaslui.

    Sau la coadă la o shaormerie.

    Sau la festfudu de la IKEA.

    După care să-i citească intelectualului un articol de pe Daily Cotcodac, de pe smartphone-ul Xperia, bineînţeles. Domnul J i-ar prezenta un articol semnat de el sau de Admin, iar domnul P, unul semnat de el. Alegerea articolelor este la alegerea autorilor, dar se recomandă să fie cele mai amuzante texte scrise vreodată de către cei doi. Acela dintre autori care obţine primul urechi sângerânde câştigă întrecerea.

    Succes.

  142. Brindusescu Luigi 15 December, 2010 at 16:10

    Eu zic sa fie si rosi “roamesti” si apa cea mai “pura”…sa le creasca un pic adrenalina in cautari…si apoi sa posteze totul pe you tube ca la vremuri noi, trebuie sa fie si “fite” noi…Cine nu stie cum,pierde…

    A si inca ceva, se poate ca apa si rosiile sa fie facute cadou lu` domnu Boc? Nu de alta, da el la Guvern o sa zica ca-s ieftine si pote inventeaza vreo lege sa le faca la gramaj mai mic, da la acelasi pret…sa nu se chinuie distinsi domni cu caratu… Asta cum e si cu telefoanele…mai mici, mai capabile si mai scumpe nu?

    P.S. sa va aduca mosu ce doriti, eu imi doresc un telefon de-asta ca al vostru…de asta, cotcodacesc si eu acu inaintea voastra…

  143. Vlad 15 December, 2010 at 16:11

    Stimabilii domni sa convinga medicul de familie sa le elibereze o reteta gratuita sau compensata pentru viagra. In caz de egalitate se trece la proba de departajare, cine reuseste sa convinga farmacista sa le dea medicamentele.

  144. Brindusescu Luigi 15 December, 2010 at 16:15

    A si inca o propunere…ca uitam…sa mearga ei, unul dinspre A1, altul dinspre A2 pe cei 20 de km de centura de nord a Bucurestiului (la nivel de autostrada) ca doar au fost inaugurati pe 1 Decembrie de dl. Boc, si daca merg pe 4 benzi dintr-o parte in alta, indiferent de directie sau ora (asta ca sa nu fiu si sado-masochist cu ei) le dau eu 2 telefoane de astea…

    Va bagati?

  145. teo 15 December, 2010 at 16:17

    ia sa las si eu un comentariu de-a moaca aici :)) nu pentru telefon, ci pentru a primi pe mail comentariile. da nu astea de-acum, ci pe-alea din iulie-august!! ceva de genu: “Draga Mos Craciun, imi doresk mult-mult sa-mi aduci un smarfon k am fost foarte kuminte!! Te poop!” :)) grrr

    pana una alta, Pirca si Julius sa-si puna motanii sa mimeze. pe Marina Voica. castiga cel caruia nu i-a fugit motanul de acasa.

  146. scorpio 15 December, 2010 at 16:19

    Proba: sa colecteze 5 sigle de Mercedes in 24 de ore.
    Castiga cel care mai traieste dupa cele 24 de ore.

  147. vieru catalin 15 December, 2010 at 16:21

    intr-o dimineata domnul P il suna pe domnul J si il provoaca la o intrecere de iahturi . domnul J stiind ca domnul P are cel mai rapid iaht il pune pe ganduri. dupa cateva minute il suna inapoi si ii accepta provocarea rugandul sa ii lase un avantaj de 30 de secunde. deoarece iahtul domnului J ajunge la viteza maxima in 30 de secunde iar cel al domnului P in 10 secunde de asta casti domnul pe deoarece nu avea multi caii putere dar prindea viiteza foarte repede. iar celelalte iahturi nu prindeau asa repede si nu il ajungeau chiar daca aveau mai multi caii putere. asa se termina intrecerea dintre domnul P si domnul J cu domnul J castigator al acestei curse

  148. DrCriss 15 December, 2010 at 16:24

    Încă vreo două idei:
    1. Mai întâi ceva ușor : Câștigă cel care îmi oferă mie acest minunat smartphone 🙂
    2. Și ceva care implică puțin mai mult efort. Fiecare să-i facă cât mai multe complimente celuilalt și să își găsească sieși cât mai multe defecte, după care să le facă publice într-o piață sau într-un loc aglomerat (Nu cunosc București-ul, deci nu știu pe unde se pot găsit aceste locații :D)

  149. Radu Vasile 15 December, 2010 at 16:33

    V-a fost dor de mine nu e asa?
    Frate, pai ce faceti, plec si eu de aici si cand ma intorc de pe teren
    (doamne cat imi place fraza asta),
    vad ca sunt acuzat de manarii!
    Imi place!
    Deci, fiind eu pe teren (v-am spus ca imi place fraza asta nu?)
    M-am gandit!
    Deci daca cei doi reusesc sa scape din toate barajele de mai sus, trebuie pusi in fata unei probe competitive, unde doar unul sa poata invinge.
    Astfel propun ca domnii P si J, sa intre in ringul de wrestling si sa faca un meci de wrestling
    (Abia asteptam sa ii vedem in chilotei! Nu?).
    Albitru special (adica special guest referee (oi fi scris bine?)), va fi Sendroiu, iar Vivi va sta cu telefonu sa filmeze tot!
    Deci domnilor P si J, sa inceapa meciul!

  150. Hera 15 December, 2010 at 16:35

    Propun ca domnii P. şi J. să se întreacă în următoarele probe video-pensionăreşti:

    1. Cine se împrieteneşte cu cei mai mulţi maidanezi cu o singură pungă de resturi de la ciorbă (sau în cazul lor de la masa pisicilor);
    2. Cine reuşeşte să se tundă (scuzaţi domnu’J. …) cu maximum 5 lei la o frizerie de cartier, la un frizer de preferat din epoca neolitică;
    3. Cine reuşeşte să scrie cel mai agramat bileţel de ură (aşa se traduce hate-mail?) la adresa vecinilor şi să îl afişeze la avizier;
    4. Cine are caloriferele date mai încet în cea mai friguroasă zi (şi ce costumaţie necesită supravieţuirea în condiţiile date – vă dau un pont, halatul de molton vişiniu va câştiga detaşat);
    5. Cine are cele mai multe pungi de plastic în punga cu pungi – sau sertarul cu pungi, dar asta e cam modern…Cine plusează şi cu nişte cutii de margarină e super tare.

    Ar mai fi o probă dar ţine mai mult de telefon, nu de concurenţi. Eu am de trei ani telefon Sony Ericsson şi acum vreun an l-am spălat din greşeală în maşina de spălat. Telefonul a supravieţuit şi funcţionează încă, dar întotdeauna m-am întrebat cum arată interiorul unei maşini de spălat în exerciţiul funcţiunii.Credeţi că Xperia ne-ar putea arăta?

    Vă rog să mai remarcaţi că eu una nu încerc să îi fac pe cei doi concurenţi să ia bataie în autobuze sau pe stradă…

  151. RAIDER 15 December, 2010 at 16:41

    Pana la data publicarii castigatorului, domnii J si P sa si publice articolele de pe jucaria oferita premiu. Managementul posturilor, moderarea acestora, etc, totul facut cu minunea aia de telefon.
    Castiga intrecerea articolul cu cele mai multe cuvinte, cel mai bine pus la punct, cu citate s.a.m.d.
    Chiar is curios, am impresia ca cedeaza dupa 4 alineate.

  152. Delia 15 December, 2010 at 16:57

    Tare as vrea sa`i vad pe gentlemenii P. si J. intrecandu-se in urmatoarele categorii:
    – cine reuseste sa scoata un pret cat mai bun intr`o ipotetica licitatie a Smartphone-ului :))
    – cine mananca cele mai multe sarmale in 30 de secunde
    – cine reuseste sa enerveze cele mai multe babe in troleu intre doua statii
    – cine gaseste cel mai kitchos obiect legat de Craciun dintr-o vitrina din centru
    – cine reuseste sa convinga o domnisoara sa ii ia o inima de turta dulce
    – cine reuseste sa traga primul un loz norocos
    – cine reuseste sa se imbrace cat mai fidel in costum de MC [Mosh Craciun]

  153. ramona 15 December, 2010 at 17:03

    Propunerea mea este ca distinsii domni J si P sa-si caute de munca. Sa nu mai frece menta toooata ziua la piata si la calculator. Ar trebui ca distinsele consoarte sa umble cu cablul de alimentare in geanta. Sa paroleze calculatorul si sa si incuie camera in care se afla. Apoi sa arunce cheia. Ca sa se invete minte domnii si sa nu mai piarda vremea aiurea.
    Acestea fiind zise, la munca cu ei!!
    Sa se duca la interviuri si sa filmeze sa vedem si noi puterea de convingere si dorinta susmentionatilor de a fi corporatisti!
    Avem incredere in voi! Bafta!

  154. cozzin 15 December, 2010 at 17:05

    Concursul va fi cel care scrie primul text amuzant de pe DC. Aici vor avea de castigat mai multi:
    1. cititorii care nu vor mai trebui sa lase comentarii gen :”Si eu trebuia sa rad?”
    2.Domnul J sau Domnul P va avea eterna satisfactie de a fi invins
    3.Eftimie, pentru ca el chiar merita sa mai castige ceva, chiar si placerea de a citi ceva amuzant

  155. Ralux 15 December, 2010 at 17:13

    Mi-i mila de voi ca aveti de citit atatea comentarii, da mi-i si mai mila de mine ca imi scad sansele sa castig minunatia aia. Deci, propun urmatorul concurs: care gaseste primul o masina de scris de alea antice de vanzare.

  156. B0g 15 December, 2010 at 17:15

    Domnu’ P si domnu’ J se imbraca in meseriasi si varuiesc bucataria unul altuia. Cistiga cel care lasa cele mai putine urme neintentionate :). Mare grija la imortalizarea experientei… sa nu acoperiti camera foto in totalitate cu varul preparat cu minutiozitate din var nestins si apa. Si… ca sa nu fie suparare, cei doi se recompenseaza la final cu un pahar de apa minerala (din sticla de sticla) si o salata de rosii (cele mai ieftine bineinteles).

  157. Stamorello 15 December, 2010 at 17:16

    Una dintre provocarile pe care as vrea sa le lansez celor doi domni, P si J, ar fi aceea de a le raspunde, intr-un mod cat se poate de serios, celor care au pus diverse intrebari pe Google si au ajuns sa apara in obisnuita rubrica “Google te ajuta, dar nu face mai destept”. Cred ca este un exercitiu de imaginatie greu pentru cei doi, dar cel care ar reusi sa raspunda intrebarilor “inteligente” intr-un mod cat mai serios, sa fie considerat castigatorul competitiei si apoi sa primeasca un concediu de recuperare mentala, fiindca numai cu un concediu te poti reabilita. Cel care reuseste sa faca o impresie mai putin buna sa aiba grija de tot site-ul pana la revenirea castigatorului, ca sa aiba data viitoare o mai mare motivatie pentru a produce ceva mai bun decat competitorul…
    Atat!

  158. Kissrock 15 December, 2010 at 17:24

    Salut tuturor si sincere Sarbatori Fericite…eu propun ca cei 2 sa faca un concurs de pit-stop ca la formula 1 si chiar daca nu au pregatire eu cred ca va fii fun…care reuseste sa termine primul de schimbat cauciucuri,sa bage benzina s.a. castiga.La revedere!

  159. ady brezaie 15 December, 2010 at 17:32

    Care din ei reuseste sa gaseasca primul un pensionar, capabil sa faca o poza cu noul Xperia si sa o incarce de pe mobil fix pe Fata de Carte (Facebook), apoi ala sa fie marele castigator! Ca daca noi, tinereii, n-avem bani de-un Smartphone ca lumea, poate batraneii cu pensii sub 1000 RON se descurca mai bine!

  160. Spike 15 December, 2010 at 17:55

    Care reuseste cel mai repede sa obtina un bilet de odihna la caciulata de la casa de pensii.

  161. Rusu Alexandru 15 December, 2010 at 18:09

    1.Sa stranga multe monede de la trecatori,si cine strange cele mai multe sa castige,apoi sa scrie cu monede http://www.dailycotcodac.ro sa le fotografieze!
    2.Sa fotografieze cea mai scumpa masina si cel care va fotografia cea mai scumpa masina sa castige.
    3.Sa fotografieze numerele haioase de masini:Exemplu B-01-ERU sau alte numere comice,cel mai comic numar sa castige!
    4.Sa se duca intr-un magazin si sa filmeze cu Sony Ericsson un telefon Nokia!
    5.Sa fotografieze un om de zapada!
    Am pus 5,din ele puteti alege care e mai buna provocare!

  162. Anda 15 December, 2010 at 18:22

    Cel care gaseste cea mai ieftina oferta de inmormantare, de la costum complet cu pantofi de lac lustruiti pana la coroane in forma de inima si panglici cu “nu te vom uita niciodata, vanzatorii de rosii ieftine si apa la sticla de sticla”.

    Desigur, trecand prin locul de veci neaparat la Belu langa Eminescu, sicriul de stejar forjat si cel mai bun lichid de imbalsamare pentru ca peste 7 ani la momentul dezgropaciunii oficiale sa fie la fel de mareti pentru posteritate ca atunci cand erau in viata.

  163. Radu Vasile 15 December, 2010 at 18:28

    Radu Vasile s-a intooors!
    Sie cu susu in jos!

    Deci, stiind eu ca va era dor de mine, am zis sa nu va tin in suspans,
    da Ioane, chiar imi doresc telefonu ala, @Daina, nicio problema, sunt de gasca, nu ma atac asa usor, ba chiar mi-as dori sa te cunosc intr-o zi si sa radem mult impreuna.
    Evident, ca o noua idee imi vine acum in minte, dupa proba de wrestling, pentru a acorda revansa invinsului, ca asa este cavalereste, vom infiinta o noua proba.
    Proba aceasta va fi una colaborativa, deci, hai sa nu va mai tin in suspans,
    stiu cat de mult vreti sa aflati o noua idee de a mea, ne hazoasa (frate rade cineva la tampeniile tale? (va aud chiar si de aici!)).

    Deci, proba:
    Cei doi domni, P si J (vv-am spus ce nume de vectori au? Nu? Pai atunci sa va spun, frate ce nume de vectori au!),
    trebuie sa interpreteze o scena de balet din Lacul Lebedelor, unde sa fie neaparat lebadoiul negru.
    Pierde cel care pica primul de pe poante (nu alea domnule J, nu alea care nu exista pe dailycotcodac, ci alea pe care le poarta balerinii/balerinele in picioare).
    Deci domnii mei, bebeluselor, dans!

  164. Ala Micu' 15 December, 2010 at 18:47

    Imbracati in stil napoleonian, cu un stegulet alb in mana, sa se targuiasca in piata pentru rosii cu expresia “Silvuple, musiu”. Castiga cel care obtine cea mai mare reducere de pret si cele mai putine rosii aruncate dupa el.

  165. Mada 15 December, 2010 at 19:09

    cine se lipeste cel mai repede cu un superglue care, initial, nu lipeste nimic bine>

  166. SteleaGabi 15 December, 2010 at 19:10

    Pai, toata ziua sa cautati macar 1 telefon xperia x10 la un pret sub 1000 lei sau sa se dea drept cersetori si cel care strange cei mai multi bani castiga (fara resentimente) sau sa opreasca lumea pe strada si sa faca 5 oameni sa rada adevarat iin orice fel sau care primeste primul un bilet de autobuz gratuit de la orice om, necunoscut sau cel care scrie primul cel mai bun text de 3000 de caractere intr-un timp cat de scurt sau sa se costumeze in Mos Craciun si primul care primeste de la 5 oameni cate un HOHOHO! castiga

  167. Dan 15 December, 2010 at 19:28

    Competitia s-ar desfasura in felul urmator: domnul P. si domnul J. se vor lua de manute si se vor duce la piata (care doreste inimioara lor) si vor cumpara rosii cat sa umple doua sacose. Se vor intoarce acasa si vor lasa sacosele pline cu rosii langa caloriferul dat la maxim(tind sa cred ca daca sunt buni cumparatori de rosii atunci nu sunt restanti la intretinere). Castigator si totodata cel mai bun la cumparator de rosii va fi desemnat primul caruia i s-au stricat rosiile, pentru ca nu-i asa, rosiile gustoase se strica mai repede?

  168. suciu anca 15 December, 2010 at 19:28

    domnul P. se chinuie sa croseteze apa minerala intr-un bec,iar domnul J.gateste jumatate de coropisnita cu masline.

