Postul nu e post destul

Drept la replică – Nu toţi bărbaţii sunt la fel

Simona Catrina

Stimate domnule redactor Julius Constantinescu, am luat act cu surprindere şi indignare de articolul dumneavoastră din data de marţi 13, intitulat “Toţi bărbaţii sunt la fel”, drept care am considerat imperios necesar să clarific anumite aspecte.

În consecinţă, în baza Art. 264 Cod Civil, alineatul 1, citez: “Orice persoană ale cărei drepturi sau interese legitime au fost lezate în mod direct prin prezentarea în presa scrisă sau audiovizuală a unor fapte neadevarate beneficiază de dreptul la replică”. Am încheiat deocamdată citatul.

Ştiu că dau dovadă de o vastă generozitate şi nobleţe catalogând acest blog drept presă scrisă, el fiind mai degrabă un for de exprimare pentru micii sociopaţi, cu serioase probleme de adaptare şi de temperament. Dar permiteţi-mi să fac aceste precizări şi vă rog să publicaţi în cel mai scurt timp această replică. În caz contrar, mă voi adresa justiţiei pentru a mi se face dreptate (vă rog să încetaţi acest hohot de râs, care mi se pare deplasat).

În susnumitul articol, dumneavoastră afirmaţi că toţi bărbaţii sunt la fel. Pe această cale, vă contrazic cu tărie – pentru moment, un shot de tequila. Nu, nu, nu, domnule Constantinescu (ah, n-am mai simţit voluptatea acestui răcnet de pe vremea când era Emil preşedinte), bărbaţii nu sunt la fel!

Cum vă permiteţi să afirmaţi că bărbaţii însuraţi şi bărbaţii burlaci mănâncă la fel, adică sub pecetea aceluiaşi determinism, respectiv dacă ştiu sau nu să gătească? Un bărbat celibatar mănâncă foarte nesănătos, adică hrana care îi place lui, constând în bunătăţi cu E-uri din oraş, şaorme calde, burgeri cu cheese şi cu egg, grătare pe la prieteni cu moralitate îndoielnică, pateuri cu brânză dulce şi prăjituri cu ciocolată şi nuci, acestea conducând la diverse boli cronice sau/şi acute de nutriţie, precum şi la o bunăstare personală care afectează demografic ţara noastră. În sensul că, fiind într-atât de liber să mănânce preparate şi semipreparate din comerţ, bărbatul va avea tendinţa să evite actul matrimonial, aceasta conducând la proliferarea traiului în desfrâu.

Pe de altă parte, bărbatul căsătorit are privilegiul de a avea o soţie iubitoare, care stă în picioare toată ziua ca să gătească bucate delicioase, benefice pentru echilibrul electrolitic al organismului nostru: de exemplu, spanac înăbuşit şi strecurat, înnobilat cu sos de ceapă roşie fiartă în aburi. Apoi, delicioasa supă cremă de broccoli organic, condimentată cu praf de busuioc alimentar. Un alt sortiment apetisant din meniul bărbatului însurat este tradiţionala salată verde ornată cu tofu.

În continuare, am să vă contrazic, domnule Constantinescu, şi în ceea ce priveşte afirmaţia dumneavoastră cum că un bărbat însurat nu are cum să plece de-acasă, spre a întreţine relaţii extraconjugale cu alte persoane de sex în principiu feminin. Un bărbat căsătorit poate pleca din casă tocmai fiindcă are bilet de voie, constând în invocata listă de cumpărături. Desigur, el nu va găsi niciodată orez cu bob lunguieţ la hipermarketul din cartier, aşa că va fi constrâns de situaţie să se deplaseze la un hipermarket aflat în zona intravilană.
Bineînţeles, acolo va constata că magazinul nu deţine pliculeţe de praf de copt, deci va fi nevoit să meargă mai departe, până la cea mai apropiată localitate (în cazul bucureştenilor, Azuga), spre a se aproviziona cu articolul sus-menţionat. Fiind afectat de traficul infernal de pe drumurile publice, el va irosi multe ore din viaţa sa, fapt care îl va îndreptăţi ca, între două coşniţe, să se abată pe la ţiitoarea sa curentă.

