Postul nu e post destul

Toţi bărbaţii sunt la fel

Julius Constantinescu

Un tip neînsurat îl invidiază pe unul însurat fiindcă îşi închipuie că acesta din urmă are oricând ce mânca şi cu cine face sex; la rândul lui, tipul însurat îl invidiază pe burlac exact pentru aceleaşi lucruri.

De la apariţia căsătoriei încoace, bărbatul însurat şi cel neînsurat s-au invidiat reciproc, pentru că fiecare are impresia ca celălalt trăieşte ca un sultan într-un paradis sexual şi gastronomic unde efortul maxim ca să obţii ceva e să baţi din palme. Dacă-i întrebi pe dobitoci, amândoi ar face schimb de locuri.

De fapt, viaţa lor e cam la fel. Tipul neînsurat îşi face o listă de cumpărături, se urcă în maşină şi se duce la hipermaket să-şi ia ceva de mâncare. Tot acolo ajunge şi tipul însurat, tot singur, şi tot cu lista după el – a găsit-o dimineaţă pe frigider, lângă post-it-ul cu „Iubi, du-te tu la Carrefur, azi e întâlnirea aia cu clientul. Ţi-am lăsat lista pe frigider. Pupi. PS: Să nu uiţi de şerveţelele demachiante că nu mai am. Ambalajul e pe maşina de spălat, ia-l cu tine, sigur nu ţii minte de care”. Practic, dacă ăla însurat n-are copii, n-ai cum să-i deosebeşti la hipermarket. Iar starea civilă nu contează deloc nici mai încolo, oricum ăla care va mânca ceva bun în seara aia va fi ăla dintre ei care ştie să gătească.

În ce priveşte femeile, lucrurile stau cam la fel. Să-l luăm, de pildă, pe tipul neînsurat: ăsta de regulă e un pretenţios şi face nazuri de parcă ar fi cel puţin Brad Pitt (sau Titus Steel, pentru cinefilii mai rafinaţi). În schimb, bărbatul însurat găseşte absolut superbă orice femeie care nu e nevastă-sa şi ar agăţa-o şi pe femeia cu barbă dacă ar putea scăpa puţin de-acasă. Până la coadă, rezultatul e cam acelaşi: nici unul dintre ei nu are parte de prea multe femei.

Singura diferenţă aici e că ăla neînsurat ar face sex cu nevasta ăluia însurat, în timp ce ultimul nu. Rezultatul e dărâmător pentru femeie: practic, nici unul nu face sex cu ea.

Momentul în care cei doi seamănă cel mai mult e sâmbătă seara, atunci se simt exact la fel. Ăla neînsurat ar face sex, dar n-are cu cine. Sau are, dar e sub Claudia Schiffer şi nu merită deranjul, că trebuie să-ţi faci duş, să găseşti un tricou curat şi îţi mai pierzi şi locul de parcare până vii înapoi. Şi ăla însurat ar face sex, dar nici el n-are cu cine. Sau are, dar nu poate pleca de-acasă.

Citeşte şi:
Mic ghid de agăţat propria nevastă .
Comunizarea femeilor, un vis de aur al omenirii? .
In concediu cu nevasta (+30).

Mâine dimineaţă: “Apocalipsa după relaţii“, un text tulburător de Julius Constantinescu (unii dintre voi s-ar putea să-l ştie dintr-un almanah Caţavencu, dar merită recitit, probabil a fost ultimul text umoristic care a mai apărut în această revistă).

Share:

82 comments

  1. Dan1 13 September, 2011 at 08:43

    Bre, deci eu, ca barbat insurat (si aproape de nunta de argint), cand ma duc la Carfur, dupa ce iau ce e pe lista, intotdeauna, dar intotdeauna trec si pe la catering. Asa am descoperit tuslamaua (astia erau singurii la care am mai gasit, ca poate mai tineti minte ca aveam o fixatie), am mai luat niste plachie cu medalion de crap, ciorba de fasole cu afumatura, parjoale si multe altele…
    Asa ca nu inteleg de ce “ăla care va mânca ceva bun în seara aia va fi ăla dintre ei care ştie să gătească”, da? :))

  2. unmihai 13 September, 2011 at 08:55

    și totuși cine mai face sex în țara asta?

