Postul nu e post destul

Coşmarul unui mic anti-fripturist

Julius Constantinescu

Într-o noapte, am visat că eram fripturist. Eram la început, încă mă încerca o sfială moale, dar prindeam repede. În viaţa reală, n-am fost niciodată la vreo recepţie, vreun dineu sau lansare de aparat de ras; în vis însă, mă pregăteam să particip la conferinţa “Sisteme de joc de-a lungul fortuitei noastre istorii milenare”, susţinută de profesorul Dinu în Aula Magna a vestiarului din Ştefan cel Mare. Înainte de conferinţă, clubul Dinamo organiza un dineu pentru ziarişti, iau eu, neavând nimic de mâncare în frigider, eram acolo (în viaţa reală, nu m-aş apropia de stadionul Dinamo decât, cel mult, ca să le arăt artificierilor Iadului unde e).

Nu cunoşteam pe nimeni şi mă plimbam cu sfială printre mesele cu fursecuri, luând din mers o prăjiturică şi băgând-o în gură cu gest absent, ca şi cum nici măcar n-aş fi băgat de seamă, încercând să par cufundat în gânduri – aşa, ca şi cum aş fi aşteptat cu nerăbdare analizele profesorului despre bătăliile de la Rovine şi Podul Înalt sau meciul de la Kosice. Între timp, ceilalţi ziarişti atacau cu sălbăticie nişte fripturi. Îmi lăsa gura apă, dar nu-mi puteam învinge jena.

Pentru început, am încercat să-mi fac un prieten, să am un pretext, aşa că m-am apropiat de un tip înalt, care băga în el cu dezinvoltură nişte fleici. “Salut”, zic. “Despre ce crezi că o să vorbească profesorul Dinu azi?”. Tipul a rămas cu furculiţa în aer, şi-a ridicat privirea din farfurie şi m-a fixat plin de curiozitate. După care, fără să-mi comunice impresia pe care i-o lăsasem, mi-a zis: “Ia-ţi, bă, o farfurie şi crapă în tine”. Mi-am tras un scaun lângă el şi, legitimat de pofta lui mâncare remarcabilă, am început să înghit cot la cot cu el tot ce-mi cădea în mână. Nu mai simţeam nici o jenă, sfiala îmi trecuse ca luată cu mâna, ba chiar m-am ridicat la un moment dat ca să iau de pe alte mese nişte platouri care-mi făceau cu ochiul. Începusem să-mi dau seama că nu sunt un tip tolerat, ci unul care avea drepturi, aşa că, cu gura plină, am strigat după o hostesă: “Adu-ne, fă, nişte tort!”. Am ras tot de pe mese, n-am iertat nimic, mă împrieteniserăm cu alţi mâncăi şi ne mutam după platouri ca nomazii după păşuni. Răgâiam ca un tătic, în râsetele noilor mei prieteni, şi conversam zgomotos. Mâncarea se terminase şi, dintr-un moment într-altul, urma să sosească profesorul Dinu. N-aveam nici un chef de el, dar o ultimă jenă, rămasă în fundul noului meu suflet de fripturist, mă ţinea pe loc.

Atunci m-am trezit. Mi-era o foame de lup şi-am ras pe loc o omletă, trei triunghiuri de brânză topită, nişte şunculiţă şi două batoane de ciocolată, mulţumindu-i Domnului că mi-a dat toate astea fără să fiu nevoit vreodată, de-a lungul fortuitei mele vieţi multidecenale, să ascult toate bazaconiile.

Share:

85 comments

  1. Tweets that mention Daily Cotcodac »  Coşmarul unui mic anti-fripturist -- Topsy.com 5 November, 2009 at 14:23

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC and Oana Portase, sebra. sebra said: RT @JuliusDC Coşmarul unui mic anti-fripturist http://bit.ly/PRuJP […]

  2. Cotcodacii» Blog Archive » Coşmarul unui mic anti-fripturist 5 November, 2009 at 14:26

    […] Continue Reading… […]

  3. Florin Puscas 5 November, 2009 at 14:28

    Da, partea buna cu visele e ca te trezesti intotdeauna la timp. Inainte sa te manance bau-bau…

  4. JULIUS 5 November, 2009 at 14:29

    @florin puscas: sau sa-ti dea gol dinamo :)))

  5. mifty 5 November, 2009 at 14:31

    … de parcă e obligatoriu să le asculţi!!! :)))
    başca, recunoaşte c-ai audiat destule bazaconii la şcoală, în familie, la teve…!!!

