Concursuri

Câştigătorul mic şi harnic este…

După cum ştiţi, astăzi avem de dat două premii: unul pentru concursul cu Lu ping, celălalt pentru concursul cu Eminescu. La ultimul îl vom lăsa pe mogul să jurizeze, pentru că e vorba de poezie şi noi nu prea ne pricepem (dacă era ceva cu idei de afaceri să zicem că ne-am fi băgat, dar la poezie nu ne putem pune cu mogulul).

Aşadar, începem cu sincerele noastre felicitări, pe care le vor împărţi Sophia, petrescs şi Tzetze.

Al doilea dublu câştigător al concursului VSFT? din istorie este punKreas, care a câştigat romanul “Fructul interzis”, al scriitoarei de origine marocană Nedjma. Sau Nedjna, dacă i-aţi cumpărat până acum cărţile de la chinezi.

Share:

18 comments

  1. Florian 10 October, 2009 at 20:34

    Felicitări, punKreas, dar tare mi-e teamă că n-o să ai parte de fructul ăla, iar Julius o să găsească repede scuza: Păi n-auzişi mă că e un fruct interzis?

    Rugă pentru mogul:
    Bre mogulule, printre eminescologii care dădurăm buzna la pomană este şi o fiinţă fragedă, o studentă în primul an de facultate, o boboacă sărmană care stă cu chirie ca să poată ajunge un vlăstar de nădejde al patriei. Matale, bre mogulule, am văzut că ajuţi tinerii şi, drept să-ţi zic, asta-mi merge cel mai mult la inimă, când văd că mai sunt pe lumea asta şi bogaţi de treabă. Da’ io’s sigur că şi fără vorbele mele tot pe ea ai fi ales-o, că a adus în concurs cele mai frumoase creaţii din opera mai puţin cunoscută a poetului naţional. Nu-i aşa că yeonsaeng a fost cea la care te opriseşi şi matale, Coolmogul?

  2. Ciprian 10 October, 2009 at 20:40

    Deci pancreas merita felicitari fiindca a comentat primul. Vestea buna pentru el este ca a umflat premiul, aia proasta ca s-au sesizat mogulii internetului si sunt nevoiti sa-i confiste laptopul pentru depasirea vitezei legale de postare a unui comment.

  3. delly 10 October, 2009 at 20:56

    Mi se pare mie sau se recicleaza cartile premiu? 😀

  4. Ciprian 10 October, 2009 at 20:58

    @Florian
    Ai vazut ca am pus si eu o vorba buna?

  5. yeonsaeng 10 October, 2009 at 22:51

    @flo&cip
    ma ,asta e campanie selectorala sau ce doamne iarta-ma? si argumentele alea is cam stravezii dupa parerea mea…nu mi-au stors nici macar un sughit d`apai lacrimi.si-s femeie.adica mai sensibia,asa. si daca se pune mogulu sa verifice coliba in care stau si afla ca de fapt sunt in chrie la parinti?eu atunci ce fac,a? puteati sa bagati si voi ca am primit-o mostenire cand am implinit 2 ani de la strastrastrastrastrabunica de pe unchiul lu cumnatu lu bunicu lu tata si era mai credibil.daca mai adaugati si faza cu :dom` mogul sun 25 de frati pe m patrat,apa nu-i,aia nu e ,aia nu e…de mancat isi fac provizii de la urbanserv,cafea o data pe an si aia de 5mii, poate-i storceati un icnet lu domnu..da asa..pfiii!! gata luati-va frumusel gud bai de la aia 75% de vi i-am promis si lasati-maaa ca nu va pricepeti la promovari de talente tinere.
    ma`c sa-mi caut alti impresari

  6. toader 10 October, 2009 at 23:07

    v-ati facut de ras. concursul asta nu a fost manarit.