  3. Flori 13 September, 2011 at 08:59

    Eu ca femeie maritata va spun sincer ca in 6 ani de cand sunt cu al meu sot nu cred ca l-am trimis de 6 ori la cumparaturi din astea cu lista 🙂 Asta pentru ca eu ma orientez la fata locului sa inlocuiesc produsele care nu sunt pe lista cu cele care sunt in magazin. De obicei, mergem toti 4 (si cu cei doi copii) si ne impartim Carfuru’ – el cu fii’su la electronice, electrocasnice si jucarii, eu cu fii’mea la alimente si haine, evident :))

  4. N.A. 13 September, 2011 at 08:59

    X(

  5. Flori 13 September, 2011 at 09:02

    “Singura diferenţă aici e că ăla neînsurat ar face sex cu nevasta ăluia însurat, în timp ce ultimul nu.” :)) am mai auzit eu ca barbatii neinsurati prefera femeile maritate pentru aventuri scurte – cica astea nu au pretentii dupa… Ala insuratu’ saracu’, trebuie sa faca sex cu nevasta… ca este obligatia lui pana la urma – zilele trecute citeam ca un amarat trebuie sa plateasca despagubiri fostei neveste ca nu a facut sex cu ea :))

  6. N.A. 13 September, 2011 at 09:02

    Barbati-miu face shopping alimentar doar daca n-am incotro si nu pot eu. Ca numai tampenii cumpara, oricat de detaliata i-as fac lista aia.
    De mancat mananca bine, avem copii, trebuie sa gatesc. (am descoperit cu oroare ca-mi si place gatitul)
    Altceva nu, tot din cauza ca avem copii. De unde atata energie… :))

  7. N.A. 13 September, 2011 at 09:06

    @Dan1: Ce-i aia tuzlama?

  8. Flori 13 September, 2011 at 09:09

    @N.A.: “…ca numai tampenii cumpara..” cunoastem! am o prietena care il trimitea pe al ei la piata (nu la hipermarket!) acum niste ani cu o listuta si 100 lei… venea omul acasa cu o punguta in care avea 1 kil de rosii si vreo 7-8 conserve – de diverse, peste, fructe de mare… scumpe in draci! 😀 murea femeia de nervi! ea de banii aia venea acasa cu 2 sacose pline!

  9. RoseN 13 September, 2011 at 09:58

    Neaaaah, nu se exista asa ceva domle, auzi acolo barbati la cumparaturi =)) Ce-i drept circulau niste legende urbane cum ca au fost vazuti barbati prin magazine, dar cine sa bage in seama toate zvonurile =))

    Si apropo:

    Un barbat facea cumparaturi intr-un supermagazin cu un carucior in care era si baietelul sau de doi ani. Copilul plangea isteric. Barbatul impingea alene caruciorul, spunand cu o voce linistita:
    – Aproape am terminat, Cristi. Incearca sa nu plangi, Cristi. Viata o sa fie mai buna, ai sa vezi. Iti promit eu.
    Copilul plangea mai tare, dand din maini si din picioare. Ajunsi la casa, barbatul zice:
    – Incearca sa nu mai fii suparat, Cristi. O sa ajungem acasa curand. Totul va fi bine, Cristi.
    Copilul zbiera din toti rarunchii, aruncand produsele din carucior. Casierita, impresionata ii spune:
    – Domnule, este extraordinar cat de bland si calm ii vorbiti baietelului dumneavoastra Cristi !
    – Pe baietelul meu il cheama Alex, eu sunt Cristi !!!!

  10. Nelly 13 September, 2011 at 10:04

    Trebuie neaparat un articol si din perspectiva unei femei. 😛

  11. Raluca 13 September, 2011 at 10:08

    @N.A.: Subscriu. Oricat de clara ar fi lista, cu detalii, indicatii, tot degeaba. Iti vine sa-l omori cand, dupa ce ca ia tampenii, mai si ignora sa cumpere unele ingrediente, pe motivul ca “am uitat” (desi erau trecute pe lista). Si asa te trezesti, vrand sa faci ceva dulce, ca ai faina, ai zahar… dar nu ai oua.

