Postul nu e post destul

Cavalerii mesei pentru o singură persoană

Adrian Călăraşu

Circulă prin târg o inepţie fără nici un sens, care zice că atunci când ieşi în oraş trebuie să te fereşti cu precădere de oamenii căsătoriţi, pentru că aceştia ar fi plictisitori şi neobosiţi în a-ţi strica buna dispoziţie. Nimic mai fals, ba dimpotrivă chiar, aş putea spune: nimic în afară de cuplul Buzdugan şi Morar nu se compară cu prezenţa în grup a unui burlac pribeag, rătăcit prin viaţă fără direcţie, atunci când vine vorba de lehamite.

Disputa dintre burlaci şi oamenii normali ia de obicei naştere din nevoia burlacilor (care atâta timp cât sunt burlaci, sunt într-o permanentă perioadă de negare) de a se motiva şi din încercările lor permanente de a-şi demonstra că fac ceea ce trebuie atunci când aleg, în fiecare dimineaţă, să nu se implice într-o relaţie stabilă. Adesea burlacul, mai ales atunci când este suficient de spiritual, reuşeşte să câştige bătălia, dar asta datorită faptului că e perseverent şi îşi dedică toată viaţă colecţionând şi sintetizând argumente pro-burlăcie culese de prin anecdote, argumente dealtfel indispensabile în lupta lui cu fiinţa interioară.

Al doilea motiv pentru care burlacii câştigă deseori micile dispute este dat de faptul că cei căsătoriţi cedează primii: ei pur şi simplu nu vor să demonstreze ceva, pentru că sunt convinşi că numai viaţa va putea arăta cine câştigă şi cine pierde de fapt, şi în ce proporţii, dintre burlaci şi familişti.

Revenind la problema noastră – cine e mai plictisitor la cârciumă, familistul sau burlacul – eu aş zice aşa:

Noi, familiştii, obişnuim deseori să trăncănim despre scurtături către locul de muncă sau despre job. Aceste lucruri îţi pot fi utile chiar şi ţie la un moment dat, burlacule, dacă eşti doar puţin atent. Faptul că tu ţi-ai deschis al doilea magazin de arme în Second Life sau o armată de mercenari în WOW însă, nu cred că interesează pe nimeni.

De multe ori îmi vine să-mi dau palme singur atunci când mă surprind vorbind despre metode eficiente de curăţat vasul wc-ului sau gresia, dar în ceea ce te priveşte, cu toată stima zic, de la o anumită vârstă nu cred mai interesează pe careva din gaşcă despre colecţia ta de maşinuţe din fier, de exemplu, sau de surprize Turbo sau cutii de bere. Grow up!

Discuţiile oamenilor căsătoriţi despre planning-ul familial sunt, recunosc, pe cât de lungi pe atât de plictisitoare, dar credeţi că pe voi va ascultă cineva cu plăcere atunci când povestiţi cum v-aţi adunat unul câte unul toţi lăţeii primiţi în dar de la o domnişoară drăguţă cu ochii verzi de pe Mătăsari?

Şi da! Noi ieşim de ani de zile cu acelaşi partener, nimic nou, urât din partea noastră, dar cel puţin nu riscăm să stârnim reacţii dintre cele mai neplăcute, ca voi, stimabililor, atunci când apăreţi frecvent în spaţiul public cu o noua arătare pe care nici măcar voi nu aţi văzut-o clar, pe lumină naturală.

Ia gândiţi-vă puţin şi la aspectele astea, în timp ce vă desfaceţi conserva aia de ton în suc propriu (Apă).

Share:

140 comments

  1. Groparu 2 September, 2009 at 11:59

    Da!

    Mai ales ca toti prekinii mei casatoriti isi pun mereu aceeasi intrebare: oare cu ce bunaciune vine Groparu la chefu asta? O sa ne lase sa salivam pe ea, ca si pe celelalte?

  2. Ciprian 2 September, 2009 at 12:09

    Eu prefer povestile oamenilor casatoriti, de cele mai multe ori sunt mai inteligente si cand sunt ambii de fata, in proportie de 99 la suta sunt si adevarate. E comic si cand se plang si cand se necajesc unul pe altul de prostia ce au facut-o cand s-au luat.
    Burlacii incep toate povestile cu Eu, pe cand nu e atat de monoton sa asculti povesti care incep cu Eu, Ea, Noi, Al’ mic, Ai’ batrani, Ai ei sau Ai mei.

  3. yogibeer 2 September, 2009 at 12:30

    Da` chiar ii lasi, gropare, sa li se scurga balele pe pretenele tale?

  4. XaeL 2 September, 2009 at 12:37

    dadusi cu nuca in perete. un burlac caruia nu ii place sa stea printre munti de jeg va sti mult mai bine decat unul casatorit cum sa spele gresia. pt ca el o spala singur, ala casatorit avand luxul de a face 50/50 cu nevasta.
    tu aici faci niste comparatii intre un om responsabil, cu servici, si unul care inca freaca menta si e level 80 in WOW, sa zicem un student. ceea ce nu are absolut nici o legatura cu faptul ca unul sau altul ar fi casatoriti sau nu. sunt pur si simplu niste trepte de maturizare prin care treci ori nu treci, iar faptul ca ai fi casatorit sau nu nu are legatura cu procesul asta.

  5. KingSnake 2 September, 2009 at 12:44

    Cred ca e o fractura logica in toata aceasta constructie: nu trebuie sa fii casatorit ca sa ai o relatie stabila. Iar pentru casatorie chiar ca n-ai nici o scuza (in afara de amenintarea din partea ei), oricat te-ai chinui toata ziua sa gasesti una. 😈

  6. ceapa.nova 2 September, 2009 at 13:16

    io cred ca orice masa trebuie condimentata cu un burlac, doi – la familisti si invers. Asa mai afla unii cum se schimba un scutec, altii care mai sunt ultimele replici de agatat. Da, la sfirsitul mesei, unii raman cu buzele umflate !…Nu spui care !

