Concursuri

Julică, noua imagine a HP România!

Bannerul de mai jos a apărut în această săptămână pe site-ul HP România (poate fi văzut aici). Surse foarte credibile din interior ne-au confirmat deja faptul că în ultimele zile HP, un nume relativ obscur până acum pe piaţa imprimantelor, a înregistrat o creştere spectaculoasă în urma asocierii cu puternicul brand Daily Cotcodac. Telefoanele sună neîntrerupt, s-au primit sute de faxuri şi e-mailuri, şefii companiei sunt opriţi de lume pe stradă şi întrebaţi: “Băi, la voi a apărut Julică pe site?”.

imageaspx_bannerimageid101768theme1

Iar acesta, prieteni, este doar începutul. Simt că în faţa mea se întinde o strălucitoare carieră de fotostar, n-am de gând să mă opresc aici.
În toată această euforie generală, un singur om e trist. David Beckham. Norocul lui că, din cauza nervului sciatic, nu mai pot juca fotbal la un nivel ridicat.

PS: Concursul nostru se prelungeşte cu o zi; aşteptăm textele sau comentariile voastre până sâmbătă la miezul nopţii. Cu rugămintea ca, dacă aţi optat pentru un text, să nu vă lungiţi prea tare, că altfel păţiţi ca Tolstoi: vă laudă toată lumea că scrieţi bine, dar, în realitate, nu vă citeşte nimeni.

Share:

28 comments

  1. Concursuri Online 2 October, 2009 at 07:39

    Super, va felicit pentru acest tandem 🙂

  2. Şi la vară cald 2 October, 2009 at 08:33

    Aaaa, nu mă mai joc aşa! Abia finisam un text de lungimea Ramayanei, şi aflu acum c-o să mi-l admiri doar de la distanţă… 🙁
    Mai bine încerc varianta aia prescurtată! Deci:
    Julius, habar n-aveam ce bine îţi stă cu tichia aia de noapte, până nu ţi-am văzut-o pe bannerul din centru, ăla afişat pe clădirea Prefecturii, de să uită onor prefectul prin gaura practicată în dreptul flăcării la mulţimea extaziată care priveşte la el. Adec[ la TINE! Să-l vezi cum îşi roade unghiile de ciudă, că nu-i aşa de popular şi admirat ca Tirania Ta… Mi-a promis că-mi dă o imprimantă de-aia pe gratis, numa’ să-mprăştii lumea aia adunată ca la urs, că jandarmii nu-şi mai fac datoria de când ţi-au văzut chipul angelic dar şi bărbătos în acelaşi timp. Să-i vezi cum stau ca hipnotizaţi, cu arma la picior şi ochii beliţi în cârpă, că se zgârciră ăia de la HP Romania şi nu folosiră folie de plastic ci mătase de-aia lucioasă, aşa că piaţa din faţa instituţiei seamănă acum cu un club de fiţe, cu stroboscop, cum pică razele soarelui pe faţa ta radioasă şi se-mprăştie jucăuş primprejur. Fetele şi-au scris numele tău, cu pixu’, pe chiept, băieţii şi-au pus batistele-n cap, ca să-ţi semene, gospodinele lăcrimeză duios, amintindu-şi fiecare de prima iubire… Ce mai, s-a blocat circulaţia prin centru de când cu banneru’ ăla, aşa că un camion mai nărăvaş a intrat într-un stâlp, pe una din străzile de ocolire, de s-au rupt CABLURILE (na, că ţi-am scris şi cuvântul-cheie, să nu-mi aud vorbe, când mi-i da imprimanta aia, că n-am făcut atingere cu subiectul!) şi-acum încurcă şi IREM-ul locul… Măi, măi!

  3. M3bis 2 October, 2009 at 08:34

    @Julius
    Ochei, nu ne lungim. Da’ putem să ne lăţim? Măcar aşa, un pic? Haidi bre!

  4. Florian 2 October, 2009 at 08:35

    Eşti mare, Tiranule. Mare panglicar, dacă ai reuşit să-i prosteşti şi p’ăştia. Cotcodacia te aclamă şi se prosternă la picioarele tale (mamăăă, ce mai put).
    Cel mai mult m-a impresionat că ţi-au băgat poza-n poză. Când ţi-or vedea gagicile figura aia sexy, o să pice ca muştele. Dacă au noroc şi îşi revin, o să se scoale şi o să fugă mâncând pământul. Dar eu cred că dai lovitura dacă îţi deschizi o firmă de pompe funebre.

