Concursuri

Premii surpriză pe Daily Cotcodac

Pentru că laptopul HP a dezlănţuit o dragoste nebănuită (şi, suntem convinşi, foarte sinceră) pentru site-ul nostru, am decis să ne căţărăm pe valul simpatiei populare şi să suplimentăm puţin numărul premiilor în următoarea perioadă. Astfel, împreună cu prietenii noştri de la Editura Univers, vom oferi câteva premii de consolare participanţilor la concursul Dă-i un tweet lui Moş Crăciun.

De asemenea, mâine la prânz vom avea un concurs special Vrei să fii tocilar? – primul cititor care ghiceşte cine este personajul pe care noi l-am transformat din Photoshop în Che va primi cartea Che Guevara, El Comandante”, apărută la Editura Univers.

Până atunci, să vă anunţăm şi premiile surpriză.

Impresionaţi de drama lui Ferdinand, care probabil şi când îşi ia salariul de la contabilitate se plânge că, de fapt, ar fi vrut să câştige cartea cu pisica, am decis să ne implicăm în acest caz social şi să-i dăm cartea respectivă, în speranţa că astfel îl vom ajuta să ducă din nou o viaţă normală.

De asemenea, avem câteva premii oferite de Editura Univers şi pentru noii noştri prieteni de la HP România.

Dragoş, care îşi doreşte un laptop HP ca să salveze lumea, primeşte până atunci Gomora, cealaltă mafie a Italiei, carte semnată de jurnalistul italian Roberto Saviano, şi “Imperiul mongol şi Gingis Han”.

Le Clezio cautatorulALES6.qxpNe-a plăcut şi Alin H., pentru comentariul: “Vreau laptopul. Ce, numai Nedelcu să aibă?”. Noi nu ştim cine e Nedelcu, dar nu ni se pare normal ca el să aibă, iar alţi copii să se uite cu jind la el şi să înghită în sec. Pentru că noi suntem de stânga şi vrem ca toţi copiii să se bucure de un tratament egal, ne dorim ca nici Nedelcu să nu aibă. Aşadar, până când Dumnezeu îi va asculta rugăciunile şi-i va arde laptopul lui Nedelcu, Alin H. primeşte “Căutătorul de aur” (JMG Le Clezio, Premiul Nobel pentru Literatură în 2008) şi “Marile piramide”.

Ne-a atras atenţia şi cazul nefericit al Roxanei, care în fiecare an primeşte o pijama cu dungi. Roxana, ştim prin ce treci, de-a lungul timpului am primit atâtea pijamale cu dungi că puteam îmbrăca două spitale. Noi îţi oferim “Jurnalul ascuns” al lui Sebastian Barry şi o carte despre tradiţiile culinare în diverse culturi, apărută la Editura Univers în colecţia Découvertes – “Hrana”, să ţi le pui sub brad, peste pijamale.

În fine, pentru stahanovismul autodeclarat, mai oferim următoarele premii: Marianei – “Cheia”, carte a scriitorului japonez Junichiro Tanizaki, şi “Marilyn Monroe, ultima zeiţă”, iar Georgianei – “Bărbatul sentimental” de Javier Marias şi “India clasică“, din colecţia Découvertes a Editurii Univers.

Nu uitaţi de concursul de luni, “Recunoaşte-l pe Che”.

Share:

22 comments

 1. Ciprian 21 December, 2009 at 01:03

  @Julius
  Nu poti sa mai amani concursul cu 3 zile?
  Ma duc maine sa tai porcul si nu stiu daca merge conexiunea internet dupa ce ii tai coada.

  Si daca chiar nu poti sa amani, pentru ca stiu ca esti un Tiran intelegator si o sa te bucuri ca doua zile scapi de comentariile mele literare, imi permit sa dau de azi raspunsul la intrebarea Cine e Che?.
  R: Geoana.

  PS: Sper sa nu schimbi peste noapte personajul si sa-l pui pe Chuck Norris. Te cred in stare sa manaresti si photoshopul.

 2. theheartcollector 21 December, 2009 at 03:03

  @Julius: Bre, pe Einstein l-ai photoshopat în Che, că ți-a plăcut linku’ ăla de la mine :))

 3. theheartcollector 21 December, 2009 at 03:11

  Apropo, laptopul a reușit să strângă 775 comentarii până acum. Presupun că, din cauza crizei, românii au început să caute pe Google “laptopuri moca” 😛

 4. eftimie 21 December, 2009 at 09:52

  Bre, nu cumva e omul acela care era pe capul acela de ziar acu vreo trei ani? Ba da… ăla e că doar nu eşti nebun să faci altu.

