Promo

Exclusiv DC: Albert Einstein, un impostor

Asa cum v-a obisnuit, revista Daily Cotcodac continua sa-i demaste cu mult curaj pe marii impostori, indiferent de numele lor. De la Cezar si Napoleon pana la Shakespeare si Solohov, n-am menajat pana acum pe nimeni (e drept ca in cazurile lui Shakespeare si Solohov am profitat si de faptul ca, fiind morti, n-au cum sa vina si sa ne dea una-n gura).
Desigur, o sa obiectati, dar pe Basescu, Emil Boc sau Oprescu nu i-ati demascat. Adevarat, insa in cazul lor e practic imposibil sa sustii ca sunt niste impostori, omeneste nu se poate demonstra asa ceva.
In aceasta seara insa, revista de stiinta si tehnica Daily Cotcodac va prezinta, in exclusivitate, povestea unui alt mare impostor: Albert Einstein, un asa-zis savant pacalit in mod curent la alimentara, casa de schimb valutar si intretinere. Pentru cititorii nostri care iubesc site-urile tabloide, sa incercam si un titlu mai de Doamne-ajuta: “Albert, stiai ca E=mc²?”.

Share:

4 comments

  1. cimajes 27 July, 2009 at 20:32

    Cum se zice la chestiile care nu se pot demonstra? aaa, axiome.
    Nu se poate demonstra ca Besescu, Boc/u, Op(a)rescu sunt impostori pentru simplul fapt ca asta e o axioma.

  2. Cata 28 July, 2009 at 12:48

    @ cimajes – axioma nu inseamna ca nu se poate demonstra ci ca este un adevar fundamental admis fara demonstratie, fiind evident prin el insusi. In logica, axioma este un enunt prim, nedemonstrat, din care se deduc, pe baza unor reguli, alte enunturi.
    moama cat sunt de tocilar 😀
    poti sa spui ca faptul ca “Besescu, Boc/u, Op(a)rescu sunt impostori” este un adevar axiomatic, adica evident prin el insusi, nu mai trebuie demonstrat ca e asa :)))))

  3. cimajes 28 July, 2009 at 12:59

    @Cata Pentr mine-i acelasi lucru:))

  4. Florian 29 July, 2009 at 10:21

    Văzând el cum ba la alimentară, ba la casa de schimb, ba la întreţinere ia ţepe după ţepe, într-o bună zi omul n-a mai răbdat şi a exclamat: Einstein, esti un mare cap pătrat!. Pe urmă i s-a părut atât de tare descoperirea asta, încât a scris exclamaţia sub formă de formulă.

Leave a reply