Postul nu e post destul

Poveste de Crăciun din viitor

Julius

 

Pe mine apropierea sărbătorilor mă face întotdeauna mai optimist.

 

– Când o să fiu la azilul de homleși, mă confesam deunăzi unor prietene foarte bune, în zdrențe și cu barba plină de firimituri, și o să povestesc că am fost cândva cu niște femei mișto de tot, credeți că o să mă asculte cineva? Nu știu de ce am impresia că or să mi-o taie scurt: ”Da, tataie, știm, Angelina Jolie a umblat vreo trei ani după tine. Acum culcă-te”.

 

– Cred că visezi, m-au întrerupt prietenele mele foarte bune. Azilul e scump, tu o să fii un homeless pe stradă. O să stai întins pe băncuță în parc, cu capul pe un sac de cârpe, și o să povestești toate astea câinilor vagabonzi. Iar ăia vor da îngăduitor din coadă.

 

Ați urmărit emoționanta poveste de iarnă ”Fetițe și chibrituri”.

Share:

5 comments

  1. Ak47 21 December, 2015 at 21:29

    Eu de aia am facut un copchil si investesc in cariera lui de lautar. Sau fotbalist. Ca sa imi plateasca un azil ca lumea, cu mini-bar la cap si bere la rece.

  2. sebra 21 December, 2015 at 21:31

    Fanteziile nu`s de-un fel…

  3. Poveste de Crăciun din viitor | Ziarul Profit 21 December, 2015 at 22:13

    […] Julius   Pe mine apropierea sărbătorilor mă face întotdeauna mai optimist.   – Când o să fiu la azilul de homleși, mă confesam deunăzi unor prietene foarte bune, în zdrențe și cu barba plină de firimituri, și o să povestesc că am fost cândva cu niște femei mișto de tot, credeți că o să mă […]… citeste mai mult […]

  4. Dan1 22 December, 2015 at 20:17

    Ce-ti veni cu azilul de homelesi? Tu ai un blog, castigi pe rupte… Bine, te si preocupi sa fie tot timpul texte noi!… 😀

  5. dyers_eve 25 December, 2015 at 19:00

    Aiurea! La batranete Julius o sa fie un soi de Hugh Hefner autohton, cu totii stim asta. Vaicarelile astea-s de fatada, ca poate mai citesc si colegii socialistii DC.

Leave a reply