Postul nu e post destul

Am torturat două fete la ştrand

Camionagiu

După ce am terminat cu făcutul fibrei în Herăstrău, scăpând de tolomacii care se hlizeau ca muta la pendulă – parcă nu mai văzuseră un pachet de muşchi vâslind precum Arnold în „Comando” – era cazul să-mi găsesc alt loc bun pentru oţelirea trupului şi călirea spiritului. Vara aceea era aprigă, asfaltul trotuarelor se topea, umplându-se de găurile tocurilor-cui ale doamnelor, aşa că ideea de a face sport pe malul lacului mi s-a impus de la sine.

Am vrut să-l iau şi pe Turcu, dar era la antrenament, fiind un mare fotbalist al Rapidului – tineret -, Mihai se dregea după o beţie făcută la supărare, fiindcă iar îl ţepuise Janina cu întâlnirea şi probabil făcuse sex la greu de unul singur, aşa că am luat tramvaiul 41 cel albastru şi cu două capete şi m-am avântat spre Casa Scânteii. De acolo un scurt marş forţat, de încălzire, m-a dus la ştrandul UTC – exact unde este sediul GRIVCO în zilele noastre. Nu-mi luasem cu mine cearşaf, niciodată n-am suportat chestiile astea muiereşti, de plajă. Un bărbat adevărat stă în poziţie de flotare 10 minute, până se usucă după baie, apoi în picioare, cu burta în faţă, cu o mână în şold şi cu cealaltă ţinându-se de bere.

Am ochit nişte boscheţi după care m-am ascuns şi am început să-mi lucrez trupul: abdomene, flotări, bricege, mersul piticului, toate dedicate lui Sosai Masutatsu Oyama – fondatorul stilului de karate Kyokushinkai, singurul bărbat din lume care omora taurii lovindu-i cu pumnul în frunte – idolul meu din acea vreme.

La un moment dat am obosit, muşchii se umflaseră pe mine, aşa că puţin înot în apele lacului era binevenit. În definitiv, şi Masutatsu se energiza stând sub apele reci ca gheaţa ce se prăvăleau din creştetul munţilor Japoniei, meditând la neclintirea de stâncă a spiritului kyokushin.

Umflu pieptul, las puţin capul în jos, privind aprig pe sub sprâncene şi o pornesc să-mi spăl transpiraţia de pe trupu-mi oţelit. După câţiva metri am cotit-o spre lac, boscheţii au devenit un gard viu bine îngrijit, lângă care se bronzau două fete superbe. Stăteau sprijinite în coate, cu bărbiile în palme, sporovăiau vrute şi nevrute, chiloţii încă uzi urmăreau cu delicateţe şănţuleţul dintre fese.

Deplin conştient de valoarea mea şi de aspectul fizic hollywood-ian pe care mi-l dăduse sportul, trec prin faţa lor încet, în reluare, ca într-un film indian. Cu vederea periferică am remarcat impresia profundă pe care le-o făcusem; mă urmăreau ca nişte feline gata să mă sfâşie în tufişurile din care tocmai plecasem. Ar fi fost în stare de viol, de orice! S-au uitat lung după mine şi au şuşotit ceva admirativ.

Am făcut baie, apoi m-am întors, torturându-le la fel de încet şi chinezeşte simţurile.
Simţeam că, într-un fel, joc un rol cosmic: răzbunam întreg regnul animal bărbătesc, cel care de mii de ani salivează după femeie. Acum salivau ele, pofteau la ceva ce nu era de nasul lor. Ca un aurolac la un tort diplomat, veşnic dincolo de geamul răcoros al cofetăriei de lux, din faţa căreia este mereu luat pe fugă de un bodyguard isteric.

Revin în tufişuri, reiau antrenamentul dedicat lui Sosai. Un al 6-lea simţ îmi dădea semnale că fetele se gândeau numai la mine, că mă doreau iarăşi în câmpul lor vizual, pentru câteva clipe de răsfăţ. Şi am pornit-o din nou spre lac, transpirat, cu muşchii fremătând de forţă.

S-au uitat după mine lung, cu ochii mari şi visători şi în cele din urmă una nu s-a mai putut stăpâni. Când mai aveam câţiva metri până să-mi fac săritura artistică în apă, la urechi mi-a ajuns o voce minunată:

– Fată, să mor io ce schilod e ăla!

A urmat un foarte lung ocol până la haine şi un altul spre ieşirea din ştrand.

Share:

21 comments

  1. Dan1 7 July, 2011 at 08:15

    – Fată, să mor io ce schilod e ăla!
    – Da fata da’ e talentat la scris, fata! =))

  2. nina 7 July, 2011 at 08:33

    Camionagiule, esti sigur ca vorbeau de tine?

