Aventurile bravului soldat Julică

Facem curat. Cum ne fofilăm?

Julius Constantinescu

E sâmbătă, zi de curăţenie deci. Ai epuizat deja toate scuzele cunoscute ca s-o ştergi de-acasă – la birou ai fost şi sâmbăta trecută, cu maşina în service te duci mai des decât pe vremea când aveai Oltcit-ul şi deja cam bate la ochi, iar cel mai bun prieten al tău abia ce-a fost inundat (de fapt, aţi fost împreună la o bere, pentru că şi el i-a zis nevesti-sii că ai fost inundat şi vine să te-ajute). E clar că nu mai poţi scăpa şi de data asta, să vedem însă ce se mai poate salva.

În primul rând, trebuie evitată cu orice preţ situaţia neplăcută de a fi solicitat acolo unde e nevoie – întotdeauna va fi nevoie de tine unde e mai mult de lucru. Pentru asta, trebuie să-ţi delimitezi clar atribuţiile. Şulfele bătrâne ştiu ce zic, mă adresez acum cititorilor noştri mai tineri: alegeţi baia şi debaralele. Există câteva motive de bun simţ ca să faceţi asta.

Primul: în baie nu trebuie să dai cu aspiratorul sau să ştergi praful. De asemenea, în baie nu există grăsime întărită care trebuie frecată cu tix. Şi încă unul foarte, foarte important: baia e cea mai prost luminată încăpere din toată casa, deci nu e nevoie să performezi cine ştie ce, că nu se vede. Trebuie să fii atent doar la oglindă, chiuvetă şi WC – astea trebuie să fie lună; după ce ai terminat cu ele, nu mai trebuie decât să desfaci căpăcelele tuturor sticlelor din baie şi să le înşiri pe jos şi, bineînţeles, să ai mereu în mînă o cârpă – aşa, ca şi cum tocmai ai spăla ceva. Ca să poţi pretinde ulterior că ai frecat faianţa, aruncă şi câteva găleţi de apă pe pereţi (ţi-e lene? E în regulă, stropeşte cu duşul). Practic, ai cam terminat; acum poţi să te aşezi liniştit pe marginea căzii şi să aştepţi să se termine. Bineînţeles, cu condiţia să nu laşi cârpa din mînă şi să ciuleşti urechile – în caz că nevastă-ta intră în baie, ştii ce ai de făcut.

Dacă eşti un porc ordinar, până termină nevastă-ta de dat cu aspiratorul, făcut ordine, schimbat aşternuturile, spălat vasele, frecat parchetul şi aragazul şi şters praful, poţi pretinde că e ceva în neregulă cu veceul şi trebuie să-l repari. Desfaci vasul tampon, că nu-i mare lucru, îl înşiri pe jos, după care-l montezi tacticos la loc. Dar, repet, asta doar dacă eşti un porc ordinar.

Share:

68 comments

  1. Şi la vară cald 29 September, 2009 at 21:47

    E-te cum mă găsii io prima să-ţi spun dacă eşti sau nu un porc ordinar…
    Ei bine, n-o să afli asta de la mine.
    Oricum, bine că m-ai avertizat. De-acum, îl cronometrez pe bărbatu-meu când face lună baia şi, dacă îmi depăşeşte cel mai lung timp al meu, intru peste el şi-l fac de două parale. Şi, ca să închei glorios, o să-i spun şi de la cine ştiu trucurile alea bărbăteşti. Aşa că ai face bine să mânăreşti imprimanta aia în aşa fel încât să ajungă la mine, că bărbat-meu a sărit de mult quintalul şi se zice că are mână grea… 😀

  2. Agregator 29 September, 2009 at 22:34

    Strategiile de fofilare nu se dezvaluie cat timp mai merg. Ceea ce inseamna ca … ce ai scris tu aici … deja nu mai merge. Adica ai gasit alta strategie de fofilare. Fi gigel si zi strategia activa.

