Postul nu e post destul

Jos labele de pe Groparu, IT-işti jegoşi!

Mai mulţi cititori ne-au semnalat faptul că nu pot citi continuarea textului semnat de Groparu, pentru că departamentul de IT le-a tăiat accesul la www.groparu.ro.

IT-işti jegoşi care o frecaţi toată ziua! Nu aveţi nici un fel de scăpare, revista Daily Cotcodac vă va demasca în această seară! Predaţi-vă, torţionarilor, sunteţi înconjuraţi! Ieşiţi din văgăuna aia împuţită pe care scrie “Departament IT” cu mânuţele ridicate deasupra capului, nici un firewall nu vă mai poate apăra de mânia noastră! Diseară, pe Daily Cotcodac, vom şterge pe jos cu voi, şobolani scârboşi!

Până atunci, cititorii noştri prigoniţi de departamentul IT pot citi pe Daily Cotcodac textul integral semnat de Groparu.

Share:

8 comments

  1. Stefu 2 September, 2009 at 17:24

    Are idee cineva ce s-a intamplat cu blogul lui Vivi? A picat sau sunt eu restrictionat?

  2. theheartcollector 2 September, 2009 at 17:25

    Nu cumva ai încurcat-o pe sărăcuţa Vivi cu nea’ Groparu? 😛 Nu de alta, da’ blogu’ lu’ meşteru’ văd că e în picioare, ceea ce nu pot zice despre cel al dânsei…

  3. ungluk 2 September, 2009 at 17:28

    Si o sa maturati pe jos asa, cu toti toti IT-istii, sau doar cu o parte dintre ei, aia jegosii care o freaca toata ziua? ;;) Ca sa stiu ce fac diseara 🙂

  4. 4mall 2 September, 2009 at 17:33

    @ungluck:stai linistit, tu n-ai fata de matura…

  5. Concursuri Online 2 September, 2009 at 18:43

    se pare ca nu am nimerit tocmai bine; ma retreag si revin cu alta ocazie :-s

  6. ungluk 2 September, 2009 at 18:57

    4mall, daca e cum zici tu si scap si de data asta de mania celor prigoniti de restrictiile la munca, promit ca n-o sa mai fac niciodata … (decat cu site-urile de pornache, nu prea mi-ar placea ca colegii mei s-o arda pe porno cu pitici din vaslui, traficul vostru sa creasca si io sa raman ca prostu, in continuare, cu joculetele online 🙂 )

  7. pepe 2 September, 2009 at 22:56

    Gata, hai ca io’ ascut securea, un prekin ( vorba Groparului) vine cu ZB-ul lu’ bunica-su,mai am vecin care are o furca.
    Unde ne strangem sa-l sprijin pe Gropar?

  8. Florian 3 September, 2009 at 08:01

    Aşa se organizează o revoluţie deşteaptă împotriva unui dictator. In prima fază, se anihilează gărzile de corp. Urmează fuga dictatorului cu elicopterul, prinderea acestuia şi, în final, o rafală la foc automat.
    Hai libi!

Leave a reply