  7. unmihai 2 September, 2009 at 13:24

    Clar!
    Asta e o declaratie de razboi la adresa masculului datorita caruia s-a infiintat cuvantul “burlac” (daca e cineva care a nimerit aici intamplator sa stiti ca e vorba de Julius).
    De urmarit cum decurg ostilitatile.
    Ramaneti aproape!

  8. Lirca 2 September, 2009 at 13:46

    Am imptesia ca tu doreai doar sa te convingi ca e mai buna casatoria decat burlacia. Da, mananc conserve, sau ce gasesc prin firgider (chiar si mancare stricata), dar nu are nimeni treaba cu mine cand merg unde vreau eu, cu cine vreu eu, cand imi aduc o gagica acasa, cand vin rupt de beat de la vre-un chef, cand ma uit la un film pe care vreau sa-l vad, cand imi spal vasele odata pe saptamana si lista poate continua…

  9. Sadd 2 September, 2009 at 14:12

    hmm…cineva casatorit s-a oparit..oare cine a facut misto de tine? :))

  10. pepe 2 September, 2009 at 14:47

    Stai un pic , sa-si faca astia casatoriti o casa. Uaaaaaaa, afli toate preturile la materiale, la meseriasi, la faptul cum au mancat trei concedii si vor mai manca inca doua, ratele care le au de platit la banca . Daca mai au si un brotac, toata seara au ce sa vorbeasca.
    Culmea, toti imi spun sa ma insor ( sa fie chestia cu capra?). Ca mie nu mi se pare ca sunt ultrafericiti.

  11. si-la-vara-cald 2 September, 2009 at 14:47

    Ma mananca buricele degetelor sa scriu si eu ceva pe tema asta, dar ma voi abtine; nu in fiecare zi ai ocazia sa asisti la o bumbaceala intre holtei si insurati. dati-i inainte, baieti, noi stam pe margine si va admiram muschii! 😀

  12. Lirca 2 September, 2009 at 14:51

    @ si-vara-la-cald- ti-e frica de nevasta, ha?

  13. vecinu' de cartier a lu' calarasu 2 September, 2009 at 14:53

    adi, da’…..tu ce vrei sa demonstrezi cu textu’ asta?! …… ca tu si nevasta-ta sunteti cam singurii casatoriti la noi in gasca ….. sooooo…..? e nevasta-ta in concediu si sta cu ochii pe tine cand scrii? 😀

  14. yoanna 2 September, 2009 at 15:20

    @si-la-vara-cald
    mai bine zi ca admiram locul unde normal ar fi sa fie muschi

  15. yoanna 2 September, 2009 at 15:24

    @Lirca
    din cate stiu,e fata..da daca e cum zici tu acolo,se schimba radical situatia,iar florian :)) ..florian:))=))))..si se dadea mare crai:))
    ca sa vezi,ii veneau manusa articolele anterioare:))

  16. Lirca 2 September, 2009 at 15:27

    @yoanna- pai si daca ar fi femeie, situatia ar fi la fel…doar ca intrebarea ar fi: ti-e frica de barbat,nu?

  17. Ciprian 2 September, 2009 at 15:30

    @Yoanna
    Fatăăăă, adică Florian e fată?!? Haaaaa! haaaaa! haaaaa!, asta e mai tare decât orice dezvăluire de pe descoperă.ro.

  18. yoanna 2 September, 2009 at 15:33

    @cip
    eu zic ca e jumate-jumate.jai sa clarific:de la brau in jos e barbat,iar de la brau in sus e femeie
    @f
    eu ti-am zis sa nu dai din casa,ca te fac de tot rasu
    @lirca
    din punctu tau de vedere,o fi la fel…insaaaa,din punctul nostru de vedere(eu,cip si flor), se schimba radical lucrurile.cum ziceam:))

  19. si-la-vara-cald 2 September, 2009 at 15:34

    @ totzi!
    Sunt fata, mai, iar de barbatia lui Floricel al meu sa nu faceti misto, chiar daca sunt inca fata dupa atat timp de stat cu el! Eeei! 🙁

  20. tested 2 September, 2009 at 15:45

    ….mda……… profunda problema, culmea e ca fiecare categorie e invidioasa pe cealalta sau cum zice al batrin “te-nsori nu te-nsori mai tarziu tot i-ti pare rau”….

  21. EmyD 2 September, 2009 at 16:27

    Zile Xael! Pe ei!
    Se leagă de noi, aştia mici, care nu ne-am grăbit sa ne aruncăm cu capul în laţ. Căsătoria e cea mai eficientă metodă de a distruge romantismul dintr-o relaţie.

  22. N.A. 2 September, 2009 at 18:09

    Ma, depinde pe cine iei.. Daca nu nimeresti persoana potrivita, da, mai bine stai singur. Dar daca o/il gasesti pe THE ONE (not just anyone!), eeeeei, dragii mosului, atunci se schimba treaba. Atunci iti privesti inapoi viata de single cu mila si cu groaza si te intrebi cum ai putut sta atata timp fara el, cum naiba aveai preocupari atat de jalnice, gen hainute, cluburi, cafele, barfe, cand iata ce inseamna sa traiesti, sa nu dormi noaptea de grija ratelor, ba ca s-a imbolnavit copilul, ba ca s-a stricat cuptorul, ba … si realizezi ca ai inceput sa intelegi ce inseamna viata de-abia de vreo doi ani incoa si ca pana atunci… ai cam tierdut timpul..
    Da, e greu, dar nu prea suporta comparatie.

  23. Florian 2 September, 2009 at 18:11

    Am mai auzit de pedepse date bărbaţilor, ba un dormit pe preş, ba de plimbat câinele… Da aşa o grozăvie, să te pună să lauzi în gura mare căsnicia, neam de neamul meu n-a mai pomenit.

  24. Florian 2 September, 2009 at 18:27

    @y
    Dacă mi-am lucrat pectoralii la sală şi au ajuns mai dezvoltaţi decât ai tăi, ceea ce n-a fost deloc greu, nu înseamnă că am ţâţe. Problema nu-i la mine ci la tine, că pân’ la brâu eşti Yonn.
    Când îţi laşi barbă à la Bin Laden, cum ziceai că te bate gândul, să-mi trimiţi şi mie o poză.

