Postul nu e post destul

Cercetatorii romani despre Super Cristal

Vivi Floricica

Am fost in vizita la niste prieteni, sot si sotie, pe care nu i-am mai vazut de mult. Stiti cum e cand te duci in casa altuia – nu poti sa explorezi, dar cand te duci la baie si inchizi usa… Eh, asa am studiat eu toate produsele pe care le aveau astia in baie. Dupa cateva minute bune de cercetare, observ ca astia se spala pe dinti cu Super Cristal. Nu m-as fi gandit ca cineva care foloseste gel de dus Dior, sampon Vichy, etc., se spala pe dinti cu Super Cristal… si cu periuta Colgate 350 sau cat e. Hm… ciudat!

Intr-un tarziu, se duce si Alec. Vine inapoi si zice direct: “Ba, ce tare! Folositi Super Cristal!”. La care ne raspunde tipul: “Pai am vazut la voi si ne-am gandit ca stie Alec mai bine. De ce sa ma iau dupa reclame, ma iau dupa ce vad ca foloseste unul din domeniu! Adevarul e ca e foarte buna!”.

Noi nu folosim prea des Super Cristal. Ultima oara a fost cand ne-am intors de la munte cu un tub plin. Un tub pe care il cumparasem de la cabana (doar de asta avea) pentru ca sotul meu, dintolog de meserie, desi batuse vreo 40 de km pana in cel mai apropiat oras, luase cea mai scumpa pasta de la raionul de paste de dinti. Stiti care e cel mai scump lucru de la raionul de paste de dinti? Corega!!! (cititi toata aventura aici).

Si asta era acum vreo 2 ani. Dac-ar sti ei de ce foloseam noi Super Cristal…

O sa incepem si noi sa folosim de-acum, ca ne-au zis astia ca e buna. Sau credeti ca cercetatorii britanici au alta metoda de cercetare?

Share:

16 comments

  1. aNDRIIpOPA 13 November, 2009 at 14:19

    Cică metoda “din gură în gură” e cea mai eficientă.

  2. Arsulici 13 November, 2009 at 15:14

    Super Cristal – face dintii ca de cal!

    PS Eu stiam ca Sensodyne e mai scumpa decit Corega… (apropo, Corega nu e pasta de lipit proteze???)

  3. karmapolice 13 November, 2009 at 15:53

    pasta de dinti CRISTAL face dinti ca de cal
    albi..e buna uateva toate sint la fel

  4. Ciprian 13 November, 2009 at 16:05

    Eu tin minte ca ne zicea profa de audit ca a mers la Colgate-Palmolive (in Bucuresti parca) si in urma inspectiei a constatat ca diferentierea intre feluritele sortimente de dinti se face la final cand li se mai adauga cativa coloranti pentru aroma, gust. Cred ca SuperCristal tot de Colgate-Palmolive.. asa ca.. Asa cu.m cerneala penetreaza aceasta creta (@Vivi – aceasta e metoda britanica).. stomatologii pot recomanda ce vor muschiul lor.

  5. Somebody 13 November, 2009 at 19:14

    :)) Se vede ca a picat farmville, mai scrie vivi. Oricum, tare faza.

  6. Florian 13 November, 2009 at 20:38

    Ăştia de la fabrica de Super Cristal sunt deştepţi. Reclamele alea scumpe de la radiouri şi teveuri nu le mai urmăreşte nici dracu’. Mai bine le dai stomatologilor câte un tub de pastă, să-l ţină în baie la derută, câte un mic fond de protocol şi un plic cu şpaga regulamentară. Cu fondul de protocol, nea stomatologul ia nişte aperitive şi bere, musai bere. Pe urmă cheamă acasă o gaşcă de prieteni şi bagă bere-n ei la greu.
    După o vreme, când nea stomatologul le întoarce vizitele prietenilor, vede că toţi s-au dat pe Super Cristal. Apoi, pe diverse bloguri apar diverse istorioare, învelite în felurite ambalaje, despre cei care s-au lăsat păcăliţi. La prima vedere sunt simple poveşti, dar în realitate este vorba de rapoarte de activitate, monitorizate atent de producătorul celebrei paste de dinţi.

  7. Şi la vară cald 13 November, 2009 at 22:13

    Super Cristalul ăsta e la fel de bun ca toate celelalte. Asta când ai ce spăla cu ea. Când nu mai ai ce, Corega e cea mai bună. Deci, ştie dom doctor ce ştie… 😉

  8. N.A. 13 November, 2009 at 23:14

    Hihi, citisem istorioara acum cateva zile de pe site-ul tau.. Auzi, da’ tu esti sigura ca barbata-tu e stomatolog, de face de-astea cu Corega? i-ai vazut diploma? te-a luat la el la servici vreodata? :))))

  9. elena 14 November, 2009 at 10:21

    faina treaba sa sti ca e mai buna batrina supercristal asta ca sa fiu patrioata. da sa stii ca tinjesc dupa maxamul chinezesc ca tare bun mai era.acu poti sa dai cu tunul ca nu-l gasesti.in rest sa auzim de bine si vorba unui comentator anterior sa avem noi dinti de spalat ca nu conteaza ce folosesti

  10. FB Ronnie 14 November, 2009 at 11:43

    Am auzit ca cineva si-a pierdut dintii folosind Super Cristal.
    Acum, pe bune, te-au platit aia sa le faci reclama?

  11. Bulina Neserioasa 14 November, 2009 at 13:18

    @FB Ronnie

    Poti sa iti pierzi dintii si daca te speli cu cea mai scumpa si mai mijto pasta. Daca dupa aia cazi cu dintii de cada..

  12. FB Ronnie 14 November, 2009 at 13:32

    @Bulinuta
    tare faza!!! ai dreptate. deja si vedeam cum alunec pe gresie

  13. Florian 14 November, 2009 at 18:43

    @Bulina Neserioasă
    Poţi să-ti pierzi dinţii şi fără să ţi-i speli, dacă bărbatului îi vine ideea să-şi schimbe meseria din boxer profesionist în stomatolog, după o butelcuţă de vin.

  14. Bulina Neserioasa 14 November, 2009 at 20:34

    @Florian

    Ar mai fi si asta o varianta..

  15. Şi la vară cald 14 November, 2009 at 20:42

    Măi, mi se pare mie, sau unii au un dinte împotriva doctorului Alec! Spălaţi-l cu Super Cristal! 😉

  16. Dana 13 March, 2010 at 18:41

    sa stii ca e tare faza

Leave a reply