Postul nu e post destul

Sună-mă, sunt ud!

poza2 Probabil vă gåndiţi că acest oportunist profită de inundaţii ca să sune la serviciu şi să anunţe că nu poate veni astăzi (mai puţin în cazul în care bărbatul din imagine este romån, atunci fiind evident că sună la serviciu să-i roage să trimită o barcă după el, întrucåt trebuie neapărat să ajungă). Totuşi, din ima­gine, dacă-i citiţi pe buze, se observă clar că nu-şi piţigăie vocea ca să spună: “Tati nu poate veni azi la servici că e bolnav”, deci nu sună la serviciu. Noi credem că, mai degrabă, profită de faptul că nu i se vede måna dreaptă pentru a suna la liniile erotice.

Share:

6 comments

  1. sabina 5 June, 2009 at 19:10

    esti dus cu capu’ nene :))
    mintea ta naste pui vii? 😀

  2. Bluarto 6 June, 2009 at 08:48

    ”Iubito, trebuie să închid, sunt într-o situaţie delicată.”
    ”Nu mă mai iubeşti!”
    ”Ba da, dar…”
    ”Aşa. Iar neepilata de Mimi chiar crede că pantofii ăia oribili sunt unicat, deşi la Dragonul Roşu se vinde aşa ceva de dimineaţa până seara… Alo, mai eşti?”

  3. vick 6 June, 2009 at 09:08

    Fiti-ar gluma de ras sa-ti fie!!! M-am trezit ca incerca sa-mi sparga cineva usa la 7 AM, noroc ca e dublu ranforsata. Cand m-am dat jos din pat a trebuit sa-mi iau si colacu de salvare, ca nu lipseau decat rechinii ca sa arate ca Atlanticu’

  4. writeman 6 June, 2009 at 13:12

    julius, nu mai rade de necazul omului!

  5. PussyCat 6 June, 2009 at 20:18

    poate e sinistrat omul si voi faceti misto de el 🙂

  6. Bulina Neserioasa 19 July, 2009 at 01:46

    eu cred ca e reporter la realitatea.isi suna seful sa ii transmita in exclusivitate ultimele stiri:” o gaina posibil suferinda de gripa aviara s-a urcat pe un stalp de lemn si cotcodaceste de zor.din cate am inteles,specialistii in limbajul pasarilor adusi tocmai din comuna vasluiana Fîstîci au spus ca gaina vrea sa se sinucida din cauza ca iubitul ei,cocosul a fost luat de ape.”
    Cu cealalta mana face poze cu aparatul subacvatic,pentru a le trimite printr-un porumbel voiajor la redactie.Nu va mai ganditi la prostii.

Leave a reply