  25. Florian 2 September, 2009 at 18:35

    @Ciprian
    Nu sunt mai sunt de mult fată, am şi eu o vârstă. Acum am alte probleme, că trebuia să-mi vină săptămâna trecută şi nimic. Cred că am rămas greu.

  26. Florian 2 September, 2009 at 18:36

    @şi-la-vară-cald
    Ai omis să spui unde.

  27. yoanna 2 September, 2009 at 18:37

    @f
    =)) esti cu capul,acu pe bune:)):))

  28. db 2 September, 2009 at 18:46

    Situatia e complexa, cu avantaje si dezavantaje de fiecare parte. Unii nu se insoara ca nu gasesc pe nimeni (a se citi ‘o fraiera’) sa-i ia, altii se insoara ca au gasit-o, apoi le pare rau, restul sunt fericiti fiecare in ipostaza lui (casatorit sau ne). Eu zic sa fim sanatosi, sa bem o bere impreuna, ca asta-i din ciclul ‘toti are dreptate’ 😉

  29. ovidiusss 2 September, 2009 at 18:48

    om insurat oftand din greu, cu invidie, dupa viata de burlac am auzit, da’ invers nu.
    iar daca prietenii tai burlaci inca mesteca guma turbo si joaca second life, asta e. unii am crescut, am trecut de asta, dar tot nu ne-am pierdut mintile si ne-am insurat… 😉

  30. Florian 2 September, 2009 at 18:58

    @y
    Tu m-ai adus în halul ăsta.

  31. petronia 2 September, 2009 at 19:33

    Unora le place caznicia. Si le e mai usor sa imparta si bune si rele.
    Altora le place sa nu raspunda nimanui de nimic, sa isi locuiasca singuri spatiul si sa nu imparta (de la ciocolata la excursii si trecand prin curatenia saptamanala) decat cand vor.
    Eu una sunt o egoista nenorocita si n-o sa aiba cine sa-mi aduca un pahar cu apa cand o sa fiu batrana. Si? Nu sunt nici mai amuzanta nici mai nefericita decat amicele maritate. Sau…

  32. şi-la-vară-cald 2 September, 2009 at 19:34

    ” Flori
    Hai măi că am garantat pentru bărbăţia ta, ce naiba te tot oftici! Auzi yoanno, abia i-am ţinut piept, că eu am cu ce, nu ca tine…

  33. Florian 2 September, 2009 at 19:44

    @şi-la-vară-cald
    Asta aşa e, ai cu ce. Pepenaşi, am mai spus. Da’ să ştii că şi yoanna are, adineauri am glumit. Iarna ne înveleam amândoi, ba mai rămânea loc şi pentru mâţă.

  34. Ciprian 2 September, 2009 at 19:51

    @Yoanna
    Mai multe nu vreau sa aud despre tine. Punct.

  35. şi-la-vară-cald 2 September, 2009 at 19:57

    @ Flor
    Deci, nu se poate! Acum aflu că stă mai bine ca mine şi la capitolul ăsta! 🙁 Mai ţii minte când ţi-am pus întrebarea aia pe care n-a mai pus-o niciodată vreo femeie iubitului ei: “Care arată mai bine dintre noi două: eu sau ea?” Credeam că la mine te-ai referit când ai răspuns simplu: “Da”.

  36. Florian 2 September, 2009 at 20:06

    @şi-la-vară-cald
    Draga mea, ţi-am spus de atâtea ori că mie-mi plac pepenaşii, nu pilotele.

  37. şi-la-vară-cald 2 September, 2009 at 20:20

    @ Floricic
    Bine, bine, pe chestia asta, te las să te joci, la noapte, de-a paznicul în pepenărie, dar să nu mai aud de pilote în viaţa mea! Puah!
    Şi totuşi, are cineva idee cum s-a ajuns de la dezbaterea aceea serioasă propusă de Călăraşu, la zburdălniciile “amanţilor celebrii de pe DC”?!
    S-ar părea că nu se există să fim noi patru pe vreun link fără să se-ncigă atmosfera, ce pepenii mei!
    Ar fi o explicaţie: însuraţii sunt la ora de îmbăiere şi înfăşare a gâgâlicelor iar holteii-s cu ochii beliţi pe site-urile ale dezinhibate, aşa că am rămas pe-aici doar noi cei dedicaţi şi serioşi. Bravo nouă!

  38. Florian 2 September, 2009 at 20:26

    @şi-la-vară-cald
    Subscriu, ce… pepenaşii tăi.

  39. şi-la-vară-cald 2 September, 2009 at 20:34

    @ Florian
    😀
    (adică: nebun eşti, ha, ha!)

  40. Ciprian 2 September, 2009 at 20:35

    @slvc
    Noroc de tine si florian, de mine si de una yoanna.. ca in rest niste oameni plictisiti pe subiect.
    Eu am inceput sa fiu mai moderat ca niciodata de cand intru pe siteul asta, dar totodata mi-am pierdut si logica.
    Hai ba Julius, ce tot ma administrezi atata, ca doar nu injur si nu spun prostii cu P. O sa creada lumea ca sunt nebun. Nu ma da de gol. O sa incep si eu ca Florian sa postez cu 4-5 nickuri.

  41. unmihai 2 September, 2009 at 21:00

    dupa parerea mea exista foarte multe avantaje pentru cei casatoriti.

  42. Ciprian 2 September, 2009 at 21:32

    @unmihai
    Parerea ta nu intereseaza pe nimeni atata vreme cat nu e argumentata.
    Care ar fi avantajele?

  43. unmihai 2 September, 2009 at 21:46

    @Ciprian
    Nu stiu bre. Asa mi-a zis nevasta-mea sa scriu.

  44. şi-la-vară-cald 2 September, 2009 at 21:50

    @unmihai
    unmihai = unomsincer (în sfârşit!):D

  45. www.tahemet.blogspot.com 2 September, 2009 at 22:03

    @unmihai

    uite un bărbat care are ultimul cuvânt în casă! felicitări!

  46. Ciprian 2 September, 2009 at 22:11

    @unmihai
    Nu te merita nevasta!

