Postul nu e post destul

Concursul cu laptopul

Julius

Mă caută într-o zi domnul Japonezu, campion de scrabble şi cantautor de origine română stabilit în Ţara Soarelui Răsare, într-o chestiune de business:

– Maître, vreau să sponsorizez un concurs pe Daily Cotcodac. Dau un laptop foarte mişto premiu.

Am ciulit imediat urechile – ştiţi cât de mult ţin la voi, simplul gând că Dan1, dr. Lecter sau Camionagiu ar putea câştiga un laptop îmi făcea inima să cânte de bucurie.

– Zi mai departe, Japonezu.
– Păi am scris două piese noi, aş vrea să dea lumea subscribe pe canalul meu de youtube şi să comenteze. Mă gândesc să dau laptopul celui mai simpatic comentator, iar pentru ceilalţi să fie premii mai mici.

Fac o paranteză ca să vă spun că doar gândul că Insignifianta, Rushenne sau Clara ar putea câştiga nişte premii, fie ele şi mai mici, îmi făcea sufletul să danseze de bucurie.

– Cum ar fi?
– Mă gândeam la nişte cd-uri cu muzica mea…

Sunt destul de nou în showbizz, dar mi-au dat lacrimile de râs.
– Fă-mă să înţeleg, Japonezu: tu vrei să dai premiu piese pe care le putem trage şi noi, moca, de pe net? Nu-ţi prieşte Japonia, bag seama că te tâmpeşte.

Totuşi, cu gândul la RoseN, la Andryusha, la Aisha şi la toţi ceilalţi cititori ai blogului nostru, revin cu delicateţe la laptop (Doamne, Camionagiule, cât aş vrea să câştigi un laptop pe DC! Simt că am putea compensa într-un fel faptul că uneori textele noastre nu se ridică la exigenţele tale!):
– Vedem. Zi cu laptopul!
– Mă gândeam să ţinem concursul până ajungem la o mie de cititori care dau subscribe şi apoi anunţăm câştigătorul. Hai, poate nu o mie, dar măcar câteva sute. Ce zici?

A trebuit să recunosc că nu pot lua o asemenea decizie de unul singur şi că va trebui să mă consult cu Moise Guran, să vedem dacă evoluţia pieţei este prielnică unei investiţii în showbizz. Am revenit peste două zile:
– Japonezu, nu aduni atâţia abonaţi de pe Daily Cotcodac nici dacă faci o mie de cocori de hârtie. Şi ăia puţini care-şi vor face cont vor băga un comentariu gen „să cânte doar Ozzy, că el ştie” şi îşi vor da like-uri între ei. Iar pe marele câştigător n-ai să-l mai vezi niciodată. Eu zic să-ţi ţii naibii laptopul, arunci cu el pe fereastră.
– Mda… Dar eu l-aş da totuşi, mai ales că ai şi anunţat pe blog…
– N-ai tu treabă. Oricum cititorii (şi aici iar mi s-a umplut inima de bucurie, doar amintindu-mi de voi!) nu intră pe Daily Cotcodac pentru foloase materiale. Pe ei îi interesează exclusiv foloasele spirituale!

[poll id=”18″]

Share:

128 comments

  1. andryusha 23 February, 2011 at 09:05

    Chiar, cărţi educative aveţi? 😀

  2. andryusha 23 February, 2011 at 09:10

    Numai eu comentez aici, ceilalţi sunt deja pe canalul domnului Japonezu’? =))

  3. M3bis 23 February, 2011 at 09:10

    Bre! Deci mai dă Japonezu leptopul au ba?

  4. lulu 23 February, 2011 at 09:15

    Exact cum speram: concursul cu laptop nu inseamna premiu un laptop =))

  5. aisha 23 February, 2011 at 09:18

    capcană! atenţie! capcană! varianta 4 duce direct în spam!
    eu vreau să se scufunde yachtul!

  6. Radu Udrescu 23 February, 2011 at 09:20

    Eu am primit deja sincere felicitari la un concurs de mima cu pisici. Pe langa astea laptopul e mizilic!!! :))

  7. karmapolice 23 February, 2011 at 09:20

    sorry nici chiar pentru un laptop nu ma pot abona la un canal la care incepe automat o muzica atroce cu unu chel ce mai are putin si-si taie venele…no can do! no sireeee

  8. Lepka 23 February, 2011 at 09:24

    Io m`am abonat si am si pus un traditional

    Lepka79 (Cu o secundă în urmă)
    Only A.D. should sing, because he knows !

    ca pe`acolo se vorbeste in limba lui Seinfeld.

    Am sa vin si cu niste fine critici constructive, care il vor ajuta pe d-l Japonezu in cariera muzicala , dar acum nu pot sa ascult melodiile ca`s la servici si m`aude sefu.

  9. unmihai 23 February, 2011 at 09:32

    Cum naiba sa aleg punctul 5? Adica imi place Camionagiu (nu in sens biblic), dar aia cu barbati-sexy-uniforma … poate intr-alta viata, in alta piata.
    @andryusha
    Au fost si concursuri cu carti educative. Una a castigat-o NA parca.