  3. Şi la vară cald 29 September, 2009 at 23:14

    Da, are dreptate Agregatorul! Zi-le pe alea nefumate încă. Hai că nu te spun lu’ bărbatu-meu! 🙂

  4. liviu amza(nadie) 29 September, 2009 at 23:27

    ma mai bine-ti iei un pisic sau un ciine.poti sa motivezi dezordinea.e aia mica.se joaca si ea nebunatica. :)) uite si cum da din coada cind trage puloveru lu’ tata.mai acum nu toti ajung performeri.sa nu mai faci mizerie asta-i solutia cea mai buna. :)) dormi la usa pe pres. 😀

  5. Cata 29 September, 2009 at 23:34

    Cea mai buna strategie sa scapi de smotru este sa iti dai silinta sa faci curat. Da’ cum sa spun, tre’ sa te agiti,, sa pari saritor. Apoi, incepi circul: dai cu carpa de praf de darami totul in cale, dai cu aspiratorul de ramane mai multa mizerie in urma ta (se poate, trust me), iti faci ordine in lucruri de parca ai aruncat cu grenada in ele. cu alte cuvinte, trebuie sa pari un neindemanatic total. Consoarta se enerveaza ca trebuie sa munceasca si dupa tine si te concediaza rapid, te trimite sa faci ceva “sa nu o incurci”. Si asa scapi de smotru si ai si sansa ca a doua oara sa nu mai fii solicitat la asa ceva. Eu dupa ce am amestecat rufele colorate cu alea albe, nu mai am voie sa ma apropii de masina de spalat. Plus ca ultima oara cand a trebuit sa dau cu matura era sa sparg niste pahare si o vaza, si mi-a fost interzisa si munca asta. In principiu, trebuie sa pari un retardat total in treburile curateniei si ai scapat (pe principiul ca risti sa provoci pagube mai mari si atunci beneficiile curateniei prestate de tine sunt cu mult depasite de riscurile pe care le presupune angrenarea ta in operatiunea de smotru).

  6. Şi la vară cald 29 September, 2009 at 23:45

    @Cata
    Culmea este că unora le iese chestia asta fără nici un efort! 😀

  7. sebra 29 September, 2009 at 23:46

    Julius,tu chiar n-ai ce face,de te apuci sa dai idei pe aici??? nu de alta dar poate sa apuca si barbatu’miu sa dea cu ochiul pe aici si tare n-am chef sa invete lucruri din astea

  8. mifty 30 September, 2009 at 00:36

    @Tiranu: chiar… ia să băgăm un blog “sfaturi pentru bărbaţi însuraţi”… deşi nu ştiu cam ce treabă ai avea pe-acolo!!! 😛

  9. sebra 30 September, 2009 at 00:46

    dar o rubrica cu sfaturi pentru femei maritate nu vreti?? :))

    sau merge si rubrica “sfaturi pt barbati insurati” dar sa primiti sfaturile de la femeile maritate 😀

  10. Adi 30 September, 2009 at 00:48

    Noi, cititorii mai tineri, nu stim ce e aia “tix”.
    Pai, domnu’, nu asa se face educatie! 😀

  11. mifty 30 September, 2009 at 00:54

    @sebra: mda… “cum să ne fardăm frumos”??? 😛

  12. Florian 30 September, 2009 at 01:17

    Vreţi ca nevasta să accepte cu bucurie să plecaţi de acasă şi să facă ea lună toată casa de una singură? In ziua de curăţenie, spuneţi-i că vreţi să vă duceţi în oraş să-i cumpăraţi un parfum.
    Ce zici zebruţo, merge?

    PS @Cata: Schimbă-ţi bre avatarul, că eu umblu cu limba scoasă după @şi la vară cald, dar dau peste tine şi mi-e că facem una nefăcută.

  13. sebra 30 September, 2009 at 01:45

    @Flo,nu merge si-ti explic si de ce:parfumul sau orice altceva se cumpara din veniturile comune nu? adica ce-i al lui e si al meu ca asa e democratic

    @mifty,va explicam diferenta dintre cif de geamuri si pronto de mobila.deci va explicam,nu va aratam 😀

  14. Florian 30 September, 2009 at 02:16

    @zebruţa
    Tot din veniturile comune sunt şi biletele la meci, însoţite de berea aferentă, biletele la Pronosport şi alte mărunţişuri d’astea bărbăteşti. O convertire a lor într-un parfum e de lepădat?

