Postul nu e post destul

Mai răsfoiţi, băieţi, mai răsfoiţi!

După cum probabil că habar n-aveţi (pe porntube.com înţelegem că n-au zis nimic), astăzi se anunţă câştigătorul Premiului Nobel pentru Literatură. La bursa pariurilor, Amos Oz şi Herta Müller conduceau ieri detaşat, cu o cotă de 3/1. Pentru a demonta acuzele cum că Nobelul nu se mai acordă de mult pe criterii literare, Comitetul VSFT? le sugerează colegilor din Comitetul Nobel să acorde premiul de anul ăsta unui scriitor unanim recunoscut – ideal ar fi lui Mario Vargas Llosa, dar merg şi Umberto Eco sau Antonio Lobo Antunes. Iar dacă n-o fac, să ne caute urgent, să-i învăţăm noi cum se mânăreşte ca lumea un concurs.

Share:

14 comments

  1. toader 8 October, 2009 at 01:56

    ce inseamna vsft pana la urma? e ceva obscen, nu?

  2. nihasa 8 October, 2009 at 03:38

    lasa astea, ati vazut noile poze cu mine? sunt atat de dragutzel!! fetelor, ce parere aveti? ia click pe numele meu sa ma vedeti!

  3. bogho 8 October, 2009 at 09:02

    vsft? = vrei sa fii tocilar?

  4. flavius 8 October, 2009 at 09:28

    Servus
    Nobelul pentru Literatura s-a impartit, e normal, si pe criterii mai putin literare insa asta nu e o regula si nici o noutate. intimplare valabila de cind lumea si oamenii. Daca e vorba de citit si inaite de a arunca in derizoriu chestiunea se poate gasi usor o lista a celor ce au primit acest premiu. Si daca tot e de citit Laurentiu Ulici cu ani in urma, in Nobel contra Nobel, chiar ii scotea la lumina pe nedreptatiti si ii excludea dintre premianti pe anonimi. Chiar de ce un Winston Churchill a luat acest premiu? Cine l/a citit? Dar de ce Gabriel García Márquez? Ce ti-e si cu pariurile astea si cu cititu’ 😉
    toate cele bune!

  5. http://www.tahemet.blogspot.com/ 8 October, 2009 at 09:46

    @nihasa, nu cumva ai gresit site-ul pentru promovare? cred ca de fapt ai vrut să scrii la cocalari

  6. gogu 8 October, 2009 at 10:48

    @toader: e vsft (vrei sa fii tocilar, cum s-a raspuns), si nu vstf (vrei sa te iubesc), cum gandeste mintea ta perversa

  7. Teo aka Puffa 8 October, 2009 at 10:52

    tahemet, nihasa are si asa destui fani… si inainte sa vorbesti da o tura pe last.fm-ul lui 😛

  8. si-la-vara-cald 8 October, 2009 at 12:09

    @Teo aka Pufa
    Pey, io am dat, si nu m-a dat pe spate. Omu’ isi face reclama si se ia de blogari, uitand, pesemne ca, atat timp cat are blog, e si el blogar. In ce priveste proiectul pe care il face, sa deschida un studio si in Tirgu Mures, si merg sa ma trag in chip pentru el. Cam atat.

  9. si-la-vara-cald 8 October, 2009 at 12:17

    @flavius
    Ma gandeam ca Mr. Churchill n-o fi luat premiul pentru literatura, ci pentru ce a facut el in a doilea razboi mondial. Iar pe G. G. Marquez il cam citeste si stie lumea. Poate tu sa nu fi auzit de el, ca nu cred sa fie versiuni prescurtate pe youtube ale Veacului de singuratate, a Toamnei patriarhului sau a istoriei preafrumoasei Ereldira.

  10. Florian 8 October, 2009 at 12:51

    Adevărul e că la Nobelul pentru literatură contează de cele mai multe ori şi criteriul politic. Dacă n-ar fi fost aşa, ar fi avut şi Nichita al nostru o şansă, la vremea lui.

  11. men in fire 8 October, 2009 at 14:15

    a castigat Herta Muller 🙂 . Cea nascuta in Banat.

    later edit
    iar am liliacul ala urat . incepe sa ma reprezinte =)).

  12. Daily Cotcodac »  Inca o data, Daily Cotcodac n-a avut dreptate: Herta Muller a castigat premiul Nobel 8 October, 2009 at 14:37

    […] mai aveti nevoie de un pont la pariuri, ocoliti-ne cu […]

  13. alexnicolae 8 October, 2009 at 22:21

    @Florian – Nikita a fost impiedicat cam de PCR atunci cu Nobelul, de fapt
    si daca ramanea in tara o impiedicau si pe Herta cam de tot. E bine ca incep sa apara scrierile valoroase despre comunism. inseamna ca incepem sa ne vindecam .

  14. Florian 9 October, 2009 at 11:47

    @alexnicolae
    Nu te contrazic în legătură cu Nichita, pentru că nu cunosc amănuntele la care te referi, cu comuniştii care i-ar fi pus beţe în roate. Ceea ce ştiu este că a primit de vreo patru ori Premiul Uniunii Scriitorilor şi a fost în conducerea a vreo două reviste literare. Dacă PCR ar fi avut ceva cu el, toate acestea nu s-ar fi întâmplat.
    Iar alegerea câştigătorului Premiului Nobel, dintre cei propuşi de Academia Suedeză (printre care şi Nichita Stănescu), nu văd cum ar fi putut fi influenţată de PCR.

Leave a reply