În sfârşit, o ultimă precizare importantă: ar fi de preferat să nu mai afirmaţi niciodată că situaţia e dezastruoasă pentru femeie, pentru că “nici unul nu vrea să facă sex cu ea”. Nu aveţi cum să spuneţi aşa ceva, deoarece bărbaţii habar n-au ce vor, deci, în mod logic, habar n-au nici ce nu vor.

Share:

83 comments

  1. Cristi 15 September, 2011 at 08:17

    Ati uitat de faimoasa supa de varza.>:p

  2. Dan1 15 September, 2011 at 08:47

    “micii sociopaţi, cu serioase probleme de adaptare şi de temperament”?!Vaaai Simona, cum stii tu sa ne gâdili orgoliul! :))

  3. nina 15 September, 2011 at 08:53

    @Dan1: si citisem restul articolului si-mi placu asa de tare ca uitai de descrierea asta, cum ii spui tu, care ne gadila orgoliul. 🙁

  4. sebra 15 September, 2011 at 09:02

    Citez pe Simona care l-a citat pe Julius: situaţia e dezastruoasă pentru femeie, pentru că “nici unul nu vrea să facă sex cu ea”.
    Cum era aia cu muritul de grija altuia??

  5. presacaopra(v)da 15 September, 2011 at 09:07

    Simona, ai omis cea mai des întâlnită situaţie: accea în care un bărbat însurat se duce să ducă gunoiul şi mai revine în căminul conjugal peste câţiva ani.

  6. Raluca 15 September, 2011 at 09:16

    N-am mai râs de mult în halul ăsta!

  7. sebra 15 September, 2011 at 09:22

    @presacaopra(v)da:
    Ăla e un caz fericit. Mai grav e cazul ăla, când pleacă dimineaţa în delegaţie la costum şi se întoarce seara în halat de casă cu găleata de gunoi.

  8. andryusha 15 September, 2011 at 09:26

    Dacă tot veni vorba, l-am scăpat de două ori în aproximativ acelaşi loc, ceea ce face ca teoria cu punctele de gravitaţie diferită de pe scoarţa terestră să capete o anumită consistenţă.

  9. Nero 15 September, 2011 at 09:29

    Numai mie mie se ppare ca s-a terminat prwa brusc dreptul la replica?

  10. Io 15 September, 2011 at 09:32

    Simona, nu e mai simplu ca barbatul sa-si faca un restaurant?

  11. unmihai 15 September, 2011 at 09:40

    “spanac înăbuşit şi strecurat, înnobilat cu sos de ceapă roşie fiartă în aburi. Apoi, delicioasa supă cremă de broccoli organic, condimentată cu praf de busuioc alimentar. Un alt sortiment apetisant din meniul bărbatului însurat este tradiţionala salată verde ornată cu tofu.”
    bai care mai esti insurat pe aici? v-a gatit nevasta/concubina asa ceva vreodata? aoleu … ma duc cu lista asta la fimeie sa-i arat ce zice Simona!

  12. Camelia B 15 September, 2011 at 09:47

    @Nero:
    Si eu consider ca s-a terminat prea brusc dreptul la replica.

  13. RoseN 15 September, 2011 at 09:49

    @Dan1: Breeee, se referea la autori =)) ca ei se exprima, noi comentatorii suntem niste flori gingase care doar potențeaza ceea ce debiteaaa expun acesti beletriști plini de …
    aaa, pfuuuu ce prost am dormit azi noapte =))

  14. Irs 15 September, 2011 at 09:53

    Pentru mine, de vreo 10 articole incoace, concluzia -din varii motive- este urmatoarea: Daca vreau sa mananc cum vreau, NU ma marit. Daca vreau sex, NU ma marit. Daca vreau distractie, NU ma marit. Daca vreau plimbari, NU ma marit. Daca vreau sa-mi cheltui banii cum doresc, NU ma marit. Daca vreau sa il fac fericit…NU ma marit cu el ! Si daca totusi vreau sa-mi traiesc viata cu un anume barbat, pot spera doar sa nu se insoare nici el. Cu alta.