  47. unmihai 2 September, 2009 at 22:20

    @Ciprian
    ciudat.. asa-mi zicea si amanta 🙂

  48. ironics 2 September, 2009 at 22:52

    io-s nemaritata, desigur. si prietenii mei zic ca-s singura care are ceva nou de povestit tot timpul 🙂

  49. Florian 2 September, 2009 at 23:50

    @Ciprian
    De unde dracu’ îmi puseşi bre 5 nick-uri în cârcă? O fi ieşit tulburelul, nu zic ba, da’ ăsta te face să vezi dublu, nu cvintuplu. Cât Doamne iartă-mă ai dat pe gât?

  50. Florian 2 September, 2009 at 23:56

    @ironics
    Detaliază şi tu puţin, ce ai tot timpul nou de povestit, că m-ai făcut curios. E vorba de ciorapi, sau de iubiţi?

  51. yoanna 3 September, 2009 at 08:39

    @doamna florryca
    ma astept din secunda in secunda sa vii cu completari la complimentele mirifice pe care am avut onoarea sa le primesc de la tine,prea-minunatul meu sot.gen:”aaaa,da ce bai cipriaaaneee,tu chiar n-ai observat ce dinti galbeni,ce par incalcit,cat pamant sub unghii are nevasta-mea?oh,dumnezeule,tot eu sa-ti deschid ochii!”
    in alta ordine de idei,te contrazici al naibii de tare:))..in alta parte ziceai ca-s domnu yonn de la brau in sus,acu zici ca invelesc si pisicile cu podoabele mele.vezi daca n-ai platit corentu?nici in ziua de azi n-ai habar cum arat.sac!

  52. si-la-vara-cald 3 September, 2009 at 09:34

    @ yoanna
    Pai nu a avut cum sa vada cum arati, bietul de el, daca avea ochii acoperiti cu pilota!…
    😀

  53. Florian 3 September, 2009 at 10:58

    @yoanna
    Văd că ai uitat când ţi-am spus „Pune-ţi şi tu mă Yoanne nişte silicoane”, iar tu l-ai pus pe doctor să-ţi îndese cea mai mare măsură, aia cât pilota.

  54. yoanna 3 September, 2009 at 13:30

    @slvc
    pai daca era iarna..vroiai sa ti-l las sa degere?

  55. yoanna 3 September, 2009 at 13:31

    @doamna fe
    ia te rog,madame!eu sunt cat se poate de naturala,asa ca n`o mai da in vrajeli ca nu tine

  56. Florian 3 September, 2009 at 14:27

    @domnul yoann
    Bine zis „cât se poate de naturală”, da’ necazul e că nu prea se poate.

  57. Ciprian 3 September, 2009 at 15:53

    @Florian
    Poate nu au fost 5, poate nu au fost nici 2, poate niciodata nu ai fost cu nickul asta… dar ziceam si eu asa, de amorul commentului pe DC. Tu chiar crezi ca ne citeste cineva? Am putea sa dam o lovitura de site, la cat de slabi sunt astia la IT (mai stiu ei ceva moderare, dar cu asta nu fac nimic in viata) si il facem forum.

  58. şi-la-vară-cald 3 September, 2009 at 16:06

    @ Ciprian
    Da’ ne facem direct republică, frate, dacă tot ne obosim să dăm lovitura aia!
    Io vreau şefa SPP-ului, restu-mpărţiţi între voi cum vreţi!

  59. Ciprian 3 September, 2009 at 16:24

    @s-l-v-c
    Fara agentii din astea ca ne costa bani.
    Doar un minister de comedie si unul de bascalie.
    Si poate facem si o Camera de Liber Schimb.. ca la cum se invarte Yoanna pe aici ar fi bine sa aiba camera ei in care sa-si invite simpatiile.
    Eu vreau doar sa am Casa Poporului ca asta are multi metri patrati de dusumele de spalat, sa nu se plictiseasca sarboaica. Ce showuri, ce lasere, ce palpitatii.

  60. N.A. 3 September, 2009 at 16:40

    @amantii de cosmar ai Dc-ului – Hai, ma, ca io va citesc in mod fervent, da’ mai pe-ascuns, asa, pe sub plapuma, noaptea, dupa ce adoarme sotu’…

  61. şi-la-vară-cald 3 September, 2009 at 16:48

    @ Cipri
    Nu, yoannei o să-i dăm Ministerul Cultelor, că-i specialistă-n parohii… Eu mă sacrific şi iau Cultura, că am făcut Agronomia, iar pe Florian îl punem rege. Ei, ce zici? Suna bine Florian întâiu’, regele galinaceelor!

  62. şi-la-vară-cald 3 September, 2009 at 16:53

    @N.A.
    Nu-i frumos să vorbiţi aşa, doamna NA! Eu v-am premiat “ex-ecou” cu 4 mall şi tahemet, şi domnia voastră face mişto de iubirea noastră sinceră şi nestăvilită! Un pic de respect, ce naiba!
    (Apropo, nu vă interesează vreun post în Guvernul nostru de restauraţie mintală, că acum îl punem pe roate şi-i dăm drumu’ la vale?!)

  63. Ciprian 3 September, 2009 at 17:20

    @N.A.
    Sa ne trimiti un CV Demo sa vedem ce cabinete mai putem infiintza. Cu sanatatea nu stam prea bine si poate te-ar interesa o pozitie buna in Colegiul Nebunilor Anonimi.

  64. Florian 3 September, 2009 at 18:12

    @Ciprian & @şi-la-vară-cald
    Băi ce mişto plan aţi încropit! Recunoaşte însă Cipriane, contribuţia majoră îi aparţine partenerei mele. Ea a propus ca forma de guvernământ să fie republică, tot ea a zis ca eu să fiu rege. Ceva mai logic, mai adaptat la profilul nostru de oameni cu capul pe umeri, n-ar fi conceput nici colectivele reunite de la Bălăceanca şi Socola, la şcoala de vară de la sanatoriul de nevroză din Predeal.
    Accept funcţia de rege, dacă sunteţi de acord ca eu să fiu Napoleon, şlvc să fie Joséphine, pe Ciprian să-l cheme Hitler, iar pe yoanna, desigur, Eva Braun.
    N.A., ţie ce ţi-ar surâde, postul de Jeanne D’ Arc, sau cel de Cleopatra? Recunoaşte că oferta e tentantă, e greu de ales între rug şi venin de viperă.