  3. kilroy 7 July, 2011 at 09:04

    Muschi de filatelist si voce de instalator – moartea femeilor …

  4. camionagiu 7 July, 2011 at 09:07

    @nina: Săru mâna! Eşti cea mai finuţă dupe blogu ăsta! Nu uită camionagiu încercarea asta frumoasă!!!
    >:D<

  5. nina 7 July, 2011 at 09:21

    @camionagiu: nu te amagi, eu ma gandeam ca nici nu te-au observat si toata istoria a fost doar in capul tau. Ele au discutat tot timpul despre unul pe care l-au vazut aseara in club.

  6. N.A. 7 July, 2011 at 09:35

    Eu cred ca erau pur si simplu prea ofticate. Si-or fi dat seama ca esti mult peste ele si ca nu te pot avea…

  7. Ina_adevarata 7 July, 2011 at 09:36

    Lasa, Camio, ca se putea mult mai rau: “da-i, fata, un sandvis amaritului astuia, ca de o juma’ de ora se tot invirte pe-aici! I-o fi foame, saracu’, nu vezi in ce hal arata?”

  8. camionagiu 7 July, 2011 at 09:50

    Multumesc, fetele, multumesc frumos!
    Nu mai are nicio sansa in ziua de azi un barbat cu trup sculptural care nu a luat BAC-ul, vad…

    PS
    chiar trebe sa fiu primul dintre prietenii mei (si cel mai deosebit) caruia sa-i placa asta???

  9. Links – 06.07.2011 -- fulgerica's blog 7 July, 2011 at 09:59

    […] Post: Am torturat două fete la ştrand – link […]

  10. Tetelu 7 July, 2011 at 10:03

    Deci “regnul animal barbatesc” a suferit o infrangere

  11. RoseN 7 July, 2011 at 10:04

    =)) FII OPTIMIST !
    Se poate si mai rau:
    Merge un schelet la bar. Se pune pe scaun si-i spune barmanului:
    -As dori o bere si un mop!

  12. Tetelu 7 July, 2011 at 10:07

    @Ina_adevarata: Se putea si mult mai rau:
    – Ia uite al dracu’ cocosat, ce slip misto are!

  13. Ina_adevarata 7 July, 2011 at 10:07

    @camionagiu:
    Despre placutul pe feisbuc, discuta cu colegul tau M3bis, ca nu functioneaza butonul. Dar tu stii, oricum, ca noi te iubim!

  14. warlock 7 July, 2011 at 11:02

    Si dupa mine se uitau gagicile si simteam priviri sfredelitoare … dar mi-am dat seama ca nu e cea ce credeam: http://blog.warlock.ro/2009/06/17/cum-sa-nu-fii-gay/

  15. bloghita 7 July, 2011 at 11:08

    Ai un fizic de sportiv de performanta: Esti sahist!

  16. DonPaolo 7 July, 2011 at 11:36

    Tare faza,”pachetule de muschi”

  17. Lecteriţa 7 July, 2011 at 11:58

    Vezi, daca nu l-ai luat pe Turcu? El ar fi avut replica pentru pitzipoancele alea:
    Faaaa, uraciunilor! vai de capul vostru! Se vede ca n-ati auzit de Apollo! Nu stiti voi sa apreciati un corp de barbat! =))

  18. ZeceDeZero 7 July, 2011 at 12:23

    Stiu pe cineva care zicea ca merge sa faca sala si mergea si statea 1-2 ore pe o banca intr-un parc :))

  19. Vezi cum aspectul meu fizic superb a torturat doua fete | camionagiu.ro 7 July, 2011 at 12:27

    […] la strand! This entry was posted in diverse, fun. Bookmark the permalink. ← “Mersul cu bicicleta: distractie sau transport zilnic?” […]

  20. Insignifianta 7 July, 2011 at 15:05

    Sunt convinsa ca, daca ar fi vazut ce bine pica pe tine costumul la iesirea din strand, si-ar fi revizuit urgent atitudinea fals-superioara, fetele alea…N-ai cu cine, domnule, n-ai cu cine…
    P.S. Ba eu am fost primul dintre prietenii mei carora ne-a placut. 😛

  21. Ciprian 7 July, 2011 at 19:07

    @ZeceDeZero: Stiu pe cineva… deci asa faceai!

    Pe DC nu mai incerca sa ne duci de nas cu introduceri gen: Stiu pe cineva…, Imi povestea un prieten.., Sa vezi ce am auzit ca a patit unul ieri.. :))

Leave a reply