  5. Şi la vară cald 2 October, 2009 at 08:35

    Aaaa, nu mă mai joc aşa! Abia finisam un text de lungimea Ramayanei, şi aflu acum c-o să mi-l admiri doar de la distanţă… 🙁
    Mai bine încerc varianta aia prescu.rtată! Deci:
    Julius, habar n-aveam ce bine îţi stă cu tichia aia de noapte, până nu ţi-am văzut-o pe bannerul din centru, ăla afişat pe clădirea Prefecturii, de să uită onor prefectul prin gaura practicată în dreptul flăcării la mulţimea extaziată care priveşte la el. Adecă la TINE! Să-l vezi cum îşi roade unghiile de ciudă, că nu-i aşa de popular şi admirat ca Tirania Ta… Mi-a promis că-mi dă o imprimantă de-aia pe gratis, numa’ să-mprăştii lumea aia adunată ca la urs, că jandarmii nu-şi mai fac datoria de când ţi-au văzut chipul angelic dar şi bărbătos în acelaşi timp. Să-i vezi cum stau ca hipnotizaţi, cu arma la picior şi ochii beliţi în cârpă, că se zgârciră ăia de la HP Romania şi nu folosiră folie de plastic ci mătase de-aia lucioasă, aşa că piaţa din faţa instituţiei seamănă acum cu un club de fiţe, cu stroboscop, cum pică razele soarelui pe faţa ta radioasă şi se-mprăştie jucăuş primprejur. Fetele şi-au scris numele tău, cu pixu’, pe chiept, băieţii şi-au pus batistele-n cap, ca să-ţi semene, gospodinele lăcrimeză duios, amintindu-şi fiecare de prima iubire… Ce mai, s-a blocat circulaţia prin centru de când cu banneru’ ăla, aşa că un camion mai nărăvaş a intrat într-un stâlp, pe una din străzile de ocolire, de s-au rupt CABLURILE (na, că ţi-am scris şi cuvântul-cheie, să nu-mi aud vorbe, când mi-i da imprimanta aia, că n-am făcut atingere cu subiectul!) şi-acum încurcă şi IREM-ul locul… Măi, măi!

  6. Şi la vară cald 2 October, 2009 at 08:40

    ok, deci, deşi am modificat un cuvant care putea intra la moderare, tot acolo sunt, aşa că încerc să descopăr acum alte cuvinte care m-au putut duce la ruşinea de a-mi fi poprit comentariul…
    Călăraşule, scularea!!!!!

    “Aaaa, nu mă mai joc aşa! Abia finisam un text de lungimea Ramayanei, şi aflu acum c-o să mi-l admiri doar de la distanţă… 🙁

    Mai bine încerc varianta aia prescu.rtată! Deci:
    Julius, habar n-aveam ce bine îţi stă cu tichia aia de noapte, până nu ţi-am văzut-o pe bannerul din centru, ăla afişat pe clădirea Prefecturii, de să uită onor prefectul prin ga.ura practicată în dreptul flăcării la mulţimea extaziată care priveşte la el. Adecă la TINE! Să-l vezi cum îşi roade unghiile de ciudă, că nu-i aşa de pop.ular şi admirat ca Tirănia Ta… Mi-a promis că-mi dă o imprimantă de-aia pe gratis, numa’ să-mprăştii lumea aia adunată ca la urs, că jandarmii nu-şi mai fac datoria de când ţi-au văzut chipul angelic dar şi bărbătos în acelaşi timp. Să-i vezi cum stau ca hipnotizaţi, cu arma la picior şi ochii bel.iţi în cârpă, că se zgârciră ăia de la HP Romania şi nu folosiră folie de plastic ci mătase de-aia lucioasă, aşa că piaţa din faţa instituţiei seamănă acum cu un club de fiţe, cu stroboscop, cum pică razele soarelui pe faţa ta radioasă şi se-mprăştie jucăuş primprejur. Fetele şi-au scris numele tău, cu pixu’, pe chiept, băieţii şi-au pus batistele-n cap, ca să-ţi semene, gospodinele lăcrimeză duios, amintindu-şi fiecare de prima iubire… Ce mai, s-a blocat circulaţia prin centru de când cu banneru’ ăla, aşa că un camion mai nărăvaş a intrat într-un stâlp, pe una din străzile de ocolire, de s-au rupt CABLURILE (na, că ţi-am scris şi cuvântul-cheie, să nu-mi aud vorbe, când mi-i da imprimanta aia, că n-am făcut atingere cu subiectul!) şi-acum încu.rcă şi IREM-ul locul… Măi, măi!”

    (Asta era deci! Şi ce cuvinte decente erau totuşi… Sper să le recunoaşteţi şi aşa mutilate de punctele alea despărţitoare! 😀 )

  7. skag 2 October, 2009 at 10:21

    Bre julica, 2 octombrie e astazi…adeca vineri care este inainte de sambata bre.

  8. m1ha1 2 October, 2009 at 10:52

    pai normal, Julica e star

  9. Florian 2 October, 2009 at 10:53

    @şlvc
    Ca să scapi de Poliţia Sindicatului, văd că în loc de linguşeli ai început să-l potopeşti pe Tiran cu comm-uri postate de câte trei ori, ca să-i crească traficul.
    Sunt cu ochii pe tine!

