Postul nu e post destul

Recomandări de seară

Dacă vreţi un număr de telefon preferenţial, sau „de aur” (sau: „uşor de reţinut”, dacă sunteţi blondă), trebuie să ştiţi că vânzarea de către utilizator a unui număr este considerată tentativă de fraudă de Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii. Aşadar, nu cumpăraţi de pe internet, că rămâneţi şi cu banii luaţi, şi cu numărul blocat de operator.

O listă de preţuri la hotelurile de pe Litoral găsiţi la Piticu. Comentariile de gen „ce scumpe e, maică, nu te poţi apropia” vă rog să le lăsaţi la Piticu.

Pentru ultima reclamă la Kia s-au folosit 1200 de sticluţe de ojă şi 900 de unghii false, iar de lucrat s-a lucrat 25 de zile. Mă rog, a existat şi o idee, probabil au avut buget şi pentru copywriter, nu doar pentru un hipster genial pe care nu-l lasă clientul să gândească mai departe de „ia uite la soacră-mea ce isteaţă e, a cumpărat 2 iauturi la preţ de 1, hmm, ce alegere deşteaptă”.

De mult n-am citit ceva despre întâlnirile de pe vremuri, alea când împrumutai de pe la prieteni o haină mai bună şi cheile de la maşină ca s-o impresionezi pe gagică. Nina, bagă repede şi partea a doua, că mor de curiozitate să aflu dacă a baba a coţă au rămas împreună.

Share:

9 comments

  1. Ina_adevarata 27 July, 2011 at 19:26

    La o masina ce se cheama “Picanto”, te-ai astepta sa vezi reclama pe boabe de piper, nu pe unghii…

  2. unmihai 27 July, 2011 at 19:38

    @Nina
    nu te grabi!
    @admin
    a luat-o de nevasta! 😀

  3. costin 27 July, 2011 at 20:20

    Pana una alta, poate ii explica cineva lui Piticu care e diferenta dintre tariful la cazare pe o noapte si cazarea la un sejur de 5 nopti.
    Ca el compara pretul pe 5 nopti din Romania cu pretul pe 1 noapte din Bulgaria. Sper ca nu el v-a implementat si widget-ul care masoara traficul pe DC, ca atunci va trebuie sa-l inmultiti cu 5 ca sa iasa cifra reala. Asta daca sunteti norocosi, altfel il veti imparti la 5.

  4. borg 27 July, 2011 at 20:39

    @costin: Mo, scrie clar pe poxele la Piticu “tarif persoana/zi”. Ce nu e clar?

  5. Mortyse 27 July, 2011 at 20:50

    http://bloguludan.ro/2011/07/tadaaaa/ Inca una de la mine : tale of the two brains.

  6. Sare'n Ochi 27 July, 2011 at 20:54

    bine ca n-a invitat-o nea’ Tos’Kan – c-atunci sigur ramaneau impreuna (o data, de doua ori)

  7. Manuel 27 July, 2011 at 23:20

    Mersi de mentiune. Ar fi faina si o romanta animata pe unghii, nu?

  8. N.A. 28 July, 2011 at 01:42

    @costin: Pai sa fac si eu apoplexie si alta nu, bine ca precizasi, ma holbam si nu intelegeam!
    P.s. Nu cu Bulgaria, hotelul Oxford tot din Mamaia.

  9. nina 28 July, 2011 at 08:02

    Aseara n-am intrat pe net ca nu poti cumpara rochie de mireasa (nu ma certati nu-i pentru mine, nici macar pentru Raluca 😀 ) si sa-ti petreci apoi seara pe DC. So, mancam dimineata o gogoasa si deschid DC-ul sa citesc si eu recomandarile de seara. Cand, ce constat: Julius aproape ca mi-o babar… pe Raluca. :)) Aproape ca mi-a ramas gogoasa-n gat. :))
    @unmihai: nu ma grabesc eu, dar nu ma lasa ei. 🙂

Leave a reply