Postul nu e post destul

Bebeluşul, înainte şi după (I)

Julius Constantinescu & Radu Pircă

O femeie intră într-un magazin cu un bebeluş într-un cărucior. Nu pare extrem de încântată că trebuie să facă chestia asta – oarecum normal, dat fiind că doar băgatul căruciorului pe uşă a fost la fel de complicat ca parcarea laterală a unui T-34 (la fel de bine am fi putut spune “ca parcarea laterală a unui Matiz”, dar riscam să ne catalogaţi, în mod eronat, drept misogini). Femeia dă să-şi facă cumpărăturile, bebeluşul începe să urle. La cât de tare şi de enervant urlă, ar putea fi achiziţionat de orice forţă armată din lume pe post de armă sonică. Vânzătoarea este însă tânără şi n-are experienţă. “Uite un bebeluş!”, zice, entuziastă, şi se repede să-l alinte, ignorându-i complet pe cei zece clienţi care se pregătesc pentru o lungă aşteptare. Remarca ei denotă de altfel o inteligenţă şi un spirit de observaţie ieşite din comun, dat fiind că întreg ansamblul cărucior-bebeluş e ceva mai mare decât mulţi adulţi (de pildă, decât Ion Cristoiu). “E al dumneavoastră?”, întreabă vânzătoarea (ştiind, desigur, că bebeluşii se mai şi împrumută, spre deosebire de ciorapi şi de periuţa de dinţi, care nu se împrumută niciodată). Femeia se uită la copil cum urlă, la ceilalţi clienţi, care par că nu mai au nici ei mult, şi până la urmă zice, încet, “Mda”.

De ce v-am povestit asta? Fiindcă, în linii mari, cam astea sunt cele două atitudini feminine fundamentale faţă de bebeluşi: entuziasmul bolnăvicios şi lipsa de entuziasm la fel de bolnăvicioasă.

Înainte

Când încă sunt tinere şi “le bate ceasul biologic” (dacă nu ştiţi ce înseamnă asta, “ceasul biologic” e un fel de maşinărie infernală a relaţiilor), femeile sunt mai entuziasmate de bebeluşi decât de orice altceva, incluzând aici săndăluţele Prada şi Bentley-ul lui Irinel Columbeanu. Plus că simt bebeluşul de la mai mult de o sută de metri şi imediat sar pe el să-l ia în braţe, să-l pupe sau să-i ia ceva bun, deşi în mod evident e prima şi ultima dată în viaţa lor când îl văd (evident, pe bărbatul lor nu l-ar lua în braţe, nu l-ar pupa şi nu i-ar cumpăra ceva bun în viaţa lor). În schimb, după vizionarea de bebeluş, bărbatul o să aibă parte de o seară magică de tipul “Noi când o să avem un copil?”, care presupune inclusiv că, dacă el ar vrea şi şi-ar bate capul măcar un pic, copilul ar putea fi gata, ba eventual direct în cărucior, încă din seara respectivă. De aceea, înainte să iasă cu iubita sau soţia la plimbare, bărbaţii ar trebui să aibă grijă să degajeze complet zona de orice formă de copil mic şi chiar şi de revistele sau reclamele cu bebeluşi. În treacăt fie spus, noi am cere chiar să se interzică expunerea pe tarabe a revistelor gen “Super-bebe” altfel decât în pungi negre de plastic prin care să nu se vadă absolut nimic şi vânzarea lor către persoane fără copii, dat fiind că aceste reviste sunt vinovate de majoritatea crizelor conjugale, constituind un pericol social mult mai grav decât alcoolul sau drogurile.

(continuarea, capitolul “După”, diseară)

Share:

77 comments

  1. Ciprian 24 November, 2009 at 00:32

    Julius + Radu Pirca = love Bebelus

  2. Şi la vară cald 24 November, 2009 at 00:35

    Măi, Julius, cred că tu ai descris o scenă dintr-un film propagandistic pentru creşterea natalităţii. Umblu prin magazine mai mult decât tine, probabil, (e dreptul meu legal, că-s femeie!) şi n-am văzut never, nikagda şi niciodată aşa ceva. Mai degrabă tinere întorcând capul, dezgustate, la vederea orăcăitorului. Copii le trebuie lor?I Să-şi strice silueta, să le pice ţâţele sau să li se deterioreze silicoanele?! Haidade!

