Postul nu e post destul

Faceți sex preventiv, viața are prioritate!

Daniela D.

 

Acest text se adresează preșcolarilor și școlarilor cu vârsta sub 12 ani, întrucât peste această vârstă pesemne că pot să le cer eu consultanță de specialitate, dacă am vreo nelămurire pe subiect.

 

Așadar, copii, deși poate o să va credeți că nu vă vreau binele, eu vă recomand cu toată căldura să nu faceți sex cum vedeți în filme, decât dacă părinții voștri v-au făcut asigurare de viață și accidente grave și sunteți dispuși să trăiți cu diferite handicapuri care ar putea afecta funcționalitatea organismului pe termen lung.

 

Am văzut, de exemplu, un film cu Madonna (da, știu, va dați seamă ce film putea să fie ăla) în care ea este o femeie fatală care sucește capul bărbaților că să profite de ei. Bărbații din filmul ăsta, că și ăia din viață, sunt foarte ușor de corupt sexual, până aici filmul ține pasul cu realitatea. Țin însă să demasc metodele concrete pe care le folosește personajul interpretat jalnic de Madonna ca fiind inaplicabile la nivel practic. Iată.

 

Într-una din scene, el stă întins pe spate pe ceva ca un catafalc și e înconjurat de lumânări mari, un fel de făclii, de crezi că e pregătit de incinerare, nu de alte alea. Ea îi face ceva, nu știu ce anume, că nu e chiar în cadru, ci pe undeva pe sub el; ce pot să spun e că părul ei se mișcă cumva ritmic pe undeva în dreptul bazinului lui. El da ochii peste cap, așa, ca și cum dă să moară, nu îmi dau seama dacă e de acord sau nu cu ce se întâmplă. La un moment dat, ea se ridică, cu aerul acela de “stai numa’ să vezi ce îți fac acum” și, cu un gest scurt, înșfăcă o lumânare de alături . Cu o privire tălâmbo-senzuală, lasă să curgă încet și prelung ceara aia fierbinte exact pe locul pe unde fusese înainte capul ei.

unnamed

 

Bun. În film, el este absolut fascinat de faptul că i se ia mulajul organului genital cu ceară opărită. Filmul minte. Că să vă convingeți că nu-i așa, luați ceară fierbinte, deschideți gura și turnați-o în șuvoi neîntrerupt pe limbă. Va place? Nu. Niciun pic? Nu. Ei, cam asta simte și bărbatul ăla. În viața reală, singurul lucru pe care îl puteți obține făcând asta este un genunchi în gură care să va proiecteze pe peretele opus cu așa o forță, încât o să fie chemată descarcerarea să vă extragă dintre betoane. Dacă este imperios necesar, încercați cu preaviz, gen: “Beibi, să fie arsuri de gradul 3 sau mergem până la gradul 4? Să treacă cu unguent sau să montăm proteză?” Măcar să știe de dinainte.

 

În film, după ce îl opărește complet, ea se apucă să lingă blatul, să facă curat la locul de muncă. O vedem cu bucăți de ceară în jurul gurii , cum nu dă niciun semn că i s-ar părea ceva în neregulă asta. Va rog eu, luați o lumânare și mestecați-o. Cum vă place vouă, așa îi place și ei.

 

Într-un alt film, un el și o ea merg prin pădure. Nu știu ce îi apucă pe amândoi deodată, era foarte cald sau ceva, că se despoaie de haine brusc și le aruncă care pe unde apucă. El se repede la ea, o storcoșește ca pe o lămâie de trunchiul zgrumțuros al unui copac bătrân și începe să o frece de scoarță. Desigur, ea este în extaz. Din nou, va sugerez să probați pe pielea voastră senzația. Luați o răzătoare de morcovi și cereți cuiva , de preferința un dușman, să vă frece zdravăn cu răzătoarea pe pielea spatelui, până va înlătură primul stat de piele și vă dă sângele. A, nu vă excită deloc chestia asta? Ei bine, nici pe ea.

