Postul nu e post destul

Recomandări de seară: sincere felicitări de la Avon

• Prostia s-a născut la sat, noi doar am adus-o la oraş. Replica ţăranului uitându-se la tractorul care tocmai s-a răsturnat peste cap e memorabilă: „No, da’ se dă peste cap, mă?”. Filmuleţul, la Piticu.

• De două luni încercăm să-i strecurăm lui Chinezu un link la rubrica asta ca să ne punem bine cu el şi să ne dea retweet, dar pur şi simplu n-am avut la ce. Exact când ne pierduserăm orice fel de speranţă, am găsit un text scris de Chinezu! Ne-am frecat la ochi, dar, când ne-am uitat din nou, textul era tot acolo – un articol curat, care nu e despre social media, tweetmeeting-uri, salvaţi-l pe Ionuţ, bine ai venit acasă, Coco, etc. Un text fără link-uri (de fapt, două, trei ar fi putut pune, dacă erau sub zece era ca şi când n-ar fi pus deloc), pe care avem privilegiul să vi-l recomandăm chiar acum. Nu ştim despre ce e că nu l-am citit – ne-am temut ca nu cumva, citindu-l, să rupem fără să vrem vraja.

• Câştigătorul unui concurs organizat de Avon România a primit drept premiu o excursie la Los Angeles, ultra all inclusive la 5 stele, o zi la Universal Studios cu limuzină inclusă şi apoi câteva zile la Las Vegas, tot la 5 stele. Singurul lucru pe care nu l-a primit premiu a fost viza de America – deci nu vă mai plângeţi atât, voi câştigaţi sincere felicitări, amărâtul ăla n-a primit decât un „ne pare rău, asta e, poate altădată”. Întreaga poveste, aici.

Mâine dimineaţă: Concursul cu laptopul!

Share:

73 comments

  1. RoseN 22 February, 2011 at 20:39

    Da’ noi vrem bloguri de aleeeaaaa coooool de unde sa copiem ne inspiram de comentarii fruuumoase! sa nu intram si noi in spam =)) Nu de alta dar unii nu suporta aglomeratia 😀

  2. ThoR 22 February, 2011 at 20:40

    asa bre asa ……deci maine e cu lapopul….are sistem de operare tot ce trebuie da? acum am sa citesc si ce e scris deasupra anuntului si revin =))

  3. M3bis 22 February, 2011 at 20:40

    Eu-s frustrat de bănuţii ăia care tot cad pe blogu’ lu’ chinezu. Dacă nu şi-i strânge pe toţi eu nici nu mai comentez la el!

  4. Dan1 22 February, 2011 at 20:56

    Ehe, cu Chinezu va zisei eu, in ultimul timp, cum porneam televizorul – hop si el! =))
    (Aproape sa-l ajunga pe Julius ca numar de aparitii televizate, daaar… nu si la calitate; cand o sa apari si tu Chinezule in compania unei incantatoare printese, mai discutam, daaa? :)))

  5. lulu 22 February, 2011 at 20:56

    @M3bis
    Da, mai, si pe mine ma enerveaza banii aia. Plus ca nici macar nu are comentatori haiosi, care sa merite osteneala de a te feri de bani….

    @Admin
    Sper din tot sufletul ca concursul cu laptop nu inseamna ca premiul este un laptop. Ca eu mi-am cumparat unu si mi-ar fi ciuda rau sa mai castig unul :d

  6. Dan1 22 February, 2011 at 20:58

    Moamaaa, ce-am putut sa aberez spun in comentariul anterior! M3bis, baga-ma in spam sa nu ma trezesc cu printese de-alea pe cap… =))

  7. M3bis 22 February, 2011 at 21:03

    @Dan1
    Nu te bag la spam. Trebuie să-nveţi şi tu odată ce e aia asumarea reponsabilităţii afirmaţiilor publice!