  3. Tweets that mention Daily Cotcodac »  Bebeluşul, înainte şi după (I) -- Topsy.com 24 November, 2009 at 00:37

    […] This post was mentioned on Twitter by Melania F., Gabi. Gabi said: RT @JuliusDC Daily Cotcodac» Bebeluşul, înainte şi după (I) http://ow.ly/1mIyhN […]

  4. sebra 24 November, 2009 at 00:47

    Julius, şi eu te contrazic.Citeam undeva, că e tocmai pe dos ceea ce spui tu.Adică ei vor copii şi ele nu vor.Dealtfel, ăsta fiind şi un nou motiv de divorţ.Ea promite că va face copii dacă o ia de nevastă, şi după nuntă ea îşi dă seama ca vrea carieră, siluetă păstrată şi de ce să n-o spuneam şi pe asta, să trăiască fără responsabilităţi.Vrea să facă un copil, dar mai încolo, după 40 de ani.

  5. M3bis 24 November, 2009 at 00:53

    Bag seama că nu ai ieşit, niciodată, la plimbare, la oră de promenadă, cu un bichon de trei luni, în braţe. “Vaaaaaaaaaiiiiii, ce drăăăăăguuuţ eeee! Pot să-l mângâi şi euuuu un piiiiic?”

  6. punKreas 24 November, 2009 at 01:00

    Mie-mi plac bebelusii, mai ales in metrou, pentru ca mai alunga putin monotonia specifica. Ca sa ma distrez, incep sa ma stramb la ei, cu scopul de a-i face sa rada (sau sa planga, dupa caz). Nu stiu de ce, dar de multe ori, ei rad sau plang fara sa ma stramb la ei.

  7. N.A. 24 November, 2009 at 01:11

    Habar n-ai ce bun e un bebelus/copilas la casa omului. Nu e zi sa nu ma intorc de la piata cu ceva moca, o banana, un mar.. Ca vorbeste la un an jumate mai ceva ca altii la 4-5 ani. Si cum ajungem in piata incepe sa enumere in gura mare tot ce vede pe taraba: banane, mele, pele, pune.. etc.. Si are o moaca de milog simpatic, ca toate vanzatoarele sar sa-i dea ceva! Am tot zis sa-l invat sa ceara si-n magazine bijuterii, hainute pentru mami, rujulete.. 😀

  8. ilie pintilie 24 November, 2009 at 01:16

    Avem nevoie de fii ai patriei, viitori oameni ai muncii!! Aceasta ar trebui sa reprezinte o obligatiune a oricarui cuplu de cetateni. Vom munci zi si noapte fara intrerupere,ne vom da silinta si cu ultima suflare vom zamisli prunci sa indeplinim planul cincinal: 3 copii pe cap de familie. Cine nu indeplineste planul, va fi aspru pedepsit si drept osanda, va fi amendat cu 70 de borcane.

  9. Cotcodacii » Blues pentru o pisică neagră 24 November, 2009 at 01:21

    […] Şi să nu uit. Concursul îl găsiţi aici. Comentarii (0) Trackbacks (0) Lasă un comentariu […]

  10. N.A. 24 November, 2009 at 01:34

    @Julius – Da’ daca ai probleme cu gagica pe tema asta, ma ofer sa vi-l imprumut pe al meu, macar juma de ora, cand e el mai obosit si mai isteric.. Stii reclama aia la Durex? Haha.. N-o sa te mai plictiseasca in viata ei cu asa ceva! >:)

  11. Bogdan Epureanu 24 November, 2009 at 02:40

    Julius… si tu pe cand unul?

  12. aNDRIIpOPA 24 November, 2009 at 07:14

    @N.A.:
    Oau! Daca al tau e asa de rau ca in reclama aia… nasol! Cum mai rezisti?

