Postul nu e post destul

Premierul Emil Blog e fan Daily Cotcodac

cancelaria

Carevasăzică, asta fac primul ministru Boc şi consilierii lui în timp ce lumea aşteaptă să scoată ţara din criză: se închid în birou şi citesc Daily Cotcodac. Vine consilierul pe probleme economice cu ultimul raport de ţară şi-l găseşte pe Emil Boc ţinându-se cu mâinile de burtă: “Băi, ai citit-o pe asta, ultima, a lui Julică? Foarte tare, frate!”. Sună Isărescu îngrijorat de atacurile asupra monedei naţionale? Emil Boc îl întreabă ce monedă circulă în Angola şi dacă piraţii primesc cumva şi euro, fiindcă e fan Şendroiu şi vrea să-i plătească răscumpărarea în caz de răpire. Vine şeful cancelariei cu revista presei economice din ziua respectivă? “ Ziarul Financiar e cam plicticos. Adu-mi, tată, să văd ce mai scrie Pircă de vasluieni, că tot facem şedinţe de Guvern în Moldova şi vreau şi eu să mai zic glume mai noi, nu ca la ultimele şedinţe când i-am întrebat de fiecare dată de ce n-au venit în tenişi, ce, e casual Friday?”. Foarte probabil îi trimite şi lui Băsescu articolele lui Eftimie cu comentariul “ia uitaţi, domnu’ preşedinte, unu’ care e aproape la fel de haios ca dumneavoastră la beţie”. N-ar fi exclus, cum a cerut la TVR jumătate de oră pe zi, să ceară şi la noi o jumătate de postare: el povesteşte de buget, de noile hotărâri de guvern, de “Prima Casă”, şi Pircă îi bagă paranteze cu poante. Sperăm totuşi că primul ministru nu a citit textul de ieri cu greva la RATB, că sigur ne trezim că în următoarea şedinţă de guvern cere mărirea numărului de autobuze pe linia 102, să nu rămână locuitorii din sudul Capitalei fără singura sursă de venit.

Pe de altă parte, dacă vă gândiţi mai bine, cu toţii aţi prefera ca Boc mai degrabă să stea pe bloguri decât să guverneze. Păi dacă înmulţim un pic numărul de postări şi-l ţinem pe premier mai toată ziua pe Daily Cotcodac, nu că salvăm ţara, dar într-un an aproape că ajungem din urmă Germania. Ca urmare, îi sugerăm şefului executivului să aboneze toate instituţiile statului la Daily Cotcodac. Avem şi un abonament foarte avantajos, ca pentru bugetul de criză: costă doar 10.000 de euro pe lună şi, după modelul abonamentelor la mobil cu nume de animale, se cheamă “DC Căpuşă”.

Share:

25 comments

  1. Premierul Emil Blog e fan Daily Cotcodac » visurat.ro 2 April, 2010 at 13:13

    […] ce monedă circulă în Angola şi dacă piraţii primesc cumva şi euro, fiindcă e fan Şendroiu (more) De la Julius citire Niciun comentariu […]

  2. N.A. 2 April, 2010 at 14:45

    Hihi, nu ca s-a umflat pipotica-n voi? =))

  3. M3bis 2 April, 2010 at 14:51

    @N.A.
    Nu numai pipoţica, le-a crescut şi inimioara. Să nu mai zicem de ouţe… Apropo, cum stai cu aprovizionările? Pătuţ ai cumpărat? Hăinuţe? Biberonel?

  4. kekee 2 April, 2010 at 15:16

    ba fratilor !
    unu la mina – Nu jubilati, ca la prima flegma care i-o adresati la Poc cel Mic, si el citindu-va, va sti, va pusca o taxa, impozit , acciza pe blog, de va cracanati de plins.
    doi la mina – Riscati ca stiind lumea ca Poc cel prost va ceteste, sa inceapa sa scuipe inspre directia lui aici pe blogu’ vost’.

  5. Tetelu 2 April, 2010 at 15:40

    Poate ca citeste sa vada ce mai pune la cale mogulul, dar vad ca mogulul a disparut. Drept sa spun am indoieli ca era Dan Voiculescu, mi se pare ciudat ca un om cu vreo trei televiziuni si ziare sa cerseasca audienta mea sau a altui amarat pe blog.

  6. JULIUS 2 April, 2010 at 15:45

    @tetelu: e chiar Mogulul, nu-i subestima siretenia

  7. kekee 2 April, 2010 at 15:52

    Bre, tetelule, el tre’ sa fie, dar numa’ in momentulele in care are cite un acces de ala sado-maso si vrea sa simta si el ce simte boboru’.
    Adica sa fie nimé-n drum si plin de colb.
    O foaità de Print si Cersetor.

