Promo

Promo: Scrisoarea lui Moş Crăciun către Cristi Borcea

In aceasta seara, influenta revista de sport, investigatii si benzi desenate Daily Cotcodac va prezinta un document exceptional: scrisoarea lui Mos Craciun catre Cristi Borcea. In exclusivitate pentru cititorii Daily Cotcodac, trimisul nostru special in Laponia dezvaluie corespondenta secreta dintre Mos Craciun si Cristi Borcea si incearca sa raspunda unei intrebari pe care omenirea si-a pus-o din cele mai vechi timpuri: va juca Dinamo vreodata in Liga Campionilor?

Dragă Borcică,

Am primit noua ta scrisoare şi nici măcar n-a fost nevoie să o mai deschid, pentru că ştiu ce vrei: să joci în Liga Campionilor. De obicei, nu răspund la scrisori, pentru că abia am timp să împachetez cadourile, darmite să răspund la milioane de scrisori; acum însă m-ai prins mai liber, pentru că eşti singurul copil care îmi trimite scrisori în luna mai.

Share:

4 comments

 1. Clauciune 25 May, 2009 at 20:03

  E o treaba, sa trimiti scrisori in Laponia in luna mai, iar Mosu sa-i promita ca…” Sa mor io, de data asta, Borcica, castigi,nu numai Liga, ci si turu Frantei, vei fi in al 9 -lea cer…vorba aia, cand poti fi mai fericit, ca si caine, alergand dupa atatia biciclisti deodata… !”
  Scenariu imaginandu-ni-l cu un Mos Craciun, fan Rapid…..
  Ba, da, al dracu` mai suntem, bre …:))

 2. Dexter 25 May, 2009 at 20:14

  tare:)))

 3. Sadd 25 May, 2009 at 20:25

  Borcea un naiv perpetuu…un copil..un visator…dinamo si sa vrea nu o sa joace in Champions League 😀

 4. tina 1 June, 2009 at 12:06

  liga campionilor interzisa ciinilor!!!!! mi-a placut scrisoare))) respect!

Leave a reply