 

După ce o răzuie bine pe pielea de pe spate, el o aruncă pe o grămadă de crengi rupte și se năpustește asupa ei, frecând-o de lemnele alea cu capete ascuțite. În caz că ea nu era Isus sau ceva similar, că să îndure chestia asta cu scopul de a salva lumea sau altul la fel de nobil, vă asigur că nu e deloc plăcut să te împingă cineva în niște țepușe, indiferent cu ce și de ce o face.

 

De la ce pornisem? A! Deci să nu luați din filme chiar tot ad literam, dacă țineți la integritatea voastră corporală. Faceți sex preventiv, viața are prioritate!

Share:

32 comments

  1. marius 15 July, 2014 at 09:29

    Nu se mai grabeste nimeni sa comenteze ?!?

  2. Cristi 15 July, 2014 at 09:42

    Madona si actoria – baba si mitraliera.

  3. sow 15 July, 2014 at 09:43

    Mda. Am vazut si eu un film cu Messi, in care in timpul unei finale de campionat mondial (precum si pe tot timpul campionatului mondial) el se plimba pe teren, iar la sfarsit au pierdut finala inainte cu cateva momente de trecerea la executia loviturilor de la 11 metri. La sfarsit a primit titlul de cel mai bun jucator al mondialului. Daca doriti sa procedati ca si el ar trebui macar sa luati in calcul posibilitatea ca nu veti primi niciun premiu (cazul pasnic), iar daca nu veti putea evita sexul macar sa aveti prezervative la voi pentru sexul preventiv.

  4. RoseN 15 July, 2014 at 09:51

    deci decat =)) =)) =))

  5. N.A. 15 July, 2014 at 10:24

    Eu cred ca la faza cu Madonna se incerca un epilat inghinal, poate doamna nu gasea obiectul muncii si incerca sa isi faca loc…

  6. Dan1 15 July, 2014 at 10:36

    Duamne Daniela la ce filme te uiti si tu! Ba prin faina, ba prin lemne, ba cu Madonna… =))

  7. deaddy 15 July, 2014 at 10:40

    Hm.. eu intelesesem ca preventiv adica asa, just in case…

  8. chocolate 15 July, 2014 at 11:07

    Deci, doamna D, mi-ati distrus cel putin jumate din fantezii =))

  9. geo 15 July, 2014 at 14:39

    ehe taică, păi trebuia să scrii chestia asta acu vro treijd’ani … poate învăța și Dan1 sau Julică ceva da așa … tardiv … tardiv … tardiv =))

  10. Nedu Merit 15 July, 2014 at 16:17

    Haoleu, am auzit ca exista pe aici persoane care abia asteapta tecste de-astea cu secsuletz.
    Sa mai scrieti doamna, sa mai scrieti! Unii cititori vor fi recunoscatori.

  11. Camelia 15 July, 2014 at 17:23

    Doamna, dar la ce filme va uitati?? :))

  12. Dan1 15 July, 2014 at 21:57

    @geo: Ce sa spun! Daca Monica publica “acu vro treijd’ani” aia cu pescuitu’ poate învățai si tu sau Boemul ceva “da așa … tardiv … tardiv … tardiv” =))

  13. boemul 16 July, 2014 at 09:06

    Dan1,

    M-ai convins, te luăm la pescuit!

    Geo, tocmai am găsit momeală pentru somn :))

  14. geo 16 July, 2014 at 10:42

    boemul, nu luăm nimic, cică Dan1 sforăie de sperie balenele darmite ce prindem noi =))

  15. Dan1 16 July, 2014 at 10:47

    @boemul & geo: Voi oricum prindeti doar sticle de bere! =))

  16. geo 16 July, 2014 at 12:31

    Dan1,

    nu mai răsuci bre cuțâtu’n rană … să-ți spuie Boemul cum e cu berea și peștele =))

  17. bogho 16 July, 2014 at 13:24

    La filmele la care ma uit eu, partea cu continut sexual nu e asa.