  12. sebra 13 September, 2011 at 10:10

    de ce trebuie lista, cand exista telefon mobil??
    “iau gem de capsuni sau de zmeura?
    -ia de capsuni
    -da’ parca mi-e pofta de zmeura.
    -ia de zmeura atunci
    -ei, daca vrei tu de capsuni, iau de capsuni!”
    si vine acasa cu gem de caise.

  13. Căzănelul, cojocelul şi chilipirgiul | camionagiu.ro 13 September, 2011 at 10:10

    […] Printre cele câteva defecte colosale pe care abia le găseşti între calităţile mici şi multe, se numără şi chilipirgeala. Taică-meu este cel mai efervescent chilipirgiu al Bucureştiului, norocul nostru e că nu prea are bani la el, şi când are, păi atunci sigur există şi o listă de cumpărături în buzunarul de la piept. […]

  14. Raluca 13 September, 2011 at 10:11

    Julius, dar parca a dat toamna-n redactia DC de toti despicati relatiile sentimentale in 14. Asta in general e treaba femeilor, sa se sune una pe alta si sa se planga la telefon. Barbatii tre’ sa bea bere, nu sa se preocupe de de-ale inimii. :))

  15. Dana G 13 September, 2011 at 10:43

    Cui treabuie sa multumesc? Merge iarasi butonul de “like” pe telefon 😡

  16. Dan1 13 September, 2011 at 10:48

    @N.A.: Un fel di şorbî di burtî, da’ doar ca nu e acra – o nebunie! =))

  17. andryusha 13 September, 2011 at 11:04

    Avea Sun Tzu, în “Arta războiului”, câteva cuvinte bine simţite despre bărbaţii care fac piaţa. Citez (din memorie, ca marele Vadim):
    “Bărbatul care merge la piaţă e precum femeia ce merge la război. Pasul îi e şovăielnic, privirea încruntată, sufletul neliniştit, inima îndoită. Inversaţi aceste roluri şi veţi obţine acelaşi efect, dar o imagine mult mai frumoasă.”

  18. sebra 13 September, 2011 at 11:14

    @Andryusha,
    Si eu sunt destul de sovaielnica atunci cand merg la piata. Oi fi barbat.:))

  19. Cristi 13 September, 2011 at 11:16

    @RoseN: 😕 Adica pe viitorul meu fiu o sa-l cheme Alex? Sau cum?

  20. Dan1 13 September, 2011 at 11:18

    @sebra: Pai da, asa spuse si Serban când te-a demascat, bodygărduleţule! =))

  21. RoseN 13 September, 2011 at 11:19

    @andryusha: Hihi… si sa nu pomenim ca tot nenea asta zicea “Dăruiţi inamicului băieţi tineri şi femei pentru a-i suci capul, precum şi jad şi mătase pentru a-i aţâţa ambiţiile”.
    acuuuuuma, dupa preferinte =))
    @Cristi: aaaaa…azi nu citesc in stele =)) bad karma

  22. andryusha 13 September, 2011 at 11:21

    @sebra:
    Roagă pe cineva să te fotografieze când mergi la piaţă. Dacă poza iese frumoasă, atunci e OK, dacă nu, nu. (Conform lui Sun Tzu) =)) =))

  23. andryusha 13 September, 2011 at 11:24

    @RoseN:
    De mic am fost cam lipsit de ambiţie. Dacă mi-ar fi dăruit cineva nişte mătase, cine ştie unde aş fi fost acum… =)) =))

  24. sabina 13 September, 2011 at 11:26

    In concluzie, suntem toti, barbati si femei deopotriva, niste nefu…. 😐

  25. Radu Udrescu 13 September, 2011 at 11:29

    Cel mai misto moment din viata barbatului insurat aflat la cumparaturi e atunci cand se uita pe lista si da cu ochii de “Libresse”…:-S

  26. Lecteriţa 13 September, 2011 at 11:30

    Deci eu nu fac sex cu barbati neinsurati, da?