  13. unmihai 24 November, 2009 at 07:33

    Inainte:
    Cele mai tari sexuieli le-am avut cu nevasta-mea cand ne-am hotarat s-o concepem pe fi’mea. N-o mai durea capul, nu mai era obosita “de la atata munca” (cum ar fi spalatul rufelor la masina de spalat), nu mai era nervoasa. Ce preludiu? Ce flori? Ce “dat cu aspiratorul” din partea mea? Puteam sa-i dau si una dupa cap ca imediat era escitata 🙂 .. draga de ea.
    Dupa:
    Astept si partea cu “Dupa” … dar tre’ sa ma gandesc (mult si) bine cum sa fac sa para funny 🙂

  14. cheguevara 24 November, 2009 at 07:54

    Super articolul, dar miezul e alcatuit tot de comentarii. Este super marfa cum o dau doamnele si domnisoarele cotita, in conditiile in care toata lumea stie ca noi, barbatii, suntem prinsi intr-o conspiratie mondiala si internationala de subjugare prin intermediul copiilor. Toate spuneti ca “nu, nu, nu vrem copii” pana in acel moment cand veniti lipicioase si spuneti “iubi, puiut, iepuras, tumpi, am un cadou pentru tine: te-am prins, fraiere!”

  15. StepMother 24 November, 2009 at 09:01

    Vaaai, ce articol drăgălaaaş…
    E al dumneavoastră?

  16. Livia 24 November, 2009 at 09:12

    Blues pentru corporatistii care citesc Daily Cotcodac, de fapt blog pentru daily cotcodacii corporatisti:)
    Da, imi doresc cartea:)

  17. dush 24 November, 2009 at 09:20

    nu stiu frate, dar e absolut epidemie..nu mai poti trage un gaz de ei. in schimb, raman la ideea ca copii sunt frumosi intr-o singura ipostaza: “ai altora”

  18. Ammon 24 November, 2009 at 09:54

    Curios pentru partea a II-a

  19. Ammon 24 November, 2009 at 09:55

    Deocamdata nici macar. 🙂

  20. 4mall 24 November, 2009 at 10:06

    Eu tin cu Julica la faza asta! Si oricum nu inteleg de ce e nevoie de aparitia unui singur bebelus, pentru ca in secunda urmatoare o masa intreaga de adulti sa se transforme in pseudohandicapati care nu fac altceva decat sa se scalambaie si sa scoata sunete auzite doar in padurile amazoniene…

  21. Florian 24 November, 2009 at 10:30

    Dacă şi ceasul biologic al bărbaţilor era reglat tot pe bebei, ne înmulţeam până ne lua dracu’ pe toţi. Salvarea omenirii sunt stadioanele şi cârciumile, priorităţile corecte ala ceasului nostru biologic.

  22. Florian 24 November, 2009 at 10:32

    *ale
    (iar a dispărut butonul de Edit?)

  23. elena 24 November, 2009 at 10:35

    cred c ai visat urit azinoapte. te asigur ca la o faza ca asta reactia imediata e sa fugi cit mai repede de urlator sau sa intrebi ce mama e aia care nu stie sa-si educe plodu.apoi dupa 24 de ani de facut copii la comanda fetele de azi fug ca de dracu de facut copii. se schimba treaba doar daca e de pus mina pe vreun fraier plin de bani.dar de ris am ris comentariile denota cit de putin cunosc barbatii femeile sper sa nu va suparati pe mine dar asta am constatat de-a lungul vietii mele

  24. Lumi 24 November, 2009 at 10:53

    ce pisi draaagut! ce cutu draagut! si astea sunt periculoase, usor mai putin , dar tot periculoase!

  25. kekee 24 November, 2009 at 10:54

    Aveam un cuplu simpatic la etajul 1, copii frumosi, solari si de gasca.
    AVEAM, acu’ au un copil.
    El are niste cearcane de se intuneca scara cind: eu il salut , el bombane.
    Ea ? Pe liga ca i s-a marit curu’ si i-a mijit musteatza , are si un aer de catza vesnic pusa pe hartza.
    PS. cind ceri ceva de la viata , gindeste-te de doua ori, daca poti duce si esti vrednic de asa ceva.

