Promo

Promo: Corporatisti din toate tarile, uniti-va!

Poate va imaginati ca 1 Mai inseamna doar sa plecati la mare, sa va imbatati ca porcii la Stuf si sa ne lasati pe noi fara trafic pana luni. Nu, trantorilor capitalisti, 1 Mai e Ziua internationala a muncitorilor, am murit in ‘886 pentru ea! Incepand din aceasta seara, Daily Cotcodac va propune o serie de manifestari dedicate zilei de 1 Mai, serie ce va cuprinde texte, muzica si imagini reprezentative pentru miscarea muncitoreasca. In aceasta seara, “Corporatisti din toate tarile, uniti-va!”, un text magistral al tovarasului Julius Constatinescu, doar in Daily Cotcodac – noul tau organ de lupta impotriva opresiunii.

Orasul gemea de capitalisti verosi, lipsiti de cea mai mica urma de omenie, carora privelistea multimii lihnite de foame care astepta la poarta fabricii le mângâia sufletul mic si negru (sentiment incercat si astazi de investitorii italieni din judetul Suceava, atunci când soseste un lot nou de muncitori chinezi).

[audio:http://www.dailycotcodac.ro/wp-content/uploads/2009/04/corul-madrigal-1-mai-muncitoresc.mp3]
Share:

1 comment

  1. 1 Mai muncitoresc :)) - Craiova Forum 30 April, 2009 at 17:47

    […] Mai muncitoresc :)) Intai de toate am un link pt voi: http://www.dailycotcodac.ro/2009/04/…rile-uniti-va/ Pe urma am o intrebare: Unde petreceti 1 Mai? __________________ Campioana unei mari […]

Leave a reply