Concursuri

Astăzi, un concurs de consolare

Din motive independente de noi, concursul anunţat pentru astăzi s-a amânat cu o zi. Totuşi, ca să ne ţinem măcar în parte cuvântul dat, o să dăm şi astăzi un premiu – e drept, mai mic, dar suntem convinşi că măcar apreciaţi gestul. Aşadar, puteţi câştiga romanul “Hoţ în noapte”, semnat de William Sears şi apărut la Editura Trei, postând un comentariu la textul Dracula Gulaş. Câştigătorul va fi anunţat diseară.

De asemenea, facem un nou apel către toţi câştigătorii concursului Vrei să fii tocilar? care nu ne-au scris încă la adresa tocilardc@gmail.com să o facă, pentru că vineri încercăm să lichidăm toate restanţele. Cărţile nerevendicate până vineri vor fi oferite unui singur cititor, în cadrul unei ediţii speciale a concursului nostru.

De ce ne grăbim să scăpăm de cărţile vechi? Pentru că săptămâna viitoare VSFT? se întoarce în forţă, cu premii consistente: beletristică, enciclopedii, cărţi de istorie, albume sau laureaţi ai Premiului Nobel. Şi, bineînţeles, cu obişnuitele noastre mânăreli.

Share:

13 comments

  1. lulu 7 October, 2009 at 16:40

    Eu am transmis premiul meu doamnei 4mall. Deci, catre ea trimiti(daca nu ai facut-o deja)Shakespeare-ul bilingv. Multumesc.

  2. Daily Cotcodac »  Dracula Gulaş 7 October, 2009 at 16:41

    […] text care participa la concurs […]

  3. JULIUS 7 October, 2009 at 16:41

    @lulu: ala e rezolvat 🙂

  4. Concursuri Online 7 October, 2009 at 16:42

    Mai bine mai tarziu decat niciodata… 🙂

  5. psihofericire 7 October, 2009 at 16:52

    hmm, cartile de la editura trei nu sunt nciodata de consolare, am citit rewiewl la Hot in noapte si este suuuuper provocator.
    Insa ca sa fie “consolarea ” completa trebuie sa ne luam si “cazul mileniului disparut”, sau poate, eu as prefera sa amanati concursu ala baban inca o zi, ca sa mai dati o carte, deh, ca vad ca sunteti gentlemani ….

  6. Andrei B. 7 October, 2009 at 17:05

    cu mine cum ramane Julius ? Trimit mail ..sau era vorba de alt Andrei ?

  7. JULIUS 7 October, 2009 at 17:10

    @andrei b: nu erai tu 😀

  8. N.A. 7 October, 2009 at 17:10

    Maaa.. tu te faci cumva ca nu primesti mailurile noastre, le dai delete si fluieri cu ochii pe sus… asa, ca sa-ti ramana tie carticelele noastre castigate cu atata sudoare a fruntii?!
    Ca-ti mai trimit de vreo 50 de ori mailul ala!
    Si ok, accept cartile celor care nu si le revendica, daca e… 🙂

  9. 4mall 7 October, 2009 at 19:06

    @lulu:coana Aldehida iti multumeste sincer ptr carte, iar eu iti multumesc sincer ptr ca am parte de putina liniste…desi puteai sa castigi si tu un set de enciclopedii foarte groase…

  10. Arsulici 7 October, 2009 at 22:25

    Julius draga,
    Imi spusese cindva sor-mea ca a mea carte e la ea si o sa mi-o trimita prin cealalta sora (a ta) la cluj, si sa o anunt cind o sa mai merg pe acolo….. sper sa ajung spre sfirsitul lunii….Dar ma poti si bate ca nu mai tin minte ce era… era al doilea volum din ceva…
    Apoi, m-ai declarat primul dublu cistigator la VSTF. Nu stiu daca ai vorbit serios, si nu mai stiu ce era, iar timpul nu-mi permite sa rascolesc arhiva DC…..

    PS abia astept noul concurs….

  11. Arsulici 7 October, 2009 at 22:26

    @4Mall
    Acum, daca ai asa mult timp, imi poti trimite reteta promisa, nu? 😀

  12. 4mall 7 October, 2009 at 22:56

    @Arsulici: Stai asa, ca o pazeste soacra-mea! Cum o prind dormind, cum i-o fur!

  13. Arsulici 7 October, 2009 at 23:58

    Clar…. La soacra ta e mai bine pazita ca in banca….
    Roag-o frumos pe Aldehida, poate reuseste sa faca rost. Ii dau la schimb un pupic 😀

Leave a reply