Tentativa moarte n-are

Un masaj erotic

Julius Constantinescu

Dacă Gheorghe Furdui l-ar fi cunoscut pe Tănase C. în împrejurări cât de cât normale, cum ar fi la cârciuma din sat, probabil că l-ar fi plăcut şi chiar s-ar fi împrietenit cu el încă de la a doua sticlă; însă, oricât de sociabil ar fi fost Gheorghe, nu prea se putea împrieteni cu un tip pe care-l găsise în propria lui şură, cu pantalonii-n vine, mai ales că imediat sub el o descoperise şi pe fie-sa. În aceste împrejurări delicate s-au cunoscut, practic, cei doi. Totuşi, chiar şi aşa, Gheorghe n-a uitat de etichetă, care îi cerea să se prezinte, aşa că a pus mâna pe un par şi s-a recomandat simplu: “’tu-ţi morţii mă-tii, ce cauţi, mă, la fie-mea?”.

Analizând cu realism situaţia, Tănase şi-a dat seama pe loc că n-are nici un rost să-i spună că are gânduri serioase cu fata lui – deşi avea -, mai ales că era într-o evidentă criză de timp: dacă vroia să mai plece pe picioarele lui acasă, trebuia să se grăbească, pentru că Gheorghe mânuia parul cu multă tenacitate. Din păcate, oricât de mult îşi dorea Tănase s-o ia din loc, tehnic vorbind îi era aproape imposibil, orice încercare de a se ridica de la pământ fiindu-i retezată din faşă de Gheorghe, care suplinea cu lovituri de picior ceea ce nu izbutea cu parul, într-o coordonare perfectă.

Aflat în legitimă apărare, Tănase a lăsat deoparte orice sfială şi a contraatacat energic, urlând la intimidare: “Nu mai da, nea Gheorghe, că mă omori”. “Păi da’ tu ce credeai că vreau, mă”, i-a răspuns Gheorghe, “să-ţi fac masaj?”.

Share:

15 comments

  1. cimajes 26 July, 2009 at 17:15

    Si eu care credeam ca-i poveste cu politiceni…Oricum, tare faza:))

  2. theheartcollector 26 July, 2009 at 17:57

    Mă întreb oare ce orgasm(e) a avut fie-sa lu’ Gheorghe în timp ce nea Tănase încerca să se ridice… :))

  3. db 26 July, 2009 at 22:17

    Ce maniere … nici nu mai poti merge in petit in ziua de azi fara sa anunti cu o saptamana inainte … 😉

  4. cimajes 26 July, 2009 at 22:33

    No nene db, acuma peţâtu’ sî faşi direct in şură prin fân?

  5. Sadd 26 July, 2009 at 23:07

    Unde dai si unde crapa… :))

  6. Arsulici 26 July, 2009 at 23:25

    Tot Gheorghe e de vina. Daca nu era asa de carpanos si ar fi cumparat si montat un zavor interior la usa surei, nu ar mai fi putut da peste vasile in timp ce ….., caci zavorul era evident incuiat.
    Oricum, sa-i fie rusine lui Gheorghe. Din solidaritate masculina trebuia sa-l lase pe Vasile sa termine ce a inceput caci, la o anumita virsta, e greu sa mai pui gheara pe o bucatica buna, si, deci, trebuia sa profite de fiecare clipa.
    cu atit mai mult trebuia sa-l lase pe Vasile in pace caci oricum fapta (si fata) era deja inceputa, asa ca era totuna daca Vasile mai sonda de citeva ori sau nu; daca i-ar fi prins inainte de penetrare era cu totul altceva dar asa….
    Si gheorghe trebuia sa se gindeasca si la frustrarea teribila cauzata fetei: inceputa si neterminata, plus prinsa de tatic in timp ce …
    Vasile, saracul, nu ar fi vrut dar cum sa refuze asa ceva, ca era „la oferta” 😀 si, dupa cum spuneam, o bucatica buna, gratis, nu se refuza.
    Gheorghe, daca tot a intrat in sura, trebuia sa-i ofere lui Vasile tigara de dupa 😀
    Iar intrebarea pusa de Gheorghe era inutila. Cum adica „Ce cauti la fie-mea???” Pai ce dracu credea? Ca Vasile fora dupa petrol???
    Vasile a gresit si el: cind stii ca tatal fetei e acasa (in loc sa fie la circiuma) si poate ajunge si in sura iar sura nu are zavor, lasi dracului fineturile si preludiile si dai din cur mai repede, pina nu te prinde…
    In concluzie, Ghorghe, pe linga ca era mojic si deranja oamenii, era si timpit: ce dracu cauta el in sura, cind trebuia sa fie beat mort la crisma?

  7. Un masaj erotic » visurat.ro 27 July, 2009 at 00:27

    […] propria lui şură, cu pantalonii-n vine, mai ales că imediat sub el o descoperise şi pe fie-sa.(more…) De la Julius citire Niciun comentariu X1_AdParams = { ‘pub’ : ‘560302451683403’, ‘site’ : […]

  8. Arsulici 27 July, 2009 at 07:26

    Daca Gheorghe era un tata modern, zicea: Fata tatii, a folosit porcul de Vasile prezervativ, sau sa fuga tata la farmacie sa-ti cumpere pastila de a doua zi?
    Iar daca Gheorghe era din Vaslui, zicea: Ce stai atita sub Vasile si pierzi vremea? Misca-te, fa, mai repede, nu te-a invatat ma-ta sa dai din cur sa-i termini rapid? Hai ca mai asteapta 10 sateni la rind, si trebuie sa-ti faci si temele, ca miine ai zi de scoala! 😀

  9. 4mall 27 July, 2009 at 12:28

    @Arsulici: Nu mai, ca fata era din alea de genul “ori intri, ori iesi, dar nu te mai fatzai atata deasupra ca ma enervezi!”

  10. Florian 27 July, 2009 at 12:44

    Da’ cum se termină bre masajul ăla că nu ne spuseşi, a dat clientul ochii peste cap de plăcere? Sau e cu urmare, ca la Elodia? Nu de alta, dar m-ai lăsat neterminat şi ooleee, ce chin pe mine…

  11. yoanna 27 July, 2009 at 13:43

    Flocerel
    :))oole,a?te dor de la vreme rea:))

  12. Florian 27 July, 2009 at 15:32

    @yoanna
    Când am citit de masajul ăla erotic, am simţit aşa ca o gheară cum mă seacă la oo. Tie ce-ţi pasă că nu ai probleme d’astea, voi doar vă mai distraţi din când în când cu câte o naştere.

  13. gicupisicu 27 July, 2009 at 17:20

    Yoanna e fomistaa…. prea sa pape oo…
    🙂

  14. Toto 21 September, 2010 at 01:05

    @gicupisicu e colegul de serviciu a lui @yoanna .Si ar vrea si el niste “fan in sura” .

  15. Comisionul de “bună ziua” de la BCR » Daily Cotcodac 18 July, 2012 at 22:26

    […] Un masaj erotic […]

Leave a reply