  15. iulian rinder 15 September, 2011 at 10:02

    Draga Simona, pentru mine exista doar o diferenta intre burlac si barbatul insurat: primul, dupa mai multe sprituri, beri, etc, vorbeste cu jind despre intalnirile cu Femei, mai frumoase ca oricand la acea ora, pe cand al doilea vorbeste cu oarescare teama despre intalnirea cu Femeia, Aleasa, sau cum naiba i se mai spune in popor.

  16. Camelia B 15 September, 2011 at 10:15

    Diferenta dintre un burlac si un barbat insurat (sau intr-o relatie) e urmatoarea:
    – primul face sex atunci doar atunci cand isi permite, iar al doilea are abonament la sex
    Asa vedea un amic relatia lui: “am prietena, am abonament la sex”

  17. JULIUS 15 September, 2011 at 10:24

    @Camelia B: nici la metrou nu mai sunt abonamente cu numar de calatorii nelimitat.

  18. Camelia B 15 September, 2011 at 10:29

    @JULIUS:
    Tocmai asta e ideea…
    Un barbat plateste un abonament incearca serviciile oferite, daca ii plac si are satisfactie maxima, isi prelungeste abonamentul. In caz contrar o sa-si faca abonament in alta parte.
    Nimic mai simplu.Nu?

  19. warlock 15 September, 2011 at 10:32

    @JULIUS: In plus nu cred ca vrea sa specifice cat costa abonamentul ala parlit pe care il foloseste acuma 🙂

  20. RoseN 15 September, 2011 at 10:35

    No serios, nici voi n-ati dormit bine azi noapte? Ce dreaq ati inceput sa debitati? =))

  21. JULIUS 15 September, 2011 at 10:37

    @Camelia B: e ca la vodafone, abonament nelimitat “in limita a 500 MB”

  22. Cms 15 September, 2011 at 10:42

    @unmihai: Şi ţie ţi-au făcut poftă reţetele Simonei? :))

  23. MonicaS 15 September, 2011 at 10:43

    @Julius: Ba da, mai sunt astfel de abonamente la metrou. Doar ca sunt mai scumpe. 🙂 Si e nevoie de un efort mai mare pentru a putea sa le folosesti 😀

  24. Tzica 15 September, 2011 at 10:43

    Insolita, a-tipica, de-cliseizata, spontana, inteligibila, spumoasa, brianta, condescendenta, ironica, si totusi fara a fi dinamitarda lexematic, replica autoarei. Interesant este faptul ca initiativa detabuizarii unicitatii in diversitate, apartine unei reprezentante a gintei feminine, care nu ezita constant să denunte, reticenta sau, din contra, mitralierea autorilor de proze licentioase de catre congenerii literari, care iau uneori forma unor cruciade donquijotesti, de repudiere a carnalului, hormonalului, imoralului.

  25. Dan1 15 September, 2011 at 10:44

    @iulian rinder: Iuliaaan, pe unde umbli bre? Ca nu mai trollasi de-o grama’ de timp! :))

  26. Camelia B 15 September, 2011 at 10:45

    @RoseN:
    Eu am dormit bine…
    In anturajul meu era la un moment dat un tip care si acuma considera ca are aboament la sex. E intr-o relatie de vreo 4-5 ani. Sta cu tipa respectiva din cauza ca de vreo 2 ori pe saptamana face sex cu ea, in rest se comporta ca un burlac.
    Ea accepta situatia deoarece a avut ceva experiente neplacute cu primul ei prieten si acuma crede ca asta e potrivit pentru ea: o mai scoate in oras, o asteapta seara cand iese de la lucru, mai merg in excursii…Adica ii ofera ceva ce fostu nu i-a dat niciodata.
    @JULIUS: de aia prefer sa nu am abonamente 😛

