Concursuri

Vrei să fii un ratat?

palatulAstăzi, când toată lumea îşi doreşte să fie vedetă pop, analist politic sau măcar să apară la OTV, revista old school Daily Cotcodac vă invită încă o dată să fiţi voi înşivă, adică nişte rataţi. Nu, n-am pus de la noi, pur şi simplu am citat din părinţii voştri (de unde ştim, ştiţi foarte bine).
Premiul nostru de astăzi este romanul “Palatul chelfănelii” al lui Pascal Bruckner, apărut la Editura Trei, şi îl puteţi câştiga postând un comentariu la textul Dragoste de mamă. De ce vi-l dăm? Ca să aibă în sfârşit şi mama voastră un motiv de mândrie, să poată ieşi pe stradă fără să-i fie ruşine, să se poată lăuda şi ea la serviciu: “Copilul meu e aşa de deştept încât a primit o carte de la Daily Cotcodac. Vă daţi seama, nu dau ăia la oricine, sunt cel mult 50 de oameni în toată lumea care au câştigat premiul ăsta!”.

Share:

13 comments

  1. Florian 31 August, 2009 at 08:09

    De la viloat babe vasluience, Julius a trecut la torturat mame de genii, ca să le smulgă declaraţii mincinoase despre copiii lor.

  2. Florian 31 August, 2009 at 08:13

    Erată: Violat, nu viloat (deşi de la Julius te poţi aştepta la orice, chiar şi să inventeze noi forme de viol).

  3. http://www.tahemet.blogspot.com/ 31 August, 2009 at 08:14

    şi eu, şi eu

  4. Ciprian 31 August, 2009 at 09:11

    @Florian Uite ca si Tahemet e in stare de noi forme de viol.

    @Tahemet Blogspot Mama ta stie ca umbli pe siteuri din astea porcoase in care fiecare isi deapana fantezii cu babe din Vaslui si pitici porno? Sa stii ca daca aflu unde stai am sa te parasc doamnei Tahemet Blogspot.

  5. Florian 31 August, 2009 at 11:03

    @Ciprian
    Ca să poată viola moşii din Vaslui, Tahemet chiar că are nevoie de metode cu totul ieşite din comun. Vreo mulgătoare automată, electrozi plantaţi în diverse orificii, sau cine ştie ce alte metode de stimulare a violatului.

  6. Florian 31 August, 2009 at 11:09

    @Ciprian
    Fii sigur că Tahemet o să spună că ea nu se oferea să inoveze tehnicile de viol, ci să mai scurteze puţin degetele mamelor de genii. Normal, doar n-o să recunoască pe faţă că îi sticlesc ochii după boşorogii din Vaslui.

  7. ver_bep 31 August, 2009 at 12:09

    noo, mama n-o sa se mandreasca. o sa zica “iar citesti tampenii, in loc sa pui si tu mana pe sapa? te astepta porumbul ala in camp, e plin de buruieni”

  8. Florian 31 August, 2009 at 13:18

    Mama lu’ ver_bep, mama lu’ ver_bep! De aici vă strig, de pe DC, uitaţi-vă puţin încoace. Vă spun eu cum să scăpaţi de necazuri, vindeţi calculatorul.
    Doamne, ce mă mai pricep să aplanez conflictele!

  9. N.A. 31 August, 2009 at 15:02

    Mama lu’ Florian, mama lu’ Florian, sa stiti ca Florian e rau, nu se joaca frumos cu ceilalti copii, ii imbranceste si le spune porcarii! Si vrea sa le mai fure o carte!

  10. Florian 31 August, 2009 at 20:15

    Mămico, nu te lua după N.A., că e cea mai intrigoasă fată din clasă. Ii înţeapă toată ziua pe băieţii cuminţi ca mine, iar dacă o înţepăm şi noi ne pârăşte la părinţi. Pe lângă asta mai e şi invidiosă pe copiii silitori ca mine, care primesc premii, şi zice că premiile alea sunt furate.
    Mămico, ce bine că nu sunt fată şi, mai ales, ce bine că nu sunt N.A., aş plânge toată ziua de necaz.

  11. ceapa.nova 1 September, 2009 at 01:03

    cind i-am spus copilului meu ca n-am bani sa-i dau sa-si ia nu stiu ce, a zis ca nu-i bai, ca accepta si cecuri…si avea 4 ani. Pai nu-i genial ? Bancher o sa se faca…numai ca asta era demult, nu era criza, ca acum. De-aia nu s-a facut bancher, ca stia ce-o sa vina. Deci inc-o data genial si cu darul premonitiei. Toti copiii sint geniali, pacat ca nu plecam urechea la ce spun ei. Am avea o lume mai buna, zau asa…Condusa de femei si de copii : n-ar mai fi razboaie, ca ce femeie toarna prunci ca sa si-i vada masacrati, iar marile conflicte s-ar rezolva pe calculator, la Counter Strike. Am zis !

  12. N.A. 1 September, 2009 at 02:48

    Doamna mama lu’ Florica, minte, sa stiti, cautati-l daca are vreun premiu, n-are nimic, va spun eu! ia zi, Florica, ti-a trimis Julius vreo carte? Didn’t think so…
    A, si sa stiti ca se uita pe sub fustele fetitelor de pe blog si le ciupeste si dup-aia le scuipa!

  13. Florian 1 September, 2009 at 10:15

    Să ştii că N.A. minte mămico. Nu le scuip pe fetiţe, da’ după ce mă uit pe sub fustiţele lor nu ştiu de ce, da’ încep să salivez.

Leave a reply