  6. Ciprian 5 November, 2009 at 14:37

    Tu inca dormi, Julica, dar Stiinta tot se apropie de matineu.. si de Severin. 🙂

  7. sebra 5 November, 2009 at 14:44

    Bine că nu te-a luat durerea de burtă în somn,de la înfulecatul ăla pe apucatelea :))
    Da’să te infingi întâi la prăjituri??Ntz ..ntz…ntz

  8. unmihai 5 November, 2009 at 14:50

    Adevaru-i ca nu ma mira deloc faptul ca Julica tine cu Universitatea. Despre echipa asta se pot face atatea bancuri 🙂 Acu vreo 4 ani cand era Balaci parca pe la echipa, aveau ca obiectiv cupa si campionatul…La sfarsitul urmatorului campionat sarbatoreau revenirea in prima divizie :))

  9. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 14:51

    Care Dinu, bre?! C. Giurăscu sau Cornel? Că mă băgaşi de tot în ceaţă…

  10. Andrei B. 5 November, 2009 at 14:52

    @Julius
    Cred ca m-am inscris si la sindicat , acuma sa te vad …. eu inca tot astept raspunsul acela legat de cartea aia care ai promis-o

  11. M3bis 5 November, 2009 at 14:57

    @Julius
    Vezi că avem unele reclamaţii legate de cărţile alea de la VSFT. OKS (ochii cât sarmaua).
    P.S. Unul din alea două voturi din Fac dis uei e al meu. Asta ca să nu zici că nu îţi face sendecatul lobi.

  12. Arsulici 5 November, 2009 at 15:03

    @Andrei B
    Tu esti cel mai amuzant de pe site-ul asta… astepti raspunsuri cu privire la carti….

    Eu am cistigat doua carti, una e la sora lui Julius, trebuie sa ajung sa ma intilnesc cu ea sa mi-o dea, iar de a doua carte nu a mai zis nimic…. (probabil ca „primul dublu cistigator” insemna ca am cistigat de doua ori aceeasi carte…..) 😀

  13. JULIUS 5 November, 2009 at 15:04

    @stimate Andrei B, @draga M3bis:
    mai am de trimis o carte la iasi, la yeonsaeng (sau basa ceva, ca a debutat cu alt nume), una la cluj, la delly, una la brasov (cred ca la dush) si una lui andrei b. si vreo 3 de dat in bucuresti. ma duc maine la posta, daca da soarele :)))

  14. JULIUS 5 November, 2009 at 15:05

    Aaaa… da! Si a doua carte pentru Arsulici!
    (ma, nu dezinforma, tu nu esti in cluj sa-ti iei cartea, nu sor-mea e de vina!)

  15. Arsulici 5 November, 2009 at 15:13

    Julius, nici macar nu am spus ca sora ta e de vina. Dimpotriva, abia astept sa o cunosc 😀
    Nu am apucat insa sa ajung pe acasa la cluj din lipsa de timp (lucrez in arad), sper sa ajung la sfirsitul lui noiembrie, sa o scot la un suc si o cafea 😀 (poate vii si tu)
    Sa inteleg ca de la ea o sa primesc ambele carti?

  16. sebra 5 November, 2009 at 15:14

    @M3bis,
    Sindicatul îi face lobby şi pe twitter 😛

  17. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 15:25

    @Arsulici
    Moamă, abia acum îmi pică fisa! Deci, eşti din Cluj şi lucrezi în Arad! Tu eşti ăla de-i vându o mâţă de-aia albastru de Rusia soră-mii, astă vară? Pe bune. Dacă da, dă-mi un semn, că-ţi spun unde o poţi vedea. Pe mâţă, bre! Dar şi pe soră-mea, care-i mai mişto ca a lui Julius, recte, a ta! 😉

  18. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 15:30

    @M3bis
    Unde votaşi tu la fac dis uei, că vreau s-o fac şi eu, pentru Julius al nost’!

