Postul nu e post destul

Moni şi-a luat Iwinel din China! Vezi ce poante vechi şi de prost gust a făcut Pircă pe tema asta!

După cum sigur ştiţi de la ştiri, industria României a înregistrat în luna mai o creştere de 10%. Nu, glumeam, cum dracu’ să ştiţi asta de la ştiri? Nu, articolul ăsta e despre o ştire chiar importantă, respectiv noua iubire a Monicăi Gabor. Şi, aşa cum la talk-show-urile despre descoperiri arheologice sunt invitaţi de obicei Cătălin Botezatu şi Mama Natură, normal că şi Daily Cotcodac a cerut opinia celei mai prost informate persoane în materie de viaţă mondenă, respectiv Pircă.

Vizibil deranjat din lectura unei succinte istorii în o mie de pagini a Războiului de Treizeci de Ani, Pircă a declarat pentru Daily Cotcodac: “Am înţeles că noul iubit este un milionar chinez remarcabil prin faptul că e chiar mai mic decât Irinel. Asta dovedeşte cât de mult a avansat tehnologia, acum zece ani nimeni nu şi-ar fi imaginat măcar că Irinel mai poate fi miniaturizat.“

Monica îl iubeşte atât de mult pe tânărul chinez, încât a trecut peste faptul că el n-a fost în stare să-şi pună un trening ca lumea, de ieşit seara în oraş

Cât despre motivele pentru care Moni s-a simţit atrasă de milionarul cu ochii oblici (vroiam să spunem “cu penisul mic”, dar puteau apărea confuzii), Pircă a declarat: “Nu o să cobor la nivelul celor care afirmă că tânăra băcăuancă ar fi fost atrasă de perspectiva de a avea asigurată aprovizionarea cu tenişi chinezeşti tot restul vieţii. Cred însă că va trăi o oarecare dezamăgire dacă cumva noul el iubit i-a promis că o va duce să vadă Europa. Sau, dacă mă gândesc mai bine, poate că nu”.

Share:

15 comments

  1. Portase 7 July, 2011 at 11:18

    Vrem şi noi la Iwi/Vrem şi noi cu Iwi/Iwi vrem să ne adore/Aproximativ majore.

  2. Dan1 7 July, 2011 at 11:32

    Ei, daca n-o duce sa vada Europa, poate-o duce sa vada macar Dragonul Rosu. :))

  3. ErRon 7 July, 2011 at 11:48

    Da’ se putea sa nu faca Pirca misto de o stire importanta pentru tara??
    Nu are nimic sfant!:D

  4. camionagiu 7 July, 2011 at 12:04

    Hai faceti-ma al dreq s-o povestesc pe aia tare cu zugravii la matusa-mea…

    PS
    mi-au intrat azi dimineata 2000 euro in cont! Julius, stii ceva? Mah, chiar de 2000 fu textu cu tortura fetelor?

  5. Lecteriţa 7 July, 2011 at 12:08

    Intorcandu-se in locuinta lui de lux, de la etajul 10 al blocului, chinezul este abordat de vecinul de palier, vizibil invidios:
    Bai, mandarine! Crezi ca ai sa te descurci cu lungana asta?
    Sigur, sigur, am fost prevazator, stiam ca nu incape in doua valize, si mi-am mai cumparat doua!

  6. unmihai 7 July, 2011 at 12:09

    Mai nou Pircă dă declarații presei 😀 Mâine, poimâine o sa ne transmită opiniile sale prin intermediul purtătorului de cuvânt 😀
    Oricum merită stimat pentru sfera largă de subiecte abordate asupra cărora domnia sa se apleacă (sau se apleca): războaie (napoleoniene sau nu), roșii (ieftine sau nu), salate (boeuf sau nu), doamne din înalta societate (sau nu) etc. (sau șamd)
    Și totuși când o să mai transmită Pircă direct ceea ce are de zis? Că eu în admin nu’ș de ce dar nu prea am încredere :d

  7. warlock 7 July, 2011 at 12:12

    @camionagiu: Ai castigat la Loto … fii destept si tine-ti gura ca altfel iti cere mogulul banii pe chirie la vila, si pe privilegiul de a te relaxa in fotoliul din piele de strut (modest)

  8. camionagiu 7 July, 2011 at 12:28

    am gresit textu, am vrut sa pun comentriul precedent la ala cu zugravii. Pfoai, plec la sala. Mebis e de ore intregi acolo, umileste ganterele de 25 de kile.

  9. N.A. 7 July, 2011 at 12:56

    Pfuu, norocoasa naibii, asta ii ia pe toti aia buni! Ma simt tare ofticata!

  10. Newsted 7 July, 2011 at 12:56

    Asta o fi chinezu’ ala mic din Oceans 11, 12, 13, etc…

  11. dyers_eve 7 July, 2011 at 13:02

    @Newsted: Tu te iei, ma, de kinezi ?

  12. dyers_eve 7 July, 2011 at 13:05

    Eu nici nu cred ca de fapt a vrut amant. Cred ca a sfatuit-o o tovarasa de-a ei: “Ia-ti, tu, fata, un animal de companie, sa-ti aline suferinta ! Un pechinez de ala, mic, vioi si dragut, tu!”

  13. ThoR 7 July, 2011 at 13:12

    poate il doar cheama Chinezu, dar el o fi de loc din Falticeni iar bunica lui de prin Dorohoi=))

  14. Raluca 7 July, 2011 at 13:26

    Oi fi eu chioara, dar din ce se vede in poza, Iwinel nu e mai mic decat Irinel, dimpotriva. Ziarele astea, numai titluri bombastice pun. A! Sau nu se refereau la inaltime!?

  15. Insignifianta 7 July, 2011 at 15:11

    De unde se vede ca diferenta tot pantofii rosii cu toc o fac…

Leave a reply