  10. M3bis 23 February, 2011 at 09:33

    Bre! Şi eu m-am abonat. Ca să dau un exemplu, aşa!

  11. RoseN 23 February, 2011 at 09:33

    Minunat, esti de vis!!!
    “nu intră pe Daily Cotcodac pentru foloase materiale” mi-a umplut sufletul de un rar sentiment de apartenenta la … hmmm, haaaai ma ca e prea devreme totusi =))

  12. andryusha 23 February, 2011 at 09:36

    Deci, am intrat pe canalul domnului Japonezu’ şi am vrut să comentez, da’ habar n-am cum se face, că vreau să-mi introduc şi datele, să ştie omul unde să trimită laptopul, şi nu e decât câmpul de comentarii, fără nume, email, adresă web, etc.
    Bine, nu voiam să zic nimic de muzica aia pre-adolescentină de acolo, eram doar curios dacă laptopul are procesor multi-core şi cam cât ţine bateria, să-mi fac şi eu nişte socoteli. Şi dacă vine cu Windows 7 preinstalat sau cu o variantă populară de Linux pe care trebuie să mă chinui câteva ore s-o şterg de pe harddisk.
    P.S.: dacă-mi zice că are pre-instalat Mac OS X Leopard sau Tiger sau ce felină o fi acum la modă la Apple, retractez tot ce-am spus mai sus şi declar că să cânte numai A.D. că numai el ştie (de ce).

  13. ihearlights 23 February, 2011 at 09:36

    Eu sincer as vinde laptopul si as cumpara carti educative.

  14. Jumbo 23 February, 2011 at 09:36

    Decat un Laptop luat cu japca, mai bine niste felicitari…. dar sa fie sincere. Brava Dom Julius! Ai fost ingrozitor de sincer. Imi dau lacrimile. Eu personal as prefera un concurs cu premii sub forma unor carti educative scrise de Bucurenci. Si macar o data sa-l lasati pe T0ader sa manareasca el rezultatele.

  15. M3bis 23 February, 2011 at 09:38

    @andryusha
    Bre! Tre’ să-ţi faci cont. Sau să te loghezi cu adresa de gmail. Parcă. Eu aşa am făcut.

  16. Lepka 23 February, 2011 at 09:44

    @andryusha stai linistit, cunoastem de acum mintea diabolica a d-lui Julius. Laptopul ala nu are nici procesor multi-core, nici sistem de operare din simplul motiv ca nu a existat niciodata.

  17. camionagiu 23 February, 2011 at 09:45

    Nu cred sa pacaliti cu una, cu doua, niste comentatori de teapa nivelului nostru inalt.
    Limbajul trupului spune tot:

    Omul s-a indesat in dulapuri cum se baga nationala cu kuuruu lui Chivu-n poarta, deci inconstient nu doreste sa dea laptopul. Julius vrea, el nu si nu.
    Si noi cu sila nu-l luam, ne-au ajuns Galle-urile gasite in vilele din Primăverii la Revoluţie (dacă nu le salvam noi, le făceau ţăndări sălbaticii ăia care strigau LIBERTATE), oricum like-uri ne dam de la serviciu, ca acasa ne prefacem seriosi, sa nu creada jumatatile ca s-au pacalit si au luat pana la adanci batranete bufoni care merg toata ziua ca niste zombi prin casa daca nu-si iau like-urile de dimineata cu sodou si-o târă de sex iepuresc.

    BONUS
    Nimeni, dar nimeni nu e mai diabolic ca Julius! A reusit sa ma faca astazi sa-mi iau un medical. Dau F5 la minut, sa vad daca scrie Rosen ca like punctul 5 (de la Timisoara).

  18. andryusha 23 February, 2011 at 10:00

    @Lepka: Vrei să spui că Julius pune la bătaie un laptop virtual? Mamă, ce chestie! Auzisem de nişte discuţii despre calculatorul cuantic, da’ habar nu aveam că lucrurile sunt atât de avansate… =))

  19. kilroy 23 February, 2011 at 10:03

    Simt ca m-a umplut Julius de respect. Ca atunci cand zice seful “deci sambata asta veniti si voi la servici” si se subintelege ca o vom face pentru prosperitatea firmei, nu a noastra.

  20. Suminona 23 February, 2011 at 10:05

    Alo ? Julica ?!… iara ai uitat pentru intelectuali sa pui …. carti de colorat … ca io aia iti votam … asa … ceapa… nu votez nimic …
    Hai noroc

  21. Tweets that mention Concursul cu laptopul » Daily Cotcodac -- Topsy.com 23 February, 2011 at 10:06

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC, Gabi and Ciprian Drăghici, Ovidiu Eftimie. Ovidiu Eftimie said: Concursul cu laptopul http://ff.im/-yDJ9o […]

  22. sebra 23 February, 2011 at 10:12

    Asta-i lovitura sub centura! Ati actionat miseleste, scotandu-ma din competie, punandu-ma sa-mi fac cont cine stie unde! Doar stiati ca intrand de pe tel, am posibilitati limitate! :((

    @M3bis,
    Dau o cafea daca-mi spui cine a votat pct 3 😀

  23. M3bis 23 February, 2011 at 10:16

    @sebra
    Ţi-am mai zis că sunt cam incoruptibil, nu? Păi tu vii cu o cafea?