  65. yoanna 3 September, 2009 at 18:21

    @f
    mai usurel darling.uiti,pesemne, ca tu ai fost prima mea dragoste,sau eu a ta.deci ori esti tu hitler,ori eu sunt josephine

  66. Florian 3 September, 2009 at 18:36

    @y
    Nici nu ne-am organizat ca lumea, că ai şi început lupta pentru putere. Bine, accept să nu mai fiu Napoleon, cu o condiţie: eu să fiu Caligula, iar tu consulul meu Incitatus.

  67. unmihai 3 September, 2009 at 18:43

    nu m-am mai simtit asa de cand am fumat canepa sovietica. nu mai pricep nika. da-mi place. totusi despre ce se vorbeste aici?

  68. yoanna 3 September, 2009 at 18:45

    @f
    ba eu as propune sa o iei pe slvc de consul;si cand te relaxezi tu sa mi-o dai la o plimbarica cu trasura

  69. yoanna 3 September, 2009 at 18:45

    @unmihai
    tu ai sa fii boc

  70. Ciprian 3 September, 2009 at 18:54

    @Inflorit Rege
    Hitler, neamtul ala kkcios? A dat si el peste o femeie si a pierdut tot.
    Mai bine sa fiu din viţă de Sigmaringen.
    SLVC se pieptana si juca tabinet.
    Yoanna sa fie Mila Jovovich, iar eu măritul Tito.

  71. yoanna 3 September, 2009 at 19:40

    @cip
    adica cum vere? inteleg ca ai intentii bune,da nici chiar sa stauin pat cu unu de 700 de ani de cand l-au ingropat aia.bine,exagerez cu cateva sutishoare

  72. Rock 3 September, 2009 at 19:40

    Da dar voi sunteti manipulati, sclavii societatii, macar burlacul si-a creeat filozofia singur

  73. Ciprian 3 September, 2009 at 19:48

    @Yoanna
    Cearsafurile le schimba zilnic. E igienic. :))

  74. yoanna 3 September, 2009 at 19:59

    @cip
    m-ai linistit

  75. Florian 3 September, 2009 at 20:18

    @Ciprian
    Stai mai uşurel că mă băgaşi în ceaţă. Măritul Tito era din viţă de Sigmaringen?
    Cred că de la viţa de Huşi ţi se trage.

  76. Florian 3 September, 2009 at 20:30

    @Călăul din Balcani
    Nu SLVC se pieptăna, ci yoanna, folosind pieptenele ăla foarte des, destinat operaţiilor DDD. Pe urmă juca la ruleta rusească, nu tabinet.
    Tabloul ăsta îmi pare mai idilic.

  77. Florian 3 September, 2009 at 20:33

    @y
    De când ai schimbat călăria cu trăsura? E mai bine în trăsură?

  78. Ciprian 3 September, 2009 at 21:06

    @Florian
    Recunoasc eroarea. Am vrut sa sterg viţa de Sigmaringen inainte sa postez commentul, dar am uitat.
    Nici nu m-am atins de Zghihara.

  79. M3bis 3 September, 2009 at 21:13

    @Conspiratorii
    Măi, ori vă organizaţi ori vă certaţi, că prinde dictatura de veste şi vă bagă la mititica. Şi ştiţi ce trai au deţinuţii politici.

  80. Ciprian 3 September, 2009 at 21:32

    @M33
    Ne.am organizat, dar acum nimeni nu vrea sa-si asume responsabilitatea politica. Cred ca o s-o intoarcem ca la Ploiesti. Traiasca Revolutia si noi, republicanii.

  81. N.A. 3 September, 2009 at 22:46

    @S-L-V-C – Da, deci chiar ma intrebam cine era D.N. din topul tau, si apropo de asta
    1. mersi 😀 ( batting eyelashes )
    2. mi-esti datoare cu un miel ca ma botezasi
    @Ciprian & all – O pozitie buna m-ar interesa oricand si cum peste cativa ani voi si intra in posesia cartii cu pornaciuni de la Julius ma nominalizez ministresa la Turism.
    Cea mai mare doleanta – o vreau musai pe Udrea in subordine sa o pun sa dea cu mopul toata ziulica si sa-mi impleteasca totosi! Si ca sa-i dau peste nas sotului care a afirmat odata ca e o tipa desteapta, ca doar are MBA (motiv pentru care am fost la un pas de divort!)

  82. Ciprian 3 September, 2009 at 23:00

    @N.A.
    Vezi ca bomba Udrea intra in conflict de interese cu sarboaica mea daca se apuca de spalat podele.
    Pentru dna Cucos sa divortati. hai nu fiti copii. Mai degraba puneti un pariu si cine castiga baga divortul.
    Tu ziceai ca stai noaptea sub patura si ne (adek f, y,slvc si moi) citesti dupa ce adoarme sotul tau?:)) Vezi sa nu se trezeasca si sa te prinda razand sub patura ca s-ar putea sa ti-o iei nemotivat.

  83. M3bis 3 September, 2009 at 23:13

    @Astia de mai discutati pe aici despre conspiratiune
    Va dau cheile de la un forum? Ca sa nu va mai deranjeze nimeni?

  84. şi-la-vară-cald 3 September, 2009 at 23:32

    Deci, nici n-am plecat bine şi aţi început să vă încăieraţi! Ia, încolonarea! 🙁

    Tu, yoanna, fată! Ce-ai păzit?! Te-am lăsat şefă, şi, în loc să-ţi consolidezi poliţia, te-ai luat în gură cu toţi!

    Deci, care a început? Floriane, tu? Ce voiai? Iar te-ai luat la harţă cu ex-a? Păi, facem politică aici, sau ce pepenii mei! Nici un Nero, nici un Tito. Tu vei fi simplu, aşa cum am hotărât când am pornit revolta: Ciprian întâiul! Ptiu, drace, că m-aţi zăpăcit de tot: FLORIAN THE FIRST-u!