  27. dush 15 September, 2011 at 10:46

    cum se cheama ala oficial? egcizburgar? nu de alta, da imi diversific meniul si sa stiu ce sa cer:))

  28. Dan1 15 September, 2011 at 10:46

    @unmihai & @Cms: Termenati bre, ca broccoli nu e bun deloc! Tofu la fel… Doar spanacu’ mai treca-mearga! =))
    Si, uitai ieri sa mentionez: când merg la catering la Carrefour, la cozi sunt numai gospodine, raaar câte un barbat! =))

  29. N.A. 15 September, 2011 at 10:47

    Am dat like dinainte sa citesc! De cand citii numele autoarei!
    Dar si mie mi se pare ca se termina prea repede! Oricum, mi se par intotdeauna prea scurte articolele Simonei. Dar pe tema asta chiar vrem serial! :))

  30. Beermaster 15 September, 2011 at 10:53

    @Camelia B: Din pacate abonamentul la felul asta de sex nu e ca cel de la biblioteca, la fiecare vizita alta carte…

  31. unmihai 15 September, 2011 at 10:59

    @Cms: @Dan1:
    habar n-am ce-a zis Simona acolo … ceva despre-o varza si-o branza…cred. Dar cum le zice ea, par asa gustoase 😀

  32. Camelia B 15 September, 2011 at 10:59

    @Beermaster
    Fa-ti si tu un abonament la un eco-bordel 😀
    De ex. in Germania clientii care mergeau la bordel cu bicicleta sau cu mijloacele de transport in comun primeau ceva reduceri…Am citit intr-un articol :))

  33. Beermaster 15 September, 2011 at 11:06

    @Camelia B: nu-i o idee rea, dar numai daca stai in zona.. daca pedalezi vreo 50-60 de kilometri posibil sa nu mai fi in stare de nimic :))

  34. Cms 15 September, 2011 at 11:10

    @Dan1: Fugi de aici! Brocoli e foarte bun! :)) Să vezi ce budincă de conopidă şi brocoli făceam în Germania… Şi spanacul e foarte bun. Bine, eu ştiu cât de important e echilibrul electrolitic pentru organism. =))

  35. Camelia B 15 September, 2011 at 11:26

    @Dan1:
    Ai vazut doar femei la cozile de la catering pentru ca:
    – femeile din ziua de azi nu stiu sa gateasca (sunt si exceptii)
    – e mai usor sa cumpere ceva gata gatit pentru ca nu mai sunt nevoite sa stea ore intregi in bucatarie
    – pur si simplu nu au chef sa gateasca intr-o anumita zi
    – n-au timp sa gateasca (au job, au copii + un sot care e tot un copil, fac curatenie, spala haine, platesc facturi etc.)
    – barbatii mananca la restaurante sau la fast-food, ei nu stau la cozi :)) (sau au o femeie care ii scuteste de grija procurarii mancarii)

  36. Rada 15 September, 2011 at 11:28

    @Cms, @Dan1,
    @unmihai: Sa scrie numai Radu Udrescu, ca el stie.

  37. N.A. 15 September, 2011 at 11:28

    Eh, exista anumite retete care fac pana si spanacul sa para o delicatesa de te lingi pe deste! Broccoli-ul e bun oricum. Dar tofu… :-&

  38. N.A. 15 September, 2011 at 11:32

    Dar ca sa revin ontopic, Simona ne confirma convingerea ca barbatul nu trebuie trimis la cumparaturi! Dupa ce ca nu se pricepe si ia numai tampenii (oricat te-ai stradui sa-l instruiesti) se si moscaie sapte ore si se mai duce si la femei!

