Postul nu e post destul

Raportul Daily Cotcodac de sfârșit de an

Mai mulți cititori ne întreabă de ce în ultima vreme publicăm mai rar, și nu câte două, trei texte pe zi, ca pe vremuri.

 

Răspund eu: acum vreo trei ani, v-am oferit posibilitatea să vă legați și mai mult afectiv de Daily Cotcodac făcând mici donații într-un cont de paypal. Ei bine, la câți bani se strâng, credeți-mă, cât publicăm acum e cel mai bun raport preț/cantitate la care puteți spera.

 

M-aș mai lungi puțin la vorbă cu voi, dar mi-e să nu stricăm acest frumos raport preț/cantitate.

Share:

5 comments

  1. mufa 22 December, 2015 at 15:28

    Dacă ați spune și voi măcar un mulțumesc când cineva mai face cate o donație, poate că s-ar strânge puțin mai multi bani. Spun și eu.

  2. Dan1 22 December, 2015 at 20:22

    Alo, sefu’, noi inginerii suntem presati mereu de raportul calitate/pret! Da?! Nu… ce ai scris acolo!
    Si, in plus, in afara de Viasat nu vad duium de reclame, ca la alte site-uri! Ia baga niste contracte si-o sa vezi cum te scoti!

  3. mih 23 December, 2015 at 12:48

    Pei ce tu pentru bani scrii? Nu te-a invatat Dinescu ca un ziarist nu scrie pentru bani?!?! Doar pentru mancare asa cum ai spus si tu intr-un post. Asa ca o shaorma ne rupem si noi de la gura pentru tine…

  4. ErRon 25 December, 2015 at 08:18

    “Toate lucrurile bune din viaţă sunt imorale, ilegale sau îngraşă”

  5. dyers_eve 27 December, 2015 at 15:09

    Bre, da’ cum ii zicea fraierului de-a scos-o pe-aia cu “de la fiecare dupa putirinta, fiecaruia dupa trebuinta”? Unu’ barbos, cu plete si c-o gramada de adepti capsomani. Nu Isus, alalatu’, cum ii zice? Ala, bre, de zicea ceva cu scriitorul in slujba societatii, a celor multi…

Leave a reply