  15. Florian 30 September, 2009 at 07:41

    @zebruţa
    Reformulez, ca să-ţi fac praf răspunsul care precis îţi stă pe buze, anume că parfumul l-ar cumpăra oricum din veniturile comune. Poftim, nu un parfum, ci un moft care nu intră la capitolul cheltuieli curente: încă o eşarfă pe lângă celelalte şapte pe care le are, o zorzoană, chestii d’astea.

  16. Cata 30 September, 2009 at 08:04

    @ Florian: nu il schimb, ca e marca inregistrata la mine de multa vreme. dar iti promit ca daca se ajunge aproape de “una nefacuta”, o sa fug cat ma tin picioarele, urland dupa Şi la vară cald sa vina sa ma salveze :))
    Eu am luat primul avatarul asta si pana nu va decide altfel comisia de arbitraj a DC, ramane on line. 😀

  17. Şi la vară cald 30 September, 2009 at 08:47

    @Cata
    Îmi pare rău, da’ io l-am luat prima. Îi am martori pe toţi sindicalistii. Du-te pe site-ul sindicatului comentatorilor DC dacă vrei sau pe blogul meu (asta nu-i musai), şi te vei convinge. Da’ mie îmi convine şi aşa. Va fi proba de perspicacitate a celor de pe DC. Tu eşti mâţa mare, io sunt aia mică. În felul ăsta, o iei pe coajă în locul meu câteodată, când mai supăr pe cineva, lucru care îmi iese cam o dată pe săptămână. Şi, mă rog, vei ţine faţa (sau spatele?) unor avansuri tumultuoase din partea unui rege copitat. Te ţine blăniţa? 😀

  18. Cata 30 September, 2009 at 09:11

    @ Şi la vară cald – nine lives, baby, nine lives 😀
    normal ca ma tine blana. plus ca aia e matza sociopata si astia schimba regulile jocului cum le convine lor 🙂

  19. Şi la vară cald 30 September, 2009 at 09:18

    @cata
    Ochei, vom defila împreună pe site, ca nişte adevărate pisici aristocrate! 🙂

  20. Andrei B. 30 September, 2009 at 09:41

    ce discutii eficiente , pana acu vreo luna… si timp de 5 ani mi-a iesit si mie faza care a zis-o Cata cu neindemanarea… dupa despartire ( oare aia sa fi fost cauza ????) sa veniti sa vedeti ce “frumos” am toate aranjate prin camera :)))) si cum stau hainele claie peste gramada , asa ca daca este vre-o doritoare sa imi arate si mie cum si ce se foloseste la stersul prafului si la alte munci casnice + cum se pun hainele frumos in dulap (cu lopata am incercat si eu si cand deschid usa dulapului vin toate peste mine ) astept oferte de pret 😀

    P.S. daca se poate sa imi explice si cum se foloseste fierul de calcat fara sa dai foc la nimic ar fi nemaipomenit

    P.S.2 @slvc se pare ca iti doresti rau de tot imprimanta aia 🙂 oare ce vei face daca nu o sa o castigi ??

  21. 4mall 30 September, 2009 at 09:43

    @SLVC: Berlioz? Toulouse? Marie? Where are you??

  22. bogho 30 September, 2009 at 09:52

    Julius, ai putea sa vii la fotbalul de sambata de la 10 dimineata. Ziua si ora au fost gandite in momentul alegerii. Pleci la 9 de acasa, de la 10 la 12 fotbal, de la 12 la 13, berica de dupa, pt reveneala, de la 13 la 14 acasa. Ajungi destul de obosit ca sa poti sa faci imediat curat. Pe la ora 18, cand iti revii complet, e prea tarziu sa faci curat, fiindca deranjezi vecinii 🙂

  23. Laura 30 September, 2009 at 10:47

    @ Andrei B.