  24. Rada 23 February, 2011 at 10:17

    :)) Schimbati si voi butonul de like de la articol, ca nu mere (la mine cel putin), cred ca din cauza setarilor. In schimb pot sa dau like fara probleme la comentarii.

  25. RoseN 23 February, 2011 at 10:17

    @camionagiu
    Eu am votat cu ‘cultura’ ca tot omu…asa de dimineata ce vrei si tu! nici iarba nu creste…ca doar ninge!
    P.S Dar daca trebuie, votam si cu punctu 5 de pe-un alt IP =))

  26. Marius B. 23 February, 2011 at 10:22

    De unde mii de de cititori, pana acum au votat 94 cu tot cu mine; iar eu am votat si de acasa :))

  27. sebra 23 February, 2011 at 10:24

    @M3bis,
    Bine, bre! Pun si-un vin! Niculitel sau Cotnari sa fie?:))

  28. Rushenne 23 February, 2011 at 10:24

    Eu am votat cu cartile educative, ca si marea majoritate de altfel. 😛
    Acum o sa ma duc sa-mi fac cont la domnu’ Japonezu.
    Bre, da’ eu nu vreau CD-urile; vreau laptopu’. Daca nu ati fi eliminat-o pe Sebra as fi sustinut-o pe ea, dar asa … 😀

  29. vlad 23 February, 2011 at 10:30

    Ce smecher e Julica! A impartit cititorii razbunatori in 2 categorii. Daca punea una singura cu “sper sa mori” sigur era in lidera de voturi ;).

  30. ramona 23 February, 2011 at 10:31

    Laptopul ca laptopul! Dar Ipadul? Sau Ebook-readerul cand?
    Ca laptop avem toti!
    Si apoi… cum sa citim cartile educative daca nu in format electronic? Sa salvam padurile! Sa fim solidari cu Bucurenci si Miruna!

  31. sebra 23 February, 2011 at 10:36

    cre’ca vi s-a stricat masinaria de vot, sau e vorba tot de-o manevra de-a voastra sa ma impiedicati sa-mi exercit dreptul constitutional pentru care am luptat in 89!
    Camionagiule, stiu ca asteptai votul de la RoseN, dar si eu te-as fi votat 😉
    @Rushenne,
    Lasa fata, ca tot pun eu mana pe o inventie mai acatarii si poate reusesc sa-mi fac cont acolo :d

  32. V3nt0R 23 February, 2011 at 10:45

    Daca M.B. ar intra pe articolul asta sa voteze, ar cam avea de unde alege =))

  33. dorina 23 February, 2011 at 10:49

    am votat nr. 5. EU am castigat concursul cu soldatul cu arma uitata nu mai stiu pe unde. carevasazica, premiile sunt pe bune. laptopul sa mearga la domnu cu camionu plin cu soldati sexi.

  34. clara 23 February, 2011 at 10:51

    Dimineata (tarziu). Imi beau ceaiul verde turnat cu kyusu si meditez. daca ati mai fi asteptat o luna cu propunerea voastra meditam despre sakura.acum am meditat pur si simplu (nu, nu la faptul ca as putea lua un premiu mic ), ci la cum o fi ca roman in Japonia. Cam ca un roman pe Luna sau ca un roman in Siberia? (Ma refer la posibilitatea de a intalni alti romani). Dupa care am intrat si pe site. No can do.

  35. RoseN 23 February, 2011 at 10:55

    Ieee, ieeeeie \:D/ am reuuuuusiiitt 😀
    Nu zic ce, ca nu-mi place in aglomeratie =))

  36. Constantin 23 February, 2011 at 10:57

    engleza din clip are un accent ciudat. n-o sa primesc laptopu, asa-i?

  37. punKreas 23 February, 2011 at 11:00

    Bai nene, dar nici premiile nu mai sunt ce-au fost. Unde sunt stick-urile oferite pentru un articol pe blogul propriu si cu link catre blogul organizator? Sau unde sunt locurile oferite in blogroll-ul organizatorului pentru 5 articole scrise despre Dan Puric?

  38. kilroy 23 February, 2011 at 11:02

    Eu cand citesc ultimele declaratii ale premierului meditez cu katana. Sub perna 😉

  39. M3bis 23 February, 2011 at 11:02

    Mi-a răspuns Japonezu’ la mesajul pe care i l-am lăsat! Băiet fain!

  40. Dan1 23 February, 2011 at 11:02

    1. Nu inteleg de ce nu a semnat DJ Cotco ci Julius. Ca e clar mâna lui DJ Cotco (scuze A.D.-san :)))
    2. Eu lucrez în IT si nu prea ma pricep la treburile aste: care e diferenta dintre “Sign In” si “Sign Up”? =))

  41. kilroy 23 February, 2011 at 11:06

    Nu se spune Sign Up. Se spune Bottoms up!

