Concursuri

Concurs, Shakespeare, promo – intelegeti voi ce vreti

V-ati intrebat vreodata ce aveau Shakespeare sau Tolstoi si eu n-am? Corect, talent. Ce altceva mai aveau Will si Levy si n-am eu, aflati diseara, doar din Daily Cotcodac.

S-o luam si altfel. Stiti ce am eu si n-are Shakespeare? Blog, tata, sa ai unde scrie si tu, sa te citeasca lumea, sa te faci cunoscut. Ganditi-va numai la ce ati raspunde daca cineva v-ar intreba daca ati auzit de mine sau de Will: “Julius de la Daily Cotcodac? Da, il stiu, scrie misto. Pe celalalt cum ai zis ca il cheama? Sexpir? N-am auzit… E in zelist, sau care-i treaba cu el?”.
Pentru a-l ajuta pe Shakespeare sa faca si el un pic de trafic, revista Daily Cotcodac va ofera maine drept premiu doua carti ale sale – “Hamlet” si “Sonete”, aparute la Editura Trei. Tot ce trebuie sa faceti e sa urmariti revista noastra maine si sa participati la concursul “Vrei sa fii tocilar?”, un concurs fara reguli precise tocmai pentru a va lasa placerea de a ne acuza de hotie in caz ca nu castigati.

Share:

8 comments

 1. Florian 1 July, 2009 at 18:42

  Daca-i fara reguli precise, eu ma-nscriu de azi, raspund la-ntrebarea “Vrei sa fii tocilar?” cu “NU” si am castigat. Gata, concursul s-a terminat, astept premiul.

 2. cyan 1 July, 2009 at 19:11

  vedem maine, a fi sau a nu fie hotie

 3. toader 1 July, 2009 at 20:01

  aceste carti au caracter educativ?

 4. Somebody 1 July, 2009 at 21:19

  Varianta corecta ar fi “Shake his spear”. 😀 Si in cazul asta sigur n-au caracter educativ. Asteptam concursul 🙂

 5. John 1 July, 2009 at 21:19

  @Toader: Da, educatie secsuala!! 😀

 6. Arsulici 1 July, 2009 at 21:52

  Ce aveau ei si nu ai tu? Hm… Talent?… Tiraj mare?… Cititori?
  PS: Sper ca tu sa ai macar simtul umorului mai dezvoltat ca ei…

  PS2: Ai si tu ceva in plus: Ai ca idol pe Universitatea Craiova!

 7. anya 2 July, 2009 at 01:40

  sexpir? cine e asta? un scribalau. noi vrem dc in coperta de piele de vitel sa vada si altii pestre 300 de ani ce gagici misto a ratat amicu’ lu’ Julica.
  P.S: Mai vreau cafea!

 8. mihaela 2 July, 2009 at 12:13

  probabil aveau femei mai neepilate si mai dolofane (nah, ne-a mancat sa avem ceva de spus…mai spune ceva dupa ani de dieta continua si zeci de metri cubi de ceara)…totusi fac pariu n-au avut parte de Claudia

Leave a reply