    Am eu o solutzie… 80 de euro pe saptamana si… iti trimit femeia mea de serviciu 🙂 Daca vrei iti face si de mancare!

  24. Gigel 30 September, 2009 at 11:01

    trist sa vezi cum au ajuns barbatii niste carpe in ziua de azi …in loc sa isi desfaca o bere pe canapea asteptand ca nevasta sa termine curatenia, isi fac de lucru prin baie 😀

  25. Florian 30 September, 2009 at 11:01

    @Cata
    Măi, nu ştiu dacă prin alte părţi ai fost primul, dar aici sigur nu. Treaba ta, dar până hotărăşte CA-DC să ştii că eu îţi fac felul. Dacă fugi, cum ziceai, ţine cont că vei fi cu spatele la mine.

  26. Ensi 30 September, 2009 at 11:01

    Eu aleg intotdeauna biroul. In primul rand, acolo se aduna toate: hartii, cd-uri, hartii, telecomenzi, CD-uri, praf, alte CD-uri, cabluri USB, alte cabluri, DVD-uri, si mai multe DVD-uri etc., toate acoperite de un strat gros de praf. Si tot acolo balamuculPana le ordonez in toata camera (a se citi imprastii) termina si nevasta curatenia. Dupa care o apuca amocul evident, caci in zona mea e ca la nebuni, asa ca le strang frumos pe toate si le bag in primul dulap. Ba chiar pot sa-i atrag atentia ca jumate sunt ale ei. De unde vor iesi rand pe rand, si se vor aseza din nou frumos, pe birou acolo unde le e locul, in asteptarea unei noi sesiuni de curatenie. Bonus: tto timpul asta poti sa stai pe un scaun si sa mai tragi un ochi la TV.

  27. Florian 30 September, 2009 at 11:13

    @Cata
    Măi, nu ştiu dacă prin alte părţi ai fost primul, dar aici sigur nu. Treaba ta, dar până hotărăşte CA-DC să ştii că eu îţi fac felul, din motive de confuzie la persoană. Dacă fugi, cum ziceai, ţine cont că vei fi cu spatele la mine.

    @şlvc
    De ce-i spui lui @cata că-s rege copitat, că doar la faza care-l aşteaptă copitele contează cel mai puţin.

  28. Florian 30 September, 2009 at 11:15

    @Cata
    Măi, din greşeală ţi-am trimis un răspuns de două ori. Eu cam toate le fac de două ori, ţi-o spun de pe acum ca să stii ce te aşteaptă.

  29. sebra 30 September, 2009 at 11:30

    @Flo,dar esarfele sau alte zorzoane intra la cheltuieli curente,asta poate sa ti-o confirme toate femeile!E bine stiut faptul ca barbatii se bucura nespus la orice noua achizitie de genul asta si spune intotdeauna cu ochi blajini ca “da draga,era necesar sa-ti mai iei inca o esarfa ,chiar iti trebuia si asta pe langa celelalte n !” pe cand biletele la meci sau berea,chiar nu sunt nici trebuincioase nici necesare.

  30. Florian 30 September, 2009 at 11:52

    @zebruţa
    Eşti idealul de soţie către care tinde orice bărbat, visul înaripat al burlacilor, soarele pe care fiecare şi l-ar dori să-i învăluie căminul în lumină şi căldură.
    Din fericire pentru tine, dar mai ales pentru soţul tău, eşti măritată. O rază de speranţă ar mai exista totuşi: Mai ai surori pe acasă?

  31. sebra 30 September, 2009 at 12:04

    @Flo,stiam eu!
    (mai am o sora da’ si ea maritata :))

  32. Florian 30 September, 2009 at 12:21

    @zebruţa
    Offf, v-aţi grăbit ca fetele mari la măritat.

