Postul nu e post destul

Ultimul tango al lui 4mall

Nevasta lui 4mall

In urma articolului de sambata al lui 4mall, am primit un drept la replica din partea nevesti-sii. De fapt, ea doar l-a scris, de trimis ni l-a trimis chiar 4mall, cu rugamintea sa-l publicam daca tinem macar un pic la el si nu vrem sa-l stim dormind pe pres. Asadar, iata textul:

Nu scriu aceste randuri pentru ca as vrea sa ii demonstrez lu’ barbate-miu ca sunt mai talentata decat el (desi sunt), ci pentru ca toate femeile care citesc Daily Cotcodac sa devina mai increzatoare si sa spere ca, daca eu am gasit asa un tolomac, intr-o zi vor reusi si ele sa puna mana pe unul. Dar, sa revenim la cele cateva minciuni gogonate care s-au strecurat in textul lui barbate-miu:

1. Nu erau 124 de grade, ci doar 34. Practic, de-abia incepuse sa fie caldut.
2. Nu m-am uitat deloc urat la el, ca sa sugerez ca nu vreau sa stau doua zile in casa. Practic, nu m-am uitat deloc la el, doar am spus ce aveam de spus, tare si apasat (iar el a inteles ce era de inteles, pentru ca prost nu e).
3. La Eurosport ma uit EU (ce peisaje frumoase se vad la Turul Frantei…), nu el, care sta toata ziua pe Discovery si Travel, pandind emisiuni despre supravietuitori si tehnici de supravietuire (care oricum n-or sa-i foloseasca la nimic daca-l prind cu ceva).
4. Cand afara ti se pare ca sunt 124 (desi, dupa cum am mai zis, de-abia daca erau 34), si stai cu chelia goala in soare, cine e prostul, eu sau el?
5. A avut si el un moment de luciditate, cand a recunoscut ca de cate ori aveam chef de plimbare, pe el il apuca lenea. Asta nu inseamna ca si-a recunoscut greseala si s-a cait sincer, inseamna doar ca a avut abilitatea sa evite un mic scandal si sa spele vasele toata saptamana.

In incheiere, tin sa-i multumesc public lui Carmen (go, girl), iar la sugestia lui barbate-miu (desi aici n-am inteles exact despre ce e vorba), sincere felicitari lui Arsulici!

Nevasta lui 4mall

Share:

14 comments

  1. Carmen 27 July, 2009 at 03:11

    Daca ne unim si cu Vivi, cred ca or sa dispara barbatii de pe site-ul asta mai ceva ca in previziunile despre viitor si disparitia cromozomului Y! Girl Power! Mai asteptam articole de la sotiile nedisperate (inca) :))
    @Arsulici: tinand cont de faptul ca barbatul meu e student, iar eu am doua slujbe, cine crezi ca plateste opririle la magazine?

  2. liviu amza (nadie) 27 July, 2009 at 04:00

    sotia lui 4mall are dreptate.dar ste mai raucind sint timpiti care se leaga de tine ca porti saca.am facut insolatiesin cauza lor.sa nu-i daun pic dacu.merita sa-i bagi la origini.ce-i feaca pe ei grija ca ala poarta sapca.oameni timpiti cretini dobitoci.si-aulat mamele lor de la gura sa-i faca pe ei si acum fac gura mare.mriasa le-o astup cu ceva.aici m autocenzurez ca ce a spune eu………..nic dunarea nu i-ar spala.

  3. Arsulici 27 July, 2009 at 07:37

    @Aldehida (nevasta lui 4Mall)
    Multumesc pentru felicitari!
    El zicea ca poarta sepcuta alba, nu chelie. Daca are chelie, e de la grijile pe care i le-a provocat cineva 😀
    @Carmen
    Esti o raritate, iar barbatu profita de tine. Ce, el nu poate sa aiba macar o slujba? multi studenti muncesc…
    Tu cind l-ai luat nu stiai ca nu munceste?
    @4Mall
    vai de tine, man… te compatimesc sincer! Ce-ai fost si ce-ai ajuns….
    Poate era bine sa nu-i spui nevestei pe ce bloguri umbli… 😀
    Nu vreau sa rasucesc cutitul in rana, dar ti-am spus ca-s necasatorit?
    Textul urmator va fi scris de soacra?

  4. Carmen 27 July, 2009 at 09:04

    @Arsulici: gata, m-ai convins, imi fac harem. Pozitia de sotul numarul 7 iti convine? :))

  5. 4mall 27 July, 2009 at 09:05

    @Carmen: Enough it’s enough!!
    @Arsulici: Raul a fost facut deja, sa salvam ce se mai poate!

  6. Carmen 27 July, 2009 at 09:49

    If enough IS enough, then I’m out of here.

  7. 4mall 27 July, 2009 at 11:07

    @Carmen: Cand am zis ca itz inaf, ma refeream la scrierea de alte articole de catre neveste nedisperate! Unde pleci?? Ce, vrei sa ma duc la sotul tau nr.1 sa ma plang? Si pun pariu ca nici sotul nr. 7 nu ar fi incantat de plecarea ta!!

  8. Arsulici 27 July, 2009 at 13:01

    @Carmen
    imi convine! 7 e numar norocos 🙂

  9. Arsulici 27 July, 2009 at 13:02

    @4Mall
    Just!

  10. Florian 27 July, 2009 at 13:34

    Când ne întreabă popa dacă vrem să rămânem împreună la bine şi la rău până ce moartea ne va despărţi, habar n-avem că e vorba de binele nevestelor şi de răul nostru. Da’ ele ştiu şi chestia asta, şi că vom ajunge curând să ne dorim foarte curând faza aia cu moartea ne va despărţi.

  11. db 27 July, 2009 at 14:39

    Jul, tata, nashpa vremuri am ajuns. Bag seama ca tre’ sa-ti faci ceva operatie de schimbare de sex sau sa te retragi, pana nu e prea tarziu, inapoi in Ardeal. Succese! 😀

  12. gicupisicu 27 July, 2009 at 21:46

    “ele sa puna mana pe unul.” asta e la inceput… ca mai apoi se transforma in “unu” si apoi in : “inca unu”

  13. N.A. 30 July, 2009 at 22:30

    Deci, ca soata de una bucata chelie ofticata ca sta in soare de 4-5 zile in continuu aproape, tin sa-ti spun, draga soata de formol, ca sunt alaturi de tine si te aprob pozitiv din tot sufletelul meu (mic si negru, zic unii 😀 ). Tu ai dreptate, nu te lasa impresionata. Wifepower! 😀

  14. Florian 31 July, 2009 at 10:00

    @N.A.
    Wifepower ăla de care zici e numai pentru spălări manuale, sau există şi automatic?

Leave a reply