  27. dana 13 September, 2011 at 11:34

    @ Radu Udrescu: daca ar scrie ” Always” ar intelege gresit, nenorocitul .. =))
    si nu s-ar mai intoarce asa repede acasa , s-ar duce inainte pe la crasma, sa isi innece amaru`:)

  28. Cms 13 September, 2011 at 11:39

    @Raluca: Din acest motiv există reţetele de post! 😛

  29. Dan1 13 September, 2011 at 11:42

    @sabina: Nefumatorilor! =))
    Noroc ca eu si sebra mai pastram aceasta nobila traditie, ca în nadejdea voastra!… =))

  30. Raluca 13 September, 2011 at 11:42

    Radu Udrescu: da’ ce-are? Eu am impartit casa cu barabati care nu se sfiau sa cumpere de la farmacie la 3 noaptea nici “articole de igiena feminina”, nici anti bebe. Ba odata farmacista a ramas impresionata de cunostintele in domeniu ale respectivului. O alta s-a uitat urat cand, curios ce fel de pastile imi cumpara, a intrebat-o in gura mare la ce folosesc.

  31. dush 13 September, 2011 at 11:44

    io nu l-as trimite ever la cumparaturi, cine stie cu ce drac vine acasa. eu fac mancare, eu cumpar..eventual el impinge de carucior daca vrea sa vina cu mine ;))

  32. Sofia 13 September, 2011 at 11:51

    In loc sa iti imaginezi ca ti-a dat o buna bucata de “libertate”, odata cu trimiterea la piata…te gandesti la tampenii. :))

  33. Ciprian 13 September, 2011 at 12:01

    E fain sa impingi caruciorul la Carfur, sunt cele mai bune carucioare din tara asta. Sunt mai solide si deasupra rotilor din spate, rotile dinspre maner, ai locuri unde poti pune picioarele si te trage. Faci un mic avant, te sui, strigi fereaaa! eventual si apoi e distractie, sunt si usor de dirijat in trafic. Am participat si la cateva intreceri. Odata era sa rastorn o gondola cu chestii promotionale si sa buşesc niste obeze care dormeau pe mijlocul culoarului.
    Vrea cineva sa mearga la cumparaturi cu mine? =))

  34. Nelly 13 September, 2011 at 12:05

    @Sofia: Nu da idei, lasa-i sa doarma in front cu lista in mana. 😀

  35. N.A. 13 September, 2011 at 12:07

    @Flori: @Raluca: Da, da! Asta-i omul meu! Cele mai ciudate si exotice chestii le gasim in pungi, rar ce am cerut. “Pai m-am gandit sa incercam si noi. A, alea de pe lista? Nu sunt?”

  36. Dan1 13 September, 2011 at 12:18

    @Flori & @Raluca & @N.A.: Eu stiu de ce: nu-si iau un pix sa bifeze pe lista! La începuturi nu stiam nici eu, daaar dupa ce m-am prins, treaba merge brici!
    In schimb, nevasta-mea, la hipermarketuri citeste TOATE, dar TOATE etichetele, sta cu orele… Totusi, daca o-ntreb “ce scria draga acolo?” nu mai tine minte. Iar când ajungem acasa, “Hiii, am uitat sa iau Pronto sau Cillit! Tu de ce nu mi-ai zis?” =))

  37. N.A. 13 September, 2011 at 12:28

    Deci, pardon, o rectificare la text. Nu toti barbatii ar face schimb. Barbati-miu in nici un caz n-ar mai vrea burlac. E in culmea fericirii asa, se lauda in stanga si-n dreapta cu plozii lui, i se aduce lapticul la calculator, i se face nu’s ce prajiturica sau ciorbita, i se aduce tricoul ala negru pe care il cauta de mama focului (care era chiar in fata lui). Nu iese niciodata la beri cu baietii ( baietii vin la noi cu nevestele si plozii proprii ), isi gaseste cate un hobby si devine obsedat de el (biciclete, trenulete, etc). Totul ca sa aiba tupeu sa-mi scoata ochii ” uite ce sot model sunt, ce mai vrei de la mine, ce-am mai facut?!”

