Promo

Captiv în paradis

Ieri, puțin după prânz, am dat o fugă până la București Mall (dacă scriam la Vice, probabil textul ăsta ar fi avut titlul ”Am fost să mă plimb în oraș puțin după prânz, să văd cum trăiesc bugetarii”).

 

Dacă vă mai amintiți, București Mall a fost primul mall din România – era pe vremea când la noi încă mai făceau furori magazinele de tip bazar turcesc, transformate între timp în berărie sau sală de biliard.

 

M-am dus să văd cum e, fiindcă tocmai i-au făcut un update, a fost renovat, redecorat, s-au mai deschis niște magazine (Massimo Dutti, de pildă, nu era acolo când am fost ultima oară) și, cel mai important, i-au făcut un facelifting necesar – București Mall arată acum așa cum trebuie, ca un mall din 2016.

 

Ocazie cu care mi-am amintit ceva drăguț: cum am fost încuiat noaptea în Marks&Spencer. Am povestit întâmplarea în primul meu live pe facebook, dacă n-ați fost pe fază îl puteți vedea aici.

 

 

 

 

PS: Următorul meu live sper să fie dintr-o cofetărie; să vedem cum fac să fiu încuiat acolo.

Share:

4 comments

  1. Belle dImagination 14 May, 2016 at 16:20

    Cineva vrea să trăiască primejdios şi să sfideze diabetul…

  2. Belle dImagination 18 May, 2016 at 07:52

    Măi, eu m-am bucurat ca pe vremuri că-s prima, dar chiar aşa?
    de 3 zile sunt şi singura?

    V-a luat pe toţi Divinul la cofetărie pe timp de noapte şi aţi ajuns la spital sau sunteţi şi acum în bucătărie ca să acoperiţi paguba?

  3. sow 18 May, 2016 at 09:46

    Intr-adevar vrea sa traiasca primejdios. Cu atatea torturi de nunta in jurul lui.

  4. Dan1 18 May, 2016 at 20:08

    @Belle dImagination: Belle, io “numai” comentez ca vaz ca-mi strege nea omu’ asta comentariile (geniale de altfel, da?)! Adio lume nedreapta, ma duc pe TNR!

Leave a reply