Top 5 dulcegării jenante pe facebook

Julius Constantinescu

 

1. Cont comun de tip ”Maricel și Maricica Popescu”

”Married” e so yesterday, dacă n-aveți cont comun e ca și cum ați trăi în păcat. Partea bună e că ăștia măcar nu pot posta dulcegării de genul ”feeling loved whit Nelu/Neluța” – sau, mă rog, cel puțin dacă nu sunt swingeri.

 

2. Poză cu ea din spate, ținută de mână de iubitul care o pozează

E cea mai răspândită poză romantică pe facebook. Tehnica de fotografiere e destul de simplă, iubitul pozar e practic ca un vizitiu pe capră ce ține cu stânga hățurile, iar cu dreapta fotografiază iapa. Spre deosebire de contul de tip ”Maricel și Maricica Popescu”, partea bună aici e că doar ea se face de râs, el nu apare în poză. Desigur, o femeie inventivă va ști să suplinească însă acest neajuns și îl va tăgui și pe el.

 

follow-me-project-instagram-pt2_141

 

 

3. Poză de tip ”Familia perfectă”

Există pe facebook o categorie de femei care postează asiduu poze cu familia ei perfectă: soțul perfect, copiii perfecți, casa perfectă, vacanța perfectă, cadoul perfect, bradul de Crăciun perfect etc. Până și câinele e perfect e la ei – așa o familie n-ar putea avea o cotarlă oarecare. Singurul lucru care nu e perfect aici e că el i-o trage cam de două ori pe an – de unde și disperarea ei de a ne convinge că totul e minunat.

 

4. Poză cu cadoul de la iubi

Poza cu cadoul de la iubi e absolut obligatorie dacă vrei să te faci de râs pe facebook. Ea trebuie însoțită neapărat de câteva cuvinte care să înlăture orice dubiu cum că n-ai fi o gâsculiță: ”Mulțumesc, iubiiiii! <3”, ”De la iubiiiiii” sau, mai sobru, mimând modestia, ”Un vis împlinit”. Dacă ai noroc și te ia de nevastă, te așteaptă o viață de poze cu familia perfectă.

 

5. Stau împreună, dar conversează public pe facebook

”- Bună dimineața, iubitul meu! Să ai o zi minunată.

– Bună dimineața, iubire! Zi frumoasă și ție :*”

 

Stau împreună, dar lumea trebuie să vadă cât de mult se iubesc.

 

Probabil că și Romeo și Julieta erau atât de enervanți, încât părintele Lorenzo i-a dat de fapt Julietei o otravă foarte puternică, dar a mai înflorit-o puțin Shakespeare, să-și vândă piesa.

 

 

12 Comentarii »

  1. Belle dImagination 24/05/2016 @ 08:22