  42. M3bis 23 February, 2011 at 11:08

    @Dan 1
    Păi ori semnezi înăuntru, ori deasupra! Ce-i aşa greu?

  43. Ina_adevarata 23 February, 2011 at 11:28

    Io am votat aia cu trenul, ca sa ajut CFR-ul sa se redreseze.
    Tot din patriotism, eu nu sustin un expat ca Japonezu, ci talentele locale, ramase colea sa faca fala natiunii- Siminica, de exemplu.

  44. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 11:30

    @karmapolice Du-te repede inapoi ca mi-am pus o palarie si niste ochelari de soare. Piesa e si ea mai vesela. Nu mai motive sa nu subscrii:)
    Desigur, palaria putea fi pe alta culoare, iar ochelarii sunt pe negru. Poate ar fi mers ceva mai vesel:)

  45. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 11:31

    @Ina-adevarata Pai am intentii de repatriere!

  46. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 11:32

    @M3bis Si tu esti meserias:) Adevarul e ca si tu si eu suntem super.

  47. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 11:34

    @Constantin Las-o pe saraca engleza:) Io-s vinovatul. Io am un accent ciudat haha

  48. Ina_adevarata 23 February, 2011 at 11:35

    @Japonezu (Hopsieu … ), sa stii ca e chiar faina muzica ta, fara misto. Nu dau subscribe pentru ca e cam complicat pentru mine iutubu ala, dar muzica ta imi place. Si daca nu aveai intentii de repatriere, tot imi placea. Aia cu Siminica e o gluma, cititorii blogului o inteleg.
    Am vazut ca esti baimarean, poate bem cindva o cafea si imi povestesti cum ar fi fost laptopul, daca ar fi fost =))

  49. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 11:35

    @RoseN I was cheering for you! Ma bucur ca ai reusit:)

  50. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 11:37

    @clara We don`t take no for an answer. We just ignore the answer:))

  51. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 11:38

    @sebra You can do it!

  52. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 11:39

    @Rushenne Te-am vazut pe Youtube. Esti simpatic(a):)

  53. Rushenne 23 February, 2011 at 11:40

    Bre, eu m-am inscris dar nu va vad pe acolo. Am vazut doar comment-urile lui M3bis si Lepka. Sau nu ma uit eu unde trebuie? 😛
    @Hopsieucaifarabani: Multam Multam! 😛 Tocmai incerc sa gasesc Cotcodacii si nu prea ii vad. 😀

  54. RoseN 23 February, 2011 at 11:40

    @Hopsitu
    Esti tare roz in aceasta frumoasa zi de miercuri!

  55. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 11:42

    @andryusha Pentru calculatorul virtual e un alt concurs. Cine baga cel mai smecher solo la air guitar primeste calculatorul virtual:)

  56. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 11:44

    @Radu Udrescu se zice muzilic, ca e concurs de muzica:)

  57. Ina_adevarata 23 February, 2011 at 11:46

    Japonezu, am si subscris, ca sa nu avem vorbe. Imi place “Enjoy the Ride” rau de tot. Poti sa aduci si un CD din fondul de premiere cind vii acasa, asa ca sa nu vii cu mina goala.

  58. andryusha 23 February, 2011 at 11:47

    Am reuşit să-mi fac cont pe YouTube!!!! Cel mai greu a fost să trec de cuvintele alea de control – ori am chiorât eu de tot, ori băieţii au standarde cam înalte în ceea ce priveşte acuitatea vizuală, ceea ce ar fi normal, ţinând cont că e un site pentru materiale video…
    Hmm, acum ce să comentez la domnul Japonezu’, oare ce i-ar place? Să vorbesc despre simbolistica rotativă a spiralei kundaliniene din videoclip, sau să mă refer printr-o metaforă delicată la vocea care seamănă cu cea a unui adolescent imberb ce încearcă să-l imite pe vocalistul de la Metallica?
    Decizii, decizii…
    Revin.

  59. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 11:48

    @julius Am votat sa te calce trenu` ca ai zis ca ma tampeste Japonia:) Iti aduc un Shinkansen cand vin in tara:)

  60. Necunoscutu 23 February, 2011 at 11:49

    ce pacat ca numai un singur raspuns se poate bifa…..

  61. Sare'n Ochi 23 February, 2011 at 11:49

    clar. exit-poll-urile s-au pronuntat: fantoma lui Caramida Erotica (ala despre care eu nu-l cunosc, nu l-am vazut in viata mea, mars d-aici, luati-l de pe mine ca-l omor!) inca mai bantuie DC. ma duc sa-l innebunesc si pe Japonezu ala. el stie ca a pierdut razboiul, sau mai sta prin transee?

  62. JULIUS 23 February, 2011 at 11:49

    @hopsieucaifarabani: Japonezu, la noi trenurile intarzie foarte mult.

  63. N.A. 23 February, 2011 at 11:51

    In primul rand sunt foarte ofensata ca eu nu am fost mentionata in articol. Adica ce, eu n-as merita sa castig un leptoputz?! M-ati vazut mai burgheza, asa, de nici nu m-ati luat in calcul? sau pur si simplu nu va place de mine, da?! Este complet irelevant faptul ca n-as avea nevoie, nu e treaba voastra asta, da?!