  8. Dan1 22 February, 2011 at 21:13

    @M3bis
    Bre ma prinde printesele-alea, ma nonoroceste!… =))

  9. Tweets that mention Recomandări de seară: sincere felicitări de la Avon » Daily Cotcodac -- Topsy.com 22 February, 2011 at 21:20

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC, Calarasu. Calarasu said: Recomandări de seară: sincere felicitări de la Avon » Daily Cotcodac http://bit.ly/fzwHpX […]

  10. Insignifianta 22 February, 2011 at 21:21

    Eu, intai si-ntai, am dat cate-un like de toata lumea, de dinaintea mea. Ca sa-mi iau de-o grija. Acuma m-apuc si eu de citit link-urile. Ca_corpul textului il parcursei.
    P.S. Si sa se stieee: n-am facut discriminari la like-uri. Am dat atat si la corpul comentatorilor, atat cat si la corpul redactional. =))

  11. sebra 22 February, 2011 at 21:30

    Oare sa existe un Dumnezeu al comentatorilor?? Taman acum cand am ramas fara laptop ( Bill Gates Dumnezeu sa-l ierte si fie-i dezmembrarea usoara! ) sa apara mult asteptatul concurs cu laptop?? Asta da sansa :))

  12. Insignifianta 22 February, 2011 at 21:37

    @sebra:
    Eu nu mai inteleg nimic: Tu vrei ori laptop, ori telefon!?
    Ori joci la doua capete? 😉

  13. M3bis 22 February, 2011 at 21:37

    @sebra
    N-ai reuşit să-l repari la garanţie, fată?

  14. 4mall 22 February, 2011 at 21:42

    @Sebra: Acu’ sa vezi manareli!

  15. Dan1 22 February, 2011 at 21:44

    @sebra
    Pai si cu imprimanta cum ramâne? “Julius, vrem si un concurs cu premiu imprimanta, daaa?” =))

  16. sebra 22 February, 2011 at 21:54

    @M3bis,
    Mi-au cerut factura si cutia si evident ca nu le mai am. Si a murit de tot :((

    @all,
    Railor! Eu sufar! Putina compasiune va rog! 🙁

  17. Dan1 22 February, 2011 at 21:56

    Dragii mei, profit de acest nou articol, pentru a plasa, off-topic – ca de obicei – un comentariu despre o noua obesesie de-a mea. Avind in vedere ca azi am fost cam ocupat (cum spusei deja), comentariul nu este grozav si nu astept multe like-uri la el, tot ce sper este ca o sa va dea de gandit…

  18. Dan1 22 February, 2011 at 21:58

    Incitat de dispariţia unui comentariu de-al meu de zilele trecute, în care întrebam de Pircă, cât şi de faptul că alte comentarii de-ale mele, în care întrebam de Pircă, nu au dispărut, am intrat la idei şi m-am hotărât să întreprind o investigaţie pe cont propriu privind acest aspect.
    Prin metode specifice (cum spuneau la televiziuni acum ceva timp purtatorii de cuvânt ai poliţiei, am reuşit să pun mâna pe o stenogramă a unei şedinţe de redacţie, al cărei rezumat am sa-l prezint în curând (într-un comentariu, bine-nţeles, ca să nu fie moderat şters de moderator).