  169. Naufragiatu' 15 December, 2010 at 19:46

    Cine reuseste sa convinga 5 deputati sau senatori sa ne faca viata in Romania mai usoara, zic ca acela va fi number oan…
    Sau cine reuseste sa aduca mai repede Revelionul,pastele cailor sau SArbatoarea lu Sfant-Asteapta…ca tot la fel de multe sanse aveti ca si cea de mai sus…
    De aia va las la vatra…nu va chinuiti..nu faceti nimic…ca vin sarbatorile….

  170. ecou 15 December, 2010 at 19:54

    proba demna de 2 pensionari nostalgici: cei doi sa caute in oras pestele de sticla cel mai mare. pestele trebuie sa fie neaparat in buna stare. primul care il gaseste castiga.

  171. Moisa Ionut 15 December, 2010 at 20:10

    Domnul P. si Domnul J. au facut urmatorul pariu: vor lua 2 melci, ii vor alinia la o linie de start si ii vor filma cu smartphone-ul Xperia X10 in timp ce acestia se deplaseaza, pana cand moare bateria. Cand a murit bateria, acestia masoara distanta dintre locul de start si locul final. Cine are cea mai mare distanta filmata a castigat pariul.
    Cei doi isi aliniaza melcii si dau startul. Dupa 1 zi cei doi masoara distantele si melcul Domnului J. era in fata adversarului cu o distanta de 10 ori mai mare, castigand detasat.
    In final, dezamagit de melcul sau, Domnul P. il intreba pe Domnul J. ce i-a facut melcului sau de a parcurs o distanta asa mare.

    – Dupa vreo 10 minute, am ciocanit in cochilie, am spus ca sunt de la banca si ca am venit sa ii iau casa.

  172. sebra 15 December, 2010 at 20:16

    Şi pentru că admin nu mi-a răspuns că nu ar merge 2 mandate consecutive, am să iau tăcerea lor drept un consimţământ tacit, şi-i invit la următoarea întrecere: cine găsesşte cele mai ieftine gogoşi cu zahăr 😀

  173. Ionela T 15 December, 2010 at 20:23

    Domnilor P si J va provoc la o intrecere ;),care dintre voi doi reuseste sa stea afara 2 h imbracat in tricou si pantaloni scurti va primi medalia de aur si va aparea maine in ziar astfel ” DOMNUL P sau J ESTE CASTIGATORUL MEDALIEI DE AUR SI A INTRAT IN CARTEA RECORDURILOR “,depinde de voi care va fi trecut in ziar si care va fi trecut in cartea recordurilor!!Bafta multa si la treaba cu voi ;))

  174. SteleaGabi 15 December, 2010 at 20:50

    deci, sa mearga de la un capat al bucurestiului la cel din partea opusa si sa cheltauiasca maxim 5 lei d persoana, cersitul e permis :)), imprumuturile de la banca, nu, si castiga cel care ajunge cu cei mai multi bani si cel mai rapid

  175. gorodo 15 December, 2010 at 20:55

    Proba Practica:
    Cerinta:Sa vopseasca o sufragerie.
    Castigator:Cel care termina primul lucrarea.
    Unelte disponibile: un cutit, o bidinea si-o pisica.

  176. SteleaGabi 15 December, 2010 at 20:57

    care face cel mai frumos desen cu dailycotcodac.ro si autori pe paint?:)) scuze pentru dublu-post

  177. ErRon 15 December, 2010 at 20:58

    Eu propun ca tema de concurs scrierea unei poezii omagiale adresata Elenei Udrea, cu ocazia investirii sale ca prima PDL-ista de Bucuresti.
    Poezia sa aiba minim 6 (sase) strofe si sa nu contina injuraturi sau cuvinte triviale.
    Nota: poate fi mentionat si presedintele in acele versuri!:D

  178. Ina_ailalta_aia_superba 15 December, 2010 at 21:01

    Da’ de ce sa se infrunte domnii P.si J.? Sa se infrunte pisicile dinsilor! Sa le vedem pe catwalk, pasind maiestuos si sa votam care merita sa joace in urmatorul film pe DC.
    Sa ne arate si noua pisicute ca sa merite sa mai intram pe aici- ca de scris nu se mai apuca ei sa scrie, la virsta lor- batrinii domni P. si J.

  179. ted 15 December, 2010 at 21:18

    Va alegeti o cauza nobila pentru care vreti sa strangeti bani:familie nevoiasa,copii orfani,oameni ce au avut de suferit in urma inundatiilor, fete sau copii sechestrati si violati de astia care fac trafic cu persoane etc etc.Ce vreti voi!
    apoi
    Va duceti la la Parlament. Unul la Senat celalalt la Camera deputatilor. Dupa masa de pranz ca sa-i prinzi mai darnici. Cel care strange cel mai multi bani pentru respectiva cauza castiga.STIU ca CEI de la Camera Deputatilor sunt mai multi insa aia din Senat sunt de regula bogatani.Eventual puteti sa faceti o medie.Cine a strans cei mai multi bani pe cap de ales
    Sa vedem care sunt cei mai darnici

  180. Dan1 15 December, 2010 at 21:19

    @ErRon
    “sa nu contina injuraturi sau cuvinte triviale” e practic imposibil! =))

  181. Ina_ailalta_aia_superba 15 December, 2010 at 21:24

    concurs: care-mi scoate primu’ comentariul din spam, ca nu e vina mea ca mai e o Ina pe-aici.
    Ca nu mi-a trecut si mie prin cap sa imi zic “Zebra” sau “Innusha” sau “Ina1”, fir-ar.

  182. Radu 15 December, 2010 at 21:37

    Nu le vom strica placerile celor doi, asa ca J. si P. vor folosi rosile ieftine si sticlele de sticla cumparate de ei.

    Acum proba se va desfasura in halul urmator: J. si P. isi vor lua pe ei cate un tricou alb (sau camasa alba – daca n-au de lucru :p) si se vor intinde pe jos.

    Pana aici ar trebui sa fie simplu, cine nu reuseste macar atat e descalificat, pai ce – ori e competitie ori nu.

    Acum ca primul concurent e intins pe jos, al doilea concurent va lua o sticla de sticla, o va pune pe burta domnului intins si va indesa rosii (dealea ieftine – ca doar nu stricam rosii bune pe concursuri tocmai acum pe criza) in sticla de apa. Confruntarea se va incheia atunci cand sticla va fi plina de rosii sau concurentul de pe jos adoarme. Apoi rolurile se inverseaza.

    Castigatorul va fi cel care reuseste sa umple sticlele cu cat mai putin suc de rosii sau dupa caz sange pe tricoul concurentului.

    ATENTIE: pentru a vedea si noi castigatorul, asteptam filmulete cu desfasurarea probei sau poze cu tricourile celor doi.

  183. Dan1 15 December, 2010 at 21:55

    @Ina_ailalta_aia_superba
    Bre, eu vrusei sa-ti spui ca trecui si eu prin asta; cand inca semnam cu Dan, pac! mai apare unu’ de semna cu Dan. La inceput m-am enervat, mai apoi m-am enervat si mai rau, si, in cele din urma zic “ia sa-mi schimb eu nick-ul (care de fapt e si prenume diminutiv) in asa fel incat sa denote fantezie si rafinament, sa impresioneze prin imaginatie si subtilitate, pe scurt – sa ma reprezinte. Si i-am pus sufixul 1; atat am putut! =))

  184. Dan1 15 December, 2010 at 22:01

    Ete, la fel si Radu asta de comenta inaintea mea! Radu pe care-l stiam eu avea un avatar de semana cu Christian Slater!

  185. Radu 15 December, 2010 at 22:08

    @Dan1: deci eu ar trebui sa fiu Radu2, nu? 😛 Lasa ca ne diferentiem dupa avatare.

  186. David Razvan 15 December, 2010 at 22:09

    Aproape oricine poate juca un pic de teatru.Asa ca Domnul J. interpretati celebrul personaj “Perversa ca pe Targu Ocna”,iar Domnul P. si mai celebrul personaj”Nu stiuu!!”.Bineinteles care intra cel mai bine in pielea personajului va castiga.Succes!

  187. Dan1 15 December, 2010 at 22:10

    @Radu
    Ti-ar place plăcea tie (ca citii ca asta e forma corectă)! Radu2 era un fotbalist pe vremea mea! Nu mai tin minte unde juca, parca la F.C. Arges.

  188. Ina_ailalta_aia_superba 15 December, 2010 at 22:11

    @Dan1,
    mai aveam variantele: Adevarata Ina; Ina se Intoarce; Totul despre Ina; Eu, Tu si Ina; Ina in Lanul de Se Cara- dar tot in spam ajungeam, oricum, asa ca nu mai conteaza.

  189. Dan1 15 December, 2010 at 22:18

    @Radu
    Ete, asta e: http://www.dailycotcodac.ro/2010/12/din-nou-despre-minunatul-univers-al-topoarelor/#comment-73684

  190. Radu 15 December, 2010 at 22:24

    @Dan1: acum nu imi mai modific numele sa nu intru la spam. :))

  191. SteleaGabi 15 December, 2010 at 22:30

    cine scrie primul un text cat de lung poate despre “Care este sensul vietii” sau “Lumea magica a lui Mos Craciun modernizat” castiga, cel care isi modernizeaza primul casa castiga, cel care danseaza cel mai bine si este votat de cititori castiga, cel care gaseste ingredientele ieftine pentru o salata nemaipomenita castiga, cel care are cele mai multe comentari la un articol (scris dupa ce incepe concursul) (tine o zi) castiga, cel care termina primul un joc pe calculator castiga si multe alte idei.. sau campionatul jocurilor tinero-pensionaresti, hai ca mai am de unde sa dau idei

  192. Cristian Voiculescu 15 December, 2010 at 22:41

    Convingeti 5 vecini de scara sau de strada sa va lase sa ii filmati langa frigider cu usa deschisa. Impartasiti cu noi impresiile si vanataile.

  193. Dan1 15 December, 2010 at 22:45

    @Cristian Voiculescu si ceilalti
    Bre, da’ voi chiar nu aveti pic de rusine? Vreti acu’, de la primul comentariu, sa ne suflati xperia? Pai e nevoie de zeci-(ce spun eu)-sute de comentarii proaste, slabe si plate pentru asta, daaa! =))

  194. Cristian Voiculescu 15 December, 2010 at 22:48

    @dan1 imi cer scuze! 🙂 impartim telefonul frateste daca il castig. cate un pixel de comentator

  195. SteleaGabi 15 December, 2010 at 22:50

    va faceti cate un tricou personalizat cu “I love XPeria X10!” cat mai creativ, si cel pe care il vor vota cititorii ca fiind ce mai fain, va fi castigatorul, si daca vreti, la doi din participantii de la concursul acesta sa primeasca tricoul in loc de sincerele felicitari

  196. Dan1 15 December, 2010 at 22:51

    @Cristian Voiculescu
    Asa mai va! Uite un like! :))

  197. Lepka 15 December, 2010 at 22:52

    In cazul in care nu o sa`mi dati mie telefonul, vreau sa va spun ca singurul motiv pentru care nu am venit cu ideea unei intreceri destul de haioase pentru voi doi este acela ca aceasta intrecere s-a inventat inca din 1968 si se numeste Special Olympics.

    In cazul in care imi veti da mie telefonul, cred ca ar fi potrivit sa va inteceti in a castiga la Loto. Sunt sigur ca veti imparti amandoi marele report de Revelion, jucand aceleasi numere. Pentru ca, nu`i asa, “great minds think alike”…Mult succes !

    Domnul L.

  198. sebra 15 December, 2010 at 22:57

    @Dan1,
    Eşti sigur?? Am ocupat şi un ruşinos loc 4 în topul comentatorilor din cauza DC-ului =))

  199. SteleaGabi 15 December, 2010 at 23:02

    stiu eu, cel care citeste toate comentariile in mai putin de 5 minute si zice macar unul din ele pe de rost litera cu litera fara trisat, castiga. cel care va schia cel mai bine iarna asta si nu isi rupe nici un os castiga, cel care da mana cu 5 boschetari castiga(fara ofense) si noapte buna

  200. garfield 15 December, 2010 at 23:03

    Olimpiada de iarna a buneilor:
    Din program:
    -maratonul de sah de 14 ore;
    -Rummy etalate;
    -table romanesti;
    -Poker suedez;
    Probele vor mai contine:
    Cunostinte istorice:
    Cei doi vor trebui sa descrie in minimum 1400 de pagini lupta de la Rovine.
    Cunostinte tehnice:
    Folosind o antena de camera, cei doi vor trebui sa gaseasca frecventa pentru TVR.
    Cunostinte lingvistice:
    Folosind telefonul,fiecare se va filma in timp ce va face o scurta descriere in franceza a Bucurestiului.Castigator este declarat cel care strange cele mai multe vizualizari pe YOuTube.
    Atractia serii:
    Cursa de motoare:
    domnul P. si domnul J. isi vor alinia la linia de start carucioarele cu rotile, iar castigator va fi declarat cel care va scoate cel mai bun timp la cursa de 100 m.
    La sfarsitul acestor probe, castigatorul va primi Bastonul de Aur.

  201. bogho 15 December, 2010 at 23:08

    Iar concurs cu premii, iar mii de comentarii :))

    La petrecere sa nu folositi cola si nici sa nu o bagati in geanta (de laptop). Am testat eu si telefoanele nu rezista prea bine la aceasta bautura. Laptopul a trecut testul, dar cele 2 telefoane, nu.

  202. Stefania 15 December, 2010 at 23:18

    Succes pensionarilor in incursiunea lor hazardata prin pietele bucurestene! in primul rand as dori sa ii felicit pentru performanta de a fi strans suficienti banuti din pensii si alocatiile nepotilor pentru a-si permite un kil de rosii eco si apa minerala…cu mentiunea ca poate nu ar fi o idee rea sa nu combine cele doua produse! Cat despre premiu…as avea nevoie de el sa imi instruiesc nepotelul care se va naste in februarie (si va fi decretzel de-al lui boc ) sa faca poze..sa invete o meserie ca sa intre in campul muncii dupa ce implineste un anisor si mami va trebui sa se intoarca la munca…poate face un ban gramada pana ii construieste Base crese performante din azile de batrani si gradinite din foste abatoare sau puscarii dezafectate! i love you romania! 🙂

  203. matthers 15 December, 2010 at 23:26

    Sa se intreaca intr-un flashmob.

    care reuseste sa atraga cei mai multi oameni pt un flashmob in 15 minute.
    O echipa sa trebuiasca sa spele parbrize in intersectie, a doua echipa sa cante colinde in spaniola/turca/latina :)))

    cine aduna cei mai multi oameni pt flashmob-ul sau, castiga:D

  204. Cowboy 15 December, 2010 at 23:30

    Io zic sa va intreceti la o damigeana de vin fier
    Cine termina primul partea lui da urmatoarea damigeana :))

  205. matei 16 December, 2010 at 00:02

    rosiile si apa minerala sunt asa, de incalzire.

    eu propun ceva pt avansati: cea mai ieftina rabla de dat la remat!
    acolo sa vezi concurenta: te bati cu samsari, nu cu niste bieti pensionari…

    nu stiu daca am voie sa propun si a doua proba, dar incerc:
    platit-viteza-ghisee
    cine plateste cat mai repede utilitatile, la cat mai mare distanta unele de altele
    nici nu cred sa fie rau: companie placuta la coada, conversatie placuta cu doamna mura… functionara voiam sa zic, ambianta… tot ce ti-ai putea dori!

  206. Ada 16 December, 2010 at 00:02

    Nu particip la concurs pt sincerele felicitari. Mi le-am acordat singura pentru ca am citit toate comentariile.
    Propun o intrecere privata intre domnii J si P al carei scop este sa se faca reciproc sa rada. Incercarea consta de fapt in a nu rade. Cine rade, pierde.
    E drept ca un astfel de concurs ar putea sa dureze la infinit, dar partea buna e ca toate poantele vor putea fi folosite ulterior pe DailyCotcodac

  207. punKreas 16 December, 2010 at 01:30

    In primul rand, observati subtilitatea premiului acestui concurs: un SMARTphone. Sunt sigur ca daca s-ar fi inventat un FUNphone, cei doi l-ar fi pastrat pentru ei.

    Revenind la subiect, ar fi multe idei de competitie intre domnii P si J. Trebuie eliminate competitiile pe a caror nisa este axat doar unul dintre competitori. Spre exemplu, nu poti porni un concurs de pipait rosiile, deoarece domnul P. n-ar avea adversar, la fel cum nu poti evolua intr-un concurs in care castiga cel care stie cele mai multe nume de fotbalisti (la cati s-au perindat pe la Stiinta, nu-i de mirare ca unii suporteri il vor pe Claudiu Raducanu).

    Un prim exemplu de competitie: domnul P. si domnul J. ar putea infrunta cel mai performant computer de la NASA intr-un joc de sah, doar ca nu s-a inventat un computer performant care sa-i poata infrunta pe cei doi.