  39. Camelia B 15 September, 2011 at 11:38

    Saracii barbati!
    Ei isi fac reclama proasta, femeile le fac reclama proasta…

  40. Rada 15 September, 2011 at 11:41

    @N.A.: Asa este! Sa nu va mai lasati barbatii sa mearga la cumparaturi! Niciodata! Oare unde am pus lista aia..

  41. Cms 15 September, 2011 at 11:45

    @Camelia B: Lasă că dispărem acuşica. Geneticienii au spus că cromozomul Y pierde gene într-o veselie şi se va duce cu totul în curând. Aşa că bucuraţi-vă de noi cât încă ne mai aveţi :))

  42. Sare'n Ochi 15 September, 2011 at 11:52

    O femeie era in pat cu amantul cand sotul a intrat pe usa apartamentului.
    “Repede.. -ii spuse ea amantului treci in coltul camerei.” Si repede l-a uns cu ulei de corp si l-a pudrat cu talc. “Nu te misca, pretindem ca esti o statuie”.
    “Ce e asta?” intreba sotul mirat cand intra in dormitor.
    “Oh, e o statuie ” zise ea.” Familia Smith si-a luat una si mi-a placut mult astfel ca am luat si pentru noi”.
    Sotul nu a mai zis nimic pana seara cand s-au culcat..
    Peste noapte insa, sotul s-a trezit, s-a dus in bucatarie, apoi s-a intors cu un sandwich si o bere.
    “Ia! – l-a imbiat pe cel care statea impietrit in coltul camerei “mananca! Am stat asa doua zile la familia Smith si nimeni nu mi-a dat nici macar un pahar cu apa!”

  43. Tzica 15 September, 2011 at 11:54

    @N.A.: er…parafarazand modelul egotist, percep in interventia dvs, o atitudine feminista rezultata din egoism si egocentrism, manifestata negativ in planul relatiilor interpersonale prin exagerarea propriilor valori si cultivarea excesiva a propriilor interese…

  44. Camelia B 15 September, 2011 at 11:58

    @CMS
    Nu vreau sa dispara barbatii!!!!
    Cui ii gatesc eu atunci cand ma trezesc dimineata,cine ma face sa zambesc atunci cand plang, cu cine mai explorez lumea????

  45. Beermaster 15 September, 2011 at 12:02

    @N.A.: depinde ce-l trimiti sa cumpere… daca il trimiti dupa tampoane si alte chestii de genul asta mai mult ca sigur ca o da in bara, dar ia trimite-l dupa bere, mici, scule de pescuit etc. sa vezi ce competent e

  46. N.A. 15 September, 2011 at 12:02

    @Tzica: Percepeti extrem de eronat, domnu’ Tzica! O fi din cauza ca am uitat sa pun :)) regulamentar la sfarsitul propozitiei. Asta si pentru ca ma bazam pe o anumita cantitate de neuroni din partea interlocutorilor…

  47. O femeie 15 September, 2011 at 12:04

    @Camelia B:
    Stai liniştită, Camelia. Bărbaţii nu dispar, doar se transformă… 😀
    P.S. Frumoasă pledoarie pentru ne-dispariţia bărbaţilor! 🙂

  48. RoseN 15 September, 2011 at 12:08

    @Tzica: Auzi, deci tu nu faci pe draga noastra doamna N.A. cum zici tu acolea, caaaaaaaa… nu stiu ce-ti fac, daaa????
    @Sare’n Ochi: =)) deci da, nu toti barbatii sunt la fel, unii se mai dau si cu ulei pe organism =))

  49. N.A. 15 September, 2011 at 12:13

    @RoseN: :* Nu ca mi-a vorbit cam desantat? =)) Te-ai fi asteptat la o mai facila comprehensiune a ludicului din interventia mea “feminista”, nu?

