Postul nu e post destul

În sfârşit, un text prost pe Daily Cotcodac!

Nu o dată am auzit în metrou oameni care citeau pe mobil site-ul nostru spunând: „Băi nene, textele de pe Daily Cotcodac sunt aşa mişto încât până şi textele refuzate la publicare de Julius trebuie că sunt, de fapt, foarte bune! Tare aş fi curios să citesc măcar unul dintre aceste texte”. Şi aşa e, chiar şi textele care nu se califică pentru publicare pe Daily Cotcodac sunt bune. Vă puteţi convinge de asta aruncând un ochi pe Amar de Zi – practic, Petreanu ne trimite zilnic câte un text care, invariabil, e respins de Julius: „Băi, e bun, dar am ceva mult mai tare acum de la Eftimie. Bagă-l la tine, tu ai standarde mai joase”.

În fine, aţi prins ideea, n-a avut nimeni chef să scrie ceva şi o să dăm un text care zace în draft de mai bine de o săptămână, în speranţa că nu vom fi niciodată siliţi să-l publicăm. Pentru a nu-l face de râs, nu vom dezvălui identitatea autorului. Vom spune doar că el însuşi era conştient de cât de prost e textul şi ne-a avertizat pe mail de asta: „Băi, sunt la Tâmpla spartă, vezi că ţi-am trimis un text foarte prost, sigur o să aibă succes. O să primească sute de like-uri, Chinezu o să-i dea retweet. Ca să înţelegi mai bine, e atât de prost încât, dacă l-aş trimite la Caţavencu, m-ar angaja pe loc”.

Aşadar, peste o oră, puteţi citi doar pe DC un text înfiorător scris de un îndrăgit autor, căruia nu îi vom dezvălui identitatea.

Share:

10 comments

  1. Sakin 17 February, 2011 at 08:11

    Astept articolul respectiv cu sufletul la gura:))!

  2. 4mall 17 February, 2011 at 08:33

    Mai bine bagai un text de-al lui Eftimie! 😀

  3. m 17 February, 2011 at 08:39

    mai bine bagati guestposturi. lasati seniorii blazati sa se odihneasca 🙂

  4. V3nt0R 17 February, 2011 at 09:15

    Dar sa fie peste o ora, ca oamenii mai merge si pe la scoala :))

  5. Jumbo 17 February, 2011 at 09:39

    Am o presimtire rea…. Sper sa fie un text cu diacritice! Daca se adevereste, ia sa vedem: scaunel, sapun, grinda, funie…. am tot ce trebuie pentru un sfarsit demn, cu capul foarte sus.

  6. kilroy 17 February, 2011 at 10:27

    Parca vad ca in loc sa fie scris de un indragit autor, e produs tot de Eftimie

  7. Suminona 17 February, 2011 at 10:37

    PFOAI… POATE IL PUNETI SUB ADMIN CA VA DAU IN JUDECATA PE TOTI … SI VA CER DESPAGUBIRE MORALA O LADA DE BERE … ADMIN E IDOLU MEU .. SI IN ROMANICA ASTA DE “CACAO” I GREU SA MAI AI UN IDOL … CLAR ?!

  8. Dan1 17 February, 2011 at 10:41

    @kilroy
    Pai Eftimie e un indragit autor! =))

  9. Toto 17 February, 2011 at 11:18

    Sigur Eftimie s-a laudat pe la Tampla Sparta cat de tare e el pe blog.Si cineva din “prietenii” lui de pahar(aia pe care ii invata el regulile de socializare la sprit) a incercat sa il doboare si a trimis un text prost.

  10. Tweets that mention În sfârşit, un text prost pe Daily Cotcodac! » Daily Cotcodac -- Topsy.com 17 February, 2011 at 11:41

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC and Mihai Mateaş, Ovidiu Eftimie. Ovidiu Eftimie said: În sfârşit, un text prost pe Daily Cotcodac! http://ff.im/-ydnez […]

Leave a reply