    Un alt exemplu de concurs il are in prim plan pe Eftimie si anume, cine-l pune sub masa la bautura, castiga. Slabe sanse si aici, deoarece nu poti compara aerul tare de Brasov cu cel de Berceni.

    De altfel, domnul P. si domnul J, s-ar putea duela in cele mai tari poante,
    dar e ca si cum Tatulici ar concura cu Gadea pentru titlul de cel mai bun moderator de emisiuni culturale.

    Orice fel de competitie imi vine in minte, nu o pot valida, deoarece este eliminata de constantele P. si J. Dar, ca sa intru si eu in spiritul acestor zile, propun urmatorul concurs: Cine ofera cele mai sincere felicitari, castiga. Cum ne putem da seama de acest lucru? “Sa raspunda admin, ca el stie” 😀

  208. CONCURS: Un smartphone de la Moş Crăciun » Daily Cotcodac | BLOGUL MEU 16 December, 2010 at 03:09

    […] Citeste mai mult din sursa originala : CONCURS: Un smartphone de la Moş Crăciun » Daily Cotcodac […]

  209. Denisa 16 December, 2010 at 03:10

    Mergeti in Bamboo sau ce in ce cluburi mai frecventeaza domnitele cu pretentii ale Bucurestiului si care agata cele mai multe castiga. Dovada ca le-a agata..pastreaza fiecare sutien :>

  210. aXo 16 December, 2010 at 05:10

    sa urce pe partie cu bicicletele si sa coboare inapoi legati la ochii pe jos 😛

  211. Vlad 16 December, 2010 at 08:50

    Domnul J si domnul P ar trebui sa ia minunatul telefon si sa faca fiecare cate 3 poze si un filmulet cu o descriere a cartierului in care locuiesc. Sa prezinte numai partile bune ca un ghid pentru persoanele care s-au mutat de curand acolo din alta localitate. Sunt acceptate glume dar nimic defaimator la adresa zonei in care locuiesc. Cine are mai multe like-uri castiga. Daca tot facem ceva, hai sa fie si ceva util si frumos.

  212. Mihaela 16 December, 2010 at 09:15

    Am eu doa probe pe care daca le rezolva cei doi prieteni ai nostri merita cel mai grozav premiu de la Mos Craciun. Vor fi 2 probe:
    1. sa gaseasca locul unde s-au cheltuit banii imprumutati de la FMI anul trecut si anul asta, dar si investitiile facute de Guvern anul asta,
    2. sa gaseasca investitiile facute de d-na Udrea pentru promovarea brandului de tara si sa ne arate care este eficienta… frunzei!!! Cunoscatorii stiu despre ce e vorba!
    Oricum, e un vis prea frumos sa primesc eu asa ceva de la Mosul, nu cred sa am asa un succes! Dar macar incerc. Oricum, mi-ar place un film cu incercarile celor doi concurenti sa rezolve probele pe care le-am dat eu, sa vedem cui ii ies ochii primul!

  213. V. M. 16 December, 2010 at 09:27

    Poate ca ar fi o idee buna sa se duca sa colinde. Cine reuseste sa colinde mai multe persoane (sau eventual sa stranga cei mai multi covrigi) sa castige. Pe la oameni acasa, prin piete, prin mall, etc.

  214. Alex 16 December, 2010 at 09:30

    Propun ca Domnul P. si Domnul J. sa se intreaca in gasi cat mai multe masini de Politie parcate neregulamentar. Cel care fotografiaza cel mai multe castiga.

  215. EstNordEst 16 December, 2010 at 10:06

    Pentru ca domnii J si P sunt casatoriti si nu vrem sa le creem probleme p-acasa (asta inseamna ca trebuie sa renuntam la cateva idei de probe de concurs), ne gandim la ceva mai cuminte si mai putin defaimator.

    1. Fiecare concurent are la dispozitie fix 50 bani. Locul de desfasurare: Piata Sudului. Cine reuseste sa “cumpere” cea mai mare cantitate de cartofi cu cei 50 de bani (in 30 minute) castiga proba.

    2. Locul de desfasurare: Sun Plaza (o aruncatura de bat). Trebuie ca fiecare dintre cei doi concurenti sa adune autografe de la oameni obisnuiti din magazin. Adica simplu… trebuie sa convingeti oamenii normali ca sunt vedete si vreti un autograf de la ei. De asemenea, aveti la dispozitie 30 minute. Pe cronometru, in fix 30 de minute, concurentii sa fie inapoi la punctul de intalnire. Depasirea timpului alocat duce la pierderea probei.

    3. Pentru ca pana la urma “bloggeri suntem”, a treia proba va fi de dexteritate si vitaza la folosirea tastaturii. Vom folosi “Romanian Typing Speedtest” pe care il gasiti aici: http://romanian-speedtest.10-fast-fingers.com/

    Mentionam ca daca unul dintre concurenti a castigat primele doua probe, a treia proba nu se va mai desfasura. De asemenea, totul va fi filmat si postat mai apoi pe dailycotcodac. Cand spun “totul va fi filmat” ma refer la momentele esentiale… adica inceputul si sfarsitul probelor… c-ar fi culmea sa va plimbati cu camera dupa fiecare concurent… s-ar vedea de la o posta ca e “regie” 🙂

    Succes !

  216. Links – 15.12.2010 -- fulgerica's blog 16 December, 2010 at 10:27

    […] Un smartphone de la Mos Craciun – link […]

  217. DOGARU GONCEA ANELIA 16 December, 2010 at 10:32

    Propunere concurs intre ce doi domni :cea mai frumoasa/haioasa scrisoare spasita adresata lui Mos Craciun ,cu marturisiri complete ale greselilor voite si nevoite si cu dorinta cea mai arzatoare pentru 2011.Castigator va fi cel ce-si face -mea culpa- cel mai convingator ,cu sinceritate si are cea mai consistenta lista de concesii , sau poate cateva compromisuri.
    SARBATORI MAGICE ALATURI DE CEI DRAGI.

  218. Marius 16 December, 2010 at 10:34

    O idee ar fi sa sune niste agenti de telemarketing,si in timp ce aia icnearca sa le ia comenzile,ei sa icnerce sa-i convinga sa le vanda ceva.Adica din cumparatori sa se transforme in vanzatori.
    O alta ar fi, sa se desfasoare un concurs de orientare intre cei 2.Unul insa sa nu aiba voie sa foloseasca decat functia GPS a telefonului pentru a ajunge la obiectiv (caruia sa-i faca o fotografie ca dovada), iar celalt doar functia de voce – fiind permis doar sa sune prieteni carora sa le ceara indicatii.
    O ultima idee ar fi un concurs intre cei doi domni,in care castiga cel care gaseste telefonul SE X10 la cel mai bun pret.Sau,una si mai traznita, folosind telefonul SE X10 sa gaseasca in Bucuresti cel mai vechi telefon Sony sau Ericsson aflat inca in stare de functionare si utilizat in mod curent!

  219. Bogdan I 16 December, 2010 at 10:38

    Ilustrii domni J. si P. sunt doi mandri posesori de pisici, animalele de companie preferate ale pensionarilor sedentari. Pentru ca orice parinte isi lauda copiii, propun ca cei doi domni sa isi scoata pisoii in zona ghenei de la bloc timp de o ora. Scopul acestei plimbari va fi imperecherea, castigator fiind proprietarul pisoiului cu cele mai multe raporturi sexuale intre feline, fie ele hetero sau homo.
    Daca apar caini comunitari prin zona, castigator va fi, logic, cel ce scapa cu viata

  220. Lucian M. 16 December, 2010 at 10:43

    Le propun celor doi Greuceni o incercare pe cat de simplu de cercat, pe atat de greu de faptuit. Pe scurt: sa-i ceara mana camaradului lor Groparu. Repet: sa il ceara pe Groparu de la (proaspat largita sa) familie, pentru o noua fecioreasca in Delta sau pe ce taram vreti voi sa va intreceti in beute.

    Propunerea, cum ziceam e simplu de facut: chiar cu tembelefoanele astea pe care le promovati de zor. Puteti, pun pariu, sa inregistrati cu ele convorbirea si racnetele Groparelului din fundal. Care vor parea niste gangurituri ingeresti in comparatie cu, va asigur, racnetele soacrei groparesti la auzul obraznicei vesti.

    Asadar, adevarata proba, voinicilor, va fi sa o convingeti, pe rand, pe Muma Soacra ca Groparu merita bilet de voie (ca pe el sigurat puteti sa-l ademeniti cu maxim patru beroase). Recunosc ca e mai greu decat i-a fost lui Harap-Alb sa-l bata pe Span. Se stie doar ca una dintre cele mai de XPERIAt forte ale naturii e o soacra dezlantuita. Cum zicea si Dante: “Socrella che muove il sole e l’altre stelle”.

    Primul dintre cei doi petitori care o va (hahaha) convinge pe SOACRA
    sa-i dea liber de la indatoririle paterne camaradului vostru, va castiga dreapta lupta. Peace!

    ps Precizez ca nu sunt Groparu. Si nici socru-sau.

  221. Lucian M. 16 December, 2010 at 10:54

    Uitasem sa precizez ca petirea lui Groparu de la Soacra musai sa inceapa ase:

    “Mama Soacra lu’ Groparu, Soacra lu Groparu?! Il lasati pe Groparu la baut? Asa, fo trei zile…Promit ca v-il aduc eu acasa. Indiferent de gradul de coma etilica”.

  222. anya 16 December, 2010 at 11:00

    P si J ar trebui sa se intreaca in concursuri cu adevarat pensionaresti. Sah si table in scara blocului cu o sticla de tuica (‘de tara bag mana in foc’). Apoi, sa mearga sa plateasca impozite. Cine se cearta cu mai multe functionare castiga. Iar ultima si suprema proba, sa cumpere bilete de tren in gara, cu 10 minute inainte de niste curse importante. Da ei sa se inghesuie sa ia bilete pentru la anu, sa se converseze cu casierita, sa dea cuponu completat prost, sa intrebe la ce linie vine, si sa le dea intr-un compartiment fara aer conditionat(sa nu fie curent), si in general sa se intoarca la studentii care tropaie de nervi in spatele lui sa le explice ca rabdarea e o virtute. La final , numaram vanataile.

  223. Costi 16 December, 2010 at 11:06

    O idee de battle pentru domnii J si P ar fii urmatoarea: care stoarce mai mult zer dintr un kg de cas proaspat!?

  224. Stan Cristina 16 December, 2010 at 11:11

    Sa merge intr-un supermarket si sa cumpere 2 pungi sau cutii de sare grunjoasa(mare) sa o verse pe jos si sa se apuce sa numere toate bobitele de sare.Cine numara cel mai repede castiga 🙂

  225. Dana G 16 December, 2010 at 11:51

    Avand in vedere ca.s numai pe drumuri de marti, n.am reusit sa vad filmuletele facute cu telefonul, pt ca telefonul din dotare abia imi permite sa intru pe interneti, apoi sa mai vad filmulete :)). Propun si eu o proba, cu toate ca stiu ce poate xperia numai asa, din citite.
    Propun sa scrie domni P. si J. cate un articol de acela, la care sa pufnim in ras, asa amuzant sa fie (zambetele discrete nu se iau in calcul). Si nu orice text. Sa nu contina “glumele” clasice DC, adica fara glumitele pe seama recomandarilor de sear, a comentariilor cititorilor, a parantezelor lui Pirca, apetitul pt bautura a lui Eftimie, sau mogulismul lui Julius. Fara videoclipurile lui admin, fara poze cu pisicute, fara concursuri, fara motanii domnilor P si J… Mai pe scurt, fara glume de “interior” :). Sa poata citi si sor.mea fara sa ma intrebe permanent “de ce razi? Nu e amuzant.”

  226. Dan1 16 December, 2010 at 11:57

    @Dana G
    Mai, daca esti pe drumuri de marti, lasa ca o sa câstigam noi smartphonu’ ca sa nu te mai incurcam si cu asta acum, ca poate esti obosita! :))
    Si tu te-auzi? ”Sa nu contina “glumele” clasice DC”? Asta e practic imposibil! Asta e insasi esenta DC, fara asta s-ar transforma intr-un blog de oameni normali normal! =))

  227. Manzur 16 December, 2010 at 11:58

    propun o cursa contra cronometru la cozile inteminabile de la farmacii pentru medicamente compensate (sau viagra:p ) sa vedem care ajunge primul la ghiseu pe picioarele lui fara masca de oxigen:))

  228. MNX 16 December, 2010 at 12:14

    Inca bantuit de spiritul eftimian si animat de exemplarul “sa alegem raul cel mai mare” propun stimabililor care lasa amprente pe telefonul de concurs sa se bata in tabele. In tebele de intretinere, cautand cea mai mare suma datorata. Dixit, maica…

  229. Dana G 16 December, 2010 at 12:14

    @Dan1, pai tocmai, voiau o proba pe masura lor, am propus una de.a dreptul imposibila :))

  230. Marius 16 December, 2010 at 12:15

    Cea mai tare provocare:convingeti parlamentarii sa-si doneze salariul si primele de si le-au tras la azile de batrani si copii ,dupa care sa -si semneze demisia pe motiv de incompetenta si coruptie,cel cu cele mai multe convingeri castiga:D si dupa care convingeti o satra din Berceni sa
    mearga la filarmonica…

  231. constantin paul 16 December, 2010 at 12:20

    frumos….far ceva mai atractiv era daca se intreceau pe role ori cel mai amuzant era sa participe doi fotbalisti,unul de la steaua si unul de la dinamo….ce haios ar fi,nu?in rest o idee buna,dar mai trebuie putin “slefuita”!tot inainte si cu premii mai multe[macar acum de sarbatori]!

  232. Razvan 16 December, 2010 at 12:38

    Provacarea este sa filmati : un pensionar caruia ii ajunge pensia pentru medicamente .

  233. iHacks 16 December, 2010 at 14:50

    Pe frigul asta (cel putin la mine ninge foarte tare) as propune urmatorul concurs: cine gaseste online cele mai ieftine rosii si apa minerala la sticla sa castige concursul. Ca sa facem concursul un pic mai dur au voie sa navigheze pe internet doar de pe telefonul mobil :).

  234. Hascu Ionut Marius 16 December, 2010 at 16:36

    Propun urmatorul concurs in tema cu sarbatorile : cine găseşte cel mai ieftin brad din oraş şi cine găseşte primul Coca-Cola la sticla de sticla.

  235. Ana Voiculescu 16 December, 2010 at 16:55

    Profit de super oferta, sa-mi razbun toate suratele ofensate de postarile voastre misogine (dar simpatice, trebuie sa recunosc) si va arunc manusa: ii invit pe domnii P si J sa se intreaca barbateste la o epilare cu ceara, pe picioare!

  236. yeonsaeng 16 December, 2010 at 16:56

    saaau filmati-va dansand pe manele=)))=)) si luam noi legatura cu guta,salam sau M B(alegerea voastra) sa desemneze castigatorul.
    desi,daca stau sa ma gandesc,domnul J ar fi din start in avantaj,pt ca are un vecin mai inimos,asa,care banuiesc ca l-o fi invatat intre timp unele miscari..

  237. Castiga un telefon mobil Sony Ericsson Xperia X10 « Concursuri Online 16 December, 2010 at 17:14

    […] Participa acum la acest concurs ! […]

  238. Castiga un telefon mobil Sony Ericsson Xperia X10 | Concursuri online 16 December, 2010 at 17:14

    […] Participa acum la acest concurs ! […]

  239. Myk 16 December, 2010 at 17:30

    Cine reuseste sa convinga 5 pensionari/pensionare sa invete break dance in timpul cel mai scurt…;)))si sa fie postati pe youtube;)))

  240. Flautaru Cristina 16 December, 2010 at 18:28

    Eu una zic ca ambii participanti sa mearga prin oras , cu o pereche de boxeri cu inimoare peste pantaloni(gen SUPERMAN) . Cine gaseste pe prima fata , pe care sa o convinga sa fie “partenera lu’ Superman” , luandu-si si o pereche de chiloti colorati peste , castigaaa! Am dat si eu cu presupusu pe aici .

  241. elena 16 December, 2010 at 18:34

    sa faceti un concurs cu pensionari si in 2011 care mai apuca sau sa faceti un concurs cu d-nul B si d-nul B care da si care ia ce ia bani ia ca de dat nu da nimeni

  242. Marius 16 December, 2010 at 19:48

    Sa reproduceti videoul asta. http://www.youtube.com/watch?v=aqrBYRCxy2E
    Cine este claxonat de mai multe ori, castiga.