  19. Dan1 22 February, 2011 at 22:01

    – Cred că o să mă pensionez, zise Pircă. Stătea tolănit pe canapeaua moale, printre nori de fum de tutun de bună calitate.
    – Ce-ai păţit mă? Ce să faci? săriră ceilalţi ca arşi.
    În jurul său se aflau Julius, Eftimie, Raeţchi, doctorul Şendroiu, M3bis şi Adrian Călăraşu. Dezbătuseră liniile directoare ale politicii editoriale pentru următorul cincinal (o obişnuinţă rămasă din vechiul regim, de care nu reuşiseră să se dezbare nici după 21 de ani).
    – Uite-aşa, bine! Ştiţi cu toţii că asta e menirea mea pe lumea asta, m-am născut pentru a fi pensionar. De-ăla născut, nu făcut! Ştiţi că îmi place să mă cert cu funcţionarele de la ghişee, să bântui prin pieţe, terorizînd comecianţii, să mă întreţin cu poştaşul, să mă cert cu administratorul. Numai aşa simt că trăiesc cu adevărat.
    – Dar, încercă Julius, tu înnebuneşti cititorii şi comentatorii cu articolele tale despre Franţa, despre armata ei, despre Caligula, despre judeţul Vaslui…
    – N-ai înţeles nimic, izbucni Pircă, nu asta vreau!
    – Da’ ce vrei Răducule? sariră toţi într-un glas.
    – Vreau să călătoresc, să văd lumea. Am strâns o mică avere scriind articole pentru DC (bună, nuuu? :))), a venit vremea să mă relaxez, să profit şi eu de eforturile şi privaţiunile pe care le-am indurate atâta amar de vreme. Acum, vă rog să mă scuzaţi 24 de ore, mă duc să dau mâna cu un prieten.
    – Ce? săriră ceilalţi ca arşi.
    – Ho mă, mă duc până la toaletă, ce, n-aţi mai auzit expresia asta?
    – Băi, ăsta a luat-o razna complet, zise Julius cu voce scăzută, în timp ce Pircă se îndepărta către destinaţia menţionată. Doc, ce părere ai?
    – Julius, cred că îţi aminteşti, eu sunt internist! zise Doctorul.
    – Şi ai făcut stagiatura la “Medicală II”, ziseră ceilalţi într-un glas.
    – Exact, zise Doctorul, culmea, nu? Nu sunt psihanalist, să pătrund în mintea acestui… pacient, dacă pot pentru ca să-l numesc aşa!
    – Da’ nu are aşaaa, ceva banal? Un sindrom, ceva? Nu e maniaco-depresiv?
    – Ei Julius, dacă asta ar fi ceva grav, peste jumătate din populaţie ar fi internată la glumeţi. Bine-nţeles, tu ai fi primul! zise Doctorul. Dar tu de ce eşti aşa disperat? Ţineai mult la el, este?
    – Nu bre, ce-ai? răspunse prompt Julius, dar îmi asigura 48,76% din trafic. Acu’, cu ce acopăr eu procentu’ ăsta? Cu neisprăviţii ăştia? Tre’ să bag iar concursuri cu xPerii de-alea!
    Câteva minute se scurseră într-o tăcere tensionată.
    – M3bis, ia vezi ce face Pircă! A căzut în veceu? zise Julius. Stă acolo de juma’ de oră! Bă, dacă îi e rău, vezi, ţine-l de frunte, să nu se lovească de vasul de toaletă!

    – Fraţilor! A dispărut! zise M3bis. Era congestionat şi respira greu, se vedea că alergase şi era pradă unei mari emoţii.
    – Bă ce chitros! Şi-acu’ tre’ să plătim noi consumaţia!

  20. M3bis 22 February, 2011 at 22:04

    Să mai zici că eu îs ăla rău. Ţi-am aprobat comentariul. Bine, după ce l-am citit! Şi ţi-am dat şi-un like!

  21. Dan1 22 February, 2011 at 22:06

    @M3bis
    Cu riscul de a ma repeta: “Esti de vis!” =))
    Si n-am zis niciodata ca esti rau, chiar ti-am luat apararea: http://www.dailycotcodac.ro/2011/02/saptamana-textelor-bune-pe-daily-cotcodac/#comment-101454

  22. Insignifianta 22 February, 2011 at 22:07

    @Dan1: Si?!..Si?!…Continuarea, continuarea…=))

  23. Dan1 22 February, 2011 at 22:11

    @Insignifianta
    Bre, special l-am lasat in suspans! Isi imagineaza fiecare ce vrea! Mai tarziu Cms o sa va ceara o analiza literara in scris, si poate si una sintactica si morfologica! =))

  24. M3bis 22 February, 2011 at 22:12

    @Dan1
    Comentariul ţi l-am şters pentru că începuseşi să te iei după golanul ăla de camionagiu!

