Câtă cultură!

EXCLUSIV. Deputatul Ovidiu Alexandru Raețchi publică primul său roman pe Daily Cotcodac

 

Începând de mâine, fostul nostru coleg Ovidiu Raețchi revine pe Daily Cotcodac, unde va publica în foileton primul său roman, ”Cele șapte taine ale călugărului”.

 

raetchi scriind

 

Deputatul cultural devine astfel unul dintre puținii politicieni care publică în libertate, fără să fie nevoit să-și caute inspirația în casele de creație ale Direcției Penitenciarelor din România.

 

Romanul zugrăvește un drum întins pe patru generații, care începe la Florența, trece prin Salonic, Istanbul, București, Polonia și se termină la Ierusalim (fiind scris de Raețchi, nici nu avea unde altundeva decât la Ierusalim). Un mistic athonit crescut în Basilica Santa Croce; un vânzător de cafea dintr-un port de la Marea Egee; un dansator efeminat din Istanbul și un spițer pasionat de alchimie de pe Calea Buzești.

 

coperta cele sapte taine

 

E un roman planificat să apară în volum în luna august – asta dacă nu cumva, câștigând între timp primăria sectorului 5, Ovidiu Alexandru Raețchi va abandona romanele și se va apuca de scris almanahe.

 

Nu ratați, deci, mâine dimineață, la cafea, prima parte din ” Cele șapte taine ale călugărului”, primul roman al lui Ovidiu Raețchi.

 

Share:

1 comment

  1. Daniela 12 January, 2016 at 22:57

    Pe metereze voi fi!

Leave a reply