Concursuri

A fost sau n-a fost? Aceasta-i întrebarea

Julius

Bună seara din nou, dumneavoastră şi invitaţilor dumneavoastră.
Am primit mai multe răspunsuri pe adresa Concursului etapei, dar nu ne-am putut pronunţa asupra lor pentru că noi nu suntem specialişti. Rog regia să mai pună o dată caseta cu răspunsurile şi poate îl prindem la telefon şi pe Corneliu Porumboiu, să avem o părere autorizată.

DC: Da, avem prima frază, în care cititorul Bogdan de la Ceahlăul spune: „Io nu vreu dom’le sa platesc… ci sa platesc? Aista nu-i folbal, dom’le, ii bataie di joc… Las’ca ti fac io pi tini!!!”. A fost sau n-a fost, domnule Porumboiu?
Corneliu Porumboiu: Fraza nu e foarte clară, dar sunt circumstanţe de felicitări. Putea să dea sau să nu dea, a fost decizia juriului.

DC: Vedem acum a doua frază, aici cititorul Eftimie spune: “Care-i ăla citov la cap care are tupeul să depună jurământ în faţa lui Dumnezeu şi a Justiţiei că, de exemplu, Ceahlăul-Oţelul, din etapa a doua, a fost, într-adevăr, un meci de fotbal”. Ce spuneţi, domnule Porumboiu?
Corneliu Porumboiu: Sincere felicitări clare, nu e nici un dubiu, juriul este acoperit de regulament.

DC: Si ultima frază, cititorul AA: „Domnule Tolontan, eu sunt de acord sa ma abonez la Digi daca si numai daca ii sparge cineva fatza lu’ Vochin. Pe langa glumitele lui de S.M.A., CAP, si-a mai si facut un obicei de-a pronunta diferit numele jucatorilor de la an la an. Anul trecut N’doye era ÎnDoie acum e ÎnDoi, Moti era anul trecut Moţii acum e Moţi si aşa mai departe. Domnule Vochin, prietene, sper să se insinueze cineva in spatele tau şi să-ţi fxxă un pumn filtrant in mufă, poate aşa vei invata să zici golghetăr si nu golgetăr”.
Corneliu Porumboiu: E greu de spus, unghiul nu ne ajută foarte mult. Cititorul AA pare să-l atingă pe jucătorul Vochin, dar, dacă ne uităm mai cu atenţie, traiectoria mingii se schimbă, aşadar AA joacă mingea. Intrare regulamentară, premiul este perfect valabil, juriul a procedat corect.

LATER EDIT: Pentru concursul de astazi, lasati un comentariu la textul Poliţist, emotiv. Daca nu va place concursul nostru, va rugam sa circulati.

Share:

20 comments

 1. N.A. 19 August, 2009 at 01:32

  Discriminare, dom’le! ce? noi, astialalti, care n-avem habar de fotbal si de nenea asta, sa n-avem dreptul sa castigam? Va rugam sa puneti si niste concursuri mai accesibile si pentru tovarasele cititoare, cu teme de gen “care e reteta pentru oua ochiuri” sau “cum se lucreaza un ochi pe fata unul pe dos”. Multumim din suflet conducatorului hulit!

 2. Ciprian 19 August, 2009 at 01:37

  Da domnilor si huooo domnule Julius, Florian avea dreptate, de cand a revenit Ceahlaul in Liga I cum au revenit manarelile pe aici. Cum adica pe postul de premiere sa nu fie prezenti Florian sau Arsulici? Nu s-a mai pomenit asa ceva. Aici e mana federatiei.

  Cred ca Bogdan merita mai mult decat simple felicitari, am ras cu pofta cand i-am citit prima data comentariul, dar e bine si totodata ciudat comportamentul tau Julius, ca ai acordat premiul unui dinamovist.

 3. Florian 19 August, 2009 at 07:01

  @Ciprian
  Era normal să favorizeze un dinamovist, în compensarea golului valabil anulat la Craiova. In fotbal nimic nu se pierde, nimic nu se câstigă, totul se transformă în mânăreală.

 4. Florian 19 August, 2009 at 07:10

  @N.A.
  Textul cu croşetatul cred că Elena Udrea te-a pus să-l bagi. O fi interesată de cartea aia cu poveşti erotice româneşti, că p’alea marinăreşti le-a învăţat pe dinafară.

 5. Florian 19 August, 2009 at 07:16

  Domnule LATER EDIT, concursul dumneavoastră e cel mai cel. Stiu că în mine loviţi cu apropoul ăla, dar vă înşelaţi. Mie îmi place de nu se poate, cel puţin până primesc cartea aia pentru pedofili.

