Concursuri

Concursul etapei

Buna seara, dumneavoastra si invitatilor dumneavoastra!

Pentru a participa la concursul de astazi, tot ce trebuie sa faceti este sa postati un comentariu la textul Uite că nu vrem să plătim, domnule Tolontan! . Castigatorul va primi tricoul scriitorului sau favorit, cu conditia sa fie unul dintre astia. In caz ca tineti cu alti scriitori, asta e, poate etapa viitoare.

Si nu uitati: pentru a castiga, trebuie sa va doriti mai mult victoria. Pe ei, pe mama lor! Huo, arbitre! Julius, pleaca din Ghencea! Esti o mizeeerie, esti o mizerie!

Share:

5 comments

  1. Ciprian 17 August, 2009 at 23:44

    @Arbitre Ba cocosatule, mai ai cartonase rosii? Huoootule. Si tu si tat’tu. Lasa ca te prind eu pe Fepa’74 si ti le capsez de pleoape.

    Sa revenim la analiza fazei. Dle Cracanescu a fost ofsaid? Legumamentul de la Uefa zice ca nu, dar cel a lui Mitica da credit lui fiu’miu.

    Huooo.
    Nu stiu ce cred altii, dar eu ma bucur ca da CL pe TVR1. Oricum de abonamentul national nu mai scapam si transmisiunile sportive sunt ok. O sa ne saturam sa il auzim numai pe Sorin Hobana, dar decat pe Vochin si Baleanu si tot familionul lui, fir’ar ei ai…

  2. http://www.tahemet.blogspot.com/ 18 August, 2009 at 12:15

    Mai bine îmi fac propria ligă în curte decât să plătesc un tolomac ăăăă, tolontan care nu e în stare să facă altfel rost de bani decât prin ajutor public.

  3. Florian 18 August, 2009 at 12:16

    Julius, că domnul Julius nu-i pot spune, apelează la tertipuri din ce în ce mai machiavelice. In loc să anunţe mai întâi tema concursului şi pe urmă să o posteze, ca să ştim şi noi că trebuie să ne încordăm neuronul şi să scremem o mărgică, aruncă un post de doi lei, aşteaptă rânjind în umbră să debităm tot felul de banalităţi, iar la urmă vine şi ne spune că ne-a tras-o, că ăla a fost concursul. Iar asta o face ca să-i rămână lui cartea aia cu ţâţe, iar nouă să ne acorde cel mult nişte sincere felicitări, drept premiu pentru impotenţă.
    Asta nu mai e simplă mânăreală, e deja mânăreală de urs. Dacă nu luăm măsuri urgente şi radicale, câştigătorii vor ajunge să-i dea ei cărţi acestui manipulator fără scrupule.
    Jos corupţia, jos Mafia, jos tiranicul conducător!
    ¡Viva la Revolución!

  4. http://www.tahemet.blogspot.com/ 18 August, 2009 at 13:19

    Şezi lini bre floriane că acu acu primesc cartea despre cum să fac plăcintă de deşte în mod profesionist, nu aşa, amator cum am reuşit să o fac până acum şi pe urmă rămâi fără de organe de tastat…

    Cum să fie julius partinic sau manipulator. el e cel caruia ne inclinam toti si caruia ii facem parada aniversara. aaaa! m-am prins! eşti gelos că nu beneficiezi de tratament egal

  5. Florian 18 August, 2009 at 23:48

    @tahemet
    Măi fată, pardon, măi doamnă, eu am o misiune sacră pe lumea asta, să demasc şarlatanii. Dacă pe tine te-a îmbrobodit cu poza unei cărţi, că altceva n-ai văzut până acum, e treaba ta. Când vei ajunge să-mi dai dreptate va fi prea târziu, lumea va fi condusă de guvernul mondial Cotcodac.

Leave a reply