  50. N.A. 15 September, 2011 at 12:14

    @O femeie: Cand? Dupa casatorie, nu? =))

  51. Camelia B 15 September, 2011 at 12:18

    @O femeie
    Se transforma de bunavoie si nesiliti de nimeni?

  52. RoseN 15 September, 2011 at 12:20

    @N.A.: Ce l-o fi apucat si pe el azi, suspectez asa mai multe personaje ca au dormit prost, altfel nu-mi explic :)) ca pare asa un baiat bun :))

  53. Cristina 15 September, 2011 at 12:29

    @Camelia B: nu-i transforma nimeni, nici macar ei pe ei insisi, pur si simplu isi regasesc starea 🙂

  54. dyers_eve 15 September, 2011 at 12:29

    Eu tot nu m-am prins in ce fel iti erau direct lezate drepturile si interesele legitime…

  55. Tzica 15 September, 2011 at 12:30

    @RoseN: er…ma intelegeti defect conita, eu intervin din postura unui existentialist emotiv, atras de concretul uman.Nu cred ca e cazul sa lansez o delatiune anonima gen “Viata, onorul nesigure in Cafine Central” si sa o si semnez drept..Costachel Gudurau etc…

  56. RoseN 15 September, 2011 at 12:36

    @Tzica: =)) Adecâtelea vrei sa zici ceva la modul Şoricesc “It was a misunderstanding. If you can read me”.

  57. N.A. 15 September, 2011 at 12:38

    @Beermaster: :))
    @RoseN – mi-ai adus aminte instant de niste declaratii de la stirile de la ora 5: “era un baiat asa bun…” =)) =))

  58. Lecteriţa 15 September, 2011 at 12:47

    Eu am devenit pavlovicioasa. Dau like de autor, fara sa citesc postarea, dau like cand vad Tzica, fara sa citesc, pentru ca mi se infunda sinapsele, dau like la cemeseu, fara sa citesc, ca asta e simpatic… dupa care ma iau de citit, ca tre’ sa comentez si eu ceva. Asa, mai pe seara !
    @ N.A.
    fata, Tzica s-o fi uitat la poza ta, inainte sa zica diagnosticu’?

  59. N.A. 15 September, 2011 at 13:04

    @Lecteriţa: Fata, cred ca nici la ce-am scris nu s-a uitat cu atentie. Si nici la ce scrie pe antetu’ DC-ului. :)) cred ca are dreptate RoseN, s-a trezit cu capsa pusa, vaz ca dincolo se lua si de Cami.. :))

  60. serban 15 September, 2011 at 13:13

    Mi-a plăcut. Sunt întru totul de acord cu Simona.
    Aş ruga-o însă să închidă definitiv citatul ăla, m-a lăsat într-o stare de aşteptare…

  61. Nelly 15 September, 2011 at 13:20

    @N.A.: Bine punctat!

  62. Un bărbat 15 September, 2011 at 14:00

    Gatesc, cos, deretic, sterg praful. Execut vant cu frunza de palmier, pe care o manuiesc aproape de excelenta. Fac masaj. Ma pricep si la tampoane. Si nu, nu sunt eunuc. Astept provincia. RoseN?

  63. Camelia B 15 September, 2011 at 14:05

    @Cristina:
    Da, se regasesc atunci cand nu au femeia langa ei 🙂

    @Un barbat:
    Daca tu faci de toate, femeia ce mai face?
    Daca nu esti eunuc, atunci esti gigolo :)) sau altceva 😛

  64. RoseN 15 September, 2011 at 14:07

    @Un bărbat: =)) Ce bine suna doamna aaaaaa domnu Signi=)) Da’ daca n-aveti ochi albastri…

  65. Un bărbat 15 September, 2011 at 14:14

    @RoseN: Am si ochi albastri.

  66. Un bărbat 15 September, 2011 at 14:15

    @Camelia B: Da. Femeia sta.

