Postul nu e post destul

Din legile popoarelor

Julius Constantinescu

O lege din Statele Unite interzice oricărui vehicul care circulă fără şofer să depăşească viteza de 60 km/h. Nu se precizează ce se întâmplă cu maşinile care, în loc de şofer, au la volan o femeie.

***
În India, li se interzice bărbaţilor să-şi bată soţiile mai mult de o dată pe lună. Având în vedere că 4-5 zile ţine menstruaţia, mai pierde şi Craiova, plus zilele când vrea la teatru… cîcat, doar o dată??!

***
În Congo, un bărbat are voie să întreţină relaţii sexuale cu un animal numai dacă acesta cântăreşte mai puţin de 40 de kilograme. Sincer, ce-aţi prefera: un animal de 30 de kile sau o nevastă de 110?

***
Legea thailandeză stipulează că sexul oral este ilegal, chiar şi pentru persoanele căsătorite, sub pedeapsa cu închisoarea. De fapt, e uşor exagerat: de ce să fie ilegal să faci sex oral cu o femeie care nu-i nevastă-ta?!

***
Există, după cum desigur ştiţi, ţări în care încă este permisă poligamia. Presupun că ştiţi şi bancul ăla celebru care spune că pedeapsa pentru poligamie este aceea că ai mai multe soacre. Ce să-ţi spun! De fapt, pedeapsa pentru poligamie este că ai mai multe neveste.

Share:

18 comments

  1. kekee 25 November, 2009 at 15:33

    deci daca ai 30 de neveste , in India ….. ce antebrat trebuie sa ai !

  2. Bear Grylls 25 November, 2009 at 16:02

    Poligamia s-a inventat odata cu sefii de trib.Acestia trebuiau sa demonstreze ca sunt cei mai tari in lupta,la vanatoare si in toate alea.In plus,trebuiau sa fie capabili sa le hraneasca pe toate 30 plus copiii rezultati.Vai de capul lor,saracii!Iar daca tribul traversa o perioada nefasta erau trasi la raspundere sau chiar ucisi.Deci…
    Ideea e ca fertilitatea lor era direct proportionala cu bunastarea comunitatii.

  3. Si-la-vara-cald / Vara Eterna, pentru Ciprian 25 November, 2009 at 16:34

    “Nu se precizează ce se întâmplă cu maşinile care, în loc de şofer, au la volan o femeie.”
    Nu se precizeaza pentru ca alea sunt conduse examplar, deci nu fac obiectul niciunei amenzi! Nah!

  4. Joaninha 25 November, 2009 at 16:37

    Stii cum era gluma aia: in tara X un om e calcat de masina la fiecare 30 min. Saracu’ om!
    Asa si cu congolezeu’ tau… Cine-i ala ? 😆

  5. thorski 25 November, 2009 at 16:43

    Un lucru stiu sigur : nu mai vreau sa merg in Congo.

  6. unmihai 25 November, 2009 at 17:29

    @thorski
    ai cumva sub 40 de kile? 😀
    (just kidding)

  7. Arsulici 25 November, 2009 at 19:08

    @thorsky
    Sau iti plac doar animalele peste 40 de kile?
    😀

  8. Cata 25 November, 2009 at 21:38

    uite aici o colectie intreaga de legi tampite: http://www.zoonapolitikon.ro/2009/03/24/dura-lex-sed-lex-iv/

  9. Florian 25 November, 2009 at 21:38

    La faza cu Congo, eu unul înţeleg că Julius, sătul de relaţiile lui cu femei de 110 kile, are fantezii sexuale cu animale de 30 de kile.
    Propun să punem de-o chetă şi să-i asigurăm Tiranului o oaie, o capră şi o struţoaică, sau cum s-o chema femela struţului. Asta îl şi ajută să dea burtica jos.

  10. Laura 25 November, 2009 at 21:56

    Julică şi tot restul care se cred “masculi”: mie nu-mi place că bărbaţii în România, aşa am simţit eu din experienţele mele rutiere, vor să-şi arate potenţa pe drumuri la volan (o lege nescrisa). Conduc masinile, fără nici un respect că e un drum public cu drepturi egale. Sunt pur şi simplu îngrozită! Noroc că-s stafiuţă si ma plimb mai des prin alte locuri, dar vă rog faceţi ceva: să apeşi pedala de acceleraţie când nu e cazul şi să te crezi viteaz, nu excită nici o femeie!
    No, acum puteti arunca pietrele, in sfarsit am urlat-o si pe asta!

  11. sendroiu 25 November, 2009 at 22:19

    ce ciudata e legea aia din thailanda! pai, cu anumite thailandeze nu potzi face decit sex oral …
    ma rog, poate ca thailandezii reushesc si altfel … sau poate ca legea nu se aplica la straini … habar n-am
    foarte ciudat, oricum :-/

  12. Şi la vară cald 25 November, 2009 at 22:24

    @sendroiu
    Vorbeşti de tahilandezele alea care n-au apucat încă să strângă suficienţi bani ca să-şi extirpe cocoşelul?! =))

  13. Arthur 25 November, 2009 at 22:31

    Scenariu care se poate intampla in realitate: sa presupunem ca tu esti nascut in India si te muti in SUA unde te insori cu o gagica de origine thailandeza. Vrei sa ii dai “cafteala” de luna asta, ca iar a depasit viteza legala si a luat amenda… Dar esti generos si te gandesti la o metoda prin care sa o ierti, dar deh, in tara ei tipa nu are voie asa ca ramai pe sec…Asta in timp ce vecinul tau proaspat ajuns din Congo isi face de cap cu ciobanescul german.
    Nu e America tara tuturor posibilitatilor???

  14. Arsulici 25 November, 2009 at 22:40

    Oare nu ar trebui să luăm toate legile astea, să le compilăm într-un cod, și să le impunem județului Vaslui? Ca să știe și oamenii de acolo că nu-i voie să-ți bați nevasta mai des de o dată pe zi, nu-i voie să-ți pui nepoata să te feleze, nu e bine să-ți sodomizezi caprele, și nici să lași căruța pe șosea cu viteză pea mare când și tu și calul sînteți beți ca porcii 😀

  15. SentineV 26 November, 2009 at 07:42

    Apropo de poligamie, 90% din animale practica poligamia, foarte putine specii raman dedicate aceleasi perechi toata viata. Iar cum omul e un animal mai mult sau mai putin normal ca vrea poligamie.

  16. http://www.tahemet.blogspot.com/ 26 November, 2009 at 17:28

    Deh, îi omul marcat pe viaţă! nu vă mai luaţi de el! săracu Jul! poi vă daţi seama cum ar fi viaţa lui dacă s-ar legaliza poligamia în românia?? oa gândiţi-vă! dacă soţia principală vrea la ora 2 am o şaorma e ok, că aia de la dristor e 17 lei bucata e uşor să te încadrezi în suma asta cu poftele celorlalte. dar dacă soţia principală vrea doar o ciocolăţică, atunci cum să ia de sume egale sau mai mici, şaorme şi alte celea pentru celelalte neveste?

  17. MooNy 27 November, 2009 at 15:09

    Sunt curioasa.. oare o exista rveo tara in care femeia are voie sa se casatoreasca cu mai multi?

  18. Old John Wheel 20 March, 2012 at 06:14

    @Si-la-vara-cald: Eu vreau să vină Andryusha să ne explice clar, pentru că el e singurul care ştie bine de tot treaba asta cu femeile la volan! Punct! 😀

    @MooNy: dacă nu mă înşel, era până de curând o astfel de zonă pe undeva prin Polinezia. Drum bun! :))

Leave a reply