  243. Sile 16 December, 2010 at 21:01

    Campania ultima speranta a Romaniei….
    In aceasta actiune cei doi vor trebui sa alerge prin oras si sa gaseasca cea mai reusita sosie a lui Boc cu care sa filmeze o declaratie prin care acesta isi cere scuze poporului si prin care romanii vor avea salariile marite cu 98 de procente,concediu de maternitate 4 ani,impozit 5% si varsta de pensionare 40 de ani.Momentul doi-demisia!!!

  244. goreee 16 December, 2010 at 21:15

    care cunoaste cel putin 20 de feluri in care se deschide o bere sau eventual intrecerea pentru suprematia in top5 daily cotcodac (na ca-i pun ambitia domnului P. la incercare)

  245. Dan1 16 December, 2010 at 21:34

    @goreee
    Goreee… din Chitila? =))

  246. Stefi 16 December, 2010 at 22:16

    Sa se duca mai pe seara amandoi imbracati in mos craciun pe portiunea dintre unirii si univeristate, pe strada acolo, si sa se apuce sa spele geamuri. Cine strange cei mai multi bani castiga, iar banii sa fie donati la un centru de plasament pt copii. Se va testa astfel capacitatea lor de a fi spontani, descurcareti, in rolul unor mosi craciun spalatori de geamuri, pe o artera f aglomerata din buc, pe un fundal smecher, ca sunt instalatiile alea de iarna 🙂

  247. goreee 16 December, 2010 at 22:42

    @Dan1

    In carne si coduri binare!

  248. Ciprian 16 December, 2010 at 22:53

    Nu mai bine va intreceti voi in construit oameni de zapada? Ori e Craciun, ori da? ;))

  249. marissa.lbl 16 December, 2010 at 22:55

    e simplu…p si j sa se duca frumusel in piata universitatii si sa imparta reviste playgirl la mosi si babe cu mesajul ca asta o sa primeasca in plus la a pensie de la domnul boc:o p**a
    Cel care da cele mai multe reviste castiga…un smartphone pt altcineva.

  250. Pinteus 16 December, 2010 at 23:15

    Pentru că cotcodac (sic!) faceți toți pe-aici, propun să concurați la care face ăl mai mare ou. Sau care are ăl mai mare ou. Sau nu, mai bine faceți voi un concurs care scrie a mai scurtă postare/ăl mai scurt comentariu inteligibile. Deci asta sigur se poate, da? Pe modelul celui mai scurt discurs din istorie (dacă nu-l știți, vi-l zic după afișări de rezultate), ia să citim noi cel mai scurt articol din istorie, ha?
    No, vedeți când trimiteți telefonu’ să nu mi-l strice curieru, bine? Da?

  251. Metin Caiali 17 December, 2010 at 01:53

    Din respect pentru domnii J. si P. voi lasa doar 3 probe.
    Sa incepem:

    1) Ce Craciun este acela fara un Mos Craciun pe masura? Prima proba se rezuma in a cumpara un costum de Mos.
    Castiga 1 punct cel care a platit cea mai mica suma.
    2) Eh, acum avem mosul, ne mai trebuie un sac plin de cadouri. Deci stimatii nostri domni sunt rugati sa isi umple fiecare sacul cu diverse cadouri. Cum? Pai ii ducem in mall (deoarece oricum ne petrecem prea mult timp pe acolo) si ii lasam sa adune cadouri de prin magazine, evident pentru care vor trebui sa presteze diverse activitati la cerinta darnicilor “reprezentanti-vanzari”.
    Castiga 1 punct cel care umple, primul, sacul cu cel putin 30 de cadouri.
    3) Mos √
    Cadouri √
    Acum urmeaza sania mosului cu renii. E criza deci ne multumim si cu o saniuta. Cat despre reni, eu nu am vazut prin Bucuresti, dar nu e problema ii inlocuim cu catelusi cu aripioare (ca sa zboare domle’).
    Castiga 1 punct cel care termina primul de inhamat patrupedele la mai sus mentionata saniuta.

    Castigator este cel cu cele mai multe puncte.
    Eh, uite ca acum isi poate face datoria si Mosul pe anul acesta.

    P.S. cat despre cadourile adunate, propun sa fie donate copiilor de la Centrul de Plasament Sf.Maria. Este deja o miscare in acest sens, detalii aveti pe link-ul urmator: http://well-of-words.blogspot.com/2010/12/doneaza-pentru-un-zambet.html

  252. AdrianD 17 December, 2010 at 03:25

    Propun domnilor P. si J. o cursa contra cronometru de maxim 24 de ore de renumarare (salut, domnule G!) a repartitoarelor, elementilor de calorifer, tevilor comune si a spatiilor comune incalzite din renumitul bloc din Piata Sudului. Fiecare concurent are dreptul de a fi incurajat de grupul de vecini de scara prin strigaturi specifice gen “Mars si la hotii de la 4 ca au centrala si nu vor sa plateasca comunele, mama lor de burgheji!”. Castigatorul este cel care scapa intreg din competitie si caruia ii da rezultatul cat mai aproape de cel al firmei de rapartitoare. Premiul consta intr-o naveta de apa minerala la sticla de sticla acordata zilnic pe toata durata iernii lui si tuturor followersilor lui (adica la toata scara). Premiu de consolare pentru invins: un bilet la Vanghelionul de dupa criza!

  253. joulie 17 December, 2010 at 05:17

    Domnulul P “aprecia” pe a lui J babutza
    Si tare mult ii mai placea s-o gadile la p***!
    Mosul J km banuia…k e “incornorat”
    K domnul P nu e k el cu…ala…moale-n pat!
    Si intristat…mosu’ J prin parc colinda,
    Gandind ce poate face,pe tradatori, sa-i prinda:
    “Sa pun o camera…da aia mik de filmat…
    Dar nu am bani…sa-l f** p Base, din pensie mi-a luat!
    Un detectiv…nici atat nu pot…ooo multumesc tu Boc,
    Kt mi-as dori odata sa itzi dau la cioc!”
    Si meditand J-mosul la tot ce se petrece,
    A hotarat k-i trebuie un Sony Ericsson X10:
    “Il iau la abonament k ma lasa portofelu’
    Sa vezi ce plan imi coc si cum le fac eu felu’!”
    Prin planul lui mosik J spera ca dovedeste
    K-n ale mintii domnul P nici k nu-l intrece!
    Intre timp acesta Xperia a cumparat…
    Ajuns acasa a aratat babutzei ce si-a luat
    Si cu pretext ca pleaca pan’ la mosul Rabla
    Sa mai dea un zar…sa joace-o tabla,
    Iese din casa facandu-se ca a uitat
    Telefonul…pe noptiera de la pat!
    L-a asezat atent asa pe cant….
    Si a lasat pornita camera de filmat.
    Babutza k e singura knd a realizat
    Pe domnul P la ea la invitat!
    De cum a dat cu ochii de amanta
    La shlitzul lui P dorinta se arata!
    Si numai ce incepe a o lua la sarutat
    Conducand-o mosnegeste-n pat!
    Domnul J ajuns acasa…s-a descaltat
    Si apoi telefonul…iute l-a verifikt!
    Se observa…vazand filmarea
    Cum il innegreste supararea…
    Si mosulik nostru la baba s-a repezit
    Pe spate vreo doua carje i-a croit…
    …Ba chiar pe domnul P s-a razbunat
    Pentru k pe babutza acestuia a impresionat
    Cu Sony-Ericsson-ul sau smart
    Pe care de curand l-a cumparat
    Si a avut si el amanta-n pat,
    Pasaroiul sau a inviat…
    Cu telefonul poze a executat
    Si domului P le-a aratat
    Kre kt pe c sa faca infart!
    Si cu doamna P mosul J s-a luat
    K de baba lui era atat de saturat!
    Iar telefonul…mie mi l-a dat
    De fericire k povestea in versuri i-am redat…
    Iar eu cu multumiri l-am acceptat!
    P.S: Buna dimineatza la Mos Ajun!
    Mi-l datzi ori nu mi-l datzi(smartphone-ul :P,
    Mi-l datzi ori nu mi-l datzi,
    Mi-l datzi, mi-l daaaatzi?!? :))
    Mlutumesc anticipat!:D

  254. Braşovenii sunt cei mai inteligenţi şoferi » Daily Cotcodac 17 December, 2010 at 08:03

    […] mai explic o dată, pentru cititorii ajunşi pe site-ul nostru doar pentru concursul cu telefonul, e posibil ca ei să nu fi înţeles. Braşovenii se urcă la fel de praf la volan ca orice alt […]

  255. chiovarialina 17 December, 2010 at 08:15

    sa incerce domnii sa cumpere cea mai ieftina hartie igienica ca sa se stearga pe gura toti care spun ca traim bine

  256. Widow 17 December, 2010 at 08:43

    Imbracati-va ca Napoleon si incercati sa convingeti adultii ca exista Mos Craciun. Cine convinge cele mai multe persoane castiga :p

  257. Ginake 17 December, 2010 at 08:45

    Domnul P şi respectiv J ar trebui să se întreacă în următoarea probă:
    – pentru că tot se aproprie Crăciunul, ar trebui să fotografieze fiecare cel mai frumos brad de Crăciun. Câştigă cel care vine cu cea mai interesantă poză făcută.
    Şi dacă este nevoie de o probă de departajare, aş mai avea următoarea:
    – se ia domnul P şi respectiv domnul J, se îmbracă în Moş Crăciun, şi care reuşeşte primul să strângă mai multe cadouri de la lume, într-un timp dat (de ex. 1-2 ore) câştigă concursul. Am plecat de la ideea că Moşul a fost mai sărac anul ăsta, aşadar ar trebui să strângă el cadouri, înloc să dea :).

  258. Borish 17 December, 2010 at 08:52

    Cine reuseste sa organizeze o masa de craciun pentru o familie obisnuita (2 pensionari si 2 pisici) cu un buget cat mai mic..

  259. Dan1 17 December, 2010 at 09:05

    Bre, voi astia care propuneti tot felul de lucruri fanteziste, ati vazut rezultatele dezastruoase ale concursului?
    Asa ca eu o sa propun un concurs pe masura puterii si priceperii celor doi concurenti: sa gaseasca in cartierul lor (nu in tot orasul, ca deja sunt probleme de ambuteiaj :))) cea mai ieftina bere la pet. Macar atat! =))

  260. Alex Marian 17 December, 2010 at 09:33

    Concursul ar trebui să constea în spargerea parolei lui Ovidiu Eftimie. Care dintre cei doi reuşeşte să spargă parola lui şi să scrie ceva despre roşii, pieţari sau meseriaşi care pun greasia strâmb să câştige!
    Normal că noi vom rămâne sideraţi de articol, aşteptându-ne de la mogulul braşovean să scrie despre bere sau alte chestiuni serioase.
    Am zis!

  261. raducu 17 December, 2010 at 09:42

    eu zic asa: domnii P si J sa puna mana pe Xperia si sa ii vedem la treaba: care da mai repede zapada din fata scarii.
    a doua proba ar fi ceva mai simpla. odata facuta cararea, sa se intalneasca cu doamnele P si J in parc si sa o faca pe “mithbusters” cu Xperiile lor, incercand sa fiarba un ou la minus 2 grade in Cismigiu, asa cum au vazut nepotii lor pe youtube. (la alegere, pot incerca si cu floricele).

  262. Alex 17 December, 2010 at 09:56

    Ar fi o idee sa vedem care din cei doi tace mai bine!
    Mai bine am zis, nu mai mult.

  263. Ferdinand 17 December, 2010 at 10:01

    Un concurs simplu menit să le trezească instinctul pistolarilor din vestul sălbatic:

    J și P vor porni din 2 locuri diferite ale Bucureștiului “înarmați” cu două telefoane cu cameră foto. Câștigă cel care-i face primul poză celuilalt!

  264. Gobblin 17 December, 2010 at 10:49

    Fiecare sa scrie un text despre celalalt in care sa ii sublinieze defectele. Cel care gaseste cele mai multe defecte primeste sincerele noastre felicitari.

  265. aNDRIIpOPA 17 December, 2010 at 10:55

    Io zic sa-si filmeze/fotografieze domnii J si P cupoanele de pensie. Ca prea au bani de spart prin piete. Bineinteles pozele/filmele sa fie facute cu telefonul din concurs si postate aici, ca sa vada toata tara ce pensii nesimtite “are unii”. Apoi castigatorul sa primeasca telefonul cu tot cu filme/poze, ca sa ii “aibe” la mana si sa dea inregistrarile prin presa daca mai fac gat. Anonime. AM ZIS!

  266. Vlad 17 December, 2010 at 11:18

    Pentru ca l-am cunoscut pe “domnul P” o sa vin cu alta propunere:
    concurs de vazut filme piratate de pe net. Reguli: in decursul vizionarii inregii serii de Matrix sa nu se ridice de pe canapea: primesc bonus pentru inventivitate daca reusesc sa isi satisfaca nevoile fiziologice acolo (mancat baut si mers la buda). Primu care se ridica de acolo pierde.
    Daca Matrix e prea scurt, putem incerca Lord of the rings ca proba a doua.
    Daca este remiza si la a doua proba, se accepta ca proba eliminatorie urmarit 2 emisiuni inregistrate cu Mircea Badea sau filmul ala de craciun cu Stefan Banica Jr (ii las sa aleaga, ca nu-s chiar asa de sadic).

  267. Cris 17 December, 2010 at 11:38

    ok, ideea mea este asta. n-o fi prea haioasa, dar e sanatoasa.

    In mallul Vitan, la petshop, e un catelus Jack Russel terrier – o fetita. fra’su a fost vandut acum mai bine de o luna, si ea e tare nefericita singura si tinuta inchisa intr-o cusca de sticla 24/24. e unul dintre cei mai destepti caini, are mare nevoie de activitati si stimulare, inchipuiti-va cum ii e inchisa acolo. il urmareste frenetic pe vanzator, doar-doar i-o acorda nitica atentie.

    stiu din surse sigure ca e un caine la moda, si ca in magazinele de fite e undeva la 18-19 milioane. asta e doar 9 (900 lei). deci super oferta.
    cum ar fi sa-i gasiti o familie?

    binenteles, concursul ar fi ‘modul cel mai inventiv’ in care incercati si reusiti sa-i gasiti pe viitorii ei “parinti”. de ex, mi-ar placea sa vad o poza cu unul dintre voi, imbracat in mos, scotand catelul (obligatoriu cu funda rosie!) si pe primitor sarind in sus de bucurie. ma rog, sigur voi aveti mai multa imaginatie.

    PS nu tin neaparat sa primesc telefonu’ (desi e f dragut :-). dc data viitoare nu mai vad catelul in cutie, o sa fiu f fericita.

  268. elena 17 December, 2010 at 11:40

    Venerabilii domni ar putea sa se ia la intrecere care consuma mai putini metri cubi de apa intr-o luna pentru ca asta tinde sa fie ultimul trend intre pensionari.

  269. Virgiu 17 December, 2010 at 11:41

    Rosiile ca rosiile…Dar sa vad care gaseste cei mai ieftini cartofi. Si ar fi o treaba buna si cu pixelul albastru.

  270. Lutea Gabriel 17 December, 2010 at 11:41

    uitati aici cea mai tare intrecere intre domni adevarati :)))))

    http://www.youtube.com/watch?v=UWQoK506xkQ

  271. Oana 17 December, 2010 at 12:49

    Haaa, proba probelor…sa cititi toate (dar absolut toate) comentariile de la acest post cu voce tare in fata unei grupe de gradinita si cine iese viu si cu cei mai multi auditori neadormiti castiga :))

  272. Drosu Florian 17 December, 2010 at 12:55

    Domnul J si domnul P sa se intreca la fumat de etnobotanice care rezista cel mai mult fara sa rada a prost a castigat.

  273. grecu victor 17 December, 2010 at 13:11

    sa stea desculti in zapada in timp ce incearca sa taie unghiile de la picioarele unei pensionare =))

  274. Natural 17 December, 2010 at 13:58

    Domnii P si J, doi pensionari joviali, au pus la cale un concurs batranesc. Dupa ce au schimbat intre ei cardurile (si parolele) pentru pensie, trebuie sa se grabeasca incet pentru a-si cheltui pensia unul altuia. Concursul este simplu:
    Fix la ora 7, domnii P si J pleaca Pe Jos la cumparaturi. Trebuie sa se filmeze permanent cu cele doua Xperia X10 din dotare.
    Fiecare va cumpara din pensia celuilat cat mai multe produse, astfel incat tocmeala cu vanzatorii este esentiala. Esentiala este si calitatea filmarii.
    Daca se grabesc prea tare, filmarea miscata sau tremurata poate fi motiv de descalificare.
    Daca se grabesc prea incet, s-ar putea sa cumpere prea putin din pensia celuilalt si sa n-ajunga inapoi la timp. Oricum, trebuie sa se intoarca pana la ora 17, pentru a savura impreuna bucatele tocmite in timp ce urmaresc “stirile de la ora cinci”.
    Castiga cel care are mai multe produse si o filmare mai clara.
    In caz de egalitate sau de produse similare, pretul mai mic poate fi motiv de departajare.