  26. Eleonora 24 November, 2009 at 11:11

    Foarte tare articolul ! :)))
    am intalnit si eu astfel de cazuri, pe care bineinteles ca nu am putut sa mi le explic. Nu mi se pare nimic dragut si induiosator in oracaielile disperate ale unui bebelus.
    ma bucur ca la mine ceasul biologic nu face probleme d’astea 😛
    mi-e foarte bine in relatia de cuplu asa cum e, de ce sa stric armonia ?!
    nu e vorba ca femeile fug de responsabilitati asa cum zicea cineva mai sus, responsabilitati avem cu totii in orice domeniu, dar pur si simplu viata asta e atat de complicata si de grea, incat eu personal stiu ca nu vreau sa o complic si mai mult.
    Si la urma urmei, de ce ar fi rau sa fugi de responsabiliati ?! nu oare acesta este scopul fiecaruia dintre noi, barbati si femei, si anume : sa fim fericiti si impacati si linistiti ? fiecare are metodele lui de a ajunge la aceasta fericire si liniste. 🙂
    as vrea sa intalnesc barbatul care sa gandeasca la fel ca mine in aceasta privinta 😛

  27. ICS 24 November, 2009 at 11:12

    Mda… cred ca mai bine cumpar cartea decat sa pic in capcana de a vorbi despre copii. Ia sa va vad baieti: voi sunteti in stare sa nu vorbiti despre armata cand va intalniti?!
    @Florian: “bebei”????

  28. kekee 24 November, 2009 at 11:24

    @ ICS – da .
    Pai cind am facut io armataaaaaaa

  29. Vali 24 November, 2009 at 11:25

    super tare, exemplul nu este poate atat de des intalnit, insa miezul cu siguranta real 🙂
    @julius:
    pot intra in legatura cu tine in legatura cu un pamflet de-al tau de saptamana trecuta ? Poti sa-mi dai un mail pe adresa de mail din post ?

  30. N.A. 24 November, 2009 at 11:32

    @AndriiPopa – Ca-l iubesc de-mi sar ochii din cap! 😀 Si ca face asa doar cand e foarte obosit sau are o problema reala (imi dau eu seama dupa aia). Si ca, in rest, e cel mai frumos si destept baietel din lume! Toti cei care-l cunosc pot sa confirme, e micul geniu al cartierului. Da’ stii si tu cum e.. 😉

  31. Alex 24 November, 2009 at 11:34

    Interesanta atitudine …

  32. N.A. 24 November, 2009 at 11:35

    @cheguevara – Fals, de multe ori! Pe mine m-a cerut barbati-miu de nevasta la 3 luni dupa ce m-a cunoscut (adica a amanat, de zgarcit ce e, ca sa coincida cererea cu ziua mea de nastere si sa scape cu inelu’! :)) ). Nici nu-mi trecea prin cap.. Si m-a lasat si gravida imediat dupa.. Nici ideea asta nu-mi venise inca.. 😀

  33. Ferdinand 24 November, 2009 at 11:39

    Înainte de a citi articolul, aş dori să vă împărtăşesc faptul că vreau să fiu câştigătorul cărţii cu pisica. Sau, altfel spus, aş vrea să vă împărtăşesc faptul că îmi doresc să fiu câştigătorul cărţii cu pisica.

  34. Miorlaupufos 24 November, 2009 at 11:45

    Cine-mi face si mie un pustiu de bine sa-mi schimbe bateriile de la ceasul ala biologic?

  35. Corina 24 November, 2009 at 12:05

    Ţinând cont de faptul că ceasul meu biologic a bătut cam de multişor pentru momentul „bebe”, pe care l-am depăşit cu brio, îmi pot permite să mă amuz citind postarea lui Julius&Radu… În altă ordine de idei, vă fac atenţi că astăzi e ziua mea, aşa că aţi putea să-mi daţi cadou cartea lui Vian 🙂

  36. kekee 24 November, 2009 at 12:08

    @ miorlau pufos – pai daca ti s-au terminat ba”c”teriile, inseamna ca poza nu corespunde cu orijinalu’, deci esti ” sigura pe tine ” ( puneti voi ce trebuie intre ghilimele ) si nu mai prezinti interes pentru tinerii mecanici.

  37. dorinho 24 November, 2009 at 12:11

    Eu votez comentariul lui StepMother drept cel mai drăguuţ. În altă ordine de idei: voi stătea-ţi la coadă acolo de aia sunteţi ofticaţi?