  19. Arsulici 5 November, 2009 at 15:32

    nu i-am vindut sora-tii nici o mita bolsevica, de nici o culoare….
    Dar nu ma deranjeaza sa o vad. (pe sor-ta adica) 😀

    A mea e doar una din surorile lui Julius, ca e mai dotat ca tine….. eu astept sa o cunosc si pe a doua, care e doar a lui, ca cu prima, fiind si a mea, ar fi incest, nu? 😀

  20. JULIUS 5 November, 2009 at 15:33

    @Arsulici: sa nu te miri daca te astept cu tata intr-o seara, pe o alee intunecoasa

  21. Andrei B. 5 November, 2009 at 15:36

    @Arsulici
    Stiu ca sunt amuzant …. asa sunt eu , dar daca tot am castigat de ce sa nu intreb ca doar nu dau cu parul (bâta), si intrebam retoric si eu nu ma gandeam ca o sa primesc un raspuns de la insusi tiranul , dar se vede ca mi-a prins bine inscrierea in sindicat.

    @Julius
    Eu cel putin aveam 2 carti de primit una de la DC si una de la mogul. Mogulul si-a facut timp sa o trimita si chiar sa o si semneze ( din Paris cred ) iar tu marite tiran nu puteai sa vorbesti cu el sa o strecoare si pe cea de-a 2-a in recomandata aia ce am primit-o ( ca m-am si speriat am zis ca iar imi vine ceva de platit) ?? Era mai simplu si nici nu mai dadeai banii pe timbre.

  22. Arsulici 5 November, 2009 at 15:37

    Julius
    Nu ma mai mira demult nimic…
    Asteapta-ma, dar, ca sa te recunosc, sa ai doua saorma la tine… Pe tatal tau il voi recunoaste usor, e cel care va avea in mina toporul ascutit, nu? (de aici ar putea iesi o poveste….)

    Ai evitat sa raspunzi la o intrebare, asa-i? adica a doua tot de la sora ta? 😀

  23. M3bis 5 November, 2009 at 15:40

    @Şî la varî cald
    Înfinji săjiata şeia di la maus în fieteveul şiela,albastru ca sâniala di pi cas, di sus. Faşi cont şi pi urmî poţ vuota articulul.

  24. Andrei B. 5 November, 2009 at 15:40

    valeuu ce “legaturi bolnavicioase” se dau la iveala pe aici… neamuri peste neamuri , nici nu ma mir ca ai castigat 2 carti deja Arsulici ( poate aveai o sansa si la imprimanta aia daca facea tot Julius jurizarea)

  25. JULIUS 5 November, 2009 at 15:40

    @arsulici: nu, ca nu m-am mai vazut cu sor-mea… a doua e la mine

  26. delly 5 November, 2009 at 15:51

    Arsulici, sor’sa lu’ Julius tine carti drept gaj pt datoria aia astronomica…sau hmm, nu s-a mai plans de bani de cand ne baga pe gat scrierile mogulului…

  27. Arsulici 5 November, 2009 at 15:51

    @Julius
    Atunci tu sa pregatesti o alee intunecata, cu gropi, ca probabil
    vin la Bucuresti in 20 noiembrie, poate ne intilnim (dar nu la mariott)…..

  28. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 15:51

    @M3bis
    Cred că am înţeles. Nu-s chiar sigură, că cre’ c-aveai ceva câlţi printre dinţi, da’ o să-ţi urmez indicaţiile, ca întotdeauna! M’si, maestre! 😉

  29. Arsulici 5 November, 2009 at 15:52

    @delly
    Tu te-ai intilnit cu ea?
    De fapt pt tine e mai simplu, esti mereu acolo…
    Fa-mi lobby 😀

  30. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 15:59

    @M3bis
    Oups, am fost la un pas de a comanda ceva de la ups, dar m-am oprit la timp. Dupe care am încercat să mă înregistrez la alalant botonel albastru, da’ scârboşii ăia de se joacă cu el nu mă recunosc de autentică! Dacă nici io nu-s autentică, atunci nu ştiu care-o mai fi! Deci?

  31. Arsulici 5 November, 2009 at 16:00

    @slvc
    Pai cum sa te recunoasca? acu in prag de iarna????? Tu nu stii ca iarna nu-i ca vara?

    PS Ziceai ceva de o sora disponibila?

    (ca maica-mea ma tot streseaza ca vrea o nora si nepoti….)

  32. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 16:02

    @Arsulici
    Până nu-ţi limpezeşti situaţia familială cu sor-ta lu’ Julius, nu ţi-o prezint p-a mea! Că văd că se lasă cu topoare şi cu vizite inopinate…

  33. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 16:04

    @Arsulici
    Om te-am făcut. Că soră-mea e şi disponibilă, şi-i aduce mamei tale şi un nepot gata făcut, să nu te mai chinuieşti tu cu procesul de producţie! 😉

  34. Arsulici 5 November, 2009 at 16:08

    @slvc
    Chin cu productia? ala nu-i al meu, productia o face femeia….
    Noi, barbatii, sintem cu procesul de implementare a proiectului

    Situatia cu surorile lui Julius e ca si rezolvata 😀 Nu vezi ca nu am vreme sa ma duc la cluj sa ma intilnesc cu una din ele? iar cealalta, fiind si sor-mea, e off-limits….