  38. Camelia B 13 September, 2011 at 12:29

    Cunosc barbati care nu se dau “disparuti” cand vine vorba de mers la cumparaturi.
    Fostul meu avea lista pe tel si faceam cumparaturi de la Real, Auchan cam o data la 3 saptamani. Partea buna e ca nu pierdeam timp aiurea si cam in 30 de minute cosul era plin cu tot ceea ce trebuia. Mai degraba pierdeam timp la asteptand sa ne vina randul la casa.

  39. dyers_eve 13 September, 2011 at 12:33

    Tataaa, ce se mai pricep femeile sa schimbe subiectul !!! Pai articolul lui Julius era despre sex si mancare, iar voi ati cotit-o repede spre shopping.
    Eu inteleg legatura dintre mancare si shopping, ca tre’ sa-ti cumperi haleala; nu mai suntem in epoca de piatra s-o culegi/ vanezi din padure.
    Da’ nu vad legatura dintre sex si shopping (si chiar daca ar exista, nu e inca legalizata, deci nu se pune).

  40. Cristi 13 September, 2011 at 12:36

    @N.A.: “isi gaseste cate un hobby si devine obsedat de el” – oare de ce?

  41. Sofia 13 September, 2011 at 12:46

    @Nelly: Ziceam si eu, ca daca tot e jena mare, sa se faca ca ploua. 🙂
    Am uitat libressu’, iubi? Avaaaai, oare cum de l-am uitat?! 😀

  42. N.A. 13 September, 2011 at 12:49

    @Cristi: >:P

  43. ela 13 September, 2011 at 12:50

    Deseara o sa-l intreb pe ‘mnealui ce prefera : burlacia sau casnicia si daca nu da raspunsul cel bun va merge la cumparaturi tot anul … fara lista:D

  44. N.A. 13 September, 2011 at 12:52

    @dyers_eve: Pai, si ce, acum vrei sa ne apucam sa povestim cum facem sex? Putina compasiune pentru ai de nu fac, ce naiba! =))

  45. Mortyse 13 September, 2011 at 12:55

    Ciprian, eu-eu! Eu vreau sa merg la cumparaturi cu tine! Racing cu carucioarele! Daaaaaaaaaaa!

  46. N.A. 13 September, 2011 at 12:55

    @Sofia: Nu-i bai, se duce iar :))

  47. 4mall 13 September, 2011 at 13:02

    N-ati inteles nimic din povestirile mele despre supermarketuri? Shopingaraia nu e pentru masculi!

  48. ionut 13 September, 2011 at 13:03

    femeile fac liste doar ca sa intimideze:) daca le ceri sa detalieze ce le atrage la un produs sau altul ai parte de explicatii extraordinare ce seamana a povesti:)
    iar in ceea ce priveste mancarea: sunt de mii de ori mai dragute cand mananca pofticioase decat atunci cand gatesc:);)

  49. dyers_eve 13 September, 2011 at 13:05

    “Femeile vor mai multe lucruri de la un singur barbat. Pa cand barbatii vor aceleasi lucruri (sex si mancare, cum bine remarca autorul – n.m.) de la mai multe femei.”
    Mama ei de artimetica, mereu da cu virgula !!!

  50. Camelia B 13 September, 2011 at 13:10

    @dryers_eve: de parca barbatii nu stiu sa schimbe subiectele 😀
    Oricum ar fi, barbatul insurat vrea sa fie iar burlac, iar burlacul viseaza sa gaseasca o femeie care sa ii gateasca si sa faca sex cu el la orice ora din zi si din noapte (in unele cazuri).
    Am vazut cunoscut destui barbati care se plangeau ca au parte de sex si mancare de la prietena/nevasta. Si apoi se intrebau de ce i-a parasit prietena/nevasta.

  51. Dan1 13 September, 2011 at 13:11

    @4mall: Daaa, si Eftimie a încercat de câteva ori sa scoata acest aspect în evidenta si ele tot nu înteleg! :))

  52. Camelia B 13 September, 2011 at 13:18

    @dyers_eve

    Sorry, am gresit , trebuia sa scriu dyers_eve nu dryers_eve .