    In al doilea rand, domnule camionagiu care esti, eu te-am votat. Dar pe ‘mneata te intereseaza numai RoseN, ai? :))

    P.S. – Facem imediat cont, facem tot ce trebuie, ne e foarte simpatica fam. Japonezu, n-avem nevoie de mita. 😀

  64. N.A. 23 February, 2011 at 11:53

    @unmihai – Chiar doua, inca nelivrate, inca le astept. 😀 Foarte educative, ambele despre sex. 😀 Nu’s de ce numai de-astea am castigat.. 😕

  65. sebra 23 February, 2011 at 12:11

    @N.A.,
    Eu zic sa mai amani ridicarea premiilor. Stai sa mearga ala micu in picioare, sa scapi de pampersi.. =))

    @Hopsieucaifarabani,
    O sa ma stradui mai mult! Promit 😉

    Bre, cata rautate ceva ce n-am pomenit! 22% din cei care-au votat s-au bucurat ca mi s-a stricat imprimanta! De ce nu l-ati votat pe Camionagiu? de ce????

  66. Dan1 23 February, 2011 at 12:11

    Da’ Chinezu’ nu cântă? =))

  67. Dan1 23 February, 2011 at 12:13

    @sebra
    Bre, e clar razbunarea alora care tineau cu Pisicel… sau cum îi zicea! =))
    (N.A., Insignifianta… ca sa dau doar câteva nume :)))

  68. ThoR 23 February, 2011 at 12:22

    in ce limba canta T0ader, pardon Japonezu ca nu am boxe aici si nu stiu ce sa ii zic? cred ca am sa merg pe universala replica sa cante numai tudor chirila cu bucurenci ca ei stiu….cu asta nu dau gres=))

  69. M3bis 23 February, 2011 at 12:23

    @Dan1
    Ce dai să nu spun lumii ce ai votat? >:)

  70. N.A. 23 February, 2011 at 12:24

    @Dan1 – Nu e clar deloc, razboiul pisicesc dintre mine si sebra a fost un razboi intre doua doamne, nu ne-am jignit, am fost foarte elegante. :)) Niciodata nu i-as dori sa-i moara imprimanta, plus ca eu tineam cu camionagiu. A doua alegere la votar fi fost cartile educative, respectiv Toader. :))

  71. N.A. 23 February, 2011 at 12:25

    @sebra – Pai nici eu nu le-am cerut prea insistent, imi place sa-mi stiu un tiran dator. :))

  72. Dan1 23 February, 2011 at 12:31

    @M3bis
    Doar nu voiai, Doamne-fereste, sa votez ceva ce l-ar fi adus pe Julius in situatia descrisa aici, ceva ce a dus oameni in spam, sau pe un golan ca camionagiu. Si ce-mi mai ramânea? =))
    Dau o cafea (da’ nu ca sebra); de-aia “îmbogatita”; jumate cafea, jumate coniac! :))

  73. N.A. 23 February, 2011 at 12:44

    @sebra – Deci ai inteles ce a votat Dan1, da? =)) Uite cu cine te-ai incardasit? =))

  74. Michell 23 February, 2011 at 12:46

    VREAU LAPTOOOOOOOOP !!!!!
    In ultima saptamana am cam exagerat cu F5 si mi-a sarit butonul.
    Stie cineva daca se poate repara ?
    Help !!!

    P.S. De vina sunt doar comentatorii ( Sebra, N.A., Dan1, Camionagiu, Cms, etc. ) asa ca astept o cheta de la ei sa-mi iau alt calculator. Ma duc la banca sa-mi deschid cont. Revin cu codul IBAN.

  75. Dan1 23 February, 2011 at 12:47

    @N.A.
    Da bre, da’ pregatisem de ieri terenul ca sa câstige una noua, daaa? =))
    Si de-aia m-am bucurat, ca era un model, invechit, se cerea inlocuita chiar daca nu se strica! =))

  76. Rushenne 23 February, 2011 at 12:48

    @Sebra: Nu te lua dupa Dan1. Vroia sa puna voturile lui pe seama altcuiva. Insignifianta si N.A. sigur nu au votat aia … cred. Discutasem ceva aseara cu Insignifianta. 😀

    PS – Imi place cum il cheama pe Music Coordinator la melodia Japonezului “Hello Hello” 😀

  77. Dan1 23 February, 2011 at 12:54

    @Rushenne
    Aaa, voi discutati cum sa mânariti voturile, da?
    Si beee. Am sesizat si eu numele coordonatorului si am zis “pacat ca nu-i român, ca-l propuneam in top”! =))

  78. Doamna Japonezu' 23 February, 2011 at 13:13

    Stimate domnule Julius Constantinescu, in calitate de manager si reprezentant financiar al domnului Japonezu’, campion de scrabble şi cantautor de origine română stabilit în Ţara Soarelui Răsare, va scriu sa va informez ca asteptam o parte din profiturile realizate prin folosirea acestui nume celebru. Am citit in articolele precedente despre afacerea de succes numita Daily Cotcodac si consider ca nu este corect sa beneficiati doar dumneavoastra de profiturile gigantice care se vor adauga la conturile uriase pe care deja le detineti.