    Ce castiga? Aaaaa, … am uitat ca e mult de azi-dimineata taica si m-au zapacit cumparaturile.
    Da nu-i nimic, ca ma uit la filmare pe Xperia X10 si va spun.
    Asa … ce trebuia sa va spun? …. c-am uitat …

  275. Ferdinand 17 December, 2010 at 14:09

    Același concurs simplu menit să le trezească instinctul de pistolari și de vânători, de data asta cu ÎMBUNĂTĂȚIRI:

    J și P vor porni din 2 locuri diferite “înarmați” cu două telefoane Xperia X10. Câștigă cel care-i face primul poză celuilalt!

    ÎNSĂ, de data asta, telefoanele vor avea instalată aplicația Google Latitude prin care fiecare va putea să știe, oricând, locația celuilalt.


    Google Latitude fiind o aplicatie free de la Google:
    http://www.google.com/mobile/latitude/

    care se poate instala si pe Xperia X10:
    http://www.megamobilecontent.com/freeware/Sony-Ericsson-XPERIA+X10/google-latitude-i20926/

  276. Constantin Ionescu 17 December, 2010 at 15:03

    Am cautat sa vad daca exista vreo regula sa propunem doar un lucru, dar avand in vedere ca n-am gasit aceasta regula, inseamna ca pot propune mai multe:

    1. Cei 2 domni se vor imbraca in craciunite si (cu acordul unui magazin dintr-un mall), vor sta in vitrina, intr-o pozitie sexy, zambind, cu telefonul Sony Ericsson Xperia X10 in mana, timp de 20 de minute, sa zicem. Domnul caruia i se fac cele mai multe fotografii (de catre trecatori) in acest interval de timp, castiga competitia.

    2. Cei 2 se vor imbraca in femei, machiati si rujati si vor ruga persoanele de sex feminin de pe strada sa faca poze cu ei cu Xperia X10 pe care il vor detine. Cine convinge cele mai multe femei in jumatate de ora, castiga.

    3. Imbracati tot in ceva dragut (femei, mosi craciuni, spiridusi, craciunite etc.), vor incerca sa gaseasca in 3 magazine diferite telefonul Sony Ericsson Xperia X10. Invinge cel care gaseste primul cele 3 telefoane.

    4. Domnul P si domnul J vor merge pe un camp, pe aceasta vreme “superba”, se vor dezbraca pana la chiloti si vor canta colinde. Cel care rezista cel mai mult temperaturii, invinge. A se avea alaturi o masina in care sa fie cald + un ceai fierbinte si, eventual un Nurofen.

    5. Cei 2 vor merge la tara, iar cel care gaseste cel mai repede o purcea grasa cu pui, invinge.

    6. Cine convinge in 30 de minute cele mai multe persoane sa se lase filmate cantand un colind/spunand o poezie pentru Mos Craciun (ar fi dragut daca s-ar imbraca si ei in Mosi), va castiga competitia.

    7. Cine convinge in 30 de minute cei mai multi oameni sa poarte ciorapi decupati in fata peste ghete, castiga.

    Toate acestea pentru ca imi doresc enorm de mult acest telefon.

  277. Moraru Roxana Maria 17 December, 2010 at 15:23

    Dom’le, este mare sarbatoare zic. Si cu ocazia acestor mari sarbatori de iarna propun ca, intr-o zi de vineri ( sa zicem Ajunul) domnul J sa purceada la cumparaturi pentru masa de Craciun intrun hypermarket si domnul P intr-un altul. Se va declara castigator cel care va trece primul de casa de marcat. Atentie, cu bonul de la casa in posesie. Sarbatori fericit zic!

  278. theodora 17 December, 2010 at 15:46

    intrecere intre domnii pensionari P. si J.: caruia dintre ei ii se acorda primu locul intr-un autobuz full!?

  279. aurelian 17 December, 2010 at 15:52

    domnii P. si J. sa fie supusi unui test de agilitate…ceva de genu: o cursa cu “obstacole” (un traseu binedefinit, pe parcursul caruia sa intalneasca o “babuta” draguta careia sa ii faca cea mai frumoasa declaratie, sa se intalneasca cu un grup de copilasi carora sa le dea bomboane, etc.) lucuri dragute care sa ii puna in valoare!
    P.S. bunicii, poti sa razi de ei ca o sa ajungi ca ei, dar nu e bine si nici frumos sa iti bati joc de ei ca au sentimente!

  280. Lupu Marius Alexandru 17 December, 2010 at 15:56

    O idee ar fii ca dl.P si dl.J sa caute cea mai urata femeie din oras si sa se filmeze in timp ce o saruta..cel ce saruta cea mai urata femeie din oras castiga..:))

  281. Reminder: telefonul Xperia X10 vă aşteaptă frumos, în cutia lui » Daily Cotcodac 17 December, 2010 at 15:59

    […] sunt doar două zile până la încheierea concursului nostru, la care puteţi câştiga un smartphone Sony Ericsson Xperia X10. Până sâmbătă la ora 24, mai […]

  282. Lupu Marius Alexandru 17 December, 2010 at 15:59

    Sau as mai avea o idee…cei doi sa plece in cautarea celui mai mare nas din oras si sa aduca o dovada k lau gasit..adica o poza..cine are poza cu persoana cu cel mai lung nas castiga(si sa noteze pe nas cu pixul lungimea):))

  283. warlock 17 December, 2010 at 16:10

    Propun urmatorul lucru: instalati de pe Android marketplace sau de pe http://www.noblefart.com/ un buton special pentru exprimarea flatulentelor.
    Cel care reuseste sa foloseasca butonul pentru a provoca cel mai mare soc celor din jur castiga :).
    Evident ca isprava trebuie inregistrata impreuna cu figurile revoltate a sarmanelor victime. Cel care provoaca cei mai mari este declarat castigator in urma votului.

  284. Ovidiu-Mihai Mihalcea 17 December, 2010 at 16:11

    Propun urmatoarele intreceri: cine gaseste primul un atelier mestesugaresc/magazin care in care agatata pe perete poza lui Ceausescu. Sau prima sifonarie.

  285. A.Florin 17 December, 2010 at 16:21

    Ar fi interesant o intrecere:Cine-i primul care reuseste sa convinge o pensionara sa se dea cu parapanta, ar fi super funny.

  286. I. Simion 17 December, 2010 at 16:29

    Fulgi dolofani de zapada razbat cu usurinta prin multele grade cu minus ale aerului capitalist al Bucurestiului. Un caine cu sloiuri de gheata in coada si labutza dreapta-spate rupta, tremuranda traverseaza drumul pietruit lasand in urma, in aerul inghetat, amprenta calda a unei priviri care ar induiosa pana si un grevist anti-basescian. O adiere ancestrala traverseaza fara prea mare graba cladirea unei vechi intreprinderi comuniste alaturata, aducand cu el miresme solide de reziduuri ceausiste, murdarind zapada. Incearca usor de termopanele firmei cu pereti rosii, dar nu izbaveste sa patrunda si inghitindu-si elanul, se retrage lin, ca un politician parsiv, cautand orice fisura in peretii fortului comercial-modern.
    Un schilodit, fara forma regulata, armonica isi lipeste palmele de geam. Ma uit la el, se uita la mine, parca vrea sa intre, parca vrea sa imi zica ceva, sa ma avertizeze de ceva. Ma uit in spate … Nimic. Sorb cateva picaturi de cafea fierbinte si brusc dispare. In locul lui ramasese doar un fin fir de apa, care se pierdea pe rama ferestrei. Nu ma impresioneaza. Nu ma mira. Nu ma mai misca nimic…
    Mai iau o inghititura de cafea, trag un oftat, realizez ca sunt la birou, intr-o pauza la cateva ore dupa pauza oficiala de masa, la o distanta de 1 ora de urmatoarea pauza si incep sa rememorez ce mi s-a intamplat aseara…
    Cumparaturi in piata Crangasi. Ma invarteam printre tarabele moderne ale pietii cautand ceva verdeturi pentru o salata care sa mearga dupa pomana porcului. Dau cu ochii de niste rosii frumoase si mi amintesc de Dl. P.
    http://www.glowfoto.com/static_image/17-081221L/9029/jpg/12/2010/img4/glowfoto
    Afisez un zambet atat de subtil incat femeia ma intreaba “Cate kile doriti?”. O refuz politicos si merg mai departe.
    O vad pe doamna :
    http://www.glowfoto.com/static_image/17-081335L/7744/jpg/12/2010/img4/glowfoto
    Ma ia brusc un fior rece pe sira spinarii. Recunosc privirea aia. E privirea omului simplu care stie ca se aproprie pericolul(sau o vizita a vreunui politician prin piata lor)…se uita adanc, fix, mirata, protectoare fata de avutia suculenta si rosie din fata ei.
    Il vad. Se apropie usor, se uita in dreapta, apoi in stanga…susoteli din stanga, apoi din dreapta; face doi pasi apoi actiunea se repeta. Ajunge la doamna cu pricina si cu ochii aprigi, cu muschii fetei contractati la maximum, fara nimici o miscare in plus, intinde mana robotic si, ca un pedofil ii mangaie pervers, suav si apasat rosiile femeii care nu stie cum sa reactioneze.
    Foto: http://www.glowfoto.com/static_image/17-061756L/3973/jpg/12/2010/img6/glowfoto

    Un pensionar sta deoparte admirandu-i curajul si barbatia. Si el ar fi vrut sa simta textura, finetea si duritatea rotunjimiilor in parg ale doamnei, dar tineretiile sale de pensionar s-au dus demult. Acum ii tremura mainile si nici macar nu mai poate tine ceva in mana.
    Foto: http://www.glowfoto.com/static_image/17-081446L/7874/jpg/12/2010/img4/glowfoto

    Imediat urmeaza reactiunea: femei aprige urlau ca din gura se sarpe “Iesi afara!””Nenorocitule” “Jos DL. P!”, “Sa ne pupi in Ponta!” “Jos PDL!”. Speriat domnul P. scapa sticlele de apa care se facura tandari pe poadeau pietei si o lua la fuga ca un veritabil general francez. Imaginea asta nu sa imi dispara usor din minte….

    Si cu ocazia asta mi-au mai venit niste idei de concursuri:
    1) Sa ii provocam pe amandoi sa se imbrace in hainele (de general francez) ale d-lui P si sa apara in piata, pe la intrari diferite. Sa distruga amandoi rosiile astfel ca multimea sa se imparta in doua. Fiecare va avea cate doua sacose pline de sticle de sticla de apa. Va castiga cel care va scapa sticlele din mana primul.
    2) Un alt concurs ar fi cine face cea mai inalta statuie din rosii din piata, sub ochii pietarului, fara sa strice nici macar una
    3) Un alt concurs: Sa citeasca intreg comentariul se mai sus, cu voce tare. Cine reuseste primul sa adoarma un copil cu asta castiga.

    Nota: Fotografiile nu sunt menite sa influenteze imaginea personelor care apar in ele. In cazul in care acestia se simt lezati, ne cerem scuze si va indrumam sa cereti daune de natura financiara d-lui P.

  287. I. Simion 17 December, 2010 at 16:43

    UPDATE: Dupa ce am lasat declaratii la politia comunitara, acestia au fost atat de amabili incat mi-au trimis si o poza cu barbatul celei agresate.
    Foto: http://www.glowfoto.com/static_image/17-081850L/3603/jpg/12/2010/img4/glowfoto
    Ia ziceti si voi! Mai are omul sanse la o viata normala? Numai uitati-va la rosiile lui…Saracul…
    Inca o idee de concurs:
    – Care dintre cei doi, intelectuali rafinati, cu o buna cunoastere a psihologiei umane si de persuasiune a mintilor naive, reuseste sa il convinga pe omul asta, sau orice alt vanzator din piata ca ce face dl P rosiilor este un lucru bun.
    Nota: Fotografiile nu sunt menite sa influenteze imaginea personelor care apar in ele. In cazul in care acestia se simt lezati, ne cerem scuze si va indrumam sa cereti daune de natura financiara d-lui P.

  288. I. Simion 17 December, 2010 at 16:50

    NEWS ALERT! (cum le place celor de la ant.3 sa zica)
    Ma suna un coleg cu care imi petrec eu pauzele(adica cea mai mare parte a zilei). Va reproduc cu aproximatie, caci forta disperarii din vocea lui e de nereprodus(ca si cuvintele “de lauda”)
    “Bai sa vezi ce mi s-a intamplat. Nevasta-mea e prietena cu o prietena a lu dl. J. Si trebuia ieri dupa cum stii, sa merg in delegatie, iar nevasta avea treaba la ma-sa. Si ce se gandeste ea? “Hai sa il rugam pe dl. J sa stea cu c8chiii cateva ore pana vin eu de la mami” “-Hai” zic io. Zis si facut, dimineata vine J, ii dau o ceai cald, ii arat pemparsii, mancarea, bautura tot si plec. Seara cand vin acasa, nevasta nicaieri, Julius dormea in patul meu, cu telecomanda pe chelie. Intru in sufragerie si ce sa vad? Copiii mei! Proprii mei copii pentru a caror educatie am muncit si in pauze! I-a schinjuit! I-a distrus! I-a omorat! I-a pus sa se uite la …. “
    …vedeti voi in poza de mai jos.
    http://www.glowfoto.com/static_image/17-084435L/9918/jpg/12/2010/img4/glowfoto
    Deci, Concurs:
    1) Care dintre cei doi domni cu numele de-o litera reușesc sa stea mai mult treji la emisiunea lui Mircea Badea?
    2) Care dintre cei doi are curajul sa sune la Badea sa isi dea numele complet, adresa samd, si sa il injure in direct, sa ii umple frigiderul, sa ii dea carne pentru toata viata? Si bineinteles apoi sa nu paraseasca domiciliul

  289. Olteanu Irina 17 December, 2010 at 16:50

    Ar fi interesanta o intrecerea gen care gaseste primul o sifonarie(uimitor, dar mai exista) sau care gaseste cea mai ieftina paine.

  290. sebra 17 December, 2010 at 16:57

    Mai am o idee! De sezon!
    Să pozaţi cea mai leneşă instituţie care nu şi-a curaţat trotuarul de zăpadă! :))
    Pe urmă îi trimitem poza lui Oprescu să-i amendeze el =))

  291. umbre 17 December, 2010 at 17:07

    Mno, da nu mai bine se intrec vitejii astia la o bauta?
    Am eu locul, kulturhaus, muzica pe gustul vitejilor si arbitrez eu…cat oi sta treaz:))
    ultimu pleaca acasa cu zmarfonu…daca mai stie unde e acasa..daca nu, pune zmarfonu sa il duca:P

  292. Inteligibil 17 December, 2010 at 17:28

    Pai concurs intre p. si j. :
    Va duceti undeva prin centru si va prezentati cate un articol foarte bun si reprezentativ voua. Cine agata cele mai multe tipe cu articolul sau castiga nemaipomenita satisfactie de a(-mi) da un Xperia x10.

  293. Inteligibil 17 December, 2010 at 17:31

    Si desigur tipele trebuie filmate cand sunt agatate.

  294. Catalin 17 December, 2010 at 17:33

    Hai sa va dau o idee de competitie mai “hard”. O intrecere pe viata si pe moarte, pentru a gasi un dozator, nene. Da, un TEC. Filmat, sa fie treaba buna. E o proba a dracu’ de grea, ba chiar nintendo-hard, dar va dati seama ca daca veti descoperi o asemenea comoara, in curand se va duce zvonul si se va sta la coada??? Adio feisbuc, bun venit socializare anii ’90. 🙂

  295. Concurs DC « Inteligibil 17 December, 2010 at 17:37

    […] P. si domnul J. vor organiza un concurs, la care comentatorii blogului vor alege proba(sau probele). Cine castiga acest concurs […]

  296. V3nt0R 17 December, 2010 at 17:48

    Incerc si eu:

    Prima proba: Cei doi participanti se aseaza la masa cu Eftimie. Cine ii rezista mai mult lui Eftimie la bautura dintre cei doi, are un avantaj in proba 2.

    Proba a doua: Consta in provocarea unor caini maidanezi de pe vastele campii dintre blocurile din Berceni. Cine ajunge primul la scara blocului si reuseste sa se baricadeze, obtine avantajul la proba 3. Nota: pierzatorul de la proba 1 are dezavantajul de a fi obligat sa alerge in bocanci .