  53. miki 13 September, 2011 at 13:28

    Eu postez numa să mă laud: al meu e specialist in cumpărături. Mie nu-mi place sa plimb caruţu prin hipermarket, aşa că se duce el. Cu muuultă placere! O sesiune de shopping de-a lui durează in medie 3-4 ore, dar nu mă plâng, că vine acasă cu di tăti, plus o mică atenţie pentru mine constând într-o cratiţă minune, un dispozitiv de învelit sarmale şi câte şi mai câte =))
    I know, i’m blessed 😀

  54. nina 13 September, 2011 at 13:31

    Eu pe al meu evit cat pot de tare (si pot) sa-l trimit sa-mi cumpere ceva, inclusiv cadouri, si fac asta de 14 ani, cand, la prima mea zi de nastere de cand eram impreuna cu el, a venit cu niste ghete, da frate, ghete, de care sincera sa fiu nici bunica n-ar fi purtat. Daca-as zice ca erau urate, oribile, hidoase, ar fi prea putin, asa ca in ziua cu pricina am zambit infundat, am inghitit in sec si nu l-am mai lasat niciodata sa-mi ia ceva fara sa fiu eu de fata. A, v-am zis ca erau si foarte mici de mine respectivele incaltari? Mda..de dragul lui le-am si probat. 😀

    Am uitat sa va zic de sex, dar lasa ca mai avem timp, ce atata graba?

  55. JULIUS 13 September, 2011 at 13:37

    @nina: nu e text din asta sa nu profitati ca sa va faceti de cacat barbatii :))

  56. RoseN 13 September, 2011 at 13:43

    @JULIUS: =)) Mai si eu care credeam ca nu e nevoie de nici un text, se fac ei si singuri de cacao

  57. Cms 13 September, 2011 at 14:13

    Eu am descoperit o modalitate de a îmbina plăcutul cu neplăcutul: merg seara la supermarket cu bicicleta. La aşa o plimbare, aproape nu mai contează jumătatea de oră din magazin. Când o duceam financiar mai bine, mergeam de 2-3 ori pe săptămână, iar când eram în Germania, în fiecare zi, de ajunseseră să mă ştie toate fetele de la casă 🙂 Evident, în lungile luni de iarnă sau în orice altă perioadă a zilei decât seara, cheful de mers la cumpărături se diminua corespunzător :))
    Aa, şi încă ceva: cumpărăturile sunt mai plăcute dacă îţi iei şi tu ceva pentru tine: un pachet cu CD-uri, un cric pentru bicicletă, o sticlă de… ceva 😉

  58. Oana 13 September, 2011 at 14:15

    @Julius : nu-i text din asta in care sa trageti concluzia ca ori cu noi, ori fara noi … tot un cotcodac ! Totusi … ce-ati mai povesti voi, daca n-am fi noi ?!?

  59. MonicaS 13 September, 2011 at 15:45

    @Cms si Ionut: Ce dragut! 😀

  60. A.A. 13 September, 2011 at 15:47

    Il trimiti sa cumpere bulion si vine cu prima cutie rosie pe care o gaseste….nu conteaza ca e cu vopsea)))))) . Ii zici sa ia pere, bineinteles ca vine cu bere. Dar cred ca fac special, poate nu-i mai trimitem……

  61. Ciprian 13 September, 2011 at 15:51

    OANA – Organizaţia pt Alimentaţie Naturală şi Alăptare, făcut mâncare şi crescut copii

  62. vale 13 September, 2011 at 15:59

    imi place articolul desi comentariile se refera mai toate, la ce face sau ce nu face cel insurat cu lista de cumparaturi.
    Ei bine,d.p.meu de vedere face totul in baza propriei sale personalitati.Cand s-au casatorit nu cred,ca au analizat modul de a alege rosiile de pe piata,sau faptul ca a face cumparaturiile trebuie sa fie identic cu cel al sotiei.
    In genere,o sotie isi doreste ca barbatul ei sa fie multibarbat.Adica,sa faca piata bine,sa aduca multi bani in casa,sa fie atent si plin de afectiune,sa stie sa repare tot in casa,sa se ocupe de copii,si daca mai e in stare, sa nu dezamageasca in cea ce priveste sexul.
    Sa revin la articol.Cel ce nu e insurat mai are inca propria lui personalitate.Cel ce este,din robul lui Dumnezeu,cum spunea preotul la cununie,nu ca aluat de buna voie si nesilit de nimeni, pe roaba lui Dumnezeu,ci a devenit robul roabei lui Dumnezeu.