  18. Dan1 17 July, 2014 at 08:27

    Duamne ce m-am speriat! Se facea ca pe acest site de cult Internet scria decât “Site suspendat la cererea platitorului german de taxe”!
    Noroc c-a fost decât un cosmar! #:-S

  19. geo 17 July, 2014 at 10:03

    Dan1,

    ce să-ți fac dacă te uiți cu bogho la filme cu conținut sexual neegzplicit =))

  20. bogho 17 July, 2014 at 11:40

    Textul asta e cam in ton cu bancul ala cu filme:

    Zilele trecute în timp ce făceam dragoste cu iubita mea, s-a uitat adânc în ochii mei şoptindu-mi tainic la ureche:
    – Vreau să ne iubim ca-n filme!
    Pe loc am întors-o invers şi i-am vârât-o în gură, căutând să o îndes cât mai adânc în gât. Cu o mână am înhăţat-o de buci, tragându-le mai aproape, apoi am scuipat-o în fund şi în vagin, strecurându-i câte un deget în fiecare. În timp ce o trăgeam cu dinţii de clitoris, mi-a venit să ejaculez aşa că am împroşcat-o pe toată faţa şi i-am acoperit părul mirobolant.
    De atunci n-am mai văzut-o şi nu-mi dau seama de ce… am presupus că nu ne uităm la aceleaşi filme…

  21. lichu 17 July, 2014 at 11:59

    Deci io din titlu inteleg ca trebuie sa fac sex!

  22. d3v 17 July, 2014 at 14:36

    bogho, Deci, cand am citit bancul asta, instant s-au intors spre mine 9 capete, inclusiv al sefului, ca radeam in hohote si nu ma puteam abtine. La text m-am mai abtinut cum m-am mai abtinut, da’ asta a fost cireasa de pe tort.

  23. geo 17 July, 2014 at 16:29

    lichu,

    ezact … da cauți și tu pe cineva

  24. Dan1 17 July, 2014 at 21:54

    @geo: Un peste? =))

  25. geo 18 July, 2014 at 10:03

    Dan1, ce ai bre, iți cazu o țiglă ? =)) … acu’ nu cunosc dacă merge și cu un pește, imaginația mea lasă de dorit în cazuri din astea =))

    ps: da cre’ că poate apela la un pește

  26. Dan1 18 July, 2014 at 11:41

    @geo: Aidi bre, imaginatia ta de pescar!… =))
    Si ziceam sa caute un peste care sa-i propuna pe cineva la un tarif corect! =))

  27. geo 18 July, 2014 at 12:56

    Dan1, aaaaaaaa, Vacaresti stret =))

  28. deaddy 18 July, 2014 at 13:36

    geo,

    Un romanas de-al nostru dadea la peste de pe mal. La cativa m de el un tigan in pielea goala bagat in apa pana la brau cu un lemn in mana. La fiecare 2-3 minute izbea cu lemnul in apa si arunca un peste pe mal..romanasul neprinzand nimic il intreaba pe tigan: cum faci vericule de scoti unul dupa altul? La care tiganul ii raspunde: intra si tu in pielea goala in apa cu un lemn in mana si cand vine pestele la rama, il lovesti si-l arunci pe mal.
    Inta romanul in apa, nu dureaza mult si vine ditamai crapul …tiganul vede si-i zice: da-i , da-i acum la care romanul raspunde: mai lasa-l…mai lasa-l …

    P. S.: eu l-am copy-paste, il “cap limpede” voi daca e cazul 😛

  29. geo 21 July, 2014 at 11:19

    deaddy,

    da da, și dacă vine știuca ?

    apropo …

    De ce femeile au tãlpile mai mici decât bărbații?
    E o chestie de evolutie care le ajutã sã stea mai aproape de chiuveta de la bucătărie.

    sau

    Cum repari ceasul unei femei?
    Nu e nevoie, e ceas si la cuptorul cu microunde..

  30. Cristi 21 July, 2014 at 13:13

    Stiuca e pentru amatorii de S&M.

    Parintii gasesc in camera fiului mai multe reviste sado-maso. Dupa o lunga perioada de liniste mama ii spune soptit tatalui: “eu zic sa nu-l batem” .

  31. geo 21 July, 2014 at 18:44

    io zic ca Julica s-a apucat de sex și s-a lăsat de scris … după cum se vede suma viciilor rămâne constanta

  32. Hapi 28 July, 2014 at 08:11

    Am pierdut filmele cu Madonna, cine stie ce mi-ar mai fi trecut prin cap.

Leave a reply