    Proba a treia: Castigatorul de la proba a doua castiga dreptul legal de a folosi masina personala in scopul gasirii acestui El Dorado al rosiilor ieftine si al apei minerale. Celalalt va fi obligat sa foloseasca transportul in comun. Fara bilet. Ruta trebuie neaparat sa implice si calatoria pe linia 102 . Punctul de intalnire al celor doi trebuie sa fie Piata Victoriei. Cine ajunge primul , obtine avantaj in proba a 4-a.

    Proba a patra: Odata ajunsi la Piata Victoriei, fiecare dintre cei 2 participanti trebuie sa se chinuie sa pozeze cat mai multi parlamentari PD-L, sau copii de bani gata, folosindu-se de minunatul smartphone. Castigatorul de la proba anterioara va avea 2 ore la dispozitie pentru fotografii, celalalt doar o ora si jumatate. Bonus: Cel care prinde o poza si cu Emil Boc sau Traian Basescu este lasat sa ii trimita poza lui M.Badea pe mail . Castigatorul obtine avantaj in cea de-a 5-a proba, ultima din intrecere.

    Proba a cincea, ultima: Cei doi participanti , prin absolut orice mijloace, vor trebui sa se intreaca pana la biroul lui Dan Voiculescu din sediile trustului Intact, de la Baneasa. Castigatorul probei 4 are avantajul de a pleca spre sediu cu 10 minute mai devreme. Castigatorul probei, doar daca este si castigator al intrecerii per-total, are dreptul sa se duca la Dan Voiculescu si sa ii ceara bani pentru rosii si apa minerala, si sa il convinga sa ii puna pe Gadea si Stan sa faca o emisiune cu tematica ” Disparitia apei minerale la sticla de sticla din Bucuresti ” . In caz ca invingatorul probei nu este si invingator la total, el va trebui sa il astepte pe M.Badea, si sa ii deschida usa la masina, pentru ca nu a depus destul efort. Plus de asta, ii va da toate ponturile reale castigatorului, si se va retrage din cursa pentru descoperirea El Dorado-ului pensionarilor.
    ———————————-
    P.S. Off-topic: Fiind din Berceni, va va fi mai usor sa imi inmanati premiul. Fie ca ne intalnim la Piata Resita, Piata Sudului sau Aparatorii Patriei, stiti ca va trebui sa iau autobuzul 102 . Telefonul imi va fi furat dupa o statie , dar macar voi veti sti ca e pe maini bune. Pe tarabele spoitorilor din Castani sau din Piata Ferentari.

    Am dat tot ce am avut mai bun. Multumesc pentru atentie !

  297. Dan1 17 December, 2010 at 17:51

    Si mi-a mai venit o idee brilianta (cea cu care voi si castiga, de altfel): orice pensionar, chit ca e nascut sau facut, poate fi definit prin relatia sa cu postasul. Vrem un concurs de caracterizari facute de postasii celor doi. Filmat cu xperia. (Acu’ sa-i vad :)))

  298. Ciprian 17 December, 2010 at 18:34

    @Sebra Ai un like de la mine.

    Sa mâzgâliţi in metroul de pe linia Berceni – Pipera: “Daily Cotcodac va ureaza Sarbatori Fericite!” , apoi faceti poze.

  299. sebra 17 December, 2010 at 18:37

    @Ciprian,
    Merci! Promit că-ţi voi da şi eu like-uri pe FB de pe xperia :))

  300. ZAINEA MARIAN FLORIN 17 December, 2010 at 18:38

    Oferirea unei sume fixe de bani pentru obtinerea celei mai mari reduceri la produse/materiale de sezon, specifice sarbatorilor de iarna, eventual stabilite din timp. Cumpararea de mancare romaneasca pentru sarbatoarea Craciunului, de calitate identica, apoi donarea acesteia unei case de batrani/copii.

  301. Chiţuşcă 17 December, 2010 at 18:39

    Sa va fotografiati cu Elena Udrea/Emil Boc (sau oricare alt politician mai cunoscut, exclus Horea Uioreanu)la iesirea dintr-un minister si dupa asta sa-i oferiti maruntis drept plata si un ziar DC cu autograf.

  302. anndryusha 17 December, 2010 at 18:40

    Timp de o săptămână – cam până la Crăciun – domnul P. să fie obligat să-şi scrie textele pe DC numai de pe Twitter, iar domnul J. să surprindă pe peliculă (vorba vine), zilnic, primul drum al domnului P. către piaţă. Ambele operaţiuni executate cu ajutorul impecabilului telefon Xperia, bineînţeles. 😀
    Cel care rezistă cel mai mult, câştigă. Dacă împinge nebunia până-n ziua de Crăciun, sincerele felicitări vor curge fără număr, fără număr… :))

  303. Ciprian 17 December, 2010 at 18:45

    S-au deschis patinoarele in Bucuresti? Mergeti si imortalizati cateva cazaturi. Ar fi fain cand filmati/fotografiati, voi sa fiti pe gheata, echipati cu patine. =))

  304. ZAINEA MIHAELA 17 December, 2010 at 18:49

    Cei doi participanti la concursul vostru sa convinga cat mai multa lume, intr-o zi de duminica, sa participe la deszapezirea propriilor trotuare, alei, locuri de parcare, spatii comune,ale blocurilor in care locuiesc.
    Cine scapa teafar/cel mai putin ranit din aceasta nebunie este castigator de drept al competitiei.

  305. mikaina 17 December, 2010 at 19:47

    Eu i-as trimite pe domnul J si pe domnul P pe la balcoane…sa strige cat ii tin gurile: Lenuta, Niculina, Oprica etc. si sa le recite o poezie. Sa joace rolul unui Romeo contemporan. Daca iese vreun vecin suparat, cu atat mai tare. trebuie sa il convinga si ca Romeo al zilelor noastre si-a schimbat orientarile. Cine recita de cele mai multe ori: “Sunt Romeo cel frumos/ si ma aflu aici jos/ Sa-ti jur dragoste pe veci/ Si sa-ti mangai ochii reci.// O, tu, Julieta mea!/Vino jos si fii a mea/ Sa fugim numai noi doi/ Si-ale noastre buze moi” castiga. Astept felicitarile pe ecranul telefonului! ;))

  306. Andy 17 December, 2010 at 19:57

    Cursa in scaunul cu rotile

  307. anndryusha 17 December, 2010 at 20:02

    Şi o probă de sezon:
    Cu ajutorul indispensabilelor gadget-uri (am numit astfel mult-visatele telefoane Sony Ericsson Xperia X10), fiecare concurent va căuta să suprindă şi să aducă la cunoştinţa lumii întregi (cu ajutorul reţelelor de socializare ce pot fi accesate cu aceste dispozitive miraculoase), tacticile de eschivare (puse în aplicare de adversar), în faţa tehnicilor din ce în ce mai elaborate utilizate de grupurile de colindători ce caută să întrerupă tihna oricărui pensionar în preajma Sărbătorilor de iarnă.
    Punctarea concurenţilor se va efectua prin măsurarea avalanşei de reproşuri venită din partea colocatorilor (mai cu seamă a celor posesori de copii minori), sechestrarea în apartament a adversarului aducând un frumos bonus de 100 de puncte.
    Departajarea finală – în caz de egalitate – va avea în vedere calitatea HD a filmărilor efectuate, calitate care are drept efect transmiterea cât mai completă a secretelor utilizate de cei doi redutabili concurenţi, astfel încât cititorii acestui site să beneficieze din plin, în anii viitori, de învăţăturile deosebit de preţioase dobândite cu prilejul acestui concurs.

  308. Serginho 17 December, 2010 at 20:30

    Care-si convinge primul soacra sa-si faca blog? :))

  309. bucur 17 December, 2010 at 20:36

    apropo de card…sa incerce unul din cei doi domni(P…si…J.) ,cand au o urgenta la wc sa plateasca cu cardul…daca nu au nici un maruntis prin buzunare…..vor reusi la vreo buda publica????vai de ei….sa faca si o inregistrare cu Xperia….daca s-or putea tine….:)))

  310. I. Simion 17 December, 2010 at 21:07

    Va spuneam ca am cateva informatii referitoare la cei doi pensionari activi. Pe Dl. P l-am vazut in piata, insa totul a fost atat de rapid si socant incat nu-mi amintesc detaliile. Iar pe Dl. J mi l-a descris colegul cel disperat ca i-a nenorocit copiii pe viata.
    Insuficiente insa pentru a crea un portret detaliat al celor doi. Insa datorita tehnologiei moderne, utilizata de politia din toate tarile pentru identificarea infractorilor, dotata cu algoritmi complecsi de prelucrare a imaginii, respectiv Photoshop, am reusit, pe baza informatiilor adunate de martori oculari si de la politie, sa recreez imaginile celor doi, cu o fidelitate de 87,352 %.
    Si pentru ca politia a decis, din pricina frigului care s-a instaurat si care a stricat toate rosiile, sa treaca rosiile desfigurate cu brutalitate de dl. P la categoria “victime ale frigului”, clasand cazul initial intitulat “Perversul de la taraba – nume de cod: P.I.R.C.A. ” (nu stiu exact ce inseamna numele asta de cod, dar oricum, cine incearca sa inteleaga politia?), NOI, sindicatul pensionacilor de pretutindeni am decis sa ii dam in urmarire generala pe cei doi.
    Faptele lor sunt o rusine pentru oamenii din toate colturile tarii, o insulta adusa societatii romanesti moderne, dragi tovarasi!…o nimica toata pentru pensionaci. Insa trebuie sa fim solidari si sa ii aducem in fata justitiei.
    Mai jos gasiti afisele cu portretele lor.
    DL. P: http://i51.tinypic.com/21j3had.jpg
    DL. J: http://i53.tinypic.com/33vnuk1.jpg
    Se acorda si recompensa, iar aici NOI, sindicatul am fost vicleni si am pus o recompensa care le-ar placea si lor, in ideea ca poate, poate se predau si nu mai trebuie noi sa miscam un deget.

    Alte idei de concursuri:
    – Pentru ca suntem in preajma sarbatorilor, propun sa isi mai spele pacatele intr-unul din urmatoarele moduri:
    1) Sa se imbrace in Mosi Craciun si sa se aseze la poarta unei gradinite/scoli cerand de pomana trecatorilor. Bine inteles in fata vor avea asezat traditionalul sac rosu, gol, desfacut pentru a putea trecatorii sa lase cadouri mosului. Castiga cel care strange cele mai multe cadouri de la copii, copii care vor fi si fotografiati de catre Mos. Cadourile si pozele vor fi impartite tuturor celor care dau comentarii la acest post, alaturi de sincerele felicitari.
    2) Imbracati in reni, vor cutreiera strazile sau mallurile cu o pancarta agatata pe piept, pe care scrie “Ren, caut Mos”. Castiga cel care isi va face poze cu Xperia cu cei mai multi trecatori. In cazul in care vreunul gaseste Mos, este declarat castigator, fara a mai tine cont de alti factori.
    3) Mai propunem sa se plimbe printr-un mall, tot imbracati in Mosi si la un moment dat sa apara SOACRA lui GROAPARU’, imbracata in Doamna Craciun, care sa casune pe ei si sa spele pe jos cu barba fiecaruia. Cel care va starni cele mai multe zambete ale trecatorilor va castiga. Mentionam ca trecatorii vor fi fotografiati/filmati cu Xperia X10. De asemenea daca vreunul dintre ei reuseste sa o potoleasca, va primi de langa sincerele noastre felicitari si multumiri de la Groparu(+o sticla de vodca), premiul de cel mai bun dintre cei doi(doar nu credeati ca cel mai bun dintre toti, nu). Sugestie: Pentru a o starni pe soacra lu Groparu’ se va folosi metoda “Mama-soacra asta s-a luat de Groparel! O zis ca e urat si slab. “
    4) Tot imbracati in Mosi, vor avea pe piept si spate scris “Mos tanar si in putere Caut Craciunita serioasa “. Castiga cel care convinge cat mai multe fete (frumoase:D ) sa isi faca poze cu el(bine inteles cu Xperia). Cine pleaca acasa cu o Craciunitza, se alege cu premiul si o bataie de la nevasta/prietena. Din poze se vor taia apoi Mosii si vor fi postate pe blog, sa vedem si noi in sfarsit ceva interesant.

  311. ioan.t.morar 17 December, 2010 at 21:12

    Castiga cine gaseste cele mai multe glume in catavencu

  312. Andrei ghinionistul 17 December, 2010 at 21:22

    Intrecerea dintre domnii P si J ar trebui sa decurga astfel: cei doi domni ar trebui sa-si foloseasca telefoanele Xperia X10 ( se stie ca cei doi sunt asi in folosirea gadgeturilor) si sa intre pe Dailycotcodac. Adevarata provocare pentru cei doi va fi sa reuseasca sa posteze comentarii atat de amuzante si inteligente incat sa castige un concurs de pe DC. Cine castiga primul un concurs ( se stie ca toate concursurile sunt trucate) va fi declarat CASTIGATOR !

  313. I. Simion 17 December, 2010 at 21:27

    Pentru ca nu se cade ca pe un blog serios ca al vostru dragi Cotcodaci, sa existe concurs fara un afis macar, am pus mana de la mana si, pe baza potretelor robot mai mult sau mai putin precise, am facut noi, la birou, ad-hoc, un afis de prezentare a galei Cotcodacelilor.
    Afisul il gasiti la link-ul.
    http://i55.tinypic.com/5064pl.jpg
    Asteptam sugestii, reclamatii, plangeri, laude etc. pe care le vor ignora oricum (am invatat de la cei mai buni cotcodaci). Tot ce dorim este telefonul.
    Inca o propunere pentru concurs:
    – Pentru ca suntem in preajma ignatului propun un concurs de taiat-parlit-transat-gatit porci-viteza. Prima proba ceasca de tuica fiarta de dinainte de taiatul porcului. Dupa injunghiere, fiecare dintre ei va proceda la parlire si curatare soric porc, fiecare pe cate o parte a animalului cu rat. Cel care termina mai repede castiga proba(acesta fiind proba a doua). Apoi se va proceda la inca o ceasca, doua, trei de tuica fiarta. Apoi se trece la proba a treia: Transare. Pentru fiecare organ intern inlaturat cei doi vor bea cate o ceasca de tuica fiarta.
    Fiind singurul ramas in picioare, va fi declarat castigator Eftimie, ceailalti pierzand cu 0-3 pentru neprezentare la pomana porcului.
    In cazul in care totusi ramane vreunul in picioare, va fi declarat castigator(scuze Eftimie).

  314. I. Simion 17 December, 2010 at 21:30

    …am avut o discutie interesanta adineaori. Mi-a spus ca ii place de mine, ceea ce m-a bucurat, pentru ca in fiecare zi cand imi spune asta. Apoi a continuat. Mi-a soptit ca ii place de mine dar ca nu mai e ca altadata. Cand aveam ochi doar pentru el, ca il laudam la toti cunoscutii ca e cel mai bun din lume, ca ma pot juca frumos cu el, ca se pastreaza curat, ca ma ajuta sa copiez in cele mai diverse moduri cu el, ma ajuta sa agat fete, sa vorbesc mai usor cu ele, ca sunt baietii gelosi ca ei nu au asa prieten. Cica simte ca vremurile alea au luat sfarsit. Ca am inceput sa ma simt atras de altul si ca el sufera din cauza asta.
    M-am simtit rusinat si am zis ca e posibil sa nu reusesc sa il castig…
    Ne-am intristat amandoi. Dar apoi mi-a zis ceva pentru care mi-am amintit de ce il iubesc: mi-a promis ca o sa ma ajute sa il castig si ca s-a impacat cu ideea ca nu e singurul din lumea asta si ca poate, poate merit mai mult. A cerut insa sa nu il ingrop printre altele ci sa il las liber. Liber sa faca si alti oameni fericiti, asa cum m-a facut pe mine.
    I-am promis telefonului meu ca daca o sa castig Xperia asta o sa il donez cuiva mai bun decat mine…

    Asa ca revin cu cateva idei:
    – Sa ii provocam pe cei doi tineri la un test, stil grila franceza, in care sa raspunda la un numar de intrebari legate de functionarea telefonului. Sa vedem si noi daca mai stiu sa faca ceva in afara de poze si filme
    – Propun un concurs de baut vodca fierbinte cu paiul intre cei doi. Care nu care sub masa castiga (desi cu siguranta va castiga Groparu’ )
    – Sa se imbrace in generali francezi si sa strige in piata obor “Liberté, égalité, fraternité” dupa care sa scoata un teanc de bancnote si sa “sa atace” cu negocieri vanzatorii de brazi. Cel care supravietuieste, castiga.
    – Sa se imbrace in generali francezi si sa se dueleze. Sa vedem si noi care e cel mai francez dintre ei, desi banuim ca sunt ambii la acelasi nivel.
    – Sa impodobeasca un brazii de la Unirii cu rosii poleite si capace de sticle de apa. Apoi vom forma un juriu mixt si vom decide castigatorul. In cazul in care se intampla ca vreunul sa cada din brad, va primi un numar de puncte bonus. Numarul de puncte va fi proportional cu numarul cazaturii si gravitatea ei, fiecare cazatura fiind mai valoroasa decat precedenta.