 5. kekee 21 December, 2009 at 10:32

  @ ciprian
  nu cumva ti se taie conexiunea , dupa prea multe palinci luate dimineata la ” tinutul porcului ” :))
  @ julius
  beh ! carti ! pai mercenarii o sa-ti ea cu ele in cap!

 6. Ferdinand 21 December, 2009 at 10:47

  @julache

  [blush]
  Deci, in primul rand vreau sa va multumesc pentru cadou. Ma rog, eu as fi vrut sa-l castig … dar e ok si asa ca premiu de consolare.
  [/blush]

 7. viorel_oltean 21 December, 2009 at 11:30

  Nu poti sa vorbesti cu cei de la HP sa dea niste premii de consolare precum un PC (HP Pavilion p6280t), o imprimanta mai buna si alte chestii de genul asta ?

 8. Arsulici 21 December, 2009 at 12:17

  @Ciprian
  Da ce-ți făcu bietul purceluș de vrei să-i întrerupi viața veselă și adolescentină pe care o ducea? 😀

 9. Arsulici 21 December, 2009 at 12:18

  @viorel_oltean
  Și mai ce? Niște cabluri USB nu vrei? 😀 =))

 10. kekee 21 December, 2009 at 12:35

  @ arsulici
  purcelusul nimic, dar palincile de dimineata – o mare foame.

 11. Somebody 21 December, 2009 at 13:42

  Care Georgiana? :D:D:D Nu ca m-ar chema altfel. :))

 12. Somebody 21 December, 2009 at 13:44

  A, shift, e o conspiratie, mai e o Georgiana pe daily.

 13. pisica turbata 21 December, 2009 at 15:49

  mosule, sa pastrezi laptopul pentru fratele meu. se cearta cu mama ca sta prea mult pe messenger si el nu mai apuca sa joace un CS cinstit

 14. Spiep 21 December, 2009 at 17:27

  @pisica: în cazul dat, trebuie păstrat pentru mama, căci mi-e greu să cred că poţi fi atât te pasionat de CS încât să-l joci pe un mini… :))

 15. Bogdan Paun 22 December, 2009 at 11:28

  interesant cum unele comentarii nu au respectat regula de 140 de caractere dar au luat deja anumite “premii” … inca un concurs pe BUNE … si inca o dilema … oare o sa fie publicat postulmeu …

 16. alin h 22 December, 2009 at 11:30

  Completare:Nedelcu – Marius Nedelcu ex akcent..baiatu cu HP artist Edition ;)…

 17. Somebody 22 December, 2009 at 11:33

  @Alin H: Eu credeam ca e profu de mate din liceul meu. :)) Prea multi nedelcu.

 18. alin h 22 December, 2009 at 11:40

  Da nu cred ca e buna aia cu sa arda laptopu lu Nedelcu,Marius Nedelcu.Strica la oamenii aia campania publicitara si e pacat.

 19. Spiep 22 December, 2009 at 13:21

  da. de Nedelcu ăla era vorba. :))
  http://hp.ro/listen2u/

 20. CID 22 December, 2009 at 17:37

  Am cateva intrebari de bun simt,zic eu si vecinii mei de scara.
  1.Ferdinand are pisica?Daca nu,de ce-i dati cartea ?
  2.Daca Ferdinand are pisica,de ce-i acordati numai lui cartea ? Si eu vreau cartea aia,am si eu pisica,vreau tratament egal pentru posesorii de matze.
  Rezolutie votata astazi de mine si vecinii mei de scara,adunati la o votca mica.
  PS pisica mea nu bea votca-nu radeti,cunosc un pekinez care bea coniac.

 21. Gheorghe Pavel 30 December, 2009 at 00:57

  @ Julius
  N-o mai scalda de pomana: “jurizarea” voastra a fost o porcarie. Aceeasi porcarie care se intimpla, la alta scara, peste tot unde au de cistigat exact aceia care nu respecta legile, regulile, normele etc. Iar fraierii (ca mine) se straduiesc sa fie corecti pina la capat si constata doar ca “obraznicul maninca praznicul”. Cu siguranta as fi putut si eu sa postez o chestie mai de soi (desi, oricum, ceea ce am postat eu ar fi meritat sa cistige; presupun ca nici macar n-ai citit ce-am scris!!) daca nu m-as fi chinuit ca prostul sa respect strict regulile impuse (am avut mesaj, umor si EXACT 140 de caractere!).
  Dar, cu toata supararea, vreau sa demonstrez ca sint un “domn” si ofer EU un premiu (un manual de gramatica) celui care, criticind pe cei ce nu respecta regulile gramaticale, zicea, in mod repetat: “Moşul nu le-aduce daruri la copiii…”

 22. kekee 30 December, 2009 at 01:03

  mnoa, poftim, alt mercenar !

Leave a reply