  7. Florian 10 October, 2009 at 23:54

    @yoyo
    Ai încurcat-o, şefa. Mogulul tocmai se înduioşase şi trecuse numele tău pe cecul ăla de un milion de euroi, dar când a văzut ce-ai scris l-a rupt bucăţele şi l-a înghiţit. Nu mă interesează, îmi datorezi cât am stabilit, că din cauza ta s-a ales praful de mânăreala ce-o urzisem. Partea mea, cu daune morale cu tot, că mi-ai făcut praf imaginea, e juma’ de milion. Vinde urgent moştenirea aia, că de mâine încep să curgă dobânzile.

  8. Ciprian 11 October, 2009 at 00:29

    @Yo Femeie Nerecunoscatoare! Adeka Femeie!!!

  9. N.A. 11 October, 2009 at 01:00

    Asta chiar a fost o manareala jalnica! Io am tinut cu mine deci sunt nemultumita de imparteala..

  10. Florian 11 October, 2009 at 09:09

    @JULIUS
    Stai aşa că eu abia acum am făcut legătura (încă funcţionez pe fise, vorba iguanei, buna mea amică şi… în sfârşit, buna mea amică).
    Când ai anunţat concursul mânăreala cu Li Peng, ai zis că miza e un copil d’ăla divin de care nu mi-ai dat şi mie, deşi îl câştigasem. Pentru că n-am de gând să deschid creşă în biblioteca ta, unde a poposit şi primul copil, nu m-am mai băgat în afacerile chinezului cu niciun comentariu. Acum, surpriză (vorba vine), asistăm la o nouă mânăreală: trăseşi chinezu’ pe linie moartă şi în locul lui ieşişi la înaintare cu marocanca. Poate cu Nedjma voiam şi eu o tură, că-mi place la nebunie să-mi îmbârlig limba în numele ei, dar din cauza ta am stat pe bară.
    Ia să faci bine şi să mi-o dai şi mie pe Nedjma asta, ca premiu pentru neparticipare. Nu să mi-o dai pe bune, că mai curând văd o flatulaţie de la un mort decât o carte de la tine. S-o pui pe gagică să stea în bibliotecă lângă copilaşul meu divin, să aibă grijă de el până o mai creşte.

  11. punKreas 11 October, 2009 at 14:31

    Multumesc tuturor, in special lui Julius si sindicatului DC. Premiul este al vostru 😀 (ma rog, cartea o sa fie a mea, bineinteles, dar voi ramaneti cu dedicatia:D)

  12. N.A. 11 October, 2009 at 19:50

    @Florian – Mai, Tulburel, parca eu ti-am zis ca esti pe fise! 😀 sau n-am fost singura?

  13. Florian 11 October, 2009 at 20:35

    @N.A.
    Ai dreptate, şi tu mi-ai zis da’ uitasem. Când citesc ce scrii şi pe urmă mă uit la tine, mă ia cu ameţeală ş’aşa mi se netezeşte creierul, că o iau la vale toate cuvintele tale şi rămâne coala albă – albă.

  14. M3bis 11 October, 2009 at 20:43

    @N.A.
    Tu pe la sediu nu mai dai? Ca să ştiu dacă să consum toneru’ şi pe legitimaţia ta sau nu.

  15. N.A. 12 October, 2009 at 00:02

    @Florian – :)))) Cat de magulitoare vorbe! mai ales venite din partea unui magarus atat de cuceritor si cu atata priza la doamne (aici intra si strigoitele, desigur)! :))))

    @M3bis – Dau, dau, dar cand apuc si eu, ca am si eu doi tiranei in casa, care-mi mananca ficatii!

  16. Florian 12 October, 2009 at 00:18

    @N.A.
    Nu ştiu câtă priză am eu la doamne, dar ele au la mine una d’aia periculoasă rău, la 380 de volţi. Trăznet, nu alta. Pentru tine însă am una specială, la zece mii de volţi.

  17. N.A. 12 October, 2009 at 00:21

    @Florian – Simt ca mi-ai vorbit porcos …. :)))

  18. Florian 12 October, 2009 at 02:17

    @N.A.
    😀 😀 😀
    Ce crezi dragă, că-s pichammer?

Leave a reply