  8. Tetelu 2 April, 2010 at 16:07

    Pai daca mogulul scrie de ce nu avansati o propunere si catre Boc, poate il chinuie talentul si pe el si nu are unde sa se exprime. Apoi cade in plasa Udrea si nimic nu mai sta in cale sa citim pe DC articole scrise de Basescu. Abia astept sa vad o povestire in care descrie cum i-au rapit piratii polenul fecioriei 🙂

  9. kekee 2 April, 2010 at 17:01

    =)) =)) =)) =))
    meserias tetelule !
    Io o si vad pe cadana Basescu, cu salvari, boit la maxim, cu borcanelul de vazelina in mina cum ii atata pe pirati cu prezenta lui secsi.
    =))

  10. iulian rinder 2 April, 2010 at 20:16

    Emil Boc citeste DC? Deci Boc citeste! Pentru mine asta e o stire tare. Eu credeam ca repeta doar ceea ce ii sopteste Basescu cand ii torna in pahar. Tare Boc asta. Maine, poimaine il vad contrazicand-o si pe doamna Tache in AC. La dracu, omu poate chiar incepe sa invete ceva, sa-si gaseasca o meserie, iar apoi sa isi sterga cu flama violeta din cv prostia aia ca a fost premier. Decat cel mai prost premier, mai bine cititor DC. Parerea mea, ca tot a uzurpat locul lui Vacaroiu.

  11. silavaracald 2 April, 2010 at 21:19

    Măi, io zic că parantezele lui Pircă trebuie ţinute pentru acţiuni mai serioase decât o banală şedinţă de guvern! Eventual pentru vreun discurs al preşedintelui, în străinătate! Sunt aproape la fel de haioase ca engleza aia a lui deprinsă prin porturi. 😀

  12. Arsulici 2 April, 2010 at 21:34

    Cum adică, prim sinistrul Boc citeşte şi altceva decât instrucţiunile de la Zeus??? Vaaaaaaaaaaaaiiiii, vine apocalipsa…. Acuşi o s-o vedem şi pe udrea că se călugăreşte….

  13. toader 2 April, 2010 at 22:09

    era vorba despre moneda botswanei, nu a angolei. moneda botswanei o cunoastem cu totii. se numeste p.ula si valoreaza 0.00nustiucat euro.

  14. N.A. 2 April, 2010 at 23:03

    @M3bisuca – Te rog sa nu ma iei in balon cu diminutivele mele, da? :)) sa te vaz io ca razi de Floricica, de par exampla!
    Aprovizionarile mai au nitel pana sa se incheie; mai avem nevoie de pampersoi si cadita, in rest suntem oarecum acoperiti. 😀

  15. toader 2 April, 2010 at 23:44

    doamna NA. ma scuzati de indrazneala dar e vai de curul dumneavoastra. sa va traiasca.

  16. N.A. 2 April, 2010 at 23:49

    @toader – =)) =)) =)) Asta cam asa e. Multam frumos. =))

  17. Scufita Rosie 3 April, 2010 at 12:02

    Ma flacai, sunteti siguri ca nu e vorba de Emil Bocu? Asta avea faza aia celebra care in engleza de Victoria (palatul nu regina) se traduce prin “Am fost Doby”. Pai cica asta a fost si bufonul lui Ceausescu, acum e al lui Basescu…

  18. Stephanie 3 April, 2010 at 17:07

    Cine stie, o fi de fapt headhunting discret , Julius – viitorul Andrei Gheorghe al Finantelor… =))
    @Tetelu : asta cu “i-au rapit piratii polenul fecioriei” poate sa-i sune si lu’ domnu’ Doctor ?

  19. Victor 5 April, 2010 at 04:59

    Pt mine vestea cutremuratoare e ca el CITESTE! Eu credeam ca se uita numai la poze… (Sau i-or fi citit subalternii?)

    @ toader: Nu de cur…
    @ NA: Nastere usoara si fara probleme! S’-aveti parte de copil/i frumos/i si sanatos/i, si sa va fie bine!

  20. Marius 6 April, 2010 at 09:48

    @Teteleu: Daca vine Lenuta si incepe sa scrie pe DC eu nu mai intru. Il modernizeaza, ii aproba lu Julius o scena de 20000(0) de euro, baga reclama la carnatii de plescoi (in loc de aia cu femei grase), il pune pe Cocos in blogroll…pana mea ca ma ia cu friguri numai cat scriu.

  21. qip 6 April, 2010 at 21:46

    :)) foarte tare

  22. BaFxOR 12 April, 2010 at 15:35

    pacaleala de 1 aprilie 😛

  23. Mihai 15 April, 2010 at 09:22

    @BaFxOR: ironia sortii e ca articolul e scris pe 2 aprilie!!!!

  24. Daily Cotcodac »  Pentru legalizarea şpăgilor uşoare 22 April, 2010 at 08:31

    […] d-le Boc, aflu de la colegii mei că urmăriţi cu atenţie acest blog, or dumneavoastră, or şoferul acela de încredere pe care l-aţi făcut […]

  25. Liberalii fac să duduie traficul pe DC » Daily Cotcodac 24 November, 2010 at 16:01

    […] supere şi să rămână în continuare cititorul nostru fidel. Nu de alta, dar am mai avut eu un prieten şi ştim cât de bine ar fi fost pentru noi toţi s-o ardă toată ziua pe Daily Cotcodac în loc […]

Leave a reply