Tentativa moarte n-are

Fantoma electrică, moartă fără lumânare

Julius Constantinescu

O familie din Craiova era terorizată, de câteva luni, de o fantomă cu simţ tehnic, probabil un inginer care uitase să decupleze curentul când schimbase o priză. Deşi locuinţa familiei cu pricina era debranşată de mai multă vreme de la reţeaua electrică, în casă continuau să se aprindă becurile, fenomen ciudat doar în parte, întrucât acesta se poate întâlni frecvent în cartierele ţigăneşti din România.

Pentru că organigrama Enel nu prevede posturi de specialişti în fenomene paranormale, oamenii s-au văzut nevoiţi să apeleze la un exorcist particular, care să scoată curentul din becuri. La faţa locului s-a prezentat vrăjitoarea Gela, care şi-a deschis imediat trusa de scule, de unde a scos o pereche de cărţi de ghicit, care i-au indicat cu precizie voltajul şi amperajul fantomei. Incolţită de descântecele vrăjitoarei Gela, fantoma a răstunat un scaun, după care a dispărut cu viteza luminii (mă rog, apropiată de viteza luminii, ca să ne conformăm exigenţelor cititorilor noştri care au înţeles teoria relativităţii restrânse).

Deşi momentan lucrurile par să se fi liniştit, vrăjitoarea a promis că va reveni în următoarele zile, pentru a-i face fantomei o slujbă de împământare după datină.

Share:

5 comments

  1. theheartcollector 18 June, 2009 at 14:41

    Asta presupun că e cu dedicaţie pentru alde Medicanos 😛

  2. dorinho 18 June, 2009 at 15:11

    eu zic sa o captureze intr-o baterie 🙂

  3. julie 18 June, 2009 at 23:04

    vezi, aici e greseala de abordare. ce buni erau aia de la ghostbusters :))

  4. Laur 19 June, 2009 at 01:07

    Fie-i descărcarea ușoară!

  5. fantoma 5 April, 2010 at 00:33

    […] (required) Website. Categorii. Concursul LibrariaAtlas.Blog (4) Concursuri LibrariaAtlas.ro (5) …Daily Cotcodac Fantoma electricÄ, moartÄ fÄrÄ lum¢nareO familie din Craiova era terorizatÄ, de c¢teva luni, de o fantomÄ cu […]

Leave a reply