    Cu respect,

    Manager artistic, reprezentant financiar, MA, PhD, SUIN (sotie unica, inegalabila si de neinlocuit)

  79. Doamna Japonezu' 23 February, 2011 at 13:15

    @NA: si noi te placem, poate manarim vreun concurs sa castigi laptopul 🙂

    @Admin: cu ce-am gresit de a intrat comentariul precedent la moderare? :((

  80. sebra 23 February, 2011 at 13:18

    Lovitura dupa lovitura! Nu era suficient ca am ramas fara laptop, nu era suficient ca nu pot sa-mi fac cont pe youtube pt ca id-ul “sebra” cica e folosit deja (nu stiu daca de mine!), acum ataca si Dan1! Si nu numai ca ma ataca, dar incearca sa arunce vina si pe N.A.! De asumarea raspunderii tu n-ai auzit?? Dupa ce, dupa ce ca te-am sustinut cu xperia ala (dupa mine, evident) tu asta-mi faci?? Dupa ce (stati sa-mi trag mucii), dupa ce ca ti-au laudat incercarile alea literare cu care vroiai sa-i pui intro lumina proasta pe admini, ti-am dat si like sa te incurajez a mai faci asta, tu ma tradezi in halul asta?? Si cate si mai cate…Off, nu mai pot…

    p.s. va rog, sa-i spuneti astea lui Dan1, ca io una n-am ochi sa-l vad si nu mai vorbesc cu el!

  81. sebra 23 February, 2011 at 13:20

    @Hopsieucaifarabani,
    Eu iti zic aici, ca acolo nu pot: mi-au placut iluziile optice din videoclip 😉

  82. Dan1 23 February, 2011 at 13:22

    @Doamna Japonezu’
    Cred ca “Daily Cotcodac” a dus la intrarea comentariului dvs. in spam, deoarece este un nume pe care ne ferim sa-l pronuntam aici. =))
    Neaaah, glumesc!
    In realitate este vorba de asocierea cuvintelor “asteptam o parte din profiturile realizate” in aceasta ordine. Aceasta asociere este privita fara pic de mila de admin si de M3bis. =))

  83. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 14:16

    @Ina esti adevarata:) Aduc Cd, desi Julica zicea ca daca ar fi un pic mai moale carcasa…s-ar sterge melomanul roman cu el pe fata:)

  84. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 14:18

    @RoseN Ce sa fac…Viata-i misto, uneori e roz, alteori e maro:)

  85. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 14:21

    @ Ina si tu esti baimareanca? Nu ca ar fi vina ta. Intreb doar:)

  86. serban 23 February, 2011 at 14:23

    Poate să participe la concurs şi Toa­der?

    @sebra: pentru ca M3bis o să aleagă Cotnariul (din patriotism) trimite-mi mie Niculiţelul, te rog.

  87. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 14:25

    @andryusha Zi-o pe aia ci adolescentul imberb ca imi place. De imitat pe aia de la Metallica, nu incerc ca nu imi iese. Da ai vazut ce tare il imit pe Bon Jovi? Mi-as da un premiu ca merit.

  88. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 14:27

    @Sebra Sa nu le iei de bune. Au fost doar iluzii optice:)

  89. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 14:32

    @Rushenne Daca se pronunta in Franceza e chiar CURios.

  90. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 14:36

    @N.A Na’ ca-s destept. Acum ma gandeam care ar fi femininul de la laptoputz. Tre’ sa mai imi tai putin din creier:)

  91. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 14:36

    @Julius de aia vreau sa iti aduc unul japonez, sa fiu sigur ca nu scapi:))

  92. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 14:42

    @andryusha Problema cu macurile e ca astea-s toate la mana doua. Pai mersi frumos, da’ eu refuz sa imi cumpar un computer care are pe el un mar din care a muscat cineva. Sa se produca macuri cu mere intregi pe ele si apoi mai vorbim.

  93. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 14:46

    Am ajuns acasa si am vazut 4 mesaje pe mess. Cutarescu vrea sa fiti prieteni, Cutarescu2 vrea sa fiti prieteni. I-am refuzat pe toti. Apoi am vazut articolul lui Julica. Scuzoaiele mele. Mai dati o data daca va stiti cu musca pe caciula?
    Gluma: Ce-a zis tipul care s-a simtit cu musca pe caciula?
    Jos palaria:)
    Mda, cam nereusita.

  94. dr.Lecter 23 February, 2011 at 14:47

    Am pierdut startul, din cauza unei nenorocite de sedinte . Noroc ca m-am scuzat, precipitat: imi pare rau ca parasesc sedinta, domnu’ primar, da’ s-a postat pe DC, si acolo e trafic, nu abureala cu proiecte biblionet!
    Deci, am pierdut laptopul inainte sa-l castigam! Mi se pare firesc, atata vreme cat negociaza Julius! Asta face diferenta intre patronat si sindicat!