  67. O femeie 15 September, 2011 at 14:16

    @Un bărbat: Ce mişto! Eu nu fac curat în cameră cu săptămânile, nu (mai) gătesc, nu merg la piaţă, nu mă epilez, nu mă uit la telenovele şi în general nu mă uit la televizor, înjur când am vreo problemă, nu port fuste niciodată, nici pantofi cu toc, nu mă machiez, nu-mi las unghiile lungi şamd. Cred că ne potrivim… 🙂

    @RoseN: Îţi plac bărbaţii cu ochi albaştri? Îţi spun din experienţă proprie că sunt cei mai neserioşi! 😛

  68. RoseN 15 September, 2011 at 14:19

    @O femeie: =)) Eu zic sa ne anuntati din vreme, sa strangem bani de cadouri
    @Un bărbat:
    Esti de vis 😀

    P.S. @O femeie: daaaaaaa, stiu =))

  69. Un bărbat 15 September, 2011 at 14:22

    @O femeie: In cazul in care oferta mea va fi declinata in mod irevocabil si irefutabil de catre domnisoara RoseN, permiteti-mi, stimata doamna, sa va consider.

  70. Un bărbat 15 September, 2011 at 14:24

    Am scris i-re-fu-ta-bil. Care inseamna cu totul altceva decat intelege un server naclait de zeama de varza. Solicit desmoderare.

  71. M3bis 15 September, 2011 at 14:30

    @Un bărbat: Uite că nu vreau! Cere-ţi scuze de la server şi după aia te dezmoderez!

  72. Un bărbat 15 September, 2011 at 14:36

    Imi cer scuze, stimate server. Am confundat zeama de muraturi cu zeama de varza.
    Avand in vedere remoderarea la care sunt supus (cui i s-a mai intamplat ca, dupa ce ia si niste like-uri, sa-i fie bagat din nou la moderare comentariul?!) cred ca era vorba, totusi, de visinata.

  73. O femeie 15 September, 2011 at 14:49

    @Un bărbat: Acum ce să-i faci, aşa-i M3bis. Mereu e mai se(r)ver cu bărbaţii, la doamne mai trece cu vederea 🙂

  74. Nelly 15 September, 2011 at 16:33

    Julius a zis asa, ca sa nu mai avem noi, femeile, motiv sa ii schimbam. Pai daca toti sunt la fel, n-are rost sa mai visam la Fat-Frumos. In definitiv, intre Fat-Frumos, Harap-Alb, Alladin si altii, nu e nici o diferenta…

  75. Beermaster 15 September, 2011 at 19:21

    @Un bărbat: Sincer, eu unul nu m-as lauda prea tare cu toate astea

  76. Insignifianta 15 September, 2011 at 20:11

    @Beermaster: Eu, da.

  77. Beermaster 15 September, 2011 at 20:18

    @Insignifianta: Nu-i cinstit. sa fie prea multa bere? ori vad dublu aici ori sunt in inferioritate numerica 🙂

  78. Insignifianta 15 September, 2011 at 20:21

    @Nelly: Între Harap Alb şi Spân e, totuşi,o diferenţă. Nici fata Împăratului Roşu nu era tocmai proastă.

  79. Insignifianta 15 September, 2011 at 20:22

    @Beermaster: E cuşer. Poţi să încerci şi tu. =))

  80. Beermaster 15 September, 2011 at 20:27

    Prea complicat pentru mine la ora asta… mi-e sa nu ajung sa-mi dau singur replica

  81. Insignifianta 15 September, 2011 at 20:30

    @Beermaster: Înseamnă că nu mai ştii ce e aia joacă. Eşti adult. Obişnuieşte-te cu ideea.

  82. Beermaster 15 September, 2011 at 20:36

    @Insignifianta: poate oi fi uitat eu de joaca, dar de gluma inca mai stiu 😛

  83. Insignifianta 15 September, 2011 at 20:41

    @Beermaster: Tot e bine.

Leave a reply