 6. macanta 19 August, 2009 at 09:02

  julica,zi drept,cate neamuri mai ai,sa stim cam cate zile de premii se duc moca:)

 7. 4mall 19 August, 2009 at 09:07

  @Florian: Pai daca a fost blat, de ce nu ceri si tu arbitrii straini?

 8. Florian 19 August, 2009 at 09:17

  @4mall
  Păi crezi c-o să aprobe Julică de la Ligă? Vezi să nu, din ce-i mai ies lui şpăgile?

 9. Stefu 19 August, 2009 at 09:22

  Iar Blat? Nu stiu de ce mai joc aici? Eu zic sa vina arbitri straini dom’le!
  Sau macar sa gasesc si eu pe unu pe langa care sa ma dau bine sa am si eu o pila in comisii. 4mall ce parere ai? Nu are si gura lu matale nevoie de ceva? …ca oameni suntem!

 10. db 19 August, 2009 at 09:50

  @Ciprian: despre ‘noul’ Ceahlaul nu ma pronunt decat dupa meciul cu Gloria Bistrita 😀 😛

 11. db 19 August, 2009 at 09:54

  Cosntat ca ce se vorbeste la emisiunile care analizeaza etapele fotbalului romanesc este deja limba de lemn …
  Ma mir ca nu l-au suspendat pe Costin Lazar dupa ce a recunoscut ca nu a fost faultat in careu!

 12. http://www.tahemet.blogspot.com/ 19 August, 2009 at 10:19

  La footbal nu ma pricep. să-şi ia copii mingea înapoi, eu îmi păstrez prima silabă, poate scap de durerea ista de cap ce mă chinuie de 3 zile încheiate.

  care ştiţi reţete pentru caraşi? că iar o pescuit jumătatea o găleată de caraşi şi nu mai am chef de prăjit şi în ciorbă se simt toate oasele

 13. 4mall 19 August, 2009 at 11:30

  @Stefu: Ba da, tata! Uite, chiar aveam nevoie de o masina de teren, si de vreo cateva mii de euro ca sa imi fac un concediu…Daca ma rezolvi cu astea, promit sa-ti pun o pila la Julius, sa iti dea o carte. Asta ca sa vezi ca sunt un baiat rezonabil si nu iti cer taxa lunara. O data si gata…

 14. Florian 19 August, 2009 at 12:17

  @tahemet
  Ca să scapi de probleme, şi poate-ţi trece şi capul, dă-i lui Julius că lui îi plac la nebunie. Prietenii ştiu de ce.

 15. http://www.tahemet.blogspot.com/ 19 August, 2009 at 13:19

  @florian:

  după zisa unui mare clasic încă în viaţă, ”ăsta-i cap să nu te doară? dacă-l pui la un câne, turbează instantaneu”. ţin prea mult şi prea sincer la julius ca să îi donez una bucată cap din dotarea proprie. vacinul antirabil doare ca toţi dracii

 16. Ciprian 19 August, 2009 at 14:25

  @db Ahh, dar nu ai vazut meciul de la Galati? :)) Zero-Zero este scorul cel mai usor de anticipat.
  Pentru Ceahlaul – Gloria ar trebui sa se deplasese celebrii oameni de stiinta britanici sa certifice ca blatul e Marca inregistrata #Petricica#.

 17. N.A. 19 August, 2009 at 14:35

  @ Florian – Pai daca le stie pe-alea marinaresti, ar trebui sa le stie si pe-alea erotice. Despre ce altceva sa-i fi povestit marineru’?
  @ Tahemet – Incearca sushi! 😀

 18. db 19 August, 2009 at 15:23

  @Ciprian: sincer, n-am vazut … si cred ca n-am pierdut nimic … 😉

 19. Florian 19 August, 2009 at 17:20

  @tahemet
  Ideea era să-i dai peştii, că văd că şi ei îţi dau dureri de cap. Când colo, tu ai înţeles să-l faci balaur cu două capete. Dacă mai citeşti o dată ce am scris, o să vezi că am folosit pluralul („dă-i lui Julius că lui îi plac”), deci nu putea fi vorba de cap.
  @N.A.
  Le ştie pe alea marinăreşti, dar nu şi pe cele româneşti, că marinarii umblă pe mări şi oceane, nu prin ţară.

  Ce-aveţi fetelor cu mine azi, vreţi să mă ameţiţi şi să nu mai apuc să-mi beau biberonul?

 20. AA 20 August, 2009 at 11:11

  Bogdan si Eftimie porneşte ca favorite dar spre deosebire de minge cartea nu e rotunda.

Leave a reply