Postul nu e post destul

Fără remuşcări

Ovidiu Eftimie

M-am uitat ieri pe Realitatea să-mi reglez ceasul (ca toată lumea de alfel, cine dracu’ se uită pe Realitatea să-l vadă pe Tatulici?) şi am aflat că ministrul Sulfina Barbu a trebuit să-i spună mamei sale că nu-i măreşte pensia.

Aşteptam o reacţie cât de cât mişto din partea intervievatorului, ceva de genul “şi nu s-a plâns că acum trebuie să trăiască doar din banii furaţi de dumneavoastră?”. N-am avut noroc, nici măcar de-o reacţie mai golănească de genul “oau, mai aveţi mamă, trebuie să aibă cel puţin 100 de ani. Ce bine vă ţineţi, ciordeala vă întinereşte”, sau măcar de una sinceră de genul “dacă-i senilă şi-a votat cu Băsescu ce să-i faci, cucoană?”.

Nimic din toate astea, doar un reproş din partea nevestei cum că n-ar fi cazul să mai râd de oamenii bătrâni că o să ajung şi eu odată bătrân. Mi se rupe, odată ce o să ajung senil sigur o să uit toate mizeriile pe care le-am spus, sau o să le neg, ca toţi boşorogii zilelor noastre.

Share:

6 comments

  1. andryusha 31 October, 2011 at 11:32

    Mai trăieşte Sulfina Barbu? În ce Ligă mai joacă, că eu am ajuns să nu mă mai uit nici la Steaua?…

  2. Belle d”Imagination 31 October, 2011 at 12:00

    BUUUUUUUUUUUUUN postul !

  3. euuuu 31 October, 2011 at 12:31

    si-o sa-i certi pe cei care iti vor schimba scutecul ca nu au respect pt batrani. pe principiul, daca nu eram noi, ce va faceati voi, tineretul fara minte…

  4. Adrian Teaca 31 October, 2011 at 12:36

    Problema e nu doar c-o să ajungi bătrîn şi senil, ci că o să te pişi pe tine şi o să te rogi de nevastă-ta să-ţi schimbe pampersul. Iar ea o să te întrebe cu cine-ai votat, şi o să te trimită la amantă…

  5. Ciprian 31 October, 2011 at 17:00

    @Adrian Teaca: Banuiesti ca Elena Udrea sau Elena Basescu e amanta lui Eftimie?

  6. miha 31 October, 2011 at 17:57

    eftimie verde si tanar…

Leave a reply