Concursuri

Mesaj de solidaritate de la cititori: „Jos labele de pe Daily Cotcodac, oculţi fără scrupule!”

Julius

Veşti din ce în ce mai bune: pe lângă faptul că ne-a crescut traficul, ne putem mândri şi cu cititori vigilenţi, de calitate, gata oricând să demaşte guvernul mondial corupt şi să pună cu botul pe labe oculta globală. Ne bucurăm de asemenea să ştim că, în cazul unei agresiuni extraterestre, cititorii Daily Cotcodac sunt pregătiţi să opună o rezistenţă fermă şi să-i dea o replică muşcătoare acestui gunoi galactic aflat în fruntea armatei imperiale: „Jos labele de pe Terra, domnule Vader!”.

Dar, iată ce ne scrie un grup de cititori în rezervă ai revistei noastre:

Cosanzeana crede că extratereştrii au sediul central în galaxia Andromeda (probabil la noi vor să-şi deschidă doar o sucursală).
Oly: „Guvernul mondial nu doarme” (de fapt, din când în când mai trage câte un pui de somn, dar oricum suntem supravegheaţi cu ajutorul unor tehnologii secrete ascunse peste tot).
Stefu ne avertizează să nu ne mai spălăm pe dinţi, din cauza unor substanţe halucinogene pe care industria pastei de dinţi le introduce în produsele sale, pretinzând cu neruşinare că sunt floruri.
Alex e convins că Bill Gates conduce din umbră guvernul mondial şi crede că cititorul Arsulici e un pion otrăvit infiltrat printre noi.
Anca demască o conspiraţie misogină, ceea ce ni se pare de bun simţ, şi noi credem că fotbalul a fost creat în laboratoarele secrete americane pentru a putea fi controlaţi mai uşor.
Yami crede că în spatele uriaşei escrocherii de pe Daily Cotcodac se află Carmen, cititoarea noastră din Japonia; noi o bănuiam de mult că face parte din yakuza, secta AUM şi board-ul companiei Toshiba şi că, din această poziţie, coordonează un periculos grup de turişti cu aparate foto atârnate de gât.

În fine, câştigătoarea noastră de astăzi este Hera, pentru răspunsul: „nimeni… astia doar is bat joc de noi si nici nu dau nici o carte, arsulici e chiar julius si tot asa…”.

În urma acestor răspunsuri, ne gândim tot mai serios să renunţăm la colaborarea cu Editura Trei şi să semnăm un contract cu o fabrică de medicamente sau un lanţ de farmacii.

Share:

11 comments

  1. Zeus 7 August, 2009 at 15:22

    Hero, ti-am zis sa nu te mai bagi peste pamanteni, da? Hai, ca il chinui pe Hercule, mai inteleg, ca esti geloasa, da-te dracu, dar ce naiba faci tu cu carti?? Nu-ti mai ajung Legendele Olimpului??

  2. delly 7 August, 2009 at 15:33

    Nu cred ca ne-ar lipsi putina medicatie din cand in cand 😀 Just in case!

    In mod evident, e manareala iar, Hera e Arsulici camuflat dupa cuvinte de dispret, Arusilici e Juilus doooh, iar editura Trei nici nu exista! Julius a investit cativa banuti murdari de la mogul ca sa puna toata smecheria pe roate…Plus, Julius e si Carmen cea din Japonia, s-a scapat cand s-a semnat Julius-san!

  3. hera 7 August, 2009 at 15:48

    Voiam numai sa obtin autograful lui Julius… Sper ca se da cu autograf, nu?
    Oricum, sustin in continuare cele afirmate in comentariul de ieri si cred ca e doar o incercare de musamalizare a sordidului adevar….

  4. Arsulici 7 August, 2009 at 16:03

    @Hera
    Autograful lui Julius se da doar pe sincerele felicitari, si alea sint ale mele 😀

    @Julius
    Hera cred ca ar merita (si ar avea nevoie) ca premiu de o camasa de forta si un job la OTV in cadrul redactiei „Paranoia-noi dezvaluiri” 😀

  5. Oly 7 August, 2009 at 17:47

    Mdea…clar…v-a platit masoneria sa minimalizati declaratiile mele si sa le reduceti la o singura fraza goala? Daca ma calca tramvaiul in lift sa stiti ca am murit pentru libertate si adevar! Traiasca libertatea! Traiasca poporul! Felicitari Arsulici!

  6. Robintel 7 August, 2009 at 18:39

    =)) De ce să renunţali la Editura Trei pentru fabrici de medicamente sau lanţuri de farmacii? Oricum ce avem noi nu se tratează! =))

  7. Florian 7 August, 2009 at 18:40

    Julius, arhetipul burlacului înrăit, o premiază pe Hera, zeiţa protectoare a căsniciei! O mânăreală mai abjectă nu mi-a fost dat să văd în viaţa mea.
    Urez succes deplin ocultei mondiale în lupta sa dreaptă cu J. Ulius, fiorosul duşman al bietelor orătănii care cotcodăcesc zadarnic prin ograda DC, după grăunţele literare pe care le mânăreşte acest prădător odios.
    Hai Dinamo!

  8. Florian 7 August, 2009 at 18:48

    PS Culmea tupeului este că până şi sincerele felicitări au fost mânărite. Primeşte-le te rog de la mine, Arşulici. Hai Farul!
    Hai Craiova-n B! Sau mai bine-n C!

  9. 4mall 7 August, 2009 at 19:43

    @Florian: Hai Farul!!

  10. Arsulici 7 August, 2009 at 22:31

    @Florian
    Multumesc

  11. Capitanu 8 August, 2009 at 09:30

    @Julius Si pe cand incepeti sa premiati si cu vacante de 2-3 saptamani in locuri de recreere de pe la marginea Bucurestiului sau Iasiului (Socola, Murgeni, Balaceanca)? Sa beneficiem si noi de medicamente, verdeata, ingrijire specializata, haine albe cu maneci foarte lungi, sejururi prelungite?

Leave a reply