  10. sebra 2 October, 2009 at 10:53

    Julius,cine primeste imprimanta ,primeste ca bonus si un print cu tine cu tot cu autograf? 😀 ( asta ca sa se stie ce pierdem)
    P.S. a se mentiona ca a fost o linguseala asta 😀
    P.S.2 aaa…dar nici nu am concurat,dar mai stii la cum le manareste Julius :))

  11. Şi la vară cald 2 October, 2009 at 11:25

    @Flo
    Ăsta-i visu’ meu: să fii cu ochii numa’ pe mine. Rămâi aşa, că-ţi aduc picăturile alea de belladona, să nu lăcrimezi!
    (Ce vrei măi, înţelege că fac sacrificii imense, doar să-ţi vin cu imprimanta aia acasă… Texte cu cabluri de-mpiedicat/electrocutat/încurcat nu ştiu a comite, aşa că încerc cu liguşeala… 🙂
    Iar cu moderarea, în sfârşit m-am prins cum s-o fentez, da’ vă zic numa’ vouă, la sediu.)

  12. punKreas 2 October, 2009 at 12:16

    Mai oameni buni, invatati sa vorbiti corect 😀
    Nu este imprimanta, este un dispozitiv multifunctional wireless, adica printer/scaner/copier (sau xerox, cum zice romanul, desi xerox e o companie rivala. E ca si cum te-ai duce in moldova si ai folosi cuvinte de genul “facui, baui, batui…” :D).

    Va rog eu sa nu intrati in categoria speciala de romani care au imprimanta si cauta cartus “alb-negru” 😀

  13. skag 2 October, 2009 at 14:58

    PunKreas. A mea are cartus ros albastru:))

  14. si-la-vara-cald 2 October, 2009 at 15:33

    @skag
    Ba roz-vernil, cu ochi de melc si pafta neagra! 😀

  15. Skag 2 October, 2009 at 16:20

    @slvc: You had me at roz-vernil! =))

  16. si-la-vara-cald 2 October, 2009 at 17:25

    @Skag
    Really? 😀

  17. mifty 2 October, 2009 at 17:59

    zău că nu-l invidiez pe julică cu concursul ăsta!!!
    presupunând că n-a primit nimic pe mail, textele alea postate unde trebe’ mă adormeau, nene… bine, e şi faptul că mă joc cu sârme de vre-o 20 şi ceva de ani, da’ oricum… să-ţi roadă animalul de casă cablurile, e chestie fumată şi răsfumată!!!
    dar să pui mâna să iei un cablu de jos, şi să afli c-ai pus mâna pe un şarpe, asta e altceva. complet altceva… că nu sunt mulţi izbiţi pe lume să aibă în loc de papagal(iţă) o… cobriţă, boa-iţă, etc-iţă în casă… şi dintre ăştia care au, şi mai puţini se încumetă să le lase să zburde prin apartament!!! ;))
    nu, n-am avut “bucuria” asta, Doamne fereşte, nici măcar outdoor, dar la câţi ne-au împărtăşit experienţele lor cu căţei, pisici, hamsteri, etc, ronţăitori de cabluri… e de-a dreptul relaxant să te gândeşti şi la aşa ceva!!! :))

  18. Skag 2 October, 2009 at 18:08

    @slvc: Nu..dar sunt misto este?:P

  19. Florian 2 October, 2009 at 18:23

    @şlvc
    Nu mai vii odată cu picăturile alea? Mi s-au uscat ochii ca la scrumbiile afumate de când îi belesc la tine.

  20. Şi la vară cald 2 October, 2009 at 19:08

    @Skag
    Este, numa’ că nu ştiu de unde începi şi unde te fârşeşti. Şi-ţi umblă ochii ăia… când în cap, când pe genunchi. Impresia generală e însă bună; având fustanela aia de stripăr, nu mă pot aştepta decât la surprize plăcute, cipăndeilule! 😀

  21. Skag 2 October, 2009 at 21:39

    @slvc =))

  22. N.A. 3 October, 2009 at 14:15

    Eu zic ca premiul principal sa fie poza asta spectaculoasa cu tine si cu autograf, iar premiul de consolare – imprimanta!

  23. Florian 3 October, 2009 at 17:09

    @N.A.
    Eu m-aş multumi şi cu andrelele cu care şi-a tricotat scufia, că mă bate un gând să mă fac ministru.

  24. N.A. 3 October, 2009 at 20:09

    @Florian – Renunti la monarhie?
    Andrele n-am de unde, dar daca te intereseaza o scufie de gen, mai am de la fi-miu, circumferinta capului sa nu fie prea mare…

  25. yeonsaeng 3 October, 2009 at 20:27

    @floflo
    ministru pe viata? a ta?

  26. yeonsaeng 3 October, 2009 at 20:28

    @n.a
    nu-i pb..si-o trage numa` pe urechi:>..

  27. Florian 3 October, 2009 at 22:56

    @N.A. & @yoyo
    Dacă o fi prea mare să mi-o trag pe cap din cauza urechilor, găsesc eu o soluţie. Da’ urechile nu mi le tai, să fie clar.

  28. N.A. 3 October, 2009 at 23:34

    @Florian – Pai ar fi si pacat, asa frumusete de urechiuse..

Leave a reply