  33. old new 30 September, 2009 at 12:43

    In principiu nu inteleg de ce treaba asta cu curatenia e o corvoada pt multi? In principiu putina activitate nu a omorat pe nimeni si apoi daca esti “porc ordinar” iti va face placere sa traiesti intr-o cocina si sa astepti sa ti se faca curat. Ceea ce in jurul tau te defineste ca persoana…

  34. kyrre 30 September, 2009 at 13:15

    Pai o strategie asemanatoare am aplicat si eu, dar cu gatitul. Adica puneam ce aveam de gati pe aragaz si ma duceam in camera alaturata sa ma joc pe calculator. Cand venea sotia, evident ca trebuia sa arunce cina pregatita cu sarg de mine. Dupa a treia incercare s-a lasat pagubasa.

  35. Florian 30 September, 2009 at 13:21

    @old new
    Eşti nehotărâtă ca şi nick-ul pe care ţi l-ai tras. Dacă sunt porc ordinar şi îmi face plăcere să trăiesc într-o cocină, cum zici, nu aştept să mi se facă de către altcineva curat, cum tot tu zici. Scuză-mă că am adăugat la formularea ta cuvintele „de către altcineva”, dar cred că erau necesare. Dacă mă întebi de ce nu-ţi spun, sâc!
    In schimb, o să-ţi dezvălui un secret: Asta-i un blog de glumeţi, tanti fetiţo. Nu chiar d’ăia cu dungă roşie pe buletin, dar p’aproape. Aşa că, dacă Julius scrie că vrea să-şi fenteze nevasta cu programul de curăţenie, asta nu înseamnă că e adevărat, ba mai curând trebuie să crezi pe invers. Mai ales că Julius nici nu-i însurat.
    Dacă vrem predici nu venim aici să le citim pe ale tale, ne ducem la biserică. Capisci?

  36. www.tahemet.blogspot.com 30 September, 2009 at 13:37

    Jul, tre să faci de la bun început diviziunea muncii.
    adică, tre făcută o listă cu treburile casnice care sunt de făcut. şi fiecare îşi alege dintre ele, după nevoi şi puteri.

    adicătelea n-o să mă vezi pe mine în vecii vecilor cu mâna pe topor să sparg lemne sau pe drujbă ca să le tai sau pe bolovanul de ancorare a nuferilor. deci mi se pare la fel de logic să nu-m văz pe al mieu cu mâna pe aspirator sau robot.
    Dar recunosc că mă ajută şi la spălatul vaselor, şi la spălatul şi întinsul rufelor şi la mai multe.

    deci, totul e în alegerea sarcinilor domestice.

  37. Florian 30 September, 2009 at 14:05

    @tahemet
    Bolovanul de ancorare a nuferilor? M-ai făcut praf cu chestia asta. Dar nu bolovanul m-a făcut praf, nici nuferii.

  38. Ensi 30 September, 2009 at 15:16

    chiar, stie cineva ce mai face baiatul acela care colectiona nuferi?

  39. si-la-vara-cald 30 September, 2009 at 16:07

    @Andrei B
    Pey, daca nu castig imprimanta, si oferta ta e inca valabila, vin sa-te-nvat cum sa inghesuiesti hainele in dulap si cum sa dai cu mopu’! Te bagi?! 😀

  40. Delice 30 September, 2009 at 16:17

    Haidi, bre Julica, de ce vii cu idei dinaseta, bre? 😀
    Oricum, facutul curateniei nu e asa mare corvoada, depinde daca stai intr-o garsoniera sau intr-o casa. Eu mi-am trimis prietenul la plimbare ca mai mult ne impiedicam unul de celalalt incercand sa facem curat in 33 de metri patrati. Si merge mai repede 😀

  41. tested 30 September, 2009 at 16:18

    …bai io am demnitatea mea de mascul cand i-mi spune nevasta: Treci si spala vasele ! raspunsul meu hotarat e : NU ! Numai dupa ce duc gunoiul !

