Postul nu e post destul

Recomandări de seară: jucării oribile, şarpele hipnotic şi Mareşalul

Ştim de ce aveţi chef la ora asta: de nişte recomandări de seară uşurele şi fără multe poante, ca să nu vă pice greu. Sigur, noi am fi preferat să punem vreo două texte extrem de amuzante, doldora de glume bune, dar asta e, o să vă facem pofta, oricât de greu ne-ar veni.

  • Groparu, pe lângă un concurs de Revelion cu multă bere (noi nu avem aşa ceva, că suntem oameni serioşi, cu soţii şi prietene, se ştie că nu ne plac băutura şi fotomodelele), vă oferă şi o reţetă utilă dacă aveţi o epavă blocată într-un braţ al Dunării şi nu ştiţi ce să faceţi cu ea. Mda, acum, gândindu-ne mai bine, parcă nu e chiar aşa de utilă…
  • Cele mai oribile jucării copiate de chinezi – pentru cititorii la care Moşul vine direct din Europa sau din Dragonul Roşu.
  • Blackberry românesc? Şi noi suntem la fel de uimiţi, plus că nu înţelegem de ce ne-am apucat să facem direct telefoane super-inteligente când industria noastră nu e încă capabilă să producă o lopată sau o şurubelniţă ca lumea.
  • Dacă n-aveţi planuri pentru următoarele 2-3 zile, puteţi arunca o scurtă privire şi la şarpele hipnotic.
  • S-a lansat Google ebooks store, cu vreo 3 milioane de cărţi în stoc, dar, evident, dacă sunteţi din România – “Cele mai recente cărţi electronice Google nu sunt disponibile pentru achiziţionare în locaţia dvs. deocamdată…“. Mulţumesc, dar nici nu aveam de gând să cumpăr cărţi de la cineva care spune “locaţie” şi “achiziţionare“.
  • De ce mareşalul Antonescu şi Nicolae Iorga au fost cam de rahat. Probabil că o să mă înjuraţi, dar omul chiar are dreptate.
Share:

19 comments

  1. aisha 14 December, 2010 at 20:24

    in legatura cu ultima recomandare. eu am citit- acum fff multi ani- o carte intitulata ,, si soarele a murit in zori,,- parca- autor h. zinca. trata cam acelasi subiect. in plus, spioni, germania interbelica, salonul kitty …
    ps ce le-am dus dorul, ieri, recomandarilor!

  2. ThoR 14 December, 2010 at 20:24

    dupa ce am citit acolo despre maresal si iorga imi vine sa vred ca de fapt autorul textului e chiar marele maestru pirca care a gasit, in sfarsit, posibilitatea sa scrie undeva si sa nu fie cenzurat de un mogul rau=))
    @admin poate stii undeva vreun site de unde pot cumpara la kil niste cd-uri cu muzica simfonica nu de alta iarna e lunga, bani sa merg la paris la shopping n-am iar cu masina tot pe la vara am sa ma plimb ptr ca acum drumarii stau si citesc texte faine pe dc si au uitat sa iasa la dezapezit…de fapt nu iarna i-a luat pe nepregatite ci premiile de aici iar azi au stat toti in cur si au cugetat cum sa puna mana pe i phone – ul de maine =))

  3. cosmin 14 December, 2010 at 20:34

    cine-a scris recomandarile astea cred ca era, la ora respectiva, cel mai plictisit om din univers. mai lipsea sa ne dea un link la “un joc nou si deosebit de atractiv, ce aduna pe zi ce trece tot mai multi fani” spre spectaculosul Solitaire.
    sau nu, mai bine o recomandare catre “cel mai vesel site din istoria internetului, cele mai bune glume cu vasluieni, victoriile craiovei si rosii ieftine.” stiti voi catre ce.
    ajungeam si noi ca blonda care e ocupata jumate de zi cu o foaie de hartie pe care scrie, pe ambele parti, “citeste ce scrie pe verso!”.

  4. dr.Lecter 14 December, 2010 at 20:38

    Cui ii trebuie BlackBerry romanesc? Pentru asta exista China! Hip-Hip,Horray!
    Daca va spun cat am dat pe el, de la ceainizi, turnaţi acid pe mine! E marfa! In afara de faptul ca avea poze şi logo-uri cu chinezoaice care beau ceai din ceşti cu capac, era perfect! Şi e şi în ziua de azi!
    Maşinuţa aia cu mâini , în loc de roţi, mi-aş dori-o! Alea da, anvelope de iarna!

  5. V3nt0R 14 December, 2010 at 21:12

    Poate sparg retardatii aia piata Blackberry pe aici, nu de alta, dar chestia aia e superba, are verisoara-mea unul, am si eu acces la el, Blackberry creeaza dependenta…Si nu as vrea sa strice romanii si chestia asta, lasa-i, mai bine raman la treninguri de firma si plasme…

  6. sebra 14 December, 2010 at 22:20

    Azi a fost cafeaua aia povestită? Mâine avem stenogramele? :))

  7. mifty 14 December, 2010 at 22:43

    sunt în cumpănă… e pircă sau tiranu’??? http://bit.ly/gnRbqj

  8. Dan1 14 December, 2010 at 23:32

    (:| Bre, astea da recomandari de seara! Tineti-o tot asa! (:|

  9. punKreas 14 December, 2010 at 23:57

    @sebra: stenogramele in noaptea aceasta. Ori am baut cafea, ori n-am baut :))

  10. Béranger 15 December, 2010 at 00:01

    Iar o să cază Tumblăru’…

  11. sebra 15 December, 2010 at 00:15

    @punKreas ,
    Tu ai fost la cafea?? Ia povesteşte-ne şi nouă cum fu :))

  12. Béranger 15 December, 2010 at 00:16

    De reflectat: Chavez cică vrea să guverneze prin decrete cale de 1 an. Guvernele României emit ordonanţe de urgenţă şi îşi asumă răspunderea (sanchi) de 20 de ani. A se ghici care ţară e în UE.

