Julius Constantinescu

Bucureşteanul S.D. se întorcea sâmbătă seara acasă, Dumnezeu ştie de unde. La un moment dat, în timp ce mergea liniştit pe stradă. S.D. a fost acostat de Sorin D. şi Ion M., care, vrând probabil să intre în vorbă cumva, i-au cerut o ţigară. Din păcate pentru el, S.D. nu avea nici o ţigară la el, lucru care li se întâmplă destul de des nefumătorilor. Mai mult, el a făcut şi imprudenţa de a le mărturisi celor doi că nu fumează, chestie care i-a scos pe Sorinel şi pe Neluţu din pepeni, ei neputând să-i suporte pe sclifosiţii ăştia de nefumători. „Atunci dă-ne nişte bani, că ne luăm singuri ţigări“, i-au cerut cei doi. Fiindu-i jenă să mintă că n-are nici bani, S.D. a scos portofelul şi a vrut să le întindă o hârtie de 50.000, însă cei doi fumători i-au luat portofelul cu totul: „Lasă, mă, dă-i pe toţi încoa’, că noi fumăm ca turcii“.

Share:

10 comments

  1. N.A. 4 July, 2009 at 19:12

    Din categoria “Fumatul dauneaza grav sanatatii”… sau fumatorii dauneaza grav alorlalti din jur 😀

  2. Moroi 4 July, 2009 at 19:50

    Hi hi hi, mi s-a întâmplat şi mie pe când aveam 16 ani şi 60 de kile. Lucrurile s-au mai schimbat când am împlinit 26 şi 120 de kile(că eu sunt ca Făt Frumos, la 10 ani mi se dublează greutatea). Chiar întâmplător am dat peste fumător…
    -Salut “tinere”…Mă mai ţii minte… Din gangul ăla când erai cu 5 şi eu eram singur,
    -Bă ,moroi bă, să moară mama, dacă ştiam de atunci ce fel ai să ajungi, nu “te făceam” la buzunare.
    -Mda, oricum dâ-mi şi mie o ţigară…
    -N-am
    -Bun, atunci dă-mi lanţul, şi tenişii Naic, şi brăţara aia frumoasă de aur alb, şi dacă te superi ţi-o iau şi pe sor-ta.

    Disclaimer. Întâmplarea de mai sus este mai fictivă ca Star-Trek. Orice asemănare cu realitatea este pur intenţionată…ăăăă…pardon accidentală.

  3. Florian 4 July, 2009 at 20:29

    Ma-ntorceam odata de la Billa si m-a-nconjurat o haita de caini, latrand la mine ca turbatii. Norocul meu a fost ca aveam in plasa niste mezeluri si, cand am scos pachetul, s-au linistit ca prin farmec si au inceput sa dea nerabdatori din coada. Nu le-am dat tot pachetul dintr-o data ci cate o felie, iar in timpul asta mergeam ca sa ma indepartez de teritoriul aflat in stapanirea haitei. Am avut noroc ca mi-a ajuns mezelul pana am ajuns in fieful altei haite, iar in timp ce a inceput o incaierare ca-n filme am reusit sa parasesc zona.
    De atunci, cand treburile ma poarta prin locuri mai putin prietenoase, am grija sa iau cu mine si un pachetel cu de-ale gurii canine.
    Dupa ce am aflat de la Julius de patania lui SD, o sa-mi var in buzunare si un pachet de tigari. Daca ma-ntalnesc si eu cu niste fumatori inraiti, mi-o tine figura sa le dau tigarile pe rand, pana ajung pe teritoriul altor fumatori?

  4. Food For Depression 5 July, 2009 at 10:12

    Pai… de ce a scos portofelul??

  5. Robintel 5 July, 2009 at 14:01

    @N.A.
    Dude,e bestială ideea ta. Ia săp merg eu în vizită pe la nişte unii… :))

  6. N.A. 6 July, 2009 at 00:06

    @Robintel – Vezi ca io sunt plecata in perioada asta 😛 😀
    Pi eS – Sunt duda 😉

  7. Robintel 6 July, 2009 at 00:21

    @NA

    Da, te rog să mă scuzi. Îmi plac dudele. :))

  8. Skag 6 July, 2009 at 21:37

    @Robintel: albe sau negre?

    Eu nu fumez..si nici nu imi e frica de bullies d’astia..de cand s-a inventat fuga sunt cel mai tare la bataie

  9. brightie 7 July, 2009 at 16:21

    […]Mai mult, el a făcut şi imprudenţa de a le mărturisi celor doi că nu fumează, chestie care i-a scos pe Sorinel şi pe Neluţu din pepeni, ei neputând să-i suporte pe sclifosiţii ăştia de nefumători. „Atunci dă-ne nişte bani, că ne luăm singuri ţigări“, i-au cerut cei doi.[…]

    bestiala. mai ales in contextul in care saptamana trecuta am revazut Morometii, in care la fiecare 5 minute un personaj se adreseaza altuia: ai, ma, si tu o tigara? da si tu o tigara, Balosule. 😀

  10. Radu C 12 July, 2009 at 20:10

    Ma, e bine sa ai o tigara si/sau o bricheta la tine, chiar daca nu fumezi. In special daca esti amator de sex pe bani. Te intreaba una, care de obicei nu face trotuarul, ci e doar un hobby sa agate oameni pe strada, daca ai un foc, sau o tigara, si tu ii dai, si te scoti cu sex de 400 de mii in loc de 2 milioane 😀 Si intr-o buda dintr-un bar, in loc de un pat intr-un apartament 😀

    Acelasi disclaimer ca al lui Moroi 😛

Leave a reply