  95. Hopsieucaifarabani 23 February, 2011 at 14:47

    @Dan1 faza comica e ca eu asta am studiat… chineza. Nu stiu de ce imi zice toata lumea Japonezu:)

  96. lulu 23 February, 2011 at 15:07

    @sebra
    Sa-ti explic cum am votat eu.
    Nu-mi doream laptopul deci am exclus trenul si masina, plus ca exista “urari” mai grele, gen “cititorii catavencilor sa fie mai destepti decat cititorii tai”.
    Nu-mi plac uniformele, asa ca nu am lasat si camionagiul la o parte. Si au ramas doar doua. Jur ca am votat cu cartile, dar tare m-au mancat degetele sa te votez “pe tine”, ca erai cel mai dragut raspuns 🙂

  97. dr.Lecter 23 February, 2011 at 15:13

    A! am uitat sa spun cum am votat!
    Daca noi puteam primi un laptop, lui i-am oferit o masina!

  98. Dan1 23 February, 2011 at 15:15

    @sebra
    Da’ bre, din greseala si lulu vezi, ca nu facuram dinadins! =))

  99. Dan1 23 February, 2011 at 15:18

    @Hopsieucaifarabani
    Marul ala e muscat de Alba-ca-Zapada, parca, asa ca nu e chiar atat de grav! =))
    Eu intrebai de Chinezu asta cu http://chinezu.eu/ .

  100. camionagiu 23 February, 2011 at 15:27

    Cine voteaza varianta 5 are de la tonomatele de moguli la care lucrez un laptop deosebit, facut pe comanda, cu buton special de like-uri, mare, rotund, cu emoticon pe el si cotiere incalzite. 😉

  101. RoseN 23 February, 2011 at 15:32

    @camionagiu
    Da’ swarovskiuri de alea are??

  102. Insignifianta 23 February, 2011 at 15:34

    @Rushenne: Da, bre, ce-am discutat, discutat ramane! Ma si mir cum de varianta 4 nu te face direct colega cu omu’ ala (nu-i retin numele).
    Sebra, sa stii, ca si eu sunt doamna! Sa-ti confirme Rushenne, Aisha, N.A. RoseN si altele.
    @M3bis:Iti dau io doo cafele (hai, trei) daca ii certifici Sebrei ce-am sustinut anterior. De varianta 4, vorbesc.

    P.S. Procedurile de inscriere la concurs sunt mult prea greoaie, neintelegand, pe de alta parte, cum orasul natal al unui japonez (fie el si roman) poa’ sa fie doua: Osaka and Baia Mare.

  103. Dan1 23 February, 2011 at 15:39

    @Insignifianta
    Asta vine cam cum zicea Ion Baiesu: Daca e tren suspendat la Osaka, de ce n-ar fi si la Oraca? =))

  104. Rushenne 23 February, 2011 at 15:41

    @Insignifianta: Bre, nu-ti zisei sa nu vii cu d-astea la M3bis sau Julius??? Mai adineauri a amenintat M3bis ca mai e loc destul in spam. 😀

  105. ionut 23 February, 2011 at 15:49

    @sebra
    Eu te-am votat :p.
    M-am gandit ca e banal sa dau like-uri, toata lumea o face 🙂
    Asa ca m-am decis sa te sustin ca sa castigi acest sondaj macar.

    Daca laptopuri sau ixperii nu se incumeta sa-ti dea la munca patriotica depusa aici 🙁 Nici tu sincere felicitari, nici hinturi pentru tine la sfarsitul postarilor cu pisici…:)

    P.S:Nu are nici o legatura faptul ca am tinut cu randunel pisica 😀

  106. N.A. 23 February, 2011 at 16:04

    @fam. Japonezu – Hihi, multam frumos! Domnu’ Hopssielcaimoca sa nu se ia dupa tiran, is musai necesare si cd-urile, deoarece unii dintre noi am dat o caruta de bani pe cate-o masina (JAPONEZA – THE BEST!! – da’ asta-i alta discutie :)) ) ca sa observam ca daca-i bagi cd neoriginal i-ai f***t radio-cd-ul si dai din propriul buzunarel banii pentru altul musai de la firma-muma a masinii. Eh… bune idei au japonezii astia… :-w

  107. Sare'n Ochi 23 February, 2011 at 16:04

    mai, am castigat laptopul? nu ca as fi fost pana pe blog la om. nu am bani pana-n Japonia.

  108. N.A. 23 February, 2011 at 16:06

    @Dan1 – Sebra este profund dezamagita si indurerata de tradarea ta. Zice ca nu poate sa-ti spuna personal din motiv ca nu mai are ochi sa te vaza.