  13. Radu Vasile 15 December, 2010 at 07:54

    @beranger, ori nu m-am descurcat eu, ori nu ai sectiune de comentarii pe acolo.
    Vroiam sa te felicit pentru opiniile exprimate si pentru modul in care intelegi sa vezi istoria dincolo de ce ne imbuiba astia la scoala si pe unde ne mai prind.
    Un alt mare exemplu de “om de stat”, care ne este bagat pe gat ca un mare fauritor de bine, om drept si cum ii prinde el pe aia cu Ocaua mica si alte texte cretine este Cuza. Da, domnitorul, la el ma refer.
    Nu sunt atit de in cunolstinta de cauza, (adica nu am retinut toate datele, actele, etc), dar stiu ca am citit despre acea perioada in politica Romaneasca, iar Cuza nu era de loc eroul care era prezentat in carti si care fiecare parinte i-l prezinta copilului sau.

    Cel ce dorea cd-uri cu muzica sinfonica, fratili meu, la Real are la oferta, 3 ron cd-ul, am fost saptamina asta si am luat un kg,
    de alde Tosca, Nunta lui Figaro si altele.
    La 6 lei au cd-uri video, adica si vezi orhestra cum se scartaie pe acolo.
    La 4.99 lei au dvd-uri cu filme, cei drept, nu avatar sau dinastea, dar eu de exemplu am gasit printre ele
    “blindness” tradus “alb orbitor”, ecranizare dupa “tratat despre orbire” al lui Saramago.
    Mi-am mai luat si “drag me to the hell”, “poveste de craciun” dupa Dickens.
    Acum, eu iti vorbesc din Realul din Constanta, dar poate si ala in bucuresti are, ca e acelas lant de magazine si in general cam au aceleasi oferte.
    Daca nu, ma duc eu si bag mana in raft asa, apuc vreo 10 – 20 cd-uri si ti le trimit cu plata ramburs, ce oi prinde pe acolo, oi prinde, aia e!
    (o sa te trezesti cu opere gen “Moment bacovian” a lui Ghenadie Ciobanu).
    @dan1, e ca pe asta nu ai ascultat-o?

  14. Sare'n Ochi 15 December, 2010 at 08:05

    chinejii aia-s totali. harry potter echipat c-un plotter si-i zici harry plotter si faci serie noua despre cum l-a facut afis (sau ce naiba se face cu plotterul) pe ala rau din famila drako. si pe darth wader puteau sa-l echipeze cu sageti pentru jocul de darț si sa-i zica darț wader. si-ar mai fi. nu faceti un concurs? =))

  15. taktu 15 December, 2010 at 09:33

    @sarenochi: mai era si Bartman, evident o copie fidelă a personajului de actiune, cu un S Supermanian pe piept.

    p.s.: admin, nu dau click pe nici un link intitulat “șarpele hipnotic”… m-am ars de mult prea multe ori…

  16. Béranger 15 December, 2010 at 09:41

    @Radu Vasile: Nu, blogurile bazate pe Tumblr NU au comentarii. Nu e chiar aşa de rău, am scăpat de chinul moderării şi de binecunoscuta plăcere de a fi înjurat la tine pe blog. (Ar fi trebuit să să vază că-i bazat pe Tumblr, după numărul relativ mare de postări care constau în poze, sau în citate.)

    Da, şi cu Oficiul de Stat pentru Metrologie Al. I. Cuza este o mare problemă, dar manualele patriotarde (nu numai cele muncitoresc-bolşevice) o trec cu tăcerea.

    În genere, România nu prea a avut oameni politici respectabili…

  17. ThoR 15 December, 2010 at 10:07

    @Radu Vasile Multumesc prietene ptr informatie …daca ai drum pe acolo ia si mie cate apuci si iti trimit eu banii via daily cotcodac impreuna cu multumirile since….

  18. Radu Vasile 15 December, 2010 at 20:00

    @tor, mai aveau si azi, am fost sa mai iau vreo doua trei ca sa fac cadou la rude si prieteni de craciun (la pretul ala, merge).
    @beranger, poate faci un mic articol despre cuza si perioada aia, ca sa vaza si lumili cum erau lucrurile de fapt.
    Daca deja ai articol pe tema, da si mie link, sa cetesc.
    Merci mult.

  19. Béranger 15 December, 2010 at 23:14

    @Radu Vasile: nu, din păcate n-am, şi tot din păcate… nu prea am timp (nici chef).

    Dar poate maeştrii Pircă & Julius se vor milostivi…

Leave a reply