Postul nu e post destul

De ce nu avem extratereştri în România (I)

Julius şi Pircă

De curând, am citit un sondaj de opinie realizat de oamenii de ştiinţă americani (nu mai rămăsese chiar nimic de studiat după ce se terminaseră şi elementele chimice care pot fi introduse în balsamul de rufe) conform căruia un om din cinci crede că extratereştrii sunt printre noi. DailyCotcodac ar vrea să alunge orice teamă orice teamă de o invazie extraterestră şi să vă explice de ce fiinţele de pe alte planete nu sunt printre noi – şi chiar dacă ar fi, nu le-ar ajuta cu absolut nimic.

În primul rând, la noi nu prea ar avea unde să aterizeze. În judeţul Vaslui e prea periculos – se ştie că acolo, după juma’ de kil de jîn, tot omul îşi dă seama care-i alien şi care nu-i şi îi crapă capul monstrului cu parul. În Teleorman sau Sălaj, şi dacă ar ateriza, nu şi-ar da seama nimeni; de altfel, nici ei nu vor, pentru că toate aparatele de la bordul navelor indică absenţa oricărei forme de viaţă în aceste regiuni. În Bucureşti iar nu se poate, că e aglomerat şi dacă staţionează fie le ridică Negoiţă OZN-ul, fie după cinci minute farfuria zburătoare le dispare în curtea unui băiat din sectorul 5, unde e înmatriculată ca B-69-BOS, cu abţibild pe parbriz care arată ca a fost luată din târg de la Stuttgart. Oricum, nici cu baza nu pot comunica, fiindcă tot timpul le apare “Network busy”; până trec sărbătorile şi termină românii cu mesajele “Fie ca lumina”, se adaptează bieţii extratereştrii la viaţa locală, astfel încât primul mesaj pe care-l vor trimite acasă va fi: “mami, am găsit roşii frumoase şi ieftine la Obor, să iau 3 kile?”.

(mâine: E.T., Yoda, Chewbacca, Alien şi Predator în România).

Share:

21 comments

  1. Nu plange ca s-a terminat, bucura-te ca s-a intamplat » De ce nu avem extratereştri în România (I) 12 April, 2010 at 00:07

    […] de pe alte planete nu sunt printre noi – şi chiar dacă ar fi, nu le-ar ajuta cu absolut nimic. (more) De la Julius citire Niciun comentariu X1_AdParams = { 'pub' : '560302451683403', 'site' : […]

  2. alin maramu" 12 April, 2010 at 00:18

    Sa moara Base de nu, m-am spart de ras, sunteti fenomenali… Nush, nu mai intelegi nimic din lumea asta…toate is pe dos…

  3. Renata 12 April, 2010 at 00:21

    Postarea este un deliciu,felicitari.
    Mi-ati cam luat, insa, ultima speranta.Poate extraterestrii sa fi putut sa puna Romania pe un drum de normalitate!

  4. punKreas 12 April, 2010 at 00:28

    Daca yoda s-ar duce in Vaslui, le-ar face face o mare bucurie locuitorilor. Va dati seama de cand asteapta un vasluian sa violeze o prospatura de cateva sute de ani? =)

  5. Laura 12 April, 2010 at 00:31

    Si eu care speram la o minoritate mai exotica la Romanica noastra.. ca si asa la noi sporul populatiei e vai de el!

  6. Laura 12 April, 2010 at 00:43

    @punKreas: inainte sa li se dea extraterestrilor permisiunea de-a ateriza la noi, sa solicitam specialistilor britanici sa faca un studiu sa vedem daca alienii si predatorii sunt sau nu amatori de placeri carnale cu vasluieni. Sa nu ne dam, Doamne fereste, ecosistemele peste cap!

  7. Carmen 12 April, 2010 at 05:44

    Astept cu interes sa citesc articolul in ziare de larga circulatie, cum ar fi Academia Catavencu. Ia nu mai folositi masina aia de calatorit in timp sa le furati baietilor de acolo ideile si sa spuneti ca erau ale voastre!

  8. boga 12 April, 2010 at 09:13

    si nici in Craiova n-ar putea ateriza, ca s-ar gasi vr’un smecher sa-l ia la bataie ca aterizeaza prea incet

  9. Scufita Rosie 12 April, 2010 at 09:31

    E foarte simplu: pentru ca noi nu traim ca …terestrii! Noi suntem in pom! (atentie la talibani, n-am zis copaci, ca de aia am in padure suficienti si stie fata ce vorbeste!)

