Postul nu e post destul

Recomandări de seară

Bine v-am regăsit la nestemata rubricilor de pe Daily Cotcodac, recomandările de seară. Bineînţeles că nu putem trece la recomandări până nu ne plângem un pic: aveţi măcar idee cât e de greu să găseşti un blog unde peste 90% dintre postări să nu fie plictiseli cu politică?

• Pe blogul lui Dromichaetes am găsit o cugetare drăguţă, făcută cu ocazia cozilor la autograful Hertei Müller – e din 26 septembrie, dar poate ne scutiţi totuşi de comentariul „e vecheee”. Dar, iată cugetarea: „la cooperativa Humanitas s-a băgat ieri Herta Müller”.

• Care credeţi că e cea mai furată maşină din România? Ok, văd că n-aţi dat nici unul click pe link, reformulez atunci: care credeţi că e cea mai furată maşină din România, după Dacia?

• Un interesant dicţionar finlandez – finlandez am găsit la Pelicanul sau băbuţa (apropo, nu v-am spus asta niciodată cred: înainte să găsim numele de Daily Cotcodac, intenţionam să numim blogul ăsta „Pelicanul rezonabil”; abia când Petreanu ne-a spus că-i place ne-am dat seama că e cu adevărat prost). Revenind la dicţionarul finlandez – finlandez, iată şi primul cuvânt finlandez tradus în finlandeză: talousarvioesitystä: talousarvioesitystä.

• Şi una old school, de la Dramoleta: „A good wife always knows her place”. Daţi click pe link – e cu poze, fetele, ca să nu înţelegem noi ce vrem.

Share:

13 comments

  1. Andrei 11 December, 2010 at 00:12

    shameless self-promotion: despre limba finlandeza am scris si o gramada de timp in urma la http://www.catharticmedia.ro/2009/05/05-ndash-pmmp-ndash-kesaumlkaverit.html

  2. silavaracald 11 December, 2010 at 00:23

    Ok, deci:
    1. Aia cu muierea Muller nu mă interesează absolut de loc…
    2. Aia cu cea (scuze, știu că sună aiurea!) mai furată mașină din România nici atât, că nu m-oi apuca acum la bătrânețe de ciordit. Și-apoi, nu pricep nici să mă pici cum vine chestia asta: adică, furi o mașină; apoi îți e ”împrumutată” de un altul, de la care o șutește altul, de la care o julește altul ș.a.m.d. Cam asta înțeleg eu din sintagma ”Cea mai furată mașină”!
    3. De finlandeză m-am lăsat încă din grădiniță.
    4. Chestia aia cu femeia de modă veche nu-mi captează deloc interesul, că n-am de gând să-mi schimb comportamentul conjugal atâta timp cât mi-a mers binișor cu cel (din nou scuze, dar am ceva cu alăturarea asta ușor cacofonică, se pare! 🙂 ) de până acum.
    Altceva mai aveți? Vreo recomandare realmente interesantă poate… ;))

  3. silavaracald 11 December, 2010 at 00:25

    Mda, la moderare! Pentru cuvântul ”m u i e r e” probabil.
    Tetriseeee, scoate-mă rapid de-acolo, altfel vorbesc cu nevastă-ta și… al tău e preșul la noapte!

  4. silavaracald 11 December, 2010 at 00:27

    Mda, la moderare! Pentru cuvântul m u i e r e probabil.
    Tetriseeee, scoate-mă rapid de-acolo, altfel vorbesc cu nevasta ta și… al tău e preșul la noapte! 😀

  5. silavaracald 11 December, 2010 at 00:45

    Și acum mi-ai băgat ultimul comentariu de două ori!
    Mă simt persecutată! 🙁

  6. V3nt0R 11 December, 2010 at 01:27

    prieteni cine ma ajuta si pe mine am luat un film de pe torrent, e .iso, (Invictus este filmul) si cand dau mount image imi apare cu ce sa il deschid Vplayer sau Windows Media, apoi imi spune ca nu am DVD decoder nu stiu cum si nu merge sa vad filmul cine ma poate ajuta 🙁 sunt praf in calculatoare 🙁

    scuze pentru un eventual off-topic cam mare:D

  7. ErRon 11 December, 2010 at 01:40

    @V3ntOR
    Poate castigi concursul lui Pirca, tot te alegi cu ceva!!:D

  8. V3nt0R 11 December, 2010 at 01:44

    ErRoane =))) …

    Later Edit: Nu mai e nevoie prieteni, decat sa sparg calculatorul mai bine am sters fisierul… gasesc eu o varianta normala :)) …

  9. Delia 11 December, 2010 at 01:47

    @V3ntOR: asta se vrea gluma, soi de misto, sau panarama?!?
    Eu am vrut sa sar la dat directii, da’ mi-am zis la timp un: “stai-pe-loc! “:D
    Mi-e ca mi-ai fi servit vreo doua-n freza, fara a-mi aprecia vreun piculet intentia mea onesta si generoasa. :))

  10. V3nt0R 11 December, 2010 at 03:54

    Delia, nu, aia chiar a fost serios, plm, pana la urma am gasit un film calumea .avi, sa vad si eu cum imi place :))

    Orice sfat era binevenit, chit ca se referea la pretul rosiilor in piata Centrala din Dorohoi 😀

  11. iulian rinder 11 December, 2010 at 09:31

    silavaracald
    Pacat ca te-ai lasat de finlandeza. Poza mea si vreo doua prostii mi-au aparut intr-o carte din Norvegia. Ca la cat ma pricep eu la finlandeza sau norvegiana, chiar mizam pe o traducere de la tine. Macar alea o mie de cuvinte care fac cat fotografia.
    In rest un sfat: cand bei pana la cinci dimineata important este sa mergi repede la un chef. Ce fac io, acum, la ora noua. Ante Meridian. Pentru ca altfel risti sa devii mahmur. Traiasca presedintele Norvegiei si turismul trei d.
    Si DAN 1,
    da stiu ca era Violeta. Oricum ai avut un vot de la mine. Ca esti simpatic.

  12. delia 11 December, 2010 at 11:07

    @V3nt0R: pai, de ce n-ai zis asa, dle? Tu nu stii ca am abonament si la Breaking News, special pentru a afla ce se intampla in timp real la Bursa Dorohoi de Rosii? 😀

  13. Elena 11 December, 2010 at 20:13

    OK

Leave a reply