Postul nu e post destul

Apăi degeaba se tot agită Vadim

Când o să vină la mine îngerul morţii, o să-i dau o bere să-mi arate nu cum ar fi arătat lumea fără mine, aşa cum o făcut JR Ewing în Dallas, ci cum ar fi arătat cu Vadim preşedinte. Apoi mi-aş fi dat pumni în cap de ciudă, că aş fi avut o mie de subiecte de pus pe blog. Pe zi, normal.

Iar acum să scriem postarea de azi.

Unchiul colegului Adi, care este orădean, este orădean.

Şi foarte PRM-ist, de la începuturile începuturilor. (Continuarea o puteti citi pe blog la Groparu… )

Share:

4 comments

  1. Sare'n Ochi 11 January, 2011 at 21:42

    no asta cu varul maghiar de la unchiul peremist, e tare rau. e ca si cum nu s-ar iegzista, dar se iegzista. mama ce popor avem!

  2. Constantin 12 January, 2011 at 06:08

    groparu, pentru numele lui dumnezeu, omu era fan prm, la ce te-ai asteptat din partea lui? e ca si cum ai avea brusc revelatia ca fanii lui goering si goebels nu-s copii faini sau ca eva braun nu era fata de caracter.
    adica daca legionarii au schimbat asa repede camasa verde cu aia rosie de ce n-ar minca un fan prm brusc gulas? mamaliga l-au fortat porcii aia de romani sa manince. si sub opinci a avut intotdeauan cizme de husar pe fiecare deget. acuma totusi ce iq trebuie sa ai sa te prosteasca atita timp un clovn paranoic ca vagin tudor ala?

  3. Stephanie 12 January, 2011 at 19:03

    Sa vezi numa’ la cati le-ai dat idei! Sa vezi ce-o mai scutura lumea arborele genealogic doar-doar o pica un ungur din el! Si…bun comentariul lui Zoso…

  4. Mihai 3 February, 2011 at 14:02

    @Stephanie: Care comentariu?

Leave a reply