  315. Marius Malinescu 17 December, 2010 at 21:42

    Buna,

    Un concurs scurt de incalzire pentru sfarsitul saptamanii: castiga cel care gaseste primul cea mai ieftina perdea de Pascani. Orice pensionar familist sau nu care se respecta trebuie sa detina in proprietate o frumoasa perdea de Pascani luata la oferta. Ajutati va rog aceasta familie cu geamurile goale.

  316. ciucan ramona 17 December, 2010 at 21:57

    j este ea iar p este el care ajunge primul la mine ii iau cadoul -ps:reguli:sa fuga unul dintre ei primul neaparat iar la linia de sosire neaparat sa ajunga amundoi la egalitate

  317. misu 17 December, 2010 at 22:38

    pai ca sa castige unul dintre ei ar trebui sa poarte un fular ros-albastru.sigur se va gasi un comerciant caruia sa i se faca mila si sa ii dea rosii de-alea bune pe gratis,ca stie el ca domnul cu fular are alte suferinte mai mari. Cat despre apa la sticla de sticla ii ajut eu numai sa castig:)

  318. Delia 17 December, 2010 at 22:55

    de dadeati si voi o tableta grafica de mosh 😀 heh.. 🙂

  319. Cosmin 17 December, 2010 at 23:03

    Domnul P. si domnul J. sa se intreaca in a-i convinge pe oamenii de pe strada sa se-mbracae in costum de balerina,sa danseze balet,sa imparta fluturasi pe strada si sa poarte un machiaj de clown.

  320. AleX One 17 December, 2010 at 23:06

    Domnul P si J nu sunt pensionarii tipici pe care ii vedem zilnic, ei au un trecut glorios , nimeni nu a stiut ca ei de fapt au fost cei mai mari infractori de pe pamant, reusind sa fure chiar piramidele!
    Acum, trecuti de prima tinerete si vechi rivali, ei isi propun ultima intrecere,cel care va iesi invingator va ramane cunoscut drept cel mai teribil infractor,iar celalalt va trebui sa umble imbracat in costumul de baie al lui Borat timp de o saptamana.
    Intrecerea consta in a fura luna de pe cer! E practic imposibil pentru orice muritor de rand, dar pentru vitejii domni P si J provocarea reprezinta o floare la ureche.
    Ei….hai sa vedem care dintre ei va reusi!

  321. florin dia 17 December, 2010 at 23:50

    Domnii P si J, inarmati cu smartfonul, trebuie sa filmeze 5 romani care recunosc ca au votat-o pe eba la alegerile pentru parlamentul european si sa puna inregistrarea pe youtube.

    S-ar putea, totusi, ca premiul sa se reporteze… data fiind dificultatea probei.

  322. Radu Vasile 18 December, 2010 at 05:48

    Pai ce alta intrecere mai frumoasa decat aia sa va intreceti voi doi pana la constanta sa vedeti care imi aduce mai repede telefonul ala?

    A! Nu vreti asta?
    Atunci na-va inca cateva probe:
    Mergeti la ploiesti si cautati prima alimentara comu nista corespunzatoare.
    Regulile le gasiti aci:
    http://www.dailycotcodac.ro/2010/05/alimentara-comunista-mic-ghid-turistic-3/

    2. Incercati sa gasiti alimentara comunista care inca mai are inghetata la hartie precum pachetul de unt (cunoscatorii stie, aia mai tineri oricum nu conteaza).
    Cert e ca mai exista inghetata din aia.

    3. Care gaseste cea mai buna ciocolata de casa si cea mai ieftina in Zalau.

    4. Soacra mea, mi-a dat la zestre un covor persan din ala mare si bun ca pe timpuri.
    Insa de fiecare data mi-a fost greu sa il iau de la Chisinau si sa il aduc la Constanta,
    asa ca la proba aceasta v-a trebui sa va duceti sa luati covorul si sa mi-l aduceti la Constanta.
    Castiga cel care ajunge primul ia covorul si mi-l aduce.
    Si profitati de ocazie ca ati venit la Constanta (va las de data asta, dar sa nu se mai intimple), sa imi aduceti si telefonul ala.
    Si daca tot sunteti pe aci, puteti sa imi cumparati si o rata (ma refer la pasare nu la alt ceva), ale la real cu 50 ron.

  323. OANA POP 18 December, 2010 at 09:27

    Domnul J si P pensionari dar inca gagicari mari sunt prinsi de criza si trebuie sa si schimbe abonamentul pentru telefon cu unul cu cat mai multe minute dar cat mai ieftin. Cei doi domni pensionari trebuie sa caute cel mai avantajos abonament si cel mai ieftin telefon. Castiga cel care reuseste sa incheie un contract cat mai avantajos cu o firma de telefonie si sa primeasca si cel mai ieftin telefon.

  324. rebrean radu 18 December, 2010 at 10:04

    cand 2 se bat al treilea castiga. cei dor ar fi bine sa faca o intrecere cu saniutele ca si-asa a venit iarna, iar eu am sa stau cuminte sa-i filmez si sa le fac poze. ca acum am si cu ce. nu?

  325. remus 18 December, 2010 at 10:25

    Să-i ceară personal scuze lu MB
    Să găsească cele mai scumpe roşii din oraş.

  326. Moldo 18 December, 2010 at 11:05

    Eu as zice sa filmati cu smartphone-ul (pe care oricum nu o sa-l dati cadou) un interviu cu Buzdugan si Morar in care se vor lauda ei cat au castigat de pe urma textelor voastre… pardon, de pe urma textelor originale scrise de ei.

    Multumesc pentru sincerele felicitari!

  327. Denisa Elena 18 December, 2010 at 12:43

    Eu m-am gandit si am gasit, mai intai niste corespondente pentru P si J respectiv Petru si Jhon, doi romani romantici aflati in cautarea unui cadou de Craciun pentru sotiile lor. Notorii pentru ca se dau in vant dupa reduceri si, poate doar atunci ies din casa, Petru si Jhon au aflat de reducerile pe care le-au pus comerciantii la brazi asa ca cei doi se intrec care va gasi cel mai stufos, romanesc si prietenos brad din piata.
    Ioan gandindu-se la reversul pe care i-l va da neavsta in ziua de 6 Ianuarie face tot posibilul si cu doar 40 de lei cumpara un brad cu putin peste 1,50, inaltimea lui. Craciun fericit si La multi ani Ionilor !!

  328. ramona 18 December, 2010 at 13:59

    Ah. Si se inscrie si mama. M-a delegat pe mine cu hartogaraia. Ea e ocupata cu porcu’.
    Propune ca lupta dintre J si P sa fie cine face cei mai buni carnati si cele mai buna sarmale. Toata lumea stie ca daca stii sa faci sarmale esti bun de insurat.
    Materia prima o ofera mama.
    May the best man win!

    ps: tocma’ si-a luat net pe mobil de la Vf. I-ar prii un telefon care sa si mearga pe net!

  329. robert 18 December, 2010 at 14:09

    ce bine ar fi daca as castiga acest telefon!!!

  330. Stanciu Floarea 18 December, 2010 at 15:18

    Cine reuseste sa faca mai repede un OM DE ZAPADA, dar cu recuzita din copilaria noastra: carbuni in loc de ochi, matura, o cratita sparta pe post de palarie, morcov pt nas. Ca tot avem zapada din belsug si tine si loc de “sala” dupa devorarea cratitei de sarmale de sarbatori! Craciun fericit!

  331. Mirea Cristian 18 December, 2010 at 16:32

    Deci, urmatorul concurs pentru J si P arata cam asa:
    Cei doi, J si P, se vor imbraca potrivit vremei de afara, adica doar in budigai, si se vor prezenta la camera de garda a spitalului Obregia cautandu-si perechea de ochelari de soare si palariuta de soare pierduta de asta vara si ca isi face griji pentru perechea respectiva deoarece palariuta este cam agresiva cu respectiva pereche de ochelari. Cine va reusi primul sa iasa nevaccinat, neinternat, fara sa fie consultat castiga.

  332. Mirea Cristian 18 December, 2010 at 16:43

    O alta provocare pentru J si P ar fi ca cei doi sa mearga la Cotroceni in vizita la Base, si sa-l roage sa le mareasca pensiile. Cine iese cu pensia marita cel mai mult este castigator.Daca amandoi ies cu pensiile marite atunci se vor intoarce pentru runda a doua de negocieri in care vor trebui sa stoarca de la Base niste bilete la Herculane iar Elena Udrea sa le faca masaj la picioare.

  333. Mirea Cristian 18 December, 2010 at 16:51

    Daca si a doua runda de negocieri reuseste, necunoscute sunt caile Domnului dar suntem in preajma Craciunului si totul este posibil,in a treia runda de negocieri cei doi pensionari, J si P, voir trebui sa-l convinga din nou pe Base sa il imprumute pe Boc cel Mic pentru 24 ore pentru a le turna toata ziua ceai dintr-un ceainic pentru a se incalzi pe frigul de afara deoarece pensia mica… caldurica mica.

  334. Mirea Cristian 18 December, 2010 at 17:07

    Cei doi pensionari, J si P, vor cumpara din pensia lor un brad frumos, globuri, instalatie si tot ce este necesar impodobirii unui brad(cat mai multe cat mai bine), vor alege fiecare cate o casa de copii iar bradul cumparat il vor duce si impodobi la casa de copii aleasa. Va castiga bradul care va provoca cea mai multa bucurie si fericire pentru copii.

  335. Cătă 18 December, 2010 at 17:08

    O idee de intrecere ar fi cine gaseste bodega unde se pune cea mai putina apa in berea la halba,normal,autorii vor fi cei care vor aprecia cantitatea de apa din bere,acestia vor stii cu exactitate!

  336. Ciprian 18 December, 2010 at 17:09

    @Moldo
    Pana acum toate premiile s-au dat, daca nu ai castigat pana acum chiar nimic nu e cazul sa faci asemenea afirmatii.

  337. Cory 18 December, 2010 at 17:32

    Poate ca n-ar strica sa pornesca fiecare in cate un cartier si sa colinde. Cel care reuseste sa convinga lumea sa-i deschida mai des usa, implicit sa adune cei mai multi bani castiga. In ziua de azi nu prea mai deschide lumea usa la colindatori, dar unul dintre ei trebuie sa fie mai convingator, nu-i asa?

  338. I. Simion 18 December, 2010 at 17:39

    Salutare

    Revin cu un afis mai de sezon, care ii prezinta pe Dl. J si Dl. P in plin concurs de impodobit bradul de Craciun.

    Va invit sa dati click pe linkul de mai jos

    http://i51.tinypic.com/wsshmg.jpg

  339. dandu marcel 18 December, 2010 at 18:29

    – Băgaţi la tărtăcuţă, regulamentul nu poate fi încălcat absolut niciodată, cu excepţia situaţiilor prevăzute de regulament!

  340. Kraix 18 December, 2010 at 18:52

    Intrecere la 2:00 AM : Cel care gaseste cea mai ieftina shaorma si reuseste sa o aduca acasa fara sa i se fure Xperia pe drum, castiga.

  341. Dan1 18 December, 2010 at 19:26

    @I. Simion
    “Tu ai desenat asta?” =))
    Scuze dar nu m-am putut abtigui abtine! Tine un like pentru stradanie!

  342. Ciprian 18 December, 2010 at 19:34

    @I Simion De la Dan1 un like, de la mine niste aplauze. Sa nu spui ca nu ai castigat ceva pentru chinuiala.

  343. Radu 18 December, 2010 at 20:09

    Am venit si eu aicisa sa las un comentariu aicisa. E frumos dar nu prea, e multe comentarii.

    Sa trecem la probe. Oare cate sa fie? Nu stiu, nu stiu deastea. Dar cineva imi zice DOUA.

    1. Domnii J. si P. trebuie sa aposteze cat mai multi copii din troleu (in drum spre piata) si sa le ia locurile de pe scaune. Pai ori suntem pensionari ori nu mai sintem.

    2. Acum ca au ajuns la piata, cei doi domni vor intreba taranii de la tarabe (ca taranii stiu deastea) “cati cai pot fi inhamati la o caruta?”. Cine strange cele mai multe raspunsuri corecte (6 cai) in 3 minute (180 de secunde) castiga.

  344. Andrei 18 December, 2010 at 20:13

    Care din cei doi tine cel mai convingator discurs adresat politicienilor, de la un pupitru improvizat in fata Casei Poporului. Tema discursului e “Vrem pensii mari”. Acest discurs trebuie tinut in chiloti. Dupa terminarea discursului, fiecare din cei doi va face dansul pinguinului cu fata la Casa Poporului, timp de 3 minute. Cei doi vor fi filmati cu un Sony Xperia X10, filmuletele uploadate pe net, iar gradul de convingere si calitatea dansului vor fi apreciate prin vot de catre cei care le vizioneaza.

  345. Dan1 18 December, 2010 at 20:31

    @Radu
    “Apostrofeze” – asta una
    si beee, taranii din ziua de azi vin la piata cu Touareg… Pentru ca de ce? Pentru c-asa vrea ei, daaa?
    Sincer, il prefer pe celalalt Radu (ala cu avataru’ de seamana cu Christian Slater), deci schimba-ti avataru’! =))

  346. Concursul de mimă cu pisici » Daily Cotcodac 18 December, 2010 at 20:48

    […] Şi în acest week-end vă oferim ocazia să câştigaţi un frumos set de sincere felicitări dacă reuşiţi să ghiciţi ce film celebru mimează pisicile fotografiate de noi. Protagonistul ediţiei de azi a concursului este tot motanul lui Pircă, uşor uimit că de data aceasta nu l-a orbit blitzul, fiind fotografiat cu Xperia X10. […]

  347. Radu 18 December, 2010 at 20:48

    @Dan1: normal ca acum au Touareg pentru caruta si tocmai d’aia, ei stiu cati cai au inlocuit cu Touaregul.
    Avatarul nu-l schimb, uite ce ochi frumosi am, zici ca sunt 3D. :))

  348. I. Simion 18 December, 2010 at 21:11

    @Dan1 si @Ciprian: Multam pt like si sustinere;). Daca castig sincere felicitari promit ca le impart cu voi:))

  349. sebra 18 December, 2010 at 21:12

    Pe ultima sută de metri:
    O poză cu o carpetă Răpirea din serai sau cu un păun din ăla de avea coada pe juma de perete :))

  350. Metin Caiali 18 December, 2010 at 22:42

    hm.. m-am mai gandit la cateva:
    1)Ce ar fi sa ii ducem pe cei doi domni intr-un pub unde se poate face karaoke. Melodiile, la alegere, sunt:
    Justin Bieber – baby
    Iron Maiden – 2 minutes to midnight
    Adi de Valcea – am avut multe femei
    Cel mai aplaudat de public ( sau cel care la plecare are cele mai multe numere de telefon de la babute ) castiga.

    2)vorbim cu baietii de la Taboo Boys, un curs rapid si ii punem pe J. si P. sa sustina un numar artistic.
    Juriul va fi format din babutele de la “centrul de ingrijire pentru batrani”

    3)In urmatoarea proba concurentii trebuie sa isi demonstreze abilitatile matematice, acestia trebuie sa joace bontz (bine ne mai tre cativa domni, propun sa isi aduca fiecare cate 2 prieteni de betie)

    4)un meci 1v1 de Starcraft II / DotA. (castiga cel care intelege ceva :)) )

  351. CID 18 December, 2010 at 22:46

    Am 2 propuneri:
    1.un meci de sah-box,incep cu o partida de sah,continua cu una de box,apoi din nou una de sah si tot asa.Castiga cine isi face adversarul knock-out,sau il face de 2 ori sah mat.
    2.un concurs de interpretare,cei 2 vor trebui sa cante tricolorul sau desteapta-te romane,preferabil in harcov,si sa filmeze reactia publicului cu Xperia.
    Mai bine nu in harcov,ca pe urma cine ne mai delecteaza cu poante (stiu,sunt un lingau) !

