Concursuri

Câştigătorul de astăzi este…

Julius

Astăzi ne-a plăcut în mod special 4mall, pentru observaţia foarte pertinentă: „Arsulici, pentru un om îngropat în datorii eşti destul de vesel…”. De asemenea, ne-a plăcut şi Ciprian, pentru comentariul: „Eu şi Florian vom face tot ce putem să nu fie nici Arsulici fericit” (nu e nevoie, acum are o soră care să se ocupe de asta – n.J.). Prin urmare, sincerele noastre felicitări merg la 4mall, iar Ciprian câştigă felicitări simple.

„Jocurile destinului”, carte oferită de Editura Trei, merge la Andrei, pentru comentariul: Arsulici simte din plin ce inseamna “manaria”. A ramas cu felicitari si cu datorii in urma unui concurs la care, teoretic, ai doar de castigat. Adica si batut si cu banii luati. Inca o data, “Felicitari Arsulici!”.

Share:

13 comments

  1. SickA 11 August, 2009 at 23:22

    Felicitari Andrei!Tu urmezi dupa Arsulici!

  2. Arsulici 11 August, 2009 at 23:23

    Just

  3. Arsulici 11 August, 2009 at 23:25

    Totusi, ma intreb, cum de-am ajuns subiect principal in manarelile lui Julius?
    Unde sint felicitarile de altadata????

  4. 4mall 12 August, 2009 at 09:00

    @Arsulici: Observi cum se schimba roata? Tu ai inceput cu felicitari si apoi ai primit carte. La mine e invers. E clar, Julius e unealta Universului, si e clar cum se chinuie sa pastreze echilibrul cosmic…

  5. Ciprian 12 August, 2009 at 09:01

    Multumesc Julius pentru felicitari, asa simple cum sunt. Pentru mine e un pas inainte, nu ca altii care stau de doua – trei saptamani si se plictisesc in sincere felicitari.

    @Arsulici Credeai ca te-ai scos, ca daca destrami familia o sa huzuresti printre filele de carti VSTF. Sâc! Bătăi din palme, amice. Sper ca esti dezamagit.

    P.S. Bravo ba Andrei!

  6. Andrei 12 August, 2009 at 09:39

    Acum va las pe voi. Trec pe “Felicitari!”

  7. Andrei 12 August, 2009 at 09:39

    Acum va las pe voi. Trec la categoria “Felicitari!”.

  8. Andrei 12 August, 2009 at 10:07

    Doar o intrebare: pentru a lua cartea, ne vedem la o bere, ne dam adresele pe yahoo sau o cititi voi si mi-o povestiti mai incolo?

  9. Florian 12 August, 2009 at 10:21

    Of, măi Julius, nu pot să lipsesc şi eu o zi, că te laşi îmbrobodit în ultimul hal. Citind comentariile, singura sursă credibilă de pe acest blog, înţeleg că Andrei te-a convins nu numai să-i dai cartea, dar şi că Arsulici s-a păcălit, făcându-te astfel să te mulţumeşti doar cu ăia 2500 de euro (pe care, fie vorba între noi, fosta sor’ta ţi i-a şutit din sertarul cu izmene, da’ ţi-a fost frică să aflăm noi unde-ţi ţii banii şi ai băgat textul cu împrumutul).
    Acum pot să spun tuturor că am fost în documentare la Cluj, împreună cu o colaboratoare care nu vrea să-şi dezvăluie numele. Rezultatele investigaţiei le-am vândut pe bani grei Obiectivului de Cluj, din care citez:

    Celebrul maseur Arsu Lici, cetăţean thailandez stabilit din motive neclare pe meleagurile noastre, împreună cu o obscură soră descoperită de curând într-o poiată din România, vor deschide lângă Deutsches Haus un salon de masaj erotic pentru octogenari. Babele vor beneficia de serviciile lui Arsu Lici, moşii de ale sor’si, iar masochiştii de ambele sexe vor fi masaţi cu ghearele de pisica maestrului. Potrivit unui ciudat obicei thailandez, pisica poartă acelaşi nume cu al stăpânului şi vor fi îngropaţi împreună, indiferent care dintre ei va deceda primul.
    Aceste informaţii au fost smulse cu cleştele, împreună cu limba, din gura unui misterios personaj care, până în momentul interogatoriului, răspundea la numele de Andrei. Proprietarul cleştelui, un anume Florian, a aflat despre cel intervievat că îl pasionează cărţile de duzină cu coperţi roz şi, ce e mai important, că deţine 25% din acţiunile salonului de masaj.
    Misteriosul Florian a lucrat în echipă cu o colaboratoare secretă expertă în box thailandez, care s-a ocupat de Arsu Lici. La întrebarea introductivă „Cum credeţi că o să vă fie acum maestre, ca patron?”, Arsu Lici a răspuns „Bine, şi la vară cald”. Nu am înţeles de ce a deranjat-o pe expertă acest răspuns banal. Tot ce stim este că maestrul a devenit brusc indisponibil pentru continuarea dialogului.
    Acest articol a fost publicat şi în ediţia de Vaslui a ziarului, cu singura deosebire că, la începutul fiecărei fraze, a fost adăugat cuvântul deci.

    Acum sper că înţelegi, măi dragă Julius, ce imensă greşeală ai făcut vânzând găina cu ouă de aur cu 2500 de euro.

  10. Arsulici 12 August, 2009 at 11:16

    @Ciprian
    Speri mata, da speri degeaba 😀

  11. şi-la-vară-cald 12 August, 2009 at 21:22

    @ Florian
    Nu mai lucrez cu tine-n veci! Eu nu te-am dat în gât în faţa celor două soacre, când te-am văzut cum te smotocea pisica lui Arsu Lici, la salon, da’ tu, cu limbariţa ta nenorocită, m-ai desconspirat! Şi banii de la Obiectivul de Cluj?! Abia acu’ aflai de ei. Fă-te-ncoa cu marfa până nu iau cleştele la tine! Şi mai faci şi treabă de mântuială! Parcă afirmai că i-ai smuls limba lui A. S.? Atunci de ce mai cârâie încă, ai?!!!

  12. Florian 12 August, 2009 at 21:45

    Banii de la Obiectiv erau în moneda naţională a Bostwanei şi mi-a fost ruşine să ţi-i arăt, iar cârâiala aia e doar un ecou care mai bântuie pe internet ca un duh necurat.
    Pentru calomnia cu pisica ne vedem la tribunal, că nu era tiza lui Arsu Lici. Era una gonflabilă cu gheare telecomandate pe care şi-a adus-o Arsu Lici din Thailanda, pentru că de aia vie s-a plictisit perversul.

  13. si-la-vara-cald 13 August, 2009 at 12:06

    @ Florian
    pana ti-au dat drumul astia de la moderare, mi-a trecut tzafna, asa ca te astept pentru urmatoarele misiuni. accept si plata in moneda botswaneza, ca sa o pun alaturi de cele similare cu care ne plateste guvernul de criza, mai nou, timp de 10 zile!

Leave a reply