  10. Pirca 12 April, 2010 at 09:33

    @presacaoprada
    Mama ta nu ti-a spus ca nu e frumos sa faci spam? In copilarie probabil ca vroiai sa te faci bot cand o sa fii mare.

  11. boga 12 April, 2010 at 10:19

    @Pirca: Eu cred ca in copilarie statea la coltu’ scolii si lua de la ai mici abtibildurile de la guma turbo si dup-aia ii obliga sa le cumpere inapoi.

  12. Bear Grylls 12 April, 2010 at 10:49

    Hazardul a facut ca in vacanta de Pasti sa:
    -traversez judetul Teleorman,unde am vazut cele mai mirobolante si ingurgutzate palate tiganesti.Care le dau clasa si celor de la intrarea in Timisoara.
    -ajung la sediul Antenei 1,care arata ca o baraca mai maricica impachetata prost in hartie alba.
    Daca extraterestrii ar ajunge in Romania,ar reusi sa incruciseze sediul Antenei 1 cu un palat tiganesc.Astfel,hibridul rezultat ar avea cel putin iesire la strada.

  13. karmapolice 12 April, 2010 at 12:03

    sa nu uitam si ca nu ar putea trai printre noi deoarece in ardeal li s-ar pune in loc de combustibil palinca…si lor si OZNului

  14. Ciprian 12 April, 2010 at 12:05

    Cum adica nu sunt extraterestri in judetul Vaslui? Prin 2001, bunicul unui coleg de liceu a gasit urme care atesta ca o civilizatie superioara a aterizat si in judetul Vaslui. Mai exact, in data de 9 iulie dl V. Rebegea a sesizat politia comunala ca doi indivizi de un metru juma au coborat dintr-un blid zburator in lanul sau de grau si au inceput sa smulga spicele de grau. Pe atunci Obiectivul de Vaslui nu avea site, dar in editia tiparita exista o intreaga colectie de poze de la fata locului.

    Dupa acel eveniment greu de explicat cam zi de zi, pana cand tulburelul s-a acrit de tot, in fiecare sat se gasea cate un paznic de noapte care se plangea ca nu poate dormi la locul de munca din cauza unor lumini orbitoare.Unul s-a jurat ca i s-a parut ca dintr-un astfel de aparat cu spoturi halucinogene au coborat Patapievici si Cartarescu.

  15. VirtualKid 12 April, 2010 at 12:22

    …as mai adauga si teama extraterestilor de a nu fi nevoiti sa cedeze canalul de comunicatie cu proprii cetateni in favoarea domnului Boc, pentru o corecta informare a lor. Normal, doar o tura, asa, ca la o bicicleta incalecata de toti copii din bloc.

  16. Florian 12 April, 2010 at 13:45

    Au vrut să vină, dar le-a fost frică de Aliodor Manolea. Numai când i-au auzit numele şi li s-au zbârlit solzii pe burtă. Iar când i-a pălit şi cu flacăra violet, au năpârlit şi au luat-o la sănătoasa. Solzii le-au căzut în Dăbuleni şi emit nişte semnale ciudate, care trezesc în Geoană dorinţe cosmice.

  17. lichu 12 April, 2010 at 15:48

    Poate ii invita Julica la o shaworma:
    http://www.gandul.info/news/romanii-infuleca-220-000-de-saorme-pe-zi-5871591

  18. RIP 12 April, 2010 at 16:37

    ai uitat sa specifici, daca ar fi aterizat in bucuresti riscau sa plece si cu geamurile sparte si cu o bataie din trafic

  19. Moroi 12 April, 2010 at 18:50

    Merge şi B 69 BOS …dar mult mai inspirat a fost omul care şi-a pus B 01 ERU (citiţi-l pe messăngerească). Ăsta da “thalent” nativ. Cine spunea CĂ COcalarii are 3 neuroni care este ei ?

  20. Cms 12 April, 2010 at 21:30

    Ba eu cred că guvernul României ştie ceva, altfel nu ar fi cumpărat avioanele alea F 16 la mâna a doua. Când vor fi trimise să intercepteze OZN-urile din spaţiul aerian al ţării şi vor începe să dispară, extratereştrii se vor alege cu tehnologie pământeană depăşită, în timp ce noi vom avea la dispoziţie teribilele arme secrete IAR 80 şi avionul cu reacţie al lui Coandă. Să ne invadeze extratereştrii, dacă au curajul!

  21. Dani 88 25 April, 2010 at 14:43

    AVEM EXTRATERESTRI!!!!!!!!!

Leave a reply