  63. Insignifianta 13 September, 2011 at 18:11

    La femei e altfel. Pen’ca niciuna nu-i la fel cu alta.

  64. vale 13 September, 2011 at 21:23

    repet.d.p.meu de vedere femeile sunt niste mancatoare de personalitate.La inceput totul este o.k.chiar daca mergi la pescuit sau pe stadion in fiecare duminica.Tragedia incepe DUPA,cu intrebarea,in fiecare duminica dar chiar in fiecare duminica?
    Altfel spus la inceput era totul o.k.
    Apoi se trezesc, ca de fapt au fost in targ, si in loc de iepure au cumparat un miel,saqu un caine;oricum altceva decat isi doreau.
    Si toata vina revine asupra celuia care nu este ceea ce ele si-ar fi dorit sa fie.
    Insurati sau nu, barbatii sunt mai putin pretntiosi.Se multumesc cu ce au. Femeilor,nu uitati niciodata ca stiti ceea ce lasati,dar nu veti sti niciodata ceea ce veti lua.

  65. RaduP 14 September, 2011 at 00:40

    @Nelly: de ce ?

  66. schija 14 September, 2011 at 01:04

    sincer eu sint barbat dar ma pricep la cumparaturi…sincer chiar ma pricep!!!!daca imi spune cam ce vrea sa faca stiu ce sa iau am o singura fixatie intotdeauna cau ceva mai ieftin si daca imi ma i da si o lista chiar ma descurc de minune
    si mai ramin si cu bani ca daca iau ce e mai ieftin….
    si la servetel si tampoane mapricep ca am lurat vrind nevrind la distributie la bella
    la inceput eram bita dar cum orice se invata am invatat si eu
    si da femeile maritate sint bune o spun din proprie experienta ca am reletie cu una chiar acum…merita dar daca afla al ei…ca are 1,95 si fo 100 de kg nu ma vad bine deloc..o sa repare mult doctorii la mine…..

  67. ina 14 September, 2011 at 01:11

    Concluzionand – Sex fac de preferat cu nevestele altora, atentie si complimente primeste doar seful, nu fac altceva in casa DECAT cumparaturi (precum revista) – si sa renuntam si la asta?!… Si sa ramanem cu ce?!
    “- Draga mea, ma duc si eu cu baietii la o bere sambata seara… – Du-te, dragul meu, de ce ma intrebi, te tin cumva de coarne acasa?”…
    In societatea actuala trebuie sa fii ori o scorpie hotarata, ori o curva nehotarata, ori sa ai mult umor si rabdare sa creasca Cristinel de mai sus pentru a nu ramane singura… cu sau fara copii de crescut.
    Rabdare si tutun, doamnelor… Prea multi barbati “la fel”, putini DOMNI altfel… triste modele au copiii nostri.

  68. JULIUS 14 September, 2011 at 01:14

    @ina: relaxeaza-te, ai ajuns pe un site de umor, nu pe voxpublica.

  69. N.A. 14 September, 2011 at 03:39

    @JULIUS: De vale de ce nu te iei, a? Partinitorule! 😛

  70. ina 14 September, 2011 at 10:14

    @Julius – nu sunt nici scorpie hotarata, nici curva nehotarata – asa ca sunt cat se poate de relaxata si rabdatoare 🙂 Si fac haz de necaz. 🙂 E cam tot ce iti mai ramane de facut – seara de seara, pana sambata seara 😛 – cand vezi cum copiii se maturizeaza emotional inaintea tatalui. 😉

  71. andryusha 14 September, 2011 at 10:30

    “Dinaintea tatălui”, dacă ţinem la o exprimare îngrijită.