  38. karmapolice 24 November, 2009 at 12:15

    CINE ARE SA-I TRAIASCA, CINE NU, SA NU-SI DOREASCA!

  39. Miorlaupufos 24 November, 2009 at 12:21

    @kekee Bateriile ceasului s-au epuizat, mi-am dat io seama de asta dupa faptul ca nu m-au apucat pandaliile reproductive ( de fapt, nu le-am avut niciodata ). In rest, totul e o chestie de gust.

    Eu votez comentariile lui N.A

  40. ICS 24 November, 2009 at 12:46

    @Florian: Io’ inteleg…dar n-am mai auzit masculi care sa foloseasca termenul “bebei”; fac urticarie si cand aud cuvantul asta la dame…
    Daca stau sa ma gandesc, probabil cand nastem pierdem si simtul masurii, pentru ca totul devine diminutiv: bebei, hainute, papica, tatic (astia imi plac), jucarica…ti se strapezesc urechile de dulcegarii..
    Am mentionat ca nu-mi plac nici pisicile?
    Acum puteti arunca cu pietre. astept!

  41. andrei 24 November, 2009 at 12:54

    Inainte, ca inainte; dupa, ca dupa; dar in timpul sarcinii este spectacolul adevarat. Atunci cand relatia dominator-dominat devine imparat-ultima sluga. Barbatul este mereu dupa cratima…

  42. kekee 24 November, 2009 at 12:59

    @ andrei – are Dali un tablou ce ilustreaza PERFECT ceea ce zici tu.

  43. pisica turbata 24 November, 2009 at 13:19

    Daca intreaba “E al dumneavoastră?” nu-i un lucru rau. Cand se grabesc sa traga concluziile singure, iese aiurea.

    Sa va descriu o scena : eu aveam vreo 14 ani, frate-miu de 1 an era la mine in brate. mergeam cu autobuzul 2 statii pana la mama la gradinita. 2 batrane se pun pe comentat: ia uite la ea, saraca, asa tanara si are deja copil si nici nu pare a fi tiganca, stiam ca pe la ei se mai intampla, nu la noi. sigur si-a batut vreunu joc de ea si a lasat-o asa. uite nici verigheta nu are, mititica.

    Asa au tinut-o 2 statii intregi.

  44. Laura 24 November, 2009 at 13:32

    Avand in vedere ca Julius si Radu, doi barbati, or descoperit cele doua atitudini feminine fundamentale fata de bebelusi, eu, fiind numa’ una, am dat si eu de o atitudine masculina fundamentala fata de bebelusi: ceasul biologic al femeilor suna in capul barbatilor, asa cum imi suna mie ceasul la cinci dimineata dupa o seara de beute si dantzuit, de-mi vine sa arunc cu el de toti peretzii si sa ma intorc pe ailalta parte si sa mai trag un pui de somn; dar unii, daca tot i-a trezit al naibii de ceas, mai iau o gura de cognac, isi fac curaj si “hai, ca n-o fi dracu’ chiar asa de negru, chiar si la cinci dimineata” 😀

  45. Ciprian 24 November, 2009 at 14:33

    Vrea cineva pe aici sa fie mama?:)) Acum nu stiu cat de ciudat e grupul meu de prieteni, amici.. dar majoritatea fetelor par speriate de ideea de a fi mame candva, nu putine sunt cele care mi-au spus ca atat cat or putea o sa impiedice cat pot ele sa ramana insarcinate chiar fiind casatorite. Nu prea mi se pare mie ok gandirea asta a lor nascuta ori (dupa spusele lor) din experienta cu parintii lor ori din faptul ca un copil le fura libertatea ori au un fixism sa fuga de copii intrucat considera ca niciodata nu or sa fie pregatite. Eu presupun ca doar varsta le face acum sa cugete asa. Sper sa se schimbe. Cate “injuraturi” mi-am luat ca le-am urat cu diverse ocazii.. cati mai multi copii! )

  46. N.A. 24 November, 2009 at 15:10

    @Ciprian – Viata incepe (pentru unii) si se termina (pentru altii) cand apare copilul/copiii. E cu totul altceva si oricand ti s-ar parea ca intelegi ce-i aia.. pana sa-l faci pe-al tau, habar n-ai de nimic, de fapt!:D Eu as fi recomandat.. pe mine m-a schimbat cu 180 grade!
    Dar in ultimul timp m-am razgandit! Nu mai recomand!! Unii oameni chiar nu trebuie sa faca copii! Unora ar trebui chiar sa li se interzica prin lege! Iar altora, pur si simplu, nu li s-ar potrivi experienta, fara sa fie personaje negative, neaparat. N-au material de parinti. Sau nu sunt la momentul respectiv din viata lor..