  42. si-la-vara-cald 30 September, 2009 at 16:28

    @King Flo
    In legatura cu copitutzele tale. Din pacate, in ultima vreme ti le-am vazut doar pe cand o luai la sanatoasa, de-acasa. Sa-ti intre biiine in cap: io sunt pisica aia mica si dragalasa; ala dupa care zburzi tu e un motan bland care zgarie rau. Sa nu-mi vii acasa gheranit de el, ca n-o sa te cred ca erai convins ca-s io! 🙁

  43. si-la-vara-cald 30 September, 2009 at 16:31

    @tested
    Cred ca mai corect era: “Numai dupa ce duc si gunoiul!” 😀

    @4mall
    Marie, evidemment! 🙂

  44. Florian 30 September, 2009 at 16:51

    @şlvc
    Ptiu, bătu-te-ar norocul, că tare drăgălaşă mai eşti. Cu zâmbetul ăla angelic ai reuşit să mă cucereşti de când ţi l-am văzut întâiaşi dată dimpreună cu incisivii, caninii, premolarii, molarii şi amigdalele.

  45. pui-de-dac 30 September, 2009 at 17:56

    Eu scap usor. Ca eu transpir repede. Si mult. Mut 2-3 scaune, ma aplec undeva, dau 2 carpe unde e praful mai gros, apoi ma asez sa-mi trag sufletul. Is leoarca si rosu la fata. Vine.
    “Ce faci?”
    “Nu mai pot… si-mi sterg sudoarea de pe frunte cu mana tremuranda.”
    “Hai gata, stai linistit ca termin eu”

    job done. Mai ridic picioarele cand da cu aspiratorul si cam asta fuse toata curatenia.

    Ei, nu’i asa ca si grasanii au avantaje? 🙂

  46. www.tahemet.blogspot.com 30 September, 2009 at 18:38

    @ensi

    Cred că băiatul cu nuferii eram eu – şi mi-s muiere. spre ştiinţă, la anul ne facem fermă de nuferi

    @florian

    ştiam că te dau gata cu drujba!

  47. ce-apa.nova 30 September, 2009 at 20:23

    E periculos să-l pui pe-al tău la treabă, c-apoi noaptea începe a găsi tot felul de scuze : că-i obosit, că-l dor şalele…şi nu mai prestează eficient ! Aşa că, daţi cu mopul, fetelor, că pentru noi e numai un antrenament pentru ce urmează !

  48. Florian 30 September, 2009 at 20:54

    @tahemet
    O dai cotită, dar hai să zicem că despre drujbă am zis ce-am zis.

  49. Florian 30 September, 2009 at 21:00

    @ceapa nova
    Căciula aia de-o ţii pe cap cred că-i plină de înţelepciune. Sincere felicitări, că altceva n-am ce-ţi oferi. Oricum, e mai mult decât ce-ai primit vreodată de la Tiran.

  50. Şi la vară cald 30 September, 2009 at 21:07

    @Flo
    Comentariul tău de la 4.51… Încă nu ştiu cum să-l iau, ca pe un compliment sau ca pe o declaraţie de război! O iau cum îmi vine mai bine, aşa că ţine aici: Ce sprâncene mircealbulesciene ai, my little donckie! (că de urechea aia ne-erectă m-am luat altă dată, sâc!) 😉

  51. Ensi 30 September, 2009 at 22:26

    @www.tahemet.blogspot.com
    Nu, cine stie cunoaste. Era un baiat de 18 ani care cauta nuferi de nu’s ce fel pe toate blogurile, din 5 articole era imposibil sa nu nimeresti peste el. “Salut, sunt X din Hunedoara shi am o balta in care cresc multe specii de nuferi shi daca ma ajutatzi cu niste exemplare de nuferus nuferus (or something) o sa va raman veshnic recunoscator shi daca nu ma ajutatzi macar datzi mai departe la altzii ca vreau sa fac colectie”. Nu a mai zis nimic de vreo luna, s-o fi dat la fund? Haaa, haaa

  52. Ensi 30 September, 2009 at 22:28

    @Şi la vară cald
    Hapropos, parca acu’ vreo doua saptamani erai nemaritata, cand s-a schimabt daravela?