  25. sebra 22 February, 2011 at 22:13

    @Dan1,
    Da’ nu erau la redactie pe canapelele alea din strut (modest)?? :))
    p.s. si cand ti-a spus Julius sa scrii un articol, dadeai din colt in colt ca fata mare =))

  26. Dan1 22 February, 2011 at 22:15

    @M3bis
    Da bre stiu si n-am zis nimic! Aia cu “esti ofticos” era o gluma! (Ca stii ca eu sunt “cam” glumet!) Da-l incolo de comentariu, ca nu cu ala contam eu sa scot targetul! =))

  27. Dan1 22 February, 2011 at 22:16

    @sebra
    Nu bre, aici era spilul: erau la o carciuma de fitze: ABC Prod Com! =))
    Canapeaua era doar moale, nu era din piele de rândunel pisica (ptiu!) crocodil! =))

  28. Dramoleta 22 February, 2011 at 22:16

    Salvaţi-l pe Chinezu! ~x(

  29. Dan1 22 February, 2011 at 22:21

    @sebra
    Ca articol nu strângea decât comentarii de genul: “Trebuia sa râd, sau cum?”, maxim “Asa, si?” =))
    Ca (si) comentariu, mai are o sansa!

  30. Insignifianta 22 February, 2011 at 22:26

    @Dan1:
    Pai, ce sa inteleg eu din lipsa finalului? Ori e cu final neasteptat, ori nu mai e? =))
    Ca, io, imaginatie am, dar as vrea, totusi, sa stiu cum s-a intamplat EXACT! =))

  31. Dan1 22 February, 2011 at 22:27

    @Insignifianta
    Ori e! Deci a sters-o si i-a lasat cu buza nota umflata! =))
    Eu incerc sa va dezvolt fantezia, si voi – nimic! Mura-n gura! Pai se poate! =))

  32. sebra 22 February, 2011 at 22:30

    @Dan1,
    Asta da strategie! E bun, bre! Ai rupt fata recomandarilor =))

  33. Ina_adevarata 22 February, 2011 at 22:33

    Zi-ne, ma Dane1, mai departe cu Pirca! Si? A fost recunoscut in piata Berceni, in timp ce cauta rosii ieftine? A fost inregistrat de camera video din vreo banca, pe cind se certa cu functionarele? S-a inregistrat sub nume fals la Biblioteca Academiei Franceze? Hai, ma Dane1, ziiii-neeee!

  34. Rushenne 22 February, 2011 at 22:45

    @Ina_adevarata: Cred ca acum lucreaza la continuare. 😛
    @Dan1: Si eu vreau sa stiu continuarea imaginatiei tale. 😛
    @ALL: Doar ce am ajuns si am citit toate comentariile. Sunteti de vis toti. 😛

  35. Lepka 22 February, 2011 at 22:47

    Sper ca laptopul ala de la concurs e educativ.

  36. aisha 22 February, 2011 at 22:48

    @Dan1,
    excelent! continuă!
    adorabilă atmosfera şi nemaipomenite personajele!

  37. N.A. 22 February, 2011 at 22:52

    @Dan1 – Mai, tu vrei s-ajungi pe canapelele alea, ai? Ca prea musteste talentu-n tine in ultimul timp… :))

  38. Cms 22 February, 2011 at 22:53

    @ Dan1: “Mai tarziu Cms o sa va ceara o analiza literara in scris, si poate si una sintactica si morfologica! =)) ”
    În cazul acesta se va înregistra o altă premieră pe Daily Cotcodac: voi fi prima persoană trimisă în spam de către cititori, “cu unanimitate de voturi”* !

    *(M3bis & Jules, 2011, Povestea lui T0@der, Ed. D.C., Bucureşti)

  39. aisha 22 February, 2011 at 22:55

    @Cms,
    pt. că eşti torţionar! de aia!