  72. Cristi 14 September, 2011 at 10:31

    @N.A.: Nu te supara, probabil(sotul tau stie mai bine) esti o sotie buna(nu la fizic ma refer), dar hobby-urile astea apar tocmai pentru a evada din pisalogeala sotiei. Asta o spune un sot cu o sotie buna si care are hobby-uri pe care nu credea sa le aiba vreodata.
    P.S. exemplu de hobby: trollingul pe D.C. 😀

  73. N.A. 14 September, 2011 at 13:11

    @Cristi: Si, n-am inteles, la fizic de ce nu te referi? 😛

    Despre hobby-uri am uitat sa mentionez ca le impartim. Mi-a luat si mie bicicleta, m-a invatat sa merg (si Doamne, nu i-a fost deloc usor! :)). ), cu trenuletele m-a atras si pe mine si tine musai sa-mi impartaseasca absolut tot, vreau, nu vreau. E tare incantat cand lucram impreuna la diorama sau ii sustin hobby-urile. 🙂

  74. Cristi 14 September, 2011 at 13:21

    @N.A.: Precizarea cu fizicul a avut doua directii:
    – satirii care ar fi sarit pe mine precum hienele 🙂
    – domnul N.A. care nu am uitat ca a fost campion la batai japoneze, in conditiile in care fizicul meu poate fi descris cu sintagma “biscuite in dunga” :-ss

  75. N.A. 14 September, 2011 at 13:26

    @Cristi: :))

  76. Elena 14 September, 2011 at 14:04

    nasol cu stomacul asta si cu dragostea unora care trece pe acolo

  77. Drept la replică - Nu toţi bărbaţii sunt la fel » Daily Cotcodac 15 September, 2011 at 08:03

    […] luat act cu surprindere şi indignare de articolul dumneavoastră din data de marţi 13, intitulat “Toţi bărbaţii sunt la fel”, drept care am considerat imperios necesar să clarific anumite aspecte. În consecinţă, în […]

  78. Smeagle Gollum 20 September, 2011 at 10:05

    @4mall: Just! Dupa multi ani de casnicie mi-am dat seama de ce sotiei mele ii ia cel putin 3 ore sa faca shopingul saptamanal în supermarket folosind aceeasi lista pe care eu o execut în maxim 30 de minute (inclusiv coada de la casa), având în vedere că rafturile cu produse nu-și schimbă locația în magazin de la o săptămână la alta…
    Eu folosesc ecuatia: mers, văzut, bifat pe listă, pus în coș.
    Ea: mers, văzut, bifat pe listă, pus în coș, plecat, întors înapoi că parcă văzut altceva mai bun, pus înapoi pe raft, plecat, mai făcut o tură printre rafturi, amintit că trebuie și de ailaltă (care se găsește în nșpe sortimente), iar pus în coș, iar văzut altceva mai interesant, schimbat produsul, tură pe la haine, privit fusta, scos de pe umeraș, dat seama că e urâtă sau prea scumpă, pus la loc, văzut în celălat capăt ”vaaai ce cămășuță drăguță”, scos de pe umeraș…. să mai continui?

  79. Insignifianta 20 September, 2011 at 11:19

    @Smeagle Gollum: :)) Da, da, continua, continua, ca le zici bine… Numa’ ca asta mergea la articolul “Toate femeile sunt la fel”. =))
    Te inseli intr-o singura privinta. Si anume: http://www.dailycotcodac.ro/2011/09/toti-barbatii-sunt-la-fel/#comment-183606
    E si mai naspa! =))

  80. Câți bani are un bărbat însurat? » Daily Cotcodac 24 November, 2011 at 08:06

    […] și: Toţi bărbaţii sunt la fel Mic ghid de agăţat propria nevastă Femeile nu negociază cu teroriştii Întâlnirea de […]

  81. Cum e în burlăcie 29 March, 2013 at 17:21

    […] şi: Însurat sau burlac? var addthis_config = […]

  82. anonim 24 September, 2013 at 12:27

    nu toti bartatii inseala sint doar obligati sa insele. este o vorba “decit

    un trandafir cu spini mai bine o lalea” ce ar fi daca toate femeile

    sint la fel ca si barbatii sar gindii la acelasi lucru la sex. e ceva

    firesc face parte din natura umana asa cum avem nevoie de aer sa

    respiram

Leave a reply