  35. M3bis 5 November, 2009 at 16:10

    @slvc
    Deci, da.

  36. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 16:13

    @Arsulici
    Deci, da?
    @M3bis
    Deci, nu!

  37. Arsulici 5 November, 2009 at 16:18

    Julius vad ca a disparut, nu mai zice nimic…… cred ca acuma alege aleea intunecata…….

    Slvc, deci poate! asa ca nu-ti uita ideea…. vezi ca trebuie sa-i placa pisicile…

  38. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 16:22

    @Arsulici
    Păi, cum să nu-i placă! Nu-ţi zisei că cumpără (scuze!) una tocmai de la Oradea? Dădu pe ea 300 de parai. Îi superbă! Stai că o aduc pe blogul meu, s-o vezi şi tu! Kit! Adică: keep in touch! 🙂

  39. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 16:25

    Julius, al cincilea vot e de la mine, să ştii! Că reuşii cumva -cred că din greşeală, că io n-am reuşit să mă autentific nici măcar pe Trilulilu- să mă înscriu pe wtf ftw.

  40. Arsulici 5 November, 2009 at 16:31

    slvc
    i-am adus lui arsulici un albastru de rusia sa o rezolve… ala, motan cu experienta, un dur, un fel de mickey rourke in 9 sapt jum…. si arsulici l-a batut de i-au mers fulgii… dupa jumate de ora de lasat singuri sa ”rezolve problema”, ala era ascuns, tremurind, dupa aragaz, i-a trecut toata duritatea….
    O sa intru si la tine sa vad cum e, dar cind ajung acasa, peste vreo 2 ore, ok?

  41. Arsulici 5 November, 2009 at 16:33

    Imi place cum a deviat discutia, de la visele lui julius despre fripturi la visele mele despre surorile lui Julius si SLVC, si apoi la visele lui SLVC de incuscrire cu mine si la pisici….

  42. 4mall 5 November, 2009 at 16:39

    @Arsulici: Mai, acum toata lumea stie ca ai ramas printre putinii neinsurati de p-acilea, asa ca tot Universul comploteaza in favoarea ta! Si priveste partea buna, esti printre putinii care isi poate alege rudele in asa hal incat si-a ales singur sora!

  43. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 16:46

    @Arsulici
    Hai, măi, că cu Furnicuţa o avea mai mult succes! Că-i necoaptă, blândă şi credulă. Iote-o !

  44. mifty 5 November, 2009 at 16:48

    … bănuiam eu că’s mâţele în călduri: întâi aia care se freca de bară în văzul lumii, apoi alta, dar la şlvc acasă cu aceleaşi apucături, azi 3 motani se măsurau parte-n parte pentru o julietă cu coadă, care se uita impasibilă cum îşi zburau cei 3 adonişi reciproc fulgii (mă rog, smotoacele de blană), acum dau şi pe dc despre o chestie asemănătoare…
    întrebare generală pisicilor: ce-aveţi frate, dintr-o dată cu barele???
    fie ele paraşocuri sau…
    … sau te pomeneşti că zvonurile alea despre 2012 or fi adevărate… nu degeaba se zice despre mâţe că ar avea o anumită relaţie privilegiată cu “lumea de dincolo”…

  45. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 16:48

    @Arsulici
    Hai, măi, că cu (scuze!) Furnicuţă o avea mai mult noroc! Iote-l aici !

  46. Arsulici 5 November, 2009 at 16:53

    @mifty
    miau!

    @slvc
    Frumos, sa-i traiasca!
    Auzi, cum ai pus link-ul, de scrie „aici” si ma duce la tine? chiar nu stiu si vreau sa invat…

  47. mifty 5 November, 2009 at 16:54

    @arsulici: e secret de sendecat!!! intri şi-ţi spunem!!! >:P

  48. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 16:55

    @mifty
    N-auzişi, bre, că se amână sfârşitul lumii cu vreo 400 de ani? Că cică nu eram pregătiţi, hahaha!