  47. N.A. 24 November, 2009 at 15:15

    P.S. Mai e si categoria de tipe care nu au intalnit inca omul potrivit, care sa le inspire sau sa le permita sa viseze macar la asa ceva.. Sau le e teama ca vor fi privite ironic si judecate ca le-a ”sunat ceasul biologic”, ca vor sa-l agate pe ala de langa ele sau ceva de gen. Si atunci prefera sa sustina sus si tare ca ele nu vor asa ceva, copiii sunt cah.. dar suspina lung cand vad unul pe strada sau in bratele prietenelor lor. Gen ”strugurii sunt acri, ca-s cam sus”… Cunosc cateva de gen. Nu le judec.

  48. Kraix 24 November, 2009 at 15:16

    Use condoms.

  49. N.A. 24 November, 2009 at 15:21

    @MiorlauPufos – 😀 Ce bei, ce mananci?

  50. Miorlaupufos 24 November, 2009 at 15:30

    @ N.A Fii pe pace, nu vin sa-mi revendic vreo cinste, desi ne aflam georgrafic foarte aproape:D Uite, ca sa nu zici ca nu si nu, o gogoasa de la Prosper ma multumeste.

  51. Ciprian 24 November, 2009 at 15:45

    @NA
    Pe mine ma enerveaza simplul fapt ca se crizeaza numai la gandul ca intr-o zi e posibil sa fie si mame. Mult prea speriate si zau ca nu le inteleg.

  52. N.A. 24 November, 2009 at 15:52

    @MiorlauPufos – :-O Ha! ma simt deconspirata! De-acum ma voi uita vesnic peste umar, convinsa ca ma urmareste cineva! :)) Plus ca o sa am tot timpul o gogoasa in buzunar! 😀

    @Ciprian – Mda, de asta nu stiu ce sa zic.. Eu mi-am dorit de pe la 18 ani si nu m-a speriat niciodata ideea..

  53. Miorlaupufos 24 November, 2009 at 15:58

    N.A, pai tu ai spus pe-aci pe unde-ti faci veacul, nu te urmareste nimeni. Asa ca poti sa maninci gogoasa din buzunar.

  54. sasha 24 November, 2009 at 16:02

    stiti cand o femeie care nu vrea copii incepe sa vrea sa aiba? (ati inteles intrebarea, nu?)

    ….

    ia, ghiciti??

    …hai…ca nu e greu…

    …..

    cand ii spune doctorul ca nu poate sa aiba!

  55. Ciprian 24 November, 2009 at 16:03

    Probabil o fi si din cauza ca au vietuit in regiunea tuturor calamitatilor. Asa imi vine cateodata sa arunc cu Moldova asta toata dupa caini.:))

  56. ICS 24 November, 2009 at 16:14

    @sasha. nu intotdeauna adevarat! eu pot, vreau, am cu cine, sunt la varsta…sunt pe cale sa… Asta nu inseaman insa ca ma umplu de peltea de cate ori vad o pereche de “ochisori”. Trebuie sa spun ca starea mea ma ingrijora in trecut, dar maica-mea mi-a aexplicat ca e ceva “din familie”.
    🙂 suntem niste scorpii insensibile
    Si aici inchei, ca am batut campii destul!

  57. N.A. 24 November, 2009 at 16:56

    @MiorlauPufos – Deci m-am senilizat, ca nici nu mai tin minte ce vorbesc.. Zi-mi ca nu mi-am dat si pin-ul pe-acilea.. 😀
    @ICS – Uite cum ni se dezvaluie o drama familiala! Deci maica-ta nu te-a vrut?

