Concursuri

Vrei să fii un chinez mic şi harnic?

Glumeam, normal că nu vrei să fii, noi nu avem cititori tâmpiţi – nici măcar chinezii mici care ne citesc nu sunt harnici. De aceea, profităm puţin de slăbiciunea voastră pentru trândăvie şi vă oferim un nou premiu pentru care, evident, nu suntem nesimţiţi să vă punem să munciţi. Pentru a intra în concurs, trebuie totuşi să postaţi un comentariu la textul O zi din viaţa lui Lu Ping. In speranţa că nu consideraţi postarea unui comentariu o muncă prea istovitoare, vă urăm succes!

PS: Stiam noi că mai era ceva – premiul. “Copilul divin” al lui Pascal Bruckner, apărut la Editura Trei.

Share:

10 comments

  1. XaeL 9 October, 2009 at 02:31

    @julius: bannerul cu “cotcodac airlines” e un EPIC FAIL pt cei de la blue air. de ce? pt ca din coada avionului iese un nor(isor) de fum 😉

  2. sebra 9 October, 2009 at 10:15

    @Xael,
    Da’tu pe la sindicat nu mai treci???Daca te vede slvc c-ai aparut pe aici si nu i-ai dat binete dincolo..nu stiu zau..dar nu te vad bine!

  3. Florian 9 October, 2009 at 12:42

    Pe copilul ăla divin îl câştigasem eu, de începuse să tropăie fericit pedofilul din mine. Julius însă, cu înalta lui ţinută morală, l-a împiedicat pe nenorocitul de pedofil să-şi manifeste pornirile, oprindu-şi cartea pentru următorul premiu.
    Trăiască fraţii mei chinezi, pe care îi felicit pentru lenea de a participa la concursuri VSFT, căci şi dacă ar câştiga tot degeaba ar fi.

  4. JULIUS 9 October, 2009 at 12:48

    @florian: e alt exemplar, ma, ce-i al tau e pus deoparte

  5. N.A. 9 October, 2009 at 15:26

    @Florian – E pus bine deoparte.. 😀

  6. si-la-vara-cald 9 October, 2009 at 17:15

    @Flo
    La el in biblioteca. Pe care o tine inchisa cu lacatul. Deci, fii fara grija. Acolo il gasesti si peste 20 de ani! 😀

  7. Florian 9 October, 2009 at 19:25

    Hai că mi-aţi luat cu toţii o piatră de pe inimă. Ba chiar mă încearcă o bucurie mai mare decât à de ieri, când după vreo oră de strâns din buci fesieri am ajuns acasă, la buda mult visată. Mă bucur că divinul meu va mai avea în curând un frăţior, cu care se va juca la Julius în bibliotecă. Sper că tatăl adoptiv nu se va opri aici şi va mai mânări vesefeteuri cu copii divini, până va pune de-o echipă de fotbal.

  8. diana 9 October, 2009 at 22:15

    asta e cartea dupa care nu m-am mai dus eu sa o iau? :))

  9. JULIUS 10 October, 2009 at 01:02

    @NA: tu mai bine ai face bine sa raspunzi la telefon, daca vrei cartea. Cat despre domnul Florian, doamnia sa nu era la serviciu la ora 1, era epuizat si plecase acasa…

  10. Florian 10 October, 2009 at 11:21

    @Julius
    Da’ tu ştiai că mă car, sanchi m-ai căutat după ce am plecat. Nu te mai saturi odată de mânăreli.
    Si vezi că, dacă mă mai domneşti mult, mă supăr şi îţi mai aduc o cititoare din cimitirul Groparului, că mai e o Laură pe acolo. O să rămâi şi fără imprimanta de acasă.

Leave a reply