    Ciprinel, tu rămâi aşa cum vrei, adecă Sigmaringen! Postul ăsta nu ţi-l ia nimeni cât trăiesc io! Te-ai aranjat pe viaţă!

    Pe DNA o luăm la Turism, cu Udrea-n coadă. Că doar n-am premiat-o degeaba. Pusesem ochii pe ea de la început! Am nas…

    Pe Tahemet, la Interne, să-i altoiască cu răsaduri pe toţi cârcotaşii!

    4 mall… pe unde naiba umblă băiatul ăsta, că-l voiam de Prim Ministru. Pălărioara aia albă îi dă prestanţă să ţină în frâu cabinetul ăsta care se arată a fi mai nărăvaş că tot ce a existat vredată în Românica noastră.

    Sârboaica lu Cipri, la Administraţie Publică, că le are cu dereticatu’. Aşaaa, ce mai era…

    Floricel, să vii să dai probă cu coroana pe cap, c-am auzit c-ai făcut-o cu ciucurei şi zozonele de manelist… Nţţ, nu te-ai putut abţine! Nu se face pentru un monarh rasat ca tine. 🙁

    Deocamdată atât. Mai mă gândesc şi vă sun pe firu scurt. Nu mă, Arsulici, nu ăla băgat în priză… Nu-l atinge!!! Ce-ai făcut, mă… Să vină cineva să deschidă ferestrele, că miroase a ars şi abia am mâncat şaorma aia… Oah!!!

  85. Florian 3 September, 2009 at 23:33

    @M3bis
    Mă, tu precis eşti o unealtă a puterii şi vrei să ne ascunzi în vreo celulă din subsolul DC. Las-o baltă, că-s fumate mânărelile astea.

  86. şi-la-vară-cald 3 September, 2009 at 23:34

    Psst, trupă! A prins de veste dictatura! M-au băgat la moderare. Nu disperaţi. Ştiţi voi, firu’ scurt!

  87. M3bis 3 September, 2009 at 23:54

    Floriane Eu? Unealta? No no no. Doar ca ma dau si eu pe langa ala care da mai mult.

  88. M3bis 3 September, 2009 at 23:56

    @Julius
    S-au prins astia. Ma bagi si pe mine intr-un program de ala de schimbare a identitatii. Eu doar mi-am facut treaba. Daaaa?

  89. şi-la-vară-cald 3 September, 2009 at 23:57

    Măi, dictatorilor, ia să văd, pe ăsta-l mai moderaţi? Şi, ce-aţi moderat, că n-am zis nimic. Doar v-am încercat vigilenţa! 🙂

  90. Ciprian 4 September, 2009 at 00:00

    @m3bis Fie, ai castigat. Ai si tu un post in noua conducere, dar vezi ca de acum trebuie sa ne tii partea.
    SLVC, FLORIAN,YOANNA si N.A. nu cred ca au ceva impotriva sa ni te alaturi. :))

  91. Ciprian 4 September, 2009 at 00:03

    @SLVC
    Treci pe alt post sa iti spun ceva, sa nu fim desconspirati :))

  92. M3bis 4 September, 2009 at 00:05

    @Cipriane, eu ma bag. Dar stai asa ca tocmai trimeteam un SMS.

    Sefu, gata, sterge postu de mai inainte, ca m-am infiltrat

  93. şi-la-vară-cald 4 September, 2009 at 00:09

    @Cipri
    Va trebui să ne coordonăm mai bine. Te-am aşteptat pe insula pustie, da’ tu ioc. O ardeai prin alte locuri. Între timp, am devenit persona not grata şi acolo. Adică, din nou, la moderare. Hai liberare!

  94. Ciprian 4 September, 2009 at 00:17

    @All
    La cat e meciul cu Franta si e asa ca il da pe TVR?

  95. şi-la-vară-cald 4 September, 2009 at 00:28

    Da, şi luna e-n al treilea patrar…

  96. şi-la-vară-cald 4 September, 2009 at 00:29

    Pe ăsta nu l-aţi moderat. Păcat. A fost un cod de declanşare a ostilităţilor… Prea târziu. Vă crdeam mai vigilenţi! Ha. ha!

  97. şi-la-vară-cald 4 September, 2009 at 00:54

    Mesaj pentru combatanţi: ia săltaţi cu 12 postări mai sus, să-mi citiţi instrucţiunile moderate mai bine de o oră de către tiranie!

  98. ceapa.nova 4 September, 2009 at 01:33

    Bineee, atunci eu ma fac Robes-pierre, si piere mica voastra revolutiune, ca circum-volutiune nu cred ca aveti destula sa puneti la cale o astfel de …masinatiune. Sau poate ca stiti voi ceva, si viitorul nostru Guvern va fi unul…virtual, ca reale n-au fost nici unele….ma scuzati, deh, dau si eu cu ata-n bec!

  99. Florian 4 September, 2009 at 07:46

    @şi-la-vară-cald
    Ai fost genială cu repartizarea pe funcţii, ceva mai dement nu cred că poate să existe, adică exact ce ne trebuie.

    @all cabalists
    De acord cu cooptarea lui M3bis, că e un excelent spion dublu (d’aia îl şi cheamă bis). Lui Julius i-a adormit deja vigilenţa cu mesajul ăla în care-i zice că s-a infiltrat, aşa că de acum poate să îi transmită informaţiile false pe care le-am stabilit. Problema e că nu ştiu câte funcţii trebuie să-i dăm în guvern, că-l cheamă şi bis, şi 3. Io zic să-i dăm două funcţii şi-o integrală.

  100. Florian 4 September, 2009 at 07:55

    @ceapa.nova
    Pe ăla cu care dai în bec nu-l cheamă Ata, ci Atta. Ca să nu te mai încurci zi-i pe numele mic, Mohamed. Unde l-ai ţinut până acum, în sacul cu ceapă nouă din pivniţă? Scoate-l la încălzire, că o să fie nevoie de el să dărâme Turnul DC.