  352. raluca 18 December, 2010 at 23:08

    1. sa raspunda la intrebari de istorie
    2. sa reziste cat mai mult la o coada la magazinul cu produse confiscate
    3.sa danseze Pinguinul pana la capat

  353. anndryusha 18 December, 2010 at 23:34

    Sărbătorile de iarnă bat la ușă. În mod inexorabil, vărul Costel din Pașcani sună din Gara Nord, anunțându-vă că tocmai a găsit un taxi convenabil, dispus să îl aducă la un preț foarte bun până la ușa de intrare a blocului în care locuiesc iubiții săi veri.
    Cu ajutorul smartphone-ului Xperia X10, fiecare concurent trebuie să dezvolte o strategie suficient de inteligentă încât să-l trimită pe vărul Costel la ușa adversarului. (Fiind vorba de vărul Costel din Pașcani, probabil că nu inteligența trebuie să fie ingredientul de bază al strategiei folosite, dar acest lucru rămâne la latitudinea concurenților).
    În cazul în care ambii concurenți sunt la egalitate (ceea ce înseamnă, practic, că vărul Costel ori a fost trimis înapoi la Pașcani, ori se află pe ruta București-Brașov, București-Sibiu, București-Constanța, București-platforma petrolieră X din Oceanul Y, adică acolo unde se află ceilalți veri implicați în mega-proiectul cultural cunoscut sub inițialele DC), victoria îi va aparține celui care publică mai rapid pe FB, twitter, ori blog, strategia folosită.
    O filmare full HD cu vărul Costel deturnat de la ținta inițială poate aduce fericitului posesor un bonus consistent, materializat sub forma unor felicitări respectuoase din partea cititorilor.
    Succes! 😀

  354. Dan1 18 December, 2010 at 23:40

    @anndryusha
    Mah, tu vrei sa-l trimiti pe capu’ lui Doc (Sendroiu)! (in Angola!) =))

  355. teo 18 December, 2010 at 23:54

    sa mai bagam un comentariu, sa animam ultima suta de metri 😀

    si cum ziceam, am observat ca recomandari de seara tot avem..da matinal nu faceti?:)) acumaa..intrecere cu celalalt cuplu – domnul B si domnul M – nu cred ca vreti sa faceti, ca oricum poantele sunt aceleasi :)) da ati putea face intre voi, cine stie..poate ies si ceva glume noi 🙂 castiga cine se trezeste primul, se filmeaza si il si urca pe blog. (Julius, stiu ca ti-e greu cu trezitul, tocmai de aia iti recomand calduros sa trisezi si sa nu mai dormi in noaptea dinainte 😀 )

  356. codarcelu 19 December, 2010 at 00:44

    am vazut cateva probe foarte frumoase mai sus….si sincer..nu credeam ca cineva isi poate imagina asa ceva deci oamenilor…felicitari si…toata stima;););) nu am ce sa zic…numai ca mie mi se pare ca probele pe care le-ati pus pentru domnul J si domnul P…mi se par cam prea de lunga durata si pana la sfarsit isi cam pierd rabdarea si ajung la un moment dat sa nici nu mai stie pentru ce concureaza saracii de ei….asa ca mie mi se pare o varianta foarte buna si bineinteles foarte rapida de a afla care este cel mai cel…..si anume…cel mai usor concurs cu cea mai simpla proba…si anume PIATRA HARTIE FOARFECE (2 din 3nici de cum mai multe…si bineinteles si cu un arbitru)…cel mai simplu si cel mai folositor….se discuta repede si se terman la fel de repede….;)) deci mie mi se pare a fi cea mai folositoare…;)

  357. Razvan 19 December, 2010 at 02:13

    Ce pacat ca am vazut abia acum acest concurs 🙁 Mi-ar fi placut sa fie luata in calcul si ideea mea. Anyway, eu o zic ca prea imi sta in varful circumvolutiunilor cerebelului meu.
    Eu i-as fi pus pe stimatii domni la o cursa de indemanare si capacitate de convingere.

    Se iau doi porci vii unsi cu untura sau margarina (dupa preferinte), se pun intr-un tarc cu latura de 20 m X 20 m si sunt rugati cei doi stimabili sa-i prinda. Cei doi stimabili trebuie sa fie imbracati neaparat in haine de clovni iar dupa fiecare incercare de prindere a porcilor esuata sunt nevoiti sa bage un shot de 30ml de tequila. Dupa a sasea ratare, stimabilii nu mai sunt nevoiti sa serveasca ca sa poata fi totusi capabili sa prinda porcii. 🙂
    In cazul in care unul din ei va reusi sa prinda un porc, se va prezenta imbracat asa cum e la o facultate si va incerca sa convinga una dintre studente sa-i dea numarul ei de telefon. Se vor evita: incercarile de mituire a persoanei tinta, persoanele cunoscute sau membre ale familiei stimabilului domn si inducerea in eroare a persoanei tinta (Esti la camera ascunsa. Da-mi, te rog, numarul tau de telefon si te fac vedeta).
    Pentru a demola clar orice acuza de blat, trucaj ordinar, vor trebui sa alerge de la sediul facultatii respective pana la sediul DC – distanta de cel putin 1 km.
    Ia sa vedem acum cine are indemanare, sarm si putere de convingere chiar si in situatii ridicole si rezistenta.

  358. Leyla Abdula 19 December, 2010 at 02:41

    Salut!
    Am si eu o propunere:
    – Cei doi domni vor trebui sa gasesca pensionarul(a) cu cea mai mica pensie.
    – Sa posteze o poza a cuponului de pensie.
    – Castigatorul va pregati o masa traditionala de Craciun pentru pensionar(a) si respectiv sotia (sotul).
    – Cel care pierde plateste cheltuielile ospatului.
    – Se filmeaza momente din timpul pregatiriilor si din timpul ospatului.

    In spiritul Sarbatorilor de Craciun o familie de pensionari va fi fericita pentru cateva clipe!

    🙂

  359. Andreea_BT 19 December, 2010 at 04:49

    Propunerea mea este urmatoarea: Care dintre cei doi domni gaseste primul o sifonarie…stiti voi…sa cumpere apa de la dozator/sifonarie…Zic asta pentru ca pensionarii inca prefera acea apa si totodata pentru ca putine mai sunt sifonariile in zilele noastre. SUCCES!

  360. Radoane Mircea 19 December, 2010 at 09:16

    Eu zic sa caute in toata Romania primul om de zapada cu morcov pe post de nas si carbuni la ochi-asa cum erau mai demult.Uite fiind zapada eu promit ca fac un curte la mine un omulet zapada cu ochi de carbune si morcov si trimit poza ca sa nu fie scuza ca nu au de unde si il tin pina se topeste.

  361. Ana 19 December, 2010 at 11:26

    Sa gaseasca o pereche de incaltari verzi cu sireturi rosii si sa surprinda pe film 5 cazaturi la un patinoar.

  362. rebrean radu 19 December, 2010 at 11:27

    cea mai tare idee de intrecere ar fi cand cei doi s-ar intrece in care sa-mi ofere premiul mai repede :))

  363. Stanciu ELena 19 December, 2010 at 12:11

    cea mai buna idee ar fi ca domnul J si domnul P sa faca un concurs in ale imbucatului…daca tot urmeaza sarbatorile….sa vedem care pune cel mai mult in kg pe el….
    sau in impodobit de brazi:)

  364. Gabi Minca 19 December, 2010 at 16:31

    Cine gaseste primul Guma Turbo! :)) Cel putin in Timisoara nu mai exista 🙁 dar am auzit ca in Bucuresti mai aduc unele supermarketuri. Spor la treaba!

  365. Flo 19 December, 2010 at 16:44

    idee: domnii P si J sa se duce in piata si care dintre ei gaseste cea mai ieftina cutie de petarde este castigator, dupa care ne spune si noua unde a gasit-o…

    domnii P si J se vor da drept reporteri si castiga cel care va face cei mai multi oameni sa raspunda la intrebarea: credeti ca mos craciun e afectat de criza?

  366. Fraguta 19 December, 2010 at 16:47

    O intrecere frumoasa ar fi “cine face cel mai haios om de zapada”. Apoi sa gaseasca si sa convinga cate o pitzipoanca sa pozeze foarte provocator cu acel om de zapada. Pozele sa fie postate pe facebook, unde sa stranga “like”-uri la ele doar de la cocalari.
    Nu cred ca ar fi foarte greu de realizat, dupa parerea mea, pitzipoance si cocalari sunt peste toate drumurile. 🙂

  367. Gabi Minca 19 December, 2010 at 16:55

    Idee de Craciun! Convingeti mai multi oameni sa ii impodobiti (cel putin cu beteala in jurul gatului si o caciula de Mos Craciun) si sa le faceti cate o poza. Cine are mai multe poze castiga.
    Sau doar sa le puneti o masca de Mos Craciun si sa ii filmati spunand “Ho ho ho”. La fel cine gaseste mai multe persoane castiga. Sper ca sunt de ajutor! 🙂

  368. Gabi Minca 19 December, 2010 at 17:31

    Cine primeste cele mai multe urari de Craciun ale oameniilor de pe strada sau ale soferilor din intersectii castiga.
    Va felicit pentru blog!

  369. subnivelulmarii 19 December, 2010 at 19:24

    probe:
    1. sa mearga in piata sa negocieze cat mai multe rosii la schimb pe xperia. castiga cel care obtine cat mai multe rosii la schimb (1 portbagaj promis = 1 punct)
    2. sa mearga la colindat si sa accepte ca dar doar rosii (1 rosie = 1 punct. 1 borcan bulion = 2 puncte)
    3. sa se plimbe prin oras cu scufie de mos craciun si cu un sac cu rosiile castigate din colindat. Cine daruieste primul toate rosiile castiga concursul. (punctele castigate la 1. si 2. raman ca premiu de consolare, pardon de participare :D)
    gata. nici nu-mi vine sa cred ca m-ati facut sa ma gandesc numai la rosii. nici macar nu-mi plac asa de mult. dar smarttelefonul ala e ok.

  370. subnivelulmarii 19 December, 2010 at 19:29

    continuare, tot cu rosii, bineinteles:
    castiga cel care isi convinge pisica sa manance rosii sau sa bea apa minerala.
    dar probabil nu e nicio sansa ca o pisica sa se umileasca in asa hal. castiga cel al caruia pisica paraseste bucataria intr-un timp mai lung.

  371. subnivelulmarii 19 December, 2010 at 19:35

    sau: cei 2 incearca sa vanda imagini cu rosii ieftine sau cu apa la sticla de sticla, de pe xperia, pe bluetouth, pe 1 leu. castiga cel care gaseste primul cumparator. daca se nimereste cumva un cititor pe acolo, exista o sansa 😀

  372. Teodorp 19 December, 2010 at 20:00

    De ce ar cauta rosii si apa ieftina cand acum exista supa instant? si costa doar un leu.Daca se gasea si apa instant la plic atunci chiar era un concurs. Oricum, la ce pensii avem ar trebui sa caute rosii si apa la sticla in cea mai bnua oferta de donatie, ca de cumparat oricum nu mai e vorba. v-am pupat!

  373. Rushenne 19 December, 2010 at 20:26

    Mie, personal, mi-ar fi placut sa vad o intrecere intre domnii J. si P. la mancat prajituri. Cate un platou imens de prajituri de fiecare, sau cate un tort imens. Ca tot se lauda domnul J. ca nu il intrece nimeni la mancat dulciuri. 😀
    Sper sa fi fost propusa asta deja de cineva care s-a incadrat in termenul limita al concursului. Si sa castige si sa filmeze intrecerea cu Smartphone-ul Xperia X10, evident. Ar fi funny de vazut.:D

  374. cosmin 19 December, 2010 at 21:16

    Chiar daca venerabililor septuagenari pensia i-a luat locul salariului, casa s-a transformat intr-un bulau(garsoniera) si telecomanda a luat locul familiei numeroase, mintea le-a ramas la fel de agera pentru ca le este ascutita zilnic de un perpetuum mobile. Care e acesta? Raspunsul la sfarsitul primei intreceri:
    Cei doi domni, P si J, vor asista la ultima ora de dirigentie din anul 2010 a nepotului unuia dintre distinsii domni. Acesta va raspunde, in stilul caracteristic revistei, urmatoarei intrebari pe care Doamna diriginte i-o va adresa:
    Cate simturi are un om?
    Cu un mic zambet postat in coltul gurii, acesta raspunde nonsalant:
    6, Doamna diriginte.
    Cum 6? intreba indignata diriginta.
    Pai, simtul vazului, auzului, pipaitului, mirosului, gustului si………..simtul umorului.
    Castiga primul care va posta pe site filmul cu reactia dirigintei, inregistrat evident cu minunata creatie tehnologica.

    Inca una si…va las sa deliberati:
    Domnii P si J citesc in acelasi timp urmatoarele anagrame:
    – marca celebra: ” NOSY NECROSIS ”
    – meci caritabil de fotbal intre echipa pacii si nationala irlandei + pronostic = tip telefon: “PAX-IRE” “1X0”
    Castiga primul care va posta pe site rezolvarea anagramei.

    Aaaa, era sa uit un mesaj important de la Mosu’: fiti “sony” zi de zi!

    Sarbatori Fericite tuturor !

  375. gorondo 20 December, 2010 at 00:23

    Cum 50+ s-a terminat de mult, domnul P si domnul J au nevoie de noi provocari.Tocmai de aceea m-am gandit la cate probe interactive, cum ar fi:
    -Poba Leaustean 100 m:Aliniati la intrarea in Piata Sudului, cu doua sacose de rafe, cei dor vor trebui sa cumpere cele mai ieftine verdeturi.
    -Bobul de aur: Folosindu-si talentele persuasive, cel care convinge primul un speculant sa-i vanda fix 159 de boabe de mazare, este declarat castigator.Este o proba foarte aspteptata ,deoarece acum vom vedea daca doar domnul J va fi fugarit de mici speculanti din piata Sudului.
    -Patinaj artistic: cu sacosile de leustean in mana, cei dor vor trebui sa alerge pe strazile inzapezite din sectorul 5, pana la prima statie de taxi.
    Nu de alta ,dar somnul natiunii naste monstri.

  376. scorpion1333 20 December, 2010 at 00:26

    Primul care reuseste sa fotografieze folosind telefonul mobil o coada de cel putin 30 de persoane la o librarie, castiga.

  377. stefan m. 20 December, 2010 at 01:15

    Sa-i punem sa faca fiecare o cursa (aceeasi) cu diferite obstacole:
    1- Mers pe o bara lata unsa cu sapun deasupra unei balti cu cerneala.
    2- Depasirea unui zid care are 3 spatii pentru usi acoperite cu carton gros, singura posibilitate fiind izbirea cu putere in acesta; una din iesiri sa fie dublata de un panou de lemn in spatele cartonului.
    3- Depasirea unui zid care are 3 spatii pentru usi acoperite cu carton gros, singura posibilitate fiind izbirea cu putere in acesta; doua din aceste iesiri sa fie urmate de gropi umplute cu apa cu namol in spatele cartonului.
    4- Trecerea printr-un culoar cu mici adaposturi, intr-o parte a culoarului sa fie doi shooteri de paintball inarmati cu ‘gloante’si cu chef de macel.
    5- Depasirea unui labirint in care se afla dupa pereti din sticla cateva domnisoare sumar imbracate incercand sa le distraga atentia.
    6- Depasirea unui bazin de inot in barci gaurite vaslind cu mainile goale si avand grija sa nu scufunde ambarcatiunea, acoperind cu corpul gaurile si scotand apa in exces ajutandu-se numai de maini.
    7- In final, ‘run for your life’, cursa in linie dreapta 100 de metri; cel care pierde trece printr-o runda de 1:30 min de gadilat la talpi cu pana.

  378. Câştigătorul lui Xperia X10 este... » Daily Cotcodac 20 December, 2010 at 12:15

    […] v-am găsit la postul în care anunţăm câştigătorul smartphone-ului Sony Ericsson Xperia X10 – prin urmare, pentru unii dintre voi, bine v-am găsit la ultima voastră vizită pe Daily […]

  379. Rares 20 December, 2010 at 14:37

    Mi-ar place o intrecere in care Domnii P si J sa treaca prin Palatul Victoria. Cel care iese fara sa spuna/ sa se gandeasca la o injuratura sau sa faca vreun gest obscen castiga.

  380. Ionela T 21 December, 2010 at 13:07

    Care dintre domnii P si J bea cele mai multe sticle de whisky si nu se imbata va primi sticle de whisky pe tot parcursul anului 2011 😉 va tzine?? :)) daca da LA TREABA 😉

  381. ovi 21 December, 2010 at 13:59

    Amandoi sa ia la intamplare 2 femei in varsta, sa le faca cumparaturile la hypermarket, primul care reuseste sa plateasca si sa le puna in plase – castiga…. 3..2…1…. goooooshopping….

  382. Ioana 28 November, 2015 at 17:56

    Ar fi foarte fain daca 1.domnulP si domnul J s-ar intrece intr-un concurs de gatit
    2. cei doi domni ar dansa un dans din buric
    3. cei doi domni sa faca o ora de gimnastica iar apoi sa se dueleze

Leave a reply