  40. JULIUS 22 February, 2011 at 22:57

    bre, daca va deranjam cu textele sa ziceti, nu va sfiiti, ca putem pune doua randuri de X-uri in loc de text si gata, aveti unde comenta!

  41. Insignifianta 22 February, 2011 at 23:02

    @JULIUS: Daca va deranjam cu comentariile, sa ne anuntati, ca lasam loc liber, de completat! =))

  42. Lepka 22 February, 2011 at 23:04

    @J nici vorba , tare ti`ar mai placea , nu? Oricum saptamana asta a fost un regal, marti seara si deja 9 posturi, plus concurs cu laptop la orizont. Cum sa nu comentam cu frenezie ? 😀

  43. N.A. 22 February, 2011 at 23:05

    @Julius – =)) =)) =)) Gata, gata, nu te burzului, mergem sa citim si recomandarile! :))

  44. JULIUS 22 February, 2011 at 23:09

    @lepka: noi ne rupem de la gura pentru voi, nu dormim noptile sa scriem – tot pentru voi!, si voi ce faceti? purtati tricouri cu “free toader” si visati la revolutii de iasomie! azi, maine o sa cereti guvernului elvetian sa-mi blocheze conturile…

  45. Dan1 22 February, 2011 at 23:11

    @Julius
    Ai putea sa-ncerci odata “asa, mai pe experiment”, cum zicea o reclama! Ca stii si tu foarte bine ca noi oricum comentam fara sa citim articolul! :))

  46. Dan1 22 February, 2011 at 23:14

    Şi, aş mai adăuga:
    @M3bis
    Bre, camionagiu ăsta, golan-golan, da’ are şarmu’ lui, daaa? =))

  47. Cms 22 February, 2011 at 23:20

    @ aisha: haide, cele cinci teme pentru acasă erau doar nişte sugestii…

  48. Ina_adevarata 22 February, 2011 at 23:21

    @Julius, da’ de ce nu dormiti voi noptile ca sa scrieti? Ca uite, Dan1 scrie un roman intr-un comentariu!
    Bine, el e odihnit seara, ca doarme ziua la serviciu, dar orisicit…

  49. Dan1 22 February, 2011 at 23:23

    @Julius
    Sau printului Rainier de Monaco, colegul tau, sa-ti sechestreze yacht-ul! =))

  50. Dan1 22 February, 2011 at 23:25

    @Ina_adevarata
    N-auzi bre ca am insomnii la serviciu! Si astia, azi, se pusera pe mine, de nu putui sa scot si eu un comentariu mai de Doamne-ajuta! :))

  51. Mihai Ursu 22 February, 2011 at 23:28

    Lasă, nene, că nu-i stress. Nu îl vrea America acolo – cu ce ar fi diferit de restul românilor? Avon îl poate consola şi pe plan local, că o limuzină şi aici se găseşte, roz şi cu manele la bord. În loc de Hollywood poate vizita studiourile Sinteşti, specializate în real-life cu mascaţii şi, la final, poate merge să bea şi să bage-n fizic la o crîşmă cosmopolită pe Lipscani, la aceleaşi preţuri ca pe Sunset Boulevard.

  52. sebra 22 February, 2011 at 23:29

    @Julius,
    Ai vazut ce provocare a bagat vecina? :))

  53. aisha 22 February, 2011 at 23:37

    @Dan1,
    Albert al II-lea de Monaco, ai vrut să zici, aşa-i?!
    Rainer e împreună cu Grace Kelly….dar nu mai sunt printre noi, din nefericire!
    ps Monaco, mon amour!

  54. aisha 22 February, 2011 at 23:40

    Rainier. sorry.