  101. Florian 4 September, 2009 at 08:00

    @Ciprian
    Ce secrete ai tu mă cu şlvc, hai? Vezi că mă răzbun pe sârboaica ta de-ţi toarnă trei plozi odată.

  102. Ciprian 4 September, 2009 at 08:26

    @Marite Monarh
    Traiti-ar petiolii in pace. Nu te ingrijora ca nu e ce crezi tu. La cat de bine m-a aranjat in stat merita dovada mea de obedienta… doar cateva secrete de stat ce tin de aparare nationala. Le regasesti in commentul codat si clasificat la alt post.

  103. şi-la-vară-cald 4 September, 2009 at 09:40

    @ conspiratorii lu’ peşte
    V-aţi trezit dară! Mai fac eu revoltă cu voi ioc! Toată noaptea am umblat bezmetică să dau de voi… O.k., vă mai acord o şansă! The last one! Fiţi pe fază! S-ar putea să scriu sub alt nick ;), să dejoc planurile diabolice ale tiranului.
    @ king-Flori
    Cipri n-are cu mine decât probleme tehnice. În loc să-i mulţumeşti că era singurul care mai ţinea steagul sus azi-noapte…

  104. Florian 4 September, 2009 at 11:35

    @şi-la-vară-cald
    Păi tocmai asta-i buba, că pe mine m-a trimis Yoanna să ţin steagul în bernă, iar Ciprian a profitat şi a venit să-ţi dea onorul cu steagul lui, care i se fâlfâia de ziceai că i se rupe-n paişpe.

  105. Ciprian 4 September, 2009 at 12:12

    Băi eu mă simt ignorat. Duşmanul a adormit in front, nu da semn ca l-am deranja si noi ne obosim aici in zadar. Indiferenta lui nu-mi dă pace. De moderat incă ma mai modereaza softul pentru care s-au intalnit sute de ITisti,si vad ca de la o vreme si pe slvc a luat-o in colimator si vrea sa o mai tempereze. Eu asa nu fac treaba, eu trebuie sa vad reactii clare sa stiu cum evolueaza lupta de a darama psihicul inamicului.

  106. N.A. 4 September, 2009 at 12:39

    @Ciprian – Ei, stai linistit, cred ca maritul isi roade unghiile ascuns in vreun cotlon si cauta disperat o solutie sa scape.. Da’ cu moderarea asta e ceva ciudat, nu o inteleg.. din 10 mesaje doar 2-3 imi stau nitel la moderare (5 min maxim) si alea complet aleatoriu.. Care-i treaba?
    P.S. – Nevasta nu si-o ia niciodata nemotivat! Bataia se da si preventiv.. stie ea de ce!.. 😀

  107. N.A. 4 September, 2009 at 12:41

    @si-la-vara-cald – Adevarul e ca DNA ar veni la marele fix! Imi asum si aceasta responsabilitate, ca doar m-ai facut agenta dubla, deci de 2 ori femeie. Mai ales la cata coruptie zace pe site-ul asta, n-o sa-mi vad capul de treaba! Uf!

  108. şi-la-vară-cald 4 September, 2009 at 13:09

    @ Kingule
    Nu te mai lua de dom general, că a fost bine, cu şi fără steag!Pe al tău nu prea l-am văzut azi-noapte, majestate…
    @ Cipri
    Nu te mai agita. L-ai dărâmat parţial, da azi îi venim de hac definitiv. Ochii cât ceapa-nova, că bag sama că şi pe asta încearcă s-o infiltreze printre noi!
    @ DNA
    Mă bucur că ai înţeles mesajul cifrat cu DNA-u! Ştiam eu că am mână bună. Ăştilanţi cu care încerc să dau marea loviluţie, cu excepţia devotatului C de S, s-au apucat să sărbătorească victoria înainte de a o repurta, aşa că nu-i de mirare că steagul Regelui fâlfâie în bernă momentan.

  109. şi-la-vară-cald 4 September, 2009 at 13:11

    Mersi dom’le moderare. Se pare că v-aţi trezit… Iar m-aţi pus la colţ…
    😀

  110. şi-la-vară-cald 4 September, 2009 at 13:29

    @ yoanna
    Ce faci, fată, acu te-ai găsit să pui zacuscă! Treci imediat la sediu, că avem nevoie de devotamentul tău!

  111. M3bis 4 September, 2009 at 13:31

    @slvcVezi că băieţii au altă treabă acu’. Te rog să nu îi deranjezi.

  112. yeonsang 4 September, 2009 at 13:46

    @slvc
    de dimineata astept sa ma recunosti,da tu ioc!

  113. şi-la-vară-cald 4 September, 2009 at 13:53

    @yeon – îmi dai voie să-ţi spun aşa, că până termin să-ţi scriu numele, mă bagă iar la moderare…

  114. şi-la-vară-cald 4 September, 2009 at 13:54

    @”yeon
    Te-am, cum să nu! Ţi se dezlipise o ureche, da’ tot te-am recunoscut!

  115. yeonsang 4 September, 2009 at 14:04

    mi se ?
    nu fata,eu vreau numele intreg si cu tot cu accent;asta face toata smecheria.si daca o mai tii mult asa, se ajunge iar la yon.
    deci: eu yeonsang,tu si-la-toamna-ciuciuletzi

  116. si-la-vara-cald 4 September, 2009 at 14:30

    @yeonsang
    Bine, treci la subiect pana gasesc eu accentu’!

  117. yeonsang 4 September, 2009 at 14:35

    care fata?
    a,stai ca-ti spui. deci: zacusca e pe foc,cipcirip in pivnita ,kingu pe sub tron iar 3bis sta cu abecedaru pe ochi
    acu mai da tu niste noutati,ca io ma duc. parca-mi miroase-a ars

  118. si-la-vara-cald 4 September, 2009 at 14:49

    News allert!
    Deci, tiranu’ sta cu destu’ intzepenit pe butonu’ de moderare shi cu tzinta clara: moi.

  119. si-la-vara-cald 4 September, 2009 at 14:56

    News!
    Destabilizatorii circula-n voie printre noi! Fii cu ochii pe M3bis! Tine-l de vorba, descoase-l etc. Stii tu!