  109. Dan1 23 February, 2011 at 16:20

    @N.A.
    Ei, o sa-i treaca imediat ce-o sa câstige imprimanta ailalta. =))

  110. sebra 23 February, 2011 at 17:05

    @N.A.,
    Poti sa-i transmiti lui @Dan1 ca la momentul asta nu ma intereseaza o alta imprimanta?
    Merci! 🙂

    @Hopsieucaifarabani,
    Din moment ce nu am cond sa-mi dau cu parerea despre muzica, mi-am dat cu parerea despre imagini. Si videoclipul conteaza, bre! 😉

    @ionut,
    Ce curaj ai sa recunosti asta 😀

  111. Insignifianta 23 February, 2011 at 17:27

    @N.A.: Vezi c-a zis Sebra sa-i spui lu’ Dan1 ca, momentan, nu mai vorbeste cu el, ca e ragusita. 😀

  112. ionut 23 February, 2011 at 17:29

    @sebra
    Pai nu prea am nimic de pierdut 🙂
    Concursurile oricum nu ma pasioneaza(mai putin cel cu pisicile, dar neavand pisica e greu sa imi dau seama ce spune bietul animal acolo) 🙂

    De intalnit pe strada ca sa imi spui ca nu sunt de vis nu avem cum sa ne intalnim… 😀
    Doar de pe fb sa ma scoti, chit ca mai arunc asa cate un like – nu ca as vedea ce minunatii de emisiuni spui tu acolo – dar suna frumos 😀

  113. Jinx 23 February, 2011 at 18:01

    eu vreau carti dinalea in care poti costrui imaginea din numere nu am avut deloc cand eram plod 😐

  114. N.A. 23 February, 2011 at 18:08

    @Dan1 – Mi-a zis Semnificativa sa-ti zic ca a zis Sebra ca momentan nu mai vorbeste cu tine ca esti urat. Si ca primeste imprimanta da’ tot suparata pe tine e.
    @Signifianta – 😀
    @Sebra – 😀

  115. Dan1 23 February, 2011 at 18:13

    @N.A.
    Intreab-o, te rog, pe sebra: Pa’ bine bre, si laptop si imprimanta? Si precis vrea s-o xPerie! =))

  116. N.A. 23 February, 2011 at 18:17

    @sebra – Dan1 cica vrea sa te perie. Si ceva cu x.

  117. Insignifianta 23 February, 2011 at 18:39

    @Dan1: Sa-i zici lu’ N.A., cand o vrea Sebra sa vorbeasca si cu tine, ca e de vis, ca mie nu-mi raspunde la telefon. Cre’ca nu-i mai merg razele x.
    Drept pentru care, eu consider ca N.A. are mai multa nevoie de telefon, in acest moment. Iar Sebra, doar de imprimanta.
    Despre laptop…eehhh…ce sa zic, ar mai fi de discutat…=))

  118. Stephanie 23 February, 2011 at 19:10

    😕 Si daca, de exemplu (ipotetic vorbind , fireste) as vrea sa bifez si 1 si 2… :d

  119. sebra 23 February, 2011 at 20:35

    @ionut,
    Imi dai like pe fb?? Adica la prostiile minunatiile pe care le pun eu acolo?? Mercic 😉

    @N.A.,
    Spune-i lui Dan1 ca io de perii din alea in x nu am nevoie. Ca imprastie 😀

  120. Anne 23 February, 2011 at 21:36

    Nu-l poate lovi trenul… Si daca l-am lega de sine, la ce intarzieri se practica are vreme sa se slabeasca funia…
    si daca il loveste masina, isi face omul paguba… far, bara din fata… nu merita investita…

  121. Jumbo 24 February, 2011 at 11:17

    Cele mai multe comentarii le-a avut indubitabil hopsieuca… Propun sa primeasca ea/el laptopul. Infipt cu coltul in tampla.

  122. Yildiz 24 February, 2011 at 13:20

    Da’ niste cocori de hartie, ca premiu, cand se impart?

  123. Hopsieucaifarabani 24 February, 2011 at 14:55

    @Jumbo Pai tu vrei sa imi dai in tampla cu un calculator virtual?
    Ti-as da nota da ma tem ca nu-i de trecere:)

  124. Ciprian 1 March, 2011 at 15:42

    Am votat! Personal, am sa ma bucur foarte mult când lui Simion I. o sa i se strice smartphoneul castigat pe Daily Cotcodac.

  125. Insignifianta 1 March, 2011 at 15:58

    @Dan1: Care nu l-oi soma eu pe M3bis sa spuna la toata lumea ce-am votat eu, ca o doamna cititoare careia ii plac cartile ale edu!
    @M3bis: Te…rog, chiar sa-i spui lui Dan1. Da’ in particular, sa n-afle chiar toata lumea…=))

  126. Che Guevara 8 March, 2011 at 18:34

    Daca vrei am si eu un laptop uzat, fara baterie, tastatura in limba germana, windows XP in limba italiana si restul programelor instalate in limba engleza. Il donez pentru Daily Cotcodac cu conditia sa intrati cat mai multi aici: http://www.facebook.com/pages/Salveaza-Universitatea-Craiova/194893683863829

  127. Insignifianta 8 March, 2011 at 20:47

    @Che Guevara: Imi placu, bre! D-aia ii dadui si like! 🙂

  128. Che Guevara 9 March, 2011 at 16:00

    Stai savezi cand trecem la actiune. Ca acum suntem in faza de organizare. Sa vedem daca iti mai place si atunci…

Leave a reply