Concursuri

Cărţile de la DC, doar poporului!

Julius Constantinescu

yasminaAm observat, în ultimele zile, un oarecare dezinteres din partea unora dintre voi în ce priveşte concursul nostru. Probabil, vi s-a urât cu binele, altă explicaţie nu vedem. Ştiaţi că, în timp ce voi aveţi zilnic câte o carte, cititorii săraci din Africa s-ar bucura şi la câteva rânduri? Ştiaţi, domnule Florian, că atunci când ieşiţi în oraş cu o femeie pe care aţi cunoscut-o pe Daily Cotcodac, alţi cititori stau acasă singuri şi visează să câştige o carte de la noi, pentru că singurul lucru care le-a mai rămas pe lumea asta e lectura? Vă pasă câtuşi de puţin de suferinţa lor?
Nu, loaze frivole, e clar că răspunsul e nu, pe voi nu vă interesează decât propria persoană. Doar nouă, celor de la Daily Cotcodac, ne pasă de cititorii noştri amărâţi! De tocilarii cărora Dumnezeu nu le-a dăruit o viaţă plină de splendoare (ca dumitale, domnule Florian!), de nefericiţii care nu mai aşteaptă nimic de la nimeni, care nu vor decât să fie lăsaţi să citească în linişte. Pentru aceştia (şi nu pentru dumneata, domnule Florian! Suntem siguri că n-ai rostit în viaţa dumitale ceva de genul: „Dragă, lasă că-ţi pui portjartierul mai târziu, vino repede să vezi ce poantă mişto au făcut ăştia de la Daily Cotcodac!”), revista noastră şi Editura Trei pune astăzi în joc romanul „Atentatul”, semnat de Yasmina Khandra.

Ce vă putem spune despre autoare este faptul că, în realitate, e bărbat. Nu, nu din acea cauză, amatorilor de porno cu pitici, ci pentru că era ofiţer în armata algeriană şi nu putea publica decât sub pseudonim o asemenea carte (altfel, colegii lui fundamentalişti l-ar fi pus planton 2 toată săptămână).

Tot ce trebuie să faceţi este să postaţi un comentariu la textul Julius has left the building.

Share:

14 comments

  1. Ciprian 12 August, 2009 at 09:07

    Bună carte, mă duc să mă sacrific cu un comentariu dincolo şi totodată aş dori să le transmit celorlalţi concurenţi să dea dovadă de fairplay, să nu mai apele la tertipuri ca Arsulici, că nici nu ştiu când vor sări în aer.

  2. Ciprian 12 August, 2009 at 09:27

    Erata: sa nu mai apeleze*

  3. 4mall 12 August, 2009 at 10:53

    Mai, dar domnul Florian unde este?

  4. Arsulici 12 August, 2009 at 11:19

    @4mall
    Domnul Florian has left the building 🙂

  5. Wizard 12 August, 2009 at 11:51

    Mda, vezi kg ala de tnt care atarna? Vi l-as pune fix sub serveru pe care e hostat DC pentru ca va citesc de fiecare data cand am ocazia si am incercat sa va “fur” o carte da’ ati dat-o unei rude de gradu 1.

    PS. C-daaaaaaaaaac!

  6. delly 12 August, 2009 at 12:53

    Parca un om foarte popular a spus: “Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!” Deci si eu vreau cartea =)) Promit ca o impart cu Arsulici! ^^ Eu nu sunt o sora rea…O impart din parti adica! ^^

  7. Florian 12 August, 2009 at 14:04

    Băi frate, n-are omul voie să mai facă o glumă cu bunăciunile care se plimbă prin DC, că J. Ulius sare să-l sfâşie cu ciocul şi cu ghearele. Mai fă bre o pauză de respiraţie, că te pornişi cu acuzele împotriva mea mai ceva ca Mr Micawber, când l-a dat în fapt pe Uriah Heep.
    Acu’ m-am prins că vrăjeala cu premiile e doar de suprafaţă, adevăratul rol al perversului DC fiind de capcană pentru naive. Odată căzute în mrejele tartorului Julius, bietele făpturi sunt sechestrate şi trimise să presteze în Bostwana. D’aia au dispărut ba N.A., ba Cosânzeana, ba yoanna, iar când mai revine câte una din ele se poartă atât de ciudat, încât e clar că-i o dublură tocmită de Julius.
    Fugiţi fetelor cât mai aveţi timp, veniţi să vă adăpostesc eu la castelul meu din Spania, unde vă aşteaptă zile fericite şi nopţi ca-n basme.

  8. Florian 12 August, 2009 at 14:26

    @4mall @ @Arsulici
    Nu vă mai bucuraţi degeaba, că m-am întors şi pre mulţi am să popesc. Sper că mă aude şi Julius ca să nu se văicărească, aşa cum îi stă în obicei, că l-am luat pe nepregătite şi l-am prins cu pantalonii în vine.

  9. Ana 12 August, 2009 at 15:03

    Vedeti ca numele autoarei/autorului e Khadra, se vede si in poza, la coperta.

  10. Arsulici 12 August, 2009 at 20:21

    @Florian
    L-ai prins cu pantalonii in vine tocmai cind se pregatea sa-ti lase un cadou 😀

  11. Florian 12 August, 2009 at 21:28

    @Arsulici
    Nicio şansă să-mi lase vreun cadou, că până la mine l-a prins şi Anton cu pantalonii în vine.

  12. yoanna 12 August, 2009 at 22:21

    @Florian
    nu ne mai aburi cu spania,castele,si alte treburi,maica.si daca zici drept,atunci cotetzul cui il lasi?:-ss…sau l-a luat apa odata cu dickens :(..mai bine asa..ai scapat de-o grija,sir:))

  13. ceapa.nova 13 August, 2009 at 00:10

    Revin cu comentariul lasat antart (anţărţ), şi vreau premierea cu cărţi la cererea clientului, adică cine sa-mi impună mie ce să citesc ?!? dacă eu vreau Kamasutra, aia să mi-o daţi, dacă merit ! Jos cu dictatura lecturilor obligatorii ! Sau voi le luaţi de la “greu vandabile”? Azi-mâine ne trezim cu vechiul “comerţ condiţionat”: la o carte trebuie să luăm neapărat şi un kil de salam ssăssessc !

  14. Florian 13 August, 2009 at 07:23

    @ (aşa zisa) yoanna
    Comentariul tău răuvoitor şi calomnios arată limpede, dacă mai era necesar, că am avut dreptate. Nu-mi rămâne decât să o deplâng pe adevărata, blânda şi minunata yoanna, care acum trudeşte prin cine ştie ce cartier rău famat din Palermo, pentru umflarea conturilor veşnic nesătulului Julius.
    Dar cine crede că mă voi da bătut în faţa atacurilor dezlănţuite ale acestui vânzător de trupuri neprihănite şi de suflete împinse pe calea pierzaniei, se înşală. Voi continua neobosit să-i demasc adevărata faţă şi hidoşenia faptelor, ascunse sub masca perfidă a celui preocupat de soarta celor sărmani.
    Hai la lupta cea mare!
    Mă întrebi despre coteţ, de parcă n-ai şti că mi l-a julit Julius şi că îl foloseşte ca adăpost de tranzit, pentru bietele făpturi pe care le capturează din ograda DC, spre a le transforma în sclave sexuale ale mafioţilor sicilieni.

Leave a reply