  120. yeonsang 4 September, 2009 at 15:04

    @sltc
    fata,sa-ti dau niste conservant sa-i avem si pe la iarna?

  121. si-la-vara-cald 4 September, 2009 at 15:29

    @ yeonsang
    Da-mi, ca nu strica pe langa casa omului.
    Sa stii ca-mi schimb nick-u’! Imi place ala ales de tine. Mersi de sugestie, dragutzo!

  122. yeonsang 4 September, 2009 at 15:37

    @si-la-toamna-ciuciulete

    n-ai pen` ce fata.si eu tre sa-i multumesc lu fe pen` idee

  123. si-la-toamna-ciuciulete 4 September, 2009 at 15:56

    @yeonsang
    Io zic sa luam o pauza, ca vad ca s-au mai linistit lucrurile. Se pare ca am preluat controlul total. Cipri lipseste momentan. Sper sa nu fi picat in vreo ambuscada. Vedem noi diseara, la numaratoarea ranitilor!

  124. yeonsang 4 September, 2009 at 15:59

    @sltc
    cu zacusca ce fac?o mai las?e putin arsa,da cica a zis 3bis ca face bine la digestie.hmm

  125. si-la-toamna-ciuciulete 4 September, 2009 at 16:20

    @ yeonsang
    Zacusca da-i-o lui M3bis! Daca-i de-al nost’, o-nghite fara sa tresara. Daca nu, e din tabara adversa, si ai mana libera cu el! ;D

  126. Florian 4 September, 2009 at 16:46

    @şi-la-toamnă-ciuciulete
    Ce-ţi veni cu nick-ul ăsta lung cât o bâtă de cioban? Taie şi tu măcar ultimile patru litere, că până ajung să termin coboară noaptea-n sat şi steagu-n bernă.

  127. si-la-toamna-ciuciu 4 September, 2009 at 16:52

    @ king DC-Flo
    Dorinta voastra-i porunca pentru mine. Asadar, harst ultimele patru litere! E bine sa fii rege peste DC, marite doamne?

  128. Florian 4 September, 2009 at 16:59

    @şltc
    Dacă vreau să spun şltc îmi iese şoltâc. Aşa o să te strig de-acum, este că-i cool?
    Da’ altceva voiam să-ţi zic, nu lua conservant de la Yon Sânge că-ţi dă formol. A auzit el pe Discovery că formolul e conservant şi a crezut că-i emisiune culinară.

  129. Florian 4 September, 2009 at 17:03

    @şoltâc
    Precum vezi, sunt foarte mobil, schimb planurile din mers cu viteza luminii, altfel n-aş rezista pe tron nici cinci minute. Aşadar, poţi să-l tai şi pe ciuciu, de-acu’ şoltâc te cheamă.

  130. si-la-toamna-ciuciu 4 September, 2009 at 17:27

    @King
    ‘Nteles, Marinimia Ta. Da’ ce-ai facut cu supusii, ca nu-i vad neam pe aici!
    Era vorba ca vei fi un despot luminat!

  131. Florian 4 September, 2009 at 17:54

    @şoltâc
    Am fost despot luminat până mai adineauri, da’ acu’ sunt în pivniţă şi s-a tăiat curentul. Temporar am rămas doar despot, mulţumeşte-te şi tu cu atât. Noroc că am laptoapă autonomă cu manivelă, că am şutit-o de la ajutoare când am fost în Africa.
    A, să-ţi spun de supuşii lipsă. D’aia am coborât în pivniţă, să le verific legăturile şi să-i mai torturez puţin. Când m-am prefăcut azi-noapte că dorm, au încercat să-mi fure coroana.

  132. Florian 4 September, 2009 at 18:11

    @şoltâc
    Ti-am răspuns, dar mă moderează vreun refugiat din tabăra juliană scăpat cu viaţă.
    Vezi că eu o să lipsesc câteva ore, că vreau să revăd la ştiri masacrarea armatei dictatorului şi fuga lui cu elicopterul. Din când în când, mai dă o fugă-n pivniţă şi vâră-i yoannei ţepuşe înroşite sub unghii, iar lui Ciprian strânge-i bilele de snooker în menghină.

  133. Ciprian 4 September, 2009 at 19:30

    @slvc
    Asa ziceti voi toata ziua daca nu vedeti barbatii cum transpira muncind in fata voastra. Deci sa ne intelegem, am fost pe strada, unde e multa violenta si am constatat fapte grave ale barbarilor.
    Eu imi vad de treaba mea tu ai grija de rege sa nu se plictiseasca stapanind.

  134. yeonsang 4 September, 2009 at 20:00

    @flo
    mai degraba shontac

    @cipi
    … ca un brav soldat ce esti. pam pam

  135. Ciprian 4 September, 2009 at 20:02

    @Yoanna
    Nici nu se discuta. Asa este cum zici.

  136. şi-la-vară-cald 5 September, 2009 at 08:27

    @ toţi combatanţii
    Ochei, revolta s-a terminat. Acum treceţi şi vă luaţi pastiluţele de la M3bis. Sunt de-alea care vă plac vouă: boldate, italice şi tăiate pe mijloc cu o linie…

  137. Ciprian 5 September, 2009 at 14:15

    @slvc
    Deja? Dar eu abia m-am incins. Am cumparat si vreo 2l de benzina si o butelie cu GPL sa o leg de laptop sa pot trece in stari euforice in caz de ma captureaza tiranul.:))

  138. şi-la-vară-cald 5 September, 2009 at 19:11

    @Cipri
    Bine, mamă, ţie-ţi dau de-asta roză! Continuăm mişcarea când te trezeşti…

  139. M3bis 5 September, 2009 at 20:32

    deci. Ghidul de nemoderare e gata.
    http://www.gabin.ro/blog/?p=26

  140. ceapa.nova 6 September, 2009 at 11:00

    @Florian
    Sincer, n-aveam treaba cu turcu’,voiam sa-mi brevetez o chestie – asta cu ata, da cred ca-i “tare ca fularu” ! Cred ca ma-ntorc la rebus, ca n-am chef de cotaieli.

Leave a reply