  58. Florian 24 November, 2009 at 17:05

    @ICS
    Si bărbaţii cum trebuie să le spună bebeluşilor, Icsuloaico? Ori bebei, ori bebeluşi, tot un dra.c. Oricum, eu am zis bebei în glumă, niciodată nu am folosit termenul ăsta.
    Bun, nu-ţi plac diminutivele. Hai să le zicem boraci, rahaţi cu ochi, plozi sau ţânci.Să dăm cu banul.
    Vezi, am ţinut cont că diminutivele îţi provoacă urticarie şi te-am botezat Icsuloaica. Sper să-ţi fiu pe plac.

  59. Miorlaupufos 24 November, 2009 at 17:05

    N.A, pinurile nu le-ai dat, insa ai spus care-i blocul in care stai, ceea ce te face extrem de vulnerabila. La un atac la rufele intinse pe sirma in spalatorie.

  60. N.A. 24 November, 2009 at 17:07

    @Florian – =)) =)) =)) Mi-au dat lacrimile de ras!

    @MiorlauPufos – Valeleu, ma duc sa-mi strang chiloteii! :))

  61. Florian 24 November, 2009 at 17:26

    @N.A.
    Zilele trecute am trecut prin faţa atelierului din bd. Regina Maria 2. Cred că era închis, dar dacă ştiam că umbli cu gogoşi îţi vâram una pe sub uşă. O hârtie de 100 de euro falsă, că am un teanc de la Nati Meir.

  62. kekee 24 November, 2009 at 17:26

    @ @ NA- nu te mai duce , i-am recoltat eu , cu o sfoara la capatul careia am legat de coada pisica neagra din cartea premiu.

  63. Florian 24 November, 2009 at 17:42

    @N.A.
    Cred că exagerezi ameţitoareo cu chiloţeii ăia, doar ca să-i faci în ciudă Icsuleascăi. Un cântec studenţesc începe cu „cine dra.cu’ a mai văzut / Iepure trăgând la plug…” Aşa şi cu tine, la greieraşi greieroaice, chiloţeii se numesc budigăi, gogoşari sau moartea pasiunii.

  64. Miorlaupufos 24 November, 2009 at 17:49

    Floriane, iti spun eu din experienta ca asta-vara am gazduit oarece greieri pe balcon dupa ce i-am prins cu paharul si i-am privit atent: greierii nu poarta chiloti

  65. anya 24 November, 2009 at 18:02

    Si uite cum tota lumea barfeste reactia la bebelusi (in genere feminina) dar neglijeaza reactia generala la ambele sexe la pisici (si albe si negre):
    http://povestioare.files.wordpress.com/2009/11/vsft1.jpg

  66. Florian 24 November, 2009 at 18:17

    @Miorlaupufos
    Pufuleţ, pe greierii ăia ai tăi i-a prins mai întâi @N.A. şi i-a lăsat în fundul gol. De acolo are ea acum chiloţei întinşi la uscat.

  67. Arsulici 24 November, 2009 at 18:28

    Urmeaza partea 2: schimbatul bebelusului, cind iti dai seama ca nu ti-l schimba nimeni, ca nu ai certificatul de garantie… sigur l-ai cumparat de la obor, si de fapt e „bedelus”, dar nu te-ai uitat la eticheta, si ai crezut ca e bronzat, si de aia e mai tuciuriu…. 😀
    Decit sa-l schimbi, e mai simplu sa faci altul 😀
    Mai rau e daca esti de prin vaslui, si insisti sa schimbi bebelusa chiar si cind are 14 ani si a facut deja primul avort de anul asta 😀

  68. Miorlaupufos 24 November, 2009 at 18:29

    Magarus cu bot de plush, sa stii tu ca ai dreptate. Cu o zi inainte de aparitia greierilor am prins si-o lacusta printre flori. In mod sigur era N.A

  69. Florian 24 November, 2009 at 19:19

    @Miorlaupufos
    Pufuleţ, să ştii că şi tu ai dreptate. La câte tăvi cu prăjituri rade zilnic, N.A. nu poate fi decât lăcustă.

  70. AlexM 24 November, 2009 at 19:24

    Daca nu imi dati mie cartea, va reneg! Promit ca nu va mai citesc niciodata. Am zis!