  53. Şi la vară cald 30 September, 2009 at 23:37

    @Ensi
    Ei, şi tu acuma… 😀

  54. N.A. 1 October, 2009 at 00:02

    Hehe, eu abia stept sa ajung in ultimile luni de sarcina, ca atunci nu se mai tireaza dragutu’ de sot de la nici o treaba casnica (cum o face acum). Atunci o sa sara de fund in sus si daca ridic o sticla de 2 litri.. 😀

  55. N.A. 1 October, 2009 at 00:03

    @tahemet – Ce nu inteleg eu este de ce nu ai gravatar cu nuferi! la cererea publicului te rog sa-ti pui un nufar (sau o ferma de nuferi) la gravatar! 😀

  56. Florian 1 October, 2009 at 00:21

    @slvc
    My sweet moggy, nici nu bănuiam că mă admiri atât de mult. Dacă aş fi ştiut, ţi-aş fi compus un poem cu rimă împerecheată despre ochii tăi mângâietori ca sârma ghimpată, despre boticul tău cel umed, încă neuscat de balele de furie care ţi s-au prelins atât de unduitor, despre glasul pe care-l bănuiesc a fi dulce ca susurul şmirghelului frecat de geam… aş fi depăsit cu siguranţă lungimea Luceafărului şi a personalului de Lehliu Gară.
    Si nu mai îmi spune dragă donckie, că nu prea mă descurc cu limba asta a pisicilor turbate aristocrate. Ai putea să-mi zici jackass, dar dacă-i prea lung te poţi rezuma la ass. O să înţeleg că e vorba de mine şi nu doar de fundul meu roz, tatuat cu zvastică.

  57. Florian 1 October, 2009 at 00:24

    Bine ai revenit răpitoareo, mi-era dor de moaca ta nesuferită şi de porcăriile pe care le scrii.

  58. Florian 1 October, 2009 at 00:26

    Yoyooooooo, tu pe unde ai dispărut yoyooooo… mi-e dor de puful tău gălbior şi de piuiturile cu care ne ameţiseşi de cap. Yoyooooooo…

  59. N.A. 1 October, 2009 at 00:29

    @Florian – Hihi, nimeni nu-mi spune vorbe asa dulci! Mersi, magarus regal, ma flatezi! 😀
    Si chiar asa, unde-ti umbla una din gainusele regale, asa ai tu grija de ele?

  60. Florian 1 October, 2009 at 00:29

    Fermă de nuferi? Ăştia cu ce or fi oare hrăniţi, cu boabe?

  61. M3bis 1 October, 2009 at 00:34

    Iar aţi început cu nuferii? E vreo metodă de sado-maso asta, sau ce?

  62. N.A. 1 October, 2009 at 00:37

    @M3bis, Florian – Hihihihi! Stiti filmele alea de groaza cand monstrii se hraneau din spaimele si fobiile altor personaje de pe-acolo? Cred ca asa-i cu nuferii.. se hranesc din fobiile nuferofobilor! 😀

  63. Florian 1 October, 2009 at 01:29

    @N.A.
    Ce spui tu se întâmplă ziua, dar noaptea ies toţi nuferii din lac, se târăsc în linişte până în casele nuferofililor, se urcă asemenea unor şerpi în aşternuturile lor, li se încolăcesc în jurul gâtului şi îi sufocă lent, după care le sorb sângele până la ultima picătură. Apoi se retrag, târându-se în aceeaşi linişte ireală, spre lacul scăldat de lumina rece şi palidă a lunii.

  64. Ensi 1 October, 2009 at 10:06

    Credeam ca asta fac nevestele…

  65. Florian 1 October, 2009 at 11:33

    @Ensi
    Nevestele nu îţi sug sângele, ci portofelul şi timpul liber din weekend, cu programul lor stupid de curăţenie.

  66. iyli 1 October, 2009 at 17:25

    foarte tare, lesin aici de ras si sunt intr-o sedinta in care se vorbesc numai lucruri serioase =))

  67. GxG 12 November, 2009 at 12:12

    si eu m-am destins un pic. 🙂

  68. Daily Cotcodac »  “Ca la porci” – astăzi, aragazul 7 September, 2010 at 08:04

    […] Facem curat. Cum ne fofilăm? […]

Leave a reply