  55. Dan1 22 February, 2011 at 23:40

    @aisha
    Asa, bre, a doua oara cand esti vigilenta (prima oara cu Alex Negrea vs. Alex Marian)! Eu confund printii astia, ca nu sunt coleg cu ei!… Si seamana toti intre ei, ca asiaticii! =))

  56. ccd 22 February, 2011 at 23:46

    se apropie vreo zi speciala? ca eftimie vrea sa se pupe cu 4000 de oameni

  57. JULIUS 22 February, 2011 at 23:47

    concursul cu laptopul v-a luat mintile la toti…

  58. V3nt0R 22 February, 2011 at 23:53

    @ Julius : De data asta, la concursul cu laptopul cine va castiga ? Cel care va scrie un cantecel =))) ?

  59. JULIUS 22 February, 2011 at 23:55

    acum e armonie mare vad, dar maine o sa va sfasiati intre voi 😀

  60. Ina_adevarata 23 February, 2011 at 00:01

    @Julius,
    Concursurile la voi sînt ca ofertele la telefonia mobilă: cîştigă doar noii veniţi. Aşadar, dacă mîine veţi avea 180 de comentarii incredibil de haioase de la obişnuiţii locului (mîine tot sindicatul se pune-n cap cu etno-iarba sau macar cu bere, ca să dea tot ce are mai bun), laptopul va fi cîştigat de comentatorul Ionel, nimerit aici dupa un search gen: “sa bulit culăru la leptopu Toşiba deacum doi ani”.

  61. fanu' lu' Ju' 23 February, 2011 at 00:01

    daca nu retrogradeaza stiinta , ar fi in stare sa-i dea laptopul lui mititelu :))

  62. Cms 23 February, 2011 at 00:21

    @ Lepka: vezi ce păţeşti dacă te repezi să îmbrăţişezi cauze revoluţionare? Îţi ia altcineva avatarul (11:46 pm)!

  63. kilroy 23 February, 2011 at 00:28

    Eu i-am dat like lui Dan1 inainte de a citi textul. Mi-era frica sa nu dispara in spam …

  64. Insignifianta 23 February, 2011 at 00:28

    @sebra, ca raspuns at 11:29 pm, cand a says ea ce-a zis:
    Sunt taaare curioasa ce text va scrie Simona. =)) =))
    Sunt unii oameni care are comentatori (ex: DC, Simona Tache s.a), sunt unii oameni care n-are (si nu mai vreau sa dau un ex recent, ca-mi pierd inspiratia si vreau sa mi-o pastrez sincera. =)) )
    P.S. sebra, ai avut dreptate! =))

  65. Rushenne 23 February, 2011 at 00:36

    @Sebra: Ai citit toate comentariile de la experimentul Simonei Tache? 😀

  66. sebra 23 February, 2011 at 00:39

    @Rushenne,
    De pe tel??? Asa dusa ma crezi? =)) =))

  67. Rushenne 23 February, 2011 at 00:42

    @Sebra: Si acolo: “@sebra: ai perfectă dreptate, ţine un like! :D”
    😛

  68. sebra 23 February, 2011 at 00:45

    @Rushenne,
    Apreciez sinceritatea =))=))=))

  69. Tzica 23 February, 2011 at 01:04

    ehhmmm…in general comentatorii nu scriu texte, dar…se pare ca daca ar scrie ar fi …probably the best..

  70. lulu 23 February, 2011 at 08:30

    Eu am ajuns prima la munca? wow

    @Admin
    Daca tot vrei sa ne mancam intre noi, nu mai bine in loc de concurs ne lasi sa decidem noi cine castiga?

  71. aisha 23 February, 2011 at 08:46

    @lulu,
    ce harnică eşti! bravo!
    dar, vaaai, noi suntem extrem de civilizaţi, nu suntem canibali!

  72. Dumi 23 February, 2011 at 09:17

    Nu sunt singurii care fac astfel de gafe, uite un articol din seria “Asa NU”: http://blog.alter-ego.ro/personale/concursuri-online-asa-nu/

  73. Insignifianta 23 February, 2011 at 14:22

    @Dumi: Nu e cazul aici, bre, de eventuale deraieri! Aici avem si atentie si rigurozitate, avem si cap, avem “di tăti”! 😀

Leave a reply