  71. ICS 24 November, 2009 at 21:00

    ai! ne-am atacat! scuzati, nu asta a fost intentia 🙂
    @ NA: mda, psihologului i-a luat 3 ani sa ca se prinda. sa traduc: nu-i “pupacim” pe-ai altora..nu-i igienic pt niciuna dintre parti (ti-am ridicat mingea la fileu pt a 2-a ora)
    @ Florian:foarte pe plac! testosteron curat!

  72. Lala 25 November, 2009 at 01:07

    Scena la mall sambata seara: eu, 31 ani plus sotzul din dotare, 32 ani, 8 jumate de casnicie, food court, o mama ABSOLUT DISTRUSA cu cearcane pana dincolo de barba, IN SFARSIT un copil care nu urla ( NB probabil era sedat).
    El: ce zici, incepem si noi sa ne puiem?
    Eu: sa stii ca si eu m-am gandit in ultima vreme la asta. Incepem la anul asa… Dar daca ajung ca asta…
    El: stiu puiutz, te impusc sa te scap din suferinta.
    Eu: multumesc. Sa nu uiti si sa nu te lasi impresionat cand va veni momentul.
    Ceasul biologic e pervers. Iti distruge neuronii si apoi restul tineretii. Decat sa sper ca viata mea imi va mai apartine dupa ce voi face copii, mai bine sper ca, vreodata, in vreun film porno superhardcore, protagonistii se vor casatori.

  73. N.A. 25 November, 2009 at 01:17

    @miorlaupufos & magarusu’ cu botu’ de plushu’ – Bai, deci da, m-ati nimerit, io oricum mananc mult dintotdeauna, merge comparatia cu lacusta. Nu-s chiar asa verzuie, de vreo cateva luni incoa’ nici nu mai seman la silueta, da’… Da’ problema mea e alta! Mi-a furat Kekee chiloteiiiiiiii!! Sariti, lume! fac un apel disperat pe aceasta cale sa ma ajutati si pe mine, care cum puteti, cu niste perechi de budigai (da’ tot d-aia sexi, graviduta-graviduta, da’ sa nu facem rabat de la sexosenie, va rog!) niste bani, ceva, sa-mi reintregesc garderoba!

    @Icsulica – Hm, ce pisicoloaga a pierdut lumea in persoana mea!:D
    La pupacit copiii, ma prinsasi de latura sensibila, mor de gat cu aia care incearca sa-si lase balele pe odrasla mea (exceptand familia). Cel putin pana a implinit un an eram de-a dreptul isterica pe tema asta!

  74. Daily Cotcodac »  Bebeluşul, înainte şi după (II) 25 November, 2009 at 01:26

    […] (continuare de aici) […]

  75. Lilica 25 November, 2009 at 01:45

    Sa ma bag si eu in vorba. Eu am o relatie stabila de 10 ani. La inceput, in fiecare inceput de an, al meu facea planuri: anul asta, macar “punem” de un copil. Iar eu amanam. Apoi a avut un moment cand mi-a spus ca s-a cam resemnat. Apoi a revenit, in primavara era foarte entuziasmat de idee. Acum, la o discutie serioasa, a spus ca s-a resemnat definitiv. Problema e ca eu nu prea mai am timp. Nu exclude ideea unei adoptii, dar abia peste vreo doi ani (dupa criza), e drept, ca e si somer acum. Ideea e ca niciodata, dar niciodata nu i-am facut scene de “Iubiiii, noi cand facem unul?” si nici nu sar entuziasmata paroxistic, sa-l vad si sa-l balosesc, cand vine o colega cu bebelusul, ce sa mai zic de vreunul absolut necunoscut! Asta nu cred ca ma face o candidata mai putin apta pentru maternitate. E drept ca-mi plac copiii ceva mai mari, cum sunt elevii mei, de la a I-a la a VIII-a, cam asta ar i intervalul

  76. Articole amuzante din blogosfera « Cele mai bune articole din blogosfera 25 November, 2009 at 11:00

    […] Cum era inainte si dupa ce ai avut un “bebelus”. Un articol cu umor negru… […]

Leave a reply