Postul nu e post destul

Inca o data, Daily Cotcodac n-a avut dreptate: Herta Muller a castigat premiul Nobel

Cand mai aveti nevoie de un pont la pariuri, ocoliti-ne cu incredere!

Share:

15 comments

 1. Ciprian 8 October, 2009 at 15:56

  Nea Julica matale ti-ai bagat coada si in falimentarea casei de pariuri Astra?

 2. M3bis 8 October, 2009 at 15:58

  Ce bre, crezi că toţi mânăresc concursurile?

 3. sebra 8 October, 2009 at 16:12

  Să-i mulţumim guvernului german că a propus-o.Noroc c-a emigrat la timp.

 4. Şi la vară cald 8 October, 2009 at 17:17

  Eu m-am cam săturat de literatura asta ancorată obsesiv în mizeria securisto-comunistă a lui Ceauşescu. Toate scrierile astea despre securitate, holocaust şi alte zone gri cenuşii nu fac decât să mă târască mereu şi mereu într-un trecut pe care aş vrea să-l uit. Pentru mine, Herta Muller nu este decât alt scriitor care-şi clădeşte celebritatea scoţând la iveală rufele noastre murdare şi fluturându-le în văzul întregii lumi. Să fie la ea acolo!

 5. Florian 8 October, 2009 at 19:28

  @şlvc
  Eu zic să privim şi partea bună a lucrurilor. Fiind născută în România, e o ocazie rară să se vorbească şi despre noi de bine.

 6. JULIUS 8 October, 2009 at 19:31

  @Florian: ma, nu te supara, ti-am sters comentariul ala din ratiuni de business, daca ma-ntelegi 🙂

 7. Şi la vară cald 8 October, 2009 at 19:48

  @Flo
  Ar trebui să citeşti şi tu ce “bine” scrie despre România. Vorbim după aia. Printre altele, Frau Herta e convinsă că şi acum o urmăreşte Securitatea. Măcar de-ar avea “băieţii cu ochi albaştri” timp de una ca ea, dar tare mi-i teamă că-i ultima lor preocupare. Au ei altele de făcut, cu campania asta electorală cvasi-continuă.

 8. Arsulici 8 October, 2009 at 20:50

  Sint extrem de dezamagit! Cum de n-a cistigat Vanghelie????

 9. Florian 8 October, 2009 at 22:09

  @JULIUS
  Nu-i bai, dar acum câteva zile m-am ofticat când mi-a fost şters un comentariu fără niciun motiv. Nu pentru că debitasem vreo mare grozăvie, ci pentru că următoarele două, care aveau legătură cu cel şters, au fost lăsate. Cine le-a citit, şi-o fi închipuit că sunt vreun idiot care bate câmpii.
  Da’ pân’ la urmă mi-a trecut că, precum bine ziceai, sunt un domn.
  PS Haioasă partea finală din promo: Cotcodac Airlines.

 10. alexnicolae 8 October, 2009 at 22:23

  @Şi la vară cald, sincer eu o cred. faptul ca nu e viziunea ideala nu face sa nu fie adevarat sau opera de arta mai expresiva.

 11. Şi la vară cald 8 October, 2009 at 23:06

  @alexnicolae
  Să înţeleg că ai citit-o. Sau doar îţi dai cu presupusul…
  Nu vorbim de viziuni ideale, ci de cele distorsionate cu bună ştiinţă, poate dintr-o percepţie oarecum maladivă a realităţii. Spune-mi, tu vezi serviciile secrete de acum urmărind o scriitoare din Germania, după atâţia ani? Să-i facă ce? De ce? Haida de! Chiar şi Goma a renunţat la gogoriţa cu urmărirea lui de către securişti, prin Paris. Probabil că s-a plictisit să-şi ia zilnic chiloţi curaţi… 😀

 12. Florian 9 October, 2009 at 11:23

  @şlvc
  Cu Goma nu cred că a fost o gogoriţă. Nu numai înainte de decembrie ’89, dar sunt convins că şi ani buni după aceea a fost urmărit.
  Să nu-mi vii cu teoria că Securitatea a murit la revoluţie, că îţi aduc aminte de Berevoieşti şi de terasa Anda. Si-a pus doar altă pălărie, iar pe urmă s-a spart în mai multe cioburi, fiecare cu pălăria lui şi cu treaba lui, iar fiecare ciob e bine mersi şi se pune în slujba puternicului zilei. Interceptarea unei comisii parlamentare de anchetă îţi spune ceva?

 13. si-la-vara-cald 9 October, 2009 at 17:28

  @Flo
  Exact asta spuneam. Nu ma contrazici deloc. Au prea multa treaba pe aici baietii, ca sa se mai ocupe de cineva plecat de mult din tara, care s-a rastit destul de modest la regimul comunist de atunci. Iar cu Goma, am mari dubii. Nu stiu cat e atitudine civica la el, si cat deraiere, ca vad ca nici Franta lui iubita nu-i merita respectul, motiv pentru care ii refuza cetatenia. Doar pentru ca este celebru, nu insemana ca si are dreptate.

 14. Florian 10 October, 2009 at 11:29

  @şlvc
  Nu vorbeam despre dreptatea lui Goma şi dacă e deraiat sau nu, aici părerile pot fi împărţite. Spuneam doar că a fost urmărit de Securitate şi înainte de Scrisoarea celor şase, dar mai ales după.

 15. Laura 11 October, 2009 at 21:31

  @ Florian pt. primul comentariu

  Imi vine să te ţuc pentru asta…
  In Germania se vorbeşte mai frumos despre “România şi H. Müller” decât o fac românii… păcat.

Leave a reply