  49. Arsulici 5 November, 2009 at 17:00

    @mifty
    am intrat pe pagina sindicatului, si la tutoriale nu am gasit asa ceva…. Poate nu stiti voi sa explicati 😀

  50. mifty 5 November, 2009 at 17:03

    @şlvc: depinde cine “nu era pregătit”…
    @arsulici: mai uită-te odată!

  51. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 17:04

    @Arsulici
    Am încercat să-ţi explic, dar intră direct lincuirea mamii ei. Hai pe blogul meu, să nu-i plictisim pe ceilalţi!

  52. Miorlaupufos 5 November, 2009 at 17:08

    Mitzele mele nu stiu cu cine au o relatie privilegiata, cert e ca motanul Rontzi mi-a distrus pina acum nu stiu cite perechi de papuci si nu si-a luat nici o scatoalca.

  53. Arsulici 5 November, 2009 at 17:10

    @slvc
    Imediat ce ajung acasa, acu plec de pe plantatie….

    @miorlaupufos
    Cite ai, fata?

  54. M3bis 5 November, 2009 at 17:12

    @Arsulici
    E secret, da.
    Aici te-ai uitat? La explicaţia ce i-am dat-o lui Xael?

  55. Miorlaupufos 5 November, 2009 at 17:17

    @Arsulici Un persan pufos si cu botul scurt si un portocaliu derbedeu cu cizmulite albe

  56. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 17:20

    @Arsulici & Miorlaupufos
    Ah, parcă văd că vă cuplaţi mâţele între voi şi rămân pe dinafară! Nu mă mai joc aşa… 🙁

  57. M3bis 5 November, 2009 at 17:34

    Cu căţei nu primiţi? Aaa, e club exclusivist…. Scuzaţi, atunci.

  58. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 17:52

    @M3bis
    E voie, că ies mititeii mai buni din carne combinată! =))

  59. Andrei B. 5 November, 2009 at 18:15

    ok deci , sper ca am intrat si eu in randul lor , din cate vad m-au primit deja , acum sa vedem cum facem cu cartea aia Tiranule , sper ca pana de ziua mea sa o citesc :))

  60. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 18:44

    @Andrei B.
    Dar când e ziua ta? Anul ăsta? Păi, nu te cam grăbeşti mata? =))

  61. Andrei B. 5 November, 2009 at 18:52

    @slvc
    ma refeream la honomastica , ca aia vine prima data …si plus de asta sefeu meu mai e si protectoru tarii asa ca pana atunci speram sa o primesc , de la mogul mi-a venit o carte si deja astiade la pttr imi vin zilnic cu recomandata , cu toate ca eu am ridicat-o deja de 2 zile ei insista sa ma mai duc odata …cine stie poate a trimis 2 carti 😀

  62. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 19:03

    @Andrei
    Ţi-o trimite până la urmă. Eu am primit-o pe a mea prin poştă. Hai că mâine precis o trimite, că a promis! Crede-l!

  63. Arsulici 5 November, 2009 at 19:07

    @Miorlaupufos
    Dupa cum vezi si Arsulici e portocalie…. Si nu prea accepta mite de alta culoare….
    @slvc
    Multumesc
    Stai linistita, ca nu ramii pe dinafara

    @m3bis
    Multumesc. Intrebare: fiind asa subiect important, de ce nu i-ai facut un post separat, ci l-ai inghesuit asa, la comentarii?

    Daca Julius stia ce va iesi pe aici, facea o sectiune pentru pisici si catei, sau boteza revista „dailymiorlau”, mai ales ca pe aici scrie si mogulul Felix….
    Si facea si o sectiune pentru gravide prezente si viitoare…. ca se pare ca asta e cel mai bun site de dating, se pot ivi cupluri pe baza de carti, surori, pisici, napolitane, tutoriale, sepcute etc….

  64. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 19:23

    @Arsulici
    Să înţeleg că te-ai descurcat până la urmă. Hai, link-uieşte ceva de probă! Orice.

  65. M3bis 5 November, 2009 at 19:27

    @Arsulici
    Subiect important e pentru tine. Ăştilalţi, sindicaliştii, au învăţat de mult să lincuiască. 😛

  66. Arsulici 5 November, 2009 at 19:33

    @slvc, M3bis

    Proba

  67. M3bis 5 November, 2009 at 19:37

    @Arsulici
    femalefreedom? WTF? Şi canadieni, pe deasupra… Nţ nţ. Ăştia-s mai răi ca franţujii lui Julică.

  68. Arsulici 5 November, 2009 at 19:48

    @M3bis
    Tu ai citit sa vezi ce e?
    Cunosc citeva fete care ar fi vrut sa aiba asa echipament ingenios….

    Mai ales la sectiunea de umor e o chestie faina

  69. M3bis 5 November, 2009 at 19:54

    @Arsulici
    Aileu, aşa frig e la ăştia, bre? Să se lipească…? Noroc de băiet c-o fost inteligent. Nţ, nţ. Ce-ţi spuneam eu? Îs mai cu capu’ decât franţujii lui Julică.

  70. Arsulici 5 November, 2009 at 20:06

    @M3bis
    Da, is mai rai.Dar macar ne-au invatat cum sa procedam cind se lipeste ….

  71. Şi la vară cald 5 November, 2009 at 20:20

    @Arsulici
    Ţi-a reuşit. Bravo! 🙂

  72. Arsulici 5 November, 2009 at 20:24

    @slvc
    Multumesc

  73. lulu 5 November, 2009 at 20:31

    Daca tot faceti recensamantul, in dreptul meu bifati una bucata pisoi vegetarian(cititi lenes) si un bucata caine destept(asemenea pisoiului).

  74. Arsulici 5 November, 2009 at 20:47

    @lulu
    Bifam, bifam…..

    Mai e cineva care nu a declarat?
    Julius, o pisica, ceva?

  75. Stiri scurte | Reporter Virtual 6 November, 2009 at 10:52

    […] Uneori fripturistii din presa au cosmaruri, iar ele sunt transcrise pe Daily Cotcodac. […]

  76. TINTIN 6 November, 2009 at 12:18

    Nu mai manca branza topita,ca-i facuta din resturi.

  77. N.A. 6 November, 2009 at 12:37

    Pestii se pun la recensamantul asta? Ca posedam doua acvarii…

    @Tintin – din resturile cui? ale vacutelor?

  78. N.A. 6 November, 2009 at 12:51

    Dar mai on topic (ca ma tot luai cu commenturile si uitai de articol) – chestii de-astea fripturiste am vazut si la case mai mari, gen ”personalitati” politice, despre care ai fi zis ca-si permit o masa decenta si nu au nevoie sa se inghesuie pe la mocaciuni. Plus ca a fost o perioada cand intrau de-a valma in partide tot felul de indivizi special petru intruniri, conferinte si alte ocazii cu care se dadeau mese si bufeturi.

  79. Arsulici 6 November, 2009 at 12:54

    @N.A.
    Contabilizam tot, mai ales ca pisicile maninca pesti….
    Poti da mina cu Petreanu, sa faceti schimb de impresii si specii 😀

  80. Şi la vară cald 6 November, 2009 at 13:38

    Să facă totuşi cineva centralizarea, n-o mai lăsaţi tot pe mine. Deci, adăugaţi la fauna domestică DC una bucată caniş cu temperament de rotweiller, una bucată doberman, o mâţă fără un ochi şi mâţa lui soră-mea, pe care aţi admirat-o cu toţii.
    Poate facem şi un top al frumuseţii lor… 🙂

  81. Arsulici 6 November, 2009 at 13:53

    @slvc
    Ai uitat mitele lui Miorlaupufos, doua, si ai uitat-o pe Arsulici

  82. TINTIN 6 November, 2009 at 14:41

    @ NA-resturi de telemea,cascaval,branza dulce…eventual expirate..si nu glumesc deloc.

  83. Arsulici 6 November, 2009 at 14:51

    @tintin
    nu te poti caca in gustul omului, bre….. nu uita ca unii dau o gramada de bani pe brinza gata mucegaita, gen Roquefort, care a scapat de vigilenta celor de la protectia consumatorului 😀

    In fond, matematic vorbind, minus cu minus da plus… asa ca de ce din doua brinze expirate nu ar putea iesi una in termen? 😀

    -evident, glumesc-

  84. Coşmarul unui mic anti-fripturist « Cotcodacii 16 November, 2009 at 12:43

    […] Continue Reading… […]

  85. MNX 12 August, 2011 at 21:01

    Cel mai fain este cand ai legitimatie de presa dar n-ai legatura cu evenimentul, si mergi cu o camera foto in brate. Super 😀 Faci doua poze si pleci fara regrete:D